Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Matjaž Gantar prodaja kinematografe
sporočil: 16
crt je napisal(a):
podobno kot to, da dobi poljubna firma kredit od banke, ki je zalibog v drzavni lasti (pojma nimam, od koga konkretno ima kredite kolosej), NE pomeni, da je drzava dala kredit.
... od denarja, ki ga ne plačuje svojim pogodbenim partnerjem. Mogoče ne veš, da so jim Telekomovci zaradi neplačevanja telefonskih računov odklopili celotno zadevo...
Nejeverni je napisal(a):Ja, ja Stric Gantar še vedno dobro dela. Kolosej pa ne... ker imajo direktorčka nesposobnega. Povem ti še 1x, preveri zgodovno tega Racaka... v Romuiji je hitro odletel, sicer bi ga oni opihnili... Če razumeš..
Aha, pred 15 leti. V to ali je to res ali ne se ne bom spuščal, ker je to popolnoma nepomembno. Vsekakor pa ni res, da bi neposredno po tem, ko naj bi prodajal listke za DARS postal direktor Ljubljanskih kinematografov, kot si trdil ti v prejšnjem postu (takrat še Kmečke družbe ni bilo, kaj šele da bi bila ta lastnik kinematografov). Spomin imaš bolj slab, ja, dragi VSpomin (varljiv spomin?).
Aja, pa pozabil si omeniti, da je Matjaž Gantar raznašal časopise po Brodu tam pri kakšnih petnajstih. Če bi ti to vedel, bi najbrž napisal, da je neposredno iz raznašalca časopisov bil postavljen od politike za direktorja KD, kajneda?
Sploh pa Dars časovni ni bil omenjen v nobeni povezavi s KD-jem.
sporočil: 6.295
VSpomin je napisal(a):
... od denarja, ki ga ne plačuje svojim pogodbenim partnerjem. Mogoče ne veš, da so jim Telekomovci zaradi neplačevanja telefonskih računov odklopili celotno zadevo...
A zato je zdej tam Simobil Vodafon Arena?
0531KDXIn3 je napisal(a):
Lepo napisano - my point exactly.
V Koloseju ni tolarja "državnega" denarja! Strictly business.
Shit-y business...
Taki ljudje so usraneti.. Naj plačujejo, kar naročujejo. Če jaz plačam karto, naj on plača tistemu, ki ga je pripeljal v kino,...
mimoidoci je napisal(a):
A zato je zdej tam Simobil Vodafon Arena?
TAm je zdaj RIO - gamblerski raj
sporočil: 48.253
VSpomin je napisal(a):
Ej, za taksne socne informacije se pa toplo priporocamo, anytime. :)
Nisem vedel da so TAKO dalec pod vodo.
sporočil: 28.073
VSpomin je napisal(a):
tega ne vem in imam o tem samo tvojo besedo, s katero se po dosedanjih vtisih nisi ravno proslavil, kar se tice tocnosti. mi pa tudi ni tako vazna stvar v zivljenju, tko da :)
bc123a je napisal(a):
Ej, za taksne socne informacije se pa toplo priporocamo, anytime. :)
Nisem vedel da so TAKO dalec pod vodo.
Ma saj v tem je fora.
Jaz veliko vem o tem... vseeno ful premalo. Definitivno pa ni vse v kartah. OK, gradili so itak too much, preveč, ker so hoteli monopol, potem so hoteli še več Xpand, pa še več.... RIO... Nekje se je moglo zatakniti. In to hitro po prihodu tega narcisa.
crt je napisal(a):
tega ne vem in imam o tem samo tvojo besedo, s katero se po dosedanjih vtisih nisi ravno proslavil, kar se tice tocnosti. mi pa tudi ni tako vazna stvar v zivljenju, tko da :)
Ma fora je v tem - da je tu totalna štala, ki se je ne moremo predstavljati... Veliko veliko več sranja je še tu daleč naokoli.
VSpomin je napisal(a):
Ma fora je v tem - da je tu totalna štala, ki se je ne moremo predstavljati... Veliko veliko več sranja je še tu daleč naokoli.
Lej, kakorkoli:
- ob stecaju vedno najebejo upniki
- to je problem upnikov. Njihov rizik, njihov posel, njihov profit, njihova zguba
- to nas ne briga, ok? Ce nek Janez Novak s.p. ki dobavlja koloseju koruzo za kokice ostane z 1 mio neplacanimi racuni, je pac njegov problem, zakaj mu ni nehal pravocasno dobavljati. Mogoce zato ker je lahko prodajal drazje kot konkurencnim odjemalcem in ga je $$$$ toliko prevzel, da ni opazil da dobavlja firmi, ki mu ne placuje?
- problem je, ko so zraven v igri "drzavne" ali paradrzavne firme (ki preko drzavne povezave povzrocajo strosek vsem nam ce se jim sfizi posel). Recimo NLB ali pa telekom.
- in sedaj .... tada... problem je to, da obstajajo taksne firme, ki so kao drzavne, in se gredo rizike, v katerih potem nakopljejo zgubo. In SAMO to je problem.
- in sedaj ... kakrsenkoli je ze cigan ta Racman baje (sicer nimam pojma o njem, berem tisto kar ti pises), to da sta NLB in telekom drzavni firmi ni njegov problem, ampak problem drzave in drzavljanov.
Tako pac je. Vabim te s tvojimi argumenti v debato takrat, ko se bo spet kdo usajal z "banke morajo biti slovenske/drzavne , to je v nacionalnem interesu!".
bc123a je napisal(a):
Lej, kakorkoli:
- ob stecaju vedno najebejo upniki
- to je problem upnikov. Njihov rizik, njihov posel, njihov profit, njihova zguba
- to nas ne briga, ok? Ce nek Janez Novak s.p. ki dobavlja koloseju koruzo za kokice ostane z 1 mio neplacanimi racuni, je pac njegov problem, zakaj mu ni nehal pravocasno dobavljati. Mogoce zato ker je lahko prodajal drazje kot konkurencnim odjemalcem in ga je $$$$ toliko prevzel, da ni opazil da dobavlja firmi, ki mu ne placuje?
- problem je, ko so zraven v igri "drzavne" ali paradrzavne firme (ki preko drzavne povezave povzrocajo strosek vsem nam ce se jim sfizi posel). Recimo NLB ali pa telekom.
- in sedaj .... tada... problem je to, da obstajajo taksne firme, ki so kao drzavne, in se gredo rizike, v katerih potem nakopljejo zgubo. In SAMO to je problem.
- in sedaj ... kakrsenkoli je ze cigan ta Racman baje (sicer nimam pojma o njem, berem tisto kar ti pises), to da sta NLB in telekom drzavni firmi ni njegov problem, ampak problem drzave in drzavljanov.
Tako pac je. Vabim te s tvojimi argumenti v debato takrat, ko se bo spet kdo usajal z "banke morajo biti slovenske/drzavne , to je v nacionalnem interesu!".
Ko boste prišli do firme RE Invest me naj nekdo zbudi.
mimoidoci je napisal(a):
Ko boste prišli do firme RE Invest me naj nekdo zbudi.
Bi lahko bil se bolj enigmaticen?
gregor666 je napisal(a):
no, potem pa pocasi pridemo do RE Investa.
halo mimoidoci, zbudi se.
No in pol se jest zbudim. Pa Satanova glava nad mano. Jebemti, kje pa sem.
Satan: Ja v peklu si stari, a je kej narobe?
Jaz: Ja seveda, sej sem ja pošten živu.
Satan: Ja pa si kdaj kadil?
Jaz: Ja no, smo sem in tja kakšnega prižgal, a ne.
Satan: No vidiš pri nas ob ponedeljkih cigare, fajfe, cigarete, ni problema, kar hočeš.
Jaz: Ja kva pa rak in pljučne bolezni?
Satan: Ma kaj te briga, sej si mrtu.
Jaz: Gulp.
Satan: No pa povej, a si kdaj pil?
Jaz: No ja, tu pa tam, kaj malega.
Satan: Vidiš, pri nas ob torkih: viski, konjak, izbrani letniki, no problem, cel dan.
Jaz: Joj, kaj pa glava, pa želodec, pa ciroza jeter?
Satan: Ma dej, dej, dej kakšna ciroza, ma kaj te briga, sej si mrtu.
Satan: No povej a ste kdaj hazardiral?
Jaz: No ja enkrat sem pa probu.
Satan: Lej pri nas ob sredah: poker, Black Jack, ruleta, you name it. Tut če bankrotiraš, kva te briga, sej si mrtu.
Satan: A si kdaj mamile jedu?
Jaz: No, nič uradnega.
Satan: Ob četrtkih pri nas, ganđa k podmornica stari, lohk si jo sam zrolaš, samo zate, vlečeš cel dan, kva te briga, sej si mrtu.
Satan: Ej, a si gej?
Jaz: Ne.
Satan: No pol bojo pa petki mal težki………
P.S.: Ah kaj sem že hotel povedat? Aja, RE Invest. Mah, nimam zdele časa več……