Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek V Vegradu izginil denar iz solidarnostnega sklada?
Strani: 1 2
sporočil: 6.444
Ha ha ha, izginili. Ne me jebat, kaj vse gre skos v tej butalski
državi. A šefica pa še kr svobodno hodi okoli? Ne moreš verjet.
sporočil: 4.807
Zadnja sprememba: MM1411 26.07.2010 16:09
hahahaha, ta je pa dobra, a so si šefi razdelili še to miloščino?
Sedaj pričakujem, da bodo začeli pometati po pisrnah in predalih
miz, če je še kje kak cent zaostal.....
A imamo mi kako oblast, inšpekcijo, policijo??? Žal, totalna anarhija na vidiku!
sporočil: 8.014
[Jackk]
Ha ha ha, izginili. Ne me jebat, kaj vse gre skos v tej butalski državi. A šefica pa še kr svobodno hodi okoli? Ne moreš verjet.
Osebno mi gre že močno na bruhanje, ko gledam, kako nihče od odgovornih kar noče in noče končati te agonije, čeprav je škoda zaradi tega vsak dan večja. Očitno Vegradovi šefici zdaj tudi kraja otrokom umrlih zaposlenih ni več pod nivojem, ampak paradržavna PDP ji je vendar morala dati še dva meseca časa, da še kaj ukrade.
In bom tukaj prej ali slej glede te gospe, pa še glede koga napisal en tak post, da me bo admin banal (vsaj) za pol leta ...
sporočil: 504
Za nagrado jim bo NLB donirala posojilo. Nastalo luknjo bomo
pokrili davkoplačevalci.Križanić nam bo pojasnil, da je to dobra
naložba.
sporočil: 8.690
[TadejK]Ti kar napiši. Se bom podpisal pod tvoj post. Najbrž še marsikdo. Kar je preveč, je preveč. "...tragično preminulemu.....nakazali v najkrajšem možnem času....". Pizda jim na nosu zrastla, lešinarji, ti bi še dojenčkom naredili bypass in prodajali mleko ....
> [Jackk]
> Ha ha ha, izginili. Ne me jebat, kaj vse gre skos v tej butalski državi. A šefica pa še kr svobodno hodi okoli? Ne moreš verjet.
Osebno mi gre že močno na bruhanje, ko gledam, kako nihče od odgovornih kar noče in noče končati te agonije, čeprav je škoda zaradi tega vsak dan večja. Očitno Vegradovi šefici zdaj tudi kraja otrokom umrlih zaposlenih ni več pod nivojem, ampak paradržavna PDP ji je vendar morala dati še dva meseca časa, da še kaj ukrade.
In bom tukaj prej ali slej glede te gospe, pa še glede koga napisal en tak post, da me bo admin banal (vsaj) za pol leta ...
[TadejK]Če bi Vegrad dali v stečaj, potem NLB ne bi naredila stres testa.
> [Jackk]
> Ha ha ha, izginili. Ne me jebat, kaj vse gre skos v tej butalski državi. A šefica pa še kr svobodno hodi okoli? Ne moreš verjet.
sporočil: 8.690
[Jackk]Bank's credit ratings are sometimes made by "rating shopping".
Če bi Vegrad dali v stečaj, potem NLB ne bi naredila stres testa.
sporočil: 1.102
Zadnja sprememba: JanezNovak131 26.07.2010 16:38
Z vsem spoštovanjem: mislim, da ne moreš napisati nič takšnega, s
čimer bi se vsaj približal takšni podlosti - Dante bi verjetno
razmislil o 10 krogu pekla(en.wikipedia.org/wik...o_(Dante))
(seveda predpostavljam, da novica o "izginotju" sredstev za družino preminulega delavca drži)
sporočil: 290
[Jackk]To sploh ni smešno!!
Ha ha ha, izginili. Ne me jebat, kaj vse gre skos v tej butalski državi. A šefica pa še kr svobodno hodi okoli? Ne moreš verjet.
[purinoli]Poglej, ko bo šel vegrad v stečaj, bodo na trgu nepremičnine izgubile na vrednosti. Kar pa potem pomeni, da imajo bnake veliko več slabih naložb. Samo zato se tako na vse načine otepajo tega stečaja. In potem pride tvoj "rating shopping". in NLB pade na stres testu.
> [Jackk]
> Če bi Vegrad dali v stečaj, potem NLB ne bi naredila stres testa.
Bank's credit ratings are sometimes made by "rating shopping".
sporočil: 29
KAKŠNA DAMA?
Prasica debela zagovedana, k so jo v osnovni vsi tepl pa se norca iz nje delal, pol so ja pa še trije tipi v mladosti zmešla in pustil in to je to.
Uber masten, nikakav smrad.
Prasica debela zagovedana, k so jo v osnovni vsi tepl pa se norca iz nje delal, pol so ja pa še trije tipi v mladosti zmešla in pustil in to je to.
Uber masten, nikakav smrad.
sporočil: 343
[TadejK]
javi nam kdaj, da si kopiramo preden izgine :-))
sporočil: 343
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,kakšna lopovska BANDA,saj človek sploh več
ne ve, kaj bi napisal,........zakaj se je že nehalo razmišljati o
finančni policiji? ker imajo vsi, ki odločajo preveč masla na
glavi?
sporočil: 12.753
Zadnja sprememba: foore 26.07.2010 17:32
[TadejK]Na vladi so po hitrem postopku ugotovili in sklenili, sedaj pa moramo Vegradu takoj pomagati,................. res morajo biti v velikih težavah, da kradejo še otrokom umrlih..
> [Jackk]
sporočil: 3.247
Moj prijatelj mi je ob obletnici Srebrenice, ko je bila naslovnica
polna trugel in ko so prikazovali kako vod srbskih specialcev s
kamiona polaga mladeniče ležeč ob rob ob cesto in jih enega za
drugim ubija s streli kalašnjikova v glavo dejal, da se čudi kako
to ljudje mirno prenašajo in da ni v Serbiji poletela v zrak nobena
kinodvorana. Pa toliko trugel. Isto tako se jaz čudim, kako dolgo
bo še Vegrad z vodilnimi manipuliral? Kje je kraj ljudskemu
potrpljenju in bolečini ? Videti je da je s stopnjo izobrazbe prag
tolerance v koleraciji. Nižja ko je izobrazba več prrenesejo ti
ubogi scuzani izmozgani ljudjee. V posmeh sindikatom in sindikalnim
voditeljem. Kdaj se jim bo utrgalo? Glede na to , da imamo v
Sloveniji ,dokazano po mednarodnih raziskavah, 80 % funkcionalno
nepismenih ljudi, je videti da bo ta delirij trajal večno. Prag
tolerance je neskončen. In to gopodje vedo. Sploh ob takih
sodiščih. Ni videti da se bo kaj izboljšalo. Kdaj bo že proslava
dražgoške bitke ?
sporočil: 25
Kje je finančna policija,ki jo je Pahor obljubljal v predvolilni
kampanji.Takšne so pač predvolilne obljube.
sporočil: 5
Denar bo Vegrad nakazal takoj ko bo mogoče - ko bodo imeli
odblokiran račun. V primeru stečaja to pomeni nikoli.
sporočil: 3.247
Izginil zbrani denar namenjen pokojnikovim otrokom ? Kje je tu
morala ? Kja je tu etika ? Kje je tu pieteta ? Kje je tu humanost ?
Kje je tu Spomenka Hribar? Kje je tu Tine Hribar s svojimi načeli
humane družbe? Kje so tu slovenski intelektualci? Kam so se skrili
Grafenauerji, Bučarji , Modendorferji, Svetlane Makarovič,
Rotovniki, Kermaunerji, Potočniki, Mozetiči, Jerovški? So se
prodali za Šparovo klobaso?
Še pred volitvami sem gledal Pahorja kako na borčevskih shodih z zavihanimi rokavi in odpeto srajco treplja stare mamke po ramenih ? Kaj pravijo na to zdaj te stare mamke?
Ljudje , velja tista : Ne sprašuj se komu zvoni. Zvoni tudi tebi. Kar bi prosto prevedeno pomenilo : če dopustimo da se to dogaja drugim ljudem, se bo kmalu začelo dogajati nam.
Še pred volitvami sem gledal Pahorja kako na borčevskih shodih z zavihanimi rokavi in odpeto srajco treplja stare mamke po ramenih ? Kaj pravijo na to zdaj te stare mamke?
Ljudje , velja tista : Ne sprašuj se komu zvoni. Zvoni tudi tebi. Kar bi prosto prevedeno pomenilo : če dopustimo da se to dogaja drugim ljudem, se bo kmalu začelo dogajati nam.
sporočil: 2.499
kupcem stanovanj v celovških dvorih so pa stanovanja izginila, na
centralnem komiteju kratkonogi še ne ve, kaj naj stori s to babo
pokvarjeno, ker je glih slučajno iz istega konca kot njegova
sporočil: 212
Denar seveda ni izginil, ker, kot vem, v Vegradu ni zaposlen David
Copperfield. Denar je le dobil noge in skočil nekomu na račun. A
ste opazili, da ima Hilda novi plašč.
sporočil: 1.616
Hildo za menežerko leta ! A ste mogoče pomislila, da bi prodajala
tudi organe vaših delavcev. Seveda za pošteno plačilo, npr. 5-10 %
od iztržka.