Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Bralce vzburila gola mednožja - rekordno
sporočil: 2.820
Haha, mene sploh ne čudi. Že od malih nog mi je jasno, kaj svet
okrog vrti, oz. okrog česa se svet vrti!
Iz nje vse izvira, vanjo se vse večno vrača... :)
Otac
Iz nje vse izvira, vanjo se vse večno vrača... :)
Otac
sporočil: 555
velikidrobizek je napisal(a):
Kaj si se pa ti naučil iz tega, čeprav si manjkal pri tej šolski uri? Saj veš kako je v šoli. Čeprav si manjkal, moraš snov znati :) Al se še držiš tist'ga bambusa, katerega sem te častila?
Žal sem moral dat službo pred žensko mednožje. Sicer pa je bila to snov za ženske, s katero vsebino se pa močno strinjam :)
velikidrobizek je napisal(a):Očitno imate preveč prekrižane noge, pa so moški nejevoljni, kar se kaže v svetovnih problemih, :)
Goltz je dejal: Možje upravljajo svetu, žene možem. Torej, kaj bi hotele več?
gorazdsl je napisal(a):Pa kako fantje kar naprej navajate tovrstne neumnosti? Jaz zadevo vidim ravno v obratni optiki: povsod vse razkrečeno, povsod vse buhteče, voljno in ponujano...
Očitno imate preveč prekrižane noge, pa so moški nejevoljni, kar se kaže v svetovnih problemih, :)
Hvala bogu, da vsaj mr. Defroster, oz. Unfreezer deli mojo percepcijo, sicer bi res mislil, da sem nekaj posebnega.... ;)
Otac
sporočil: 5.777
To pa najbrž zato, ker ženske ne vidimo tistega, kar za nas storite, ampak vedno tisto, česar ne naredite :).
Vidi se, da ima dama(še zelo mlada), veliko izkušenj. :--))
Kaj češ? Žene so v cerkvi svetniki, zunaj angeli, doma vragi :)
Kdor visoko leta (med angeli) nizko pade (med vrage).
pavel je napisal(a):
Vidi se, da ima dama(še zelo mlada), veliko izkušenj. :--))
Kvaliteta in intenziteta izkušenj je premosorazmerna z atraktivnostjo atributov. Sicer pa že nick implicira nek PR... ;))
Otac
Eh pol pa sva pa dva :)) Ti si tud hudič, kresalko si že zažgal, še preden si prišel do nje :)) Veš nebesa pa pusti drugim. Bog je rekel, da ne bo kuhal za dva, kolikor te poznam, ti ne boš ta drugi :).
Ma sem raje pri hudiču se več dogaja spodaj kot zgoraj. Le kaj bi si počel celo večnost zgoraj med brezmadežnimi :)
sporočil: 5.777
otac je napisal(a):Maestro, moram potrditi. Atraktivnost seveda. ostalo mi je neznano. PR? To bo držalo.
Kvaliteta in intenziteta izkušenj je premosorazmerna z atraktivnostjo atributov. Sicer pa že nick implicira nek PR... ;))
Otac
Življenje uniči sčasoma sleherno devištvo, ne glede na to ali želiš ostati nedolžen ali ne
S tabo je težko priti do konca kaj (mislim besedno)? Vidim da najdeš odgovor :)
sporočil: 10.178
Življenje uniči sčasoma sleherno devištvo, ne glede na to ali želiš ostati nedolžen ali ne
ah dejta no...
gorazdsl je napisal(a):
S tabo je težko priti do konca kaj (mislim besedno)? Vidim da najdeš odgovor :)
seveda da ne prideš nikamor, če, kot tipičen predstvnik slovenskega moškega spola, postavljaš sama napačna vprašanja.:)
Bob je napisal(a):
seveda da ne prideš nikamor, če, kot tipičen predstvnik slovenskega moškega spola, postavljaš sama napačna vprašanja.:)
Ma saj vem s vprašanji ženskam ne prideš nikamor, jih je treba kar pred dejstva postavit. Pol pa bo rekla, da sem prasec :))
gorazdsl je napisal(a):
Ma saj vem s vprašanji ženskam ne prideš nikamor, jih je treba kar pred dejstva postavit. Pol pa bo rekla, da sem prasec :))
ne, ne. vidim, da ti je cilj mogoče celo jasen, a pot do njega popolnoma zavita v meglo.:)
Drži se bolj "prekrižanih" žensk, pa so rezultati nevidni :))) Če mu boš ti v oporo, bo pa šlo :)
izgubljeni primer. ti raje povej kdaj imaš čas, da se malo pogovoriva o jadranju.:)
Bob je napisal(a):
izgubljeni primer. ti raje povej kdaj imaš čas, da se malo pogovoriva o jadranju.:)
Na slepo si ne postavljam ciljev, za čvek pa je vsaka dobra. Vidim pa da veš ti kaj več, ker jo že vabiš. Ampak mislim, da bo skužla tvojo debato o "jadranju" :)
velikidrobizek je napisal(a):Hvala, da si se postavila v moj bran :) Toda pon/pov pa obvladam.
Men je pa ta "izgubljen primer" všeč :) Mal še meša ponudbo, pa povpraševanje. Je pa res, da je laže je biti pameten za druge, kot pa za sebe. Čeprav se ne zdi, ena pot je do sočloveka: pot srca. Vse druge poti so ovinki.
Sprosti se :). Saj nismo na gimnastiki :)
Don't worry :)
V bran - včasih, morda si malce prikupno zmeden :)
Šment ne :)
uhhh, kakšna reakcija :). Naj ti bo :) Mal veselja ne škodi, podaljšuje življenje in utrjuje zdravje :)
Mene se težko znervira, sicer pa hec mora bit :)
shaman je napisal(a):Vsekakor, se opravičujem, da te nisem navedel, čeprav to vem; Opravičujem se tudi Pavlu... :)
Atek ti pohotnež stari. Evo jaz zadeve vidim povsem enako kot ti. Vse razumem za nenehno ponujeno.
shaman je napisal(a):Vrhunsko povedano*****; S tem si tudi razvrednotil večno dilemo, kje je ta dejanska meja, ko lahko začnemo govoriti o pedofiliji; Pezdetarji že vejo.
Prav vse nad mejo z zakonom preganjane pedofilije. Pod to mejo tako vidijo le pezdeti.
Lp shaman
Otac
velikidrobizek je napisal(a):Ja no na kaj lepšega se spomni, za udrihat je dovolj tu drugih bedakov :)
Jupči, potem lahko udriham po teb mal po dolgem mal počez :))))
sporočil: 1.610
gorazdsl je napisal(a):
Upam da so se kaj ženske iz tega članka naučile. :)
DA SE NE DAMO !!!
in da ni nič narobe, če si TUDI moški malo urihtate to vaše mednožje :-)
Joj, ubožec :))) Narobe sem se izrazila. Očitno sem napetost jadra mal popustila :))) Mislila sem na bolj nežne besedne dvoboje :)))
Ja za šepetanja sem vedno :)
pavel je napisal(a):
Ženske so božji dar. Od tu naprej se prične naš dnevni miselni tokokrog.:--))
A-men! :)
Tacka je napisal(a):A to na podlagi lastnih izkušenj?
in da ni nič narobe, če si TUDI moški malo urihtate to vaše mednožje :-)