Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: PASJI FRITZL ali je to mogoče ??
Strani: 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24

sporočil: 6.570
Lej Pia, lahko da si čisto vredu punca, ampak...
Da si služila denar s sprehajanjem psov je samo dodaten dokaz, da obstajajo lastniki, ki psov sploh ne bi smeli imeti - da nimajo časa niti za sprehod z njimi niti prostora, da bi se psi sami zdivjali.
Da pa nisi zadovoljna s Šamancljem, pa je tudi pomenljivo. Kadar misli enako kot ti, je ful inteligenten in pronicljiv, kadar pa se ne strinja s tabo pa "to ni on"...
Sicer pa je napisal, da so "kuzle" tiste, ki sebe psom predstavljajo kot "mamice", ne pa kar vse, če se vrnemo nazaj k funkcionalni nepismenosti...
In za pse, ki rešujejo izpod plazov, izpod ruševin, pomagajo slepim in tudi ki čuvajo kmetijo na samem ali ovce na paši, ni seveda nič narobe, problem je ostalih 350.000, ki nimajo nobenega namena razen mučenja samih sebe in onesnaževanja in zastraševanja okolice.
Da si služila denar s sprehajanjem psov je samo dodaten dokaz, da obstajajo lastniki, ki psov sploh ne bi smeli imeti - da nimajo časa niti za sprehod z njimi niti prostora, da bi se psi sami zdivjali.
Da pa nisi zadovoljna s Šamancljem, pa je tudi pomenljivo. Kadar misli enako kot ti, je ful inteligenten in pronicljiv, kadar pa se ne strinja s tabo pa "to ni on"...
Sicer pa je napisal, da so "kuzle" tiste, ki sebe psom predstavljajo kot "mamice", ne pa kar vse, če se vrnemo nazaj k funkcionalni nepismenosti...
In za pse, ki rešujejo izpod plazov, izpod ruševin, pomagajo slepim in tudi ki čuvajo kmetijo na samem ali ovce na paši, ni seveda nič narobe, problem je ostalih 350.000, ki nimajo nobenega namena razen mučenja samih sebe in onesnaževanja in zastraševanja okolice.

sporočil: 5.314
[mataj]Bošček, a še zmeraj delaš bebčka iz sebe?
> [bricktop]
> > [mataj]
> > > [bricktop]
> > > @mataj: a še zmeri po službeni dolžnosti Liberalne Dildokracije Slovenistana zagovarjaš da v uni garaži ni bilo sodomije?
> >
> > Dokazov je še manj kot pri Patriji.
>
> Tole je pa tko idiotski odgovor, kot da bi ga štrajn napisal.
Članek v Požar Report je zate dokaz?

sporočil: 30.643
[gogi1]Požar Report torej dejansko je edini dokaz, za katerega veš, sicer ne bi spuščal takih.
> [mataj]
> > [bricktop]
> > > [mataj]
> > > > [bricktop]
> > > > @mataj: a še zmeri po službeni dolžnosti Liberalne Dildokracije Slovenistana zagovarjaš da v uni garaži ni bilo sodomije?
> > >
> > > Dokazov je še manj kot pri Patriji.
> >
> > Tole je pa tko idiotski odgovor, kot da bi ga štrajn napisal.
>
> Članek v Požar Report je zate dokaz?
Bošček, a še zmeraj delaš bebčka iz sebe?

sporočil: 2.641
[0219K21]Res je. In od prihodkov bi lahko poskrbeli za zavetišča, ne da se sedaj deli kvazi koncesije in ustvarja nekakšen nov posel , ki ubija ljubiteljsko beri humanitarno noto.
Odgovor bi lahko bil tudi v tem:
www.tiervermittlung....euer.shtml

[gogi1]Ne ne dela.
> [mataj]
> > [bricktop]
> > > [mataj]
> > > > [bricktop]
> > > > @mataj: a še zmeri po službeni dolžnosti Liberalne Dildokracije Slovenistana zagovarjaš da v uni garaži ni bilo sodomije?
> > >
> > > Dokazov je še manj kot pri Patriji.
> >
> > Tole je pa tko idiotski odgovor, kot da bi ga štrajn napisal.
>
> Članek v Požar Report je zate dokaz?
Bošček, a še zmeraj delaš bebčka iz sebe?
Poskusili so res skoraj vse. Skriti kadavre, medijski mrk itd. ampak slike in tista, ki je obkrožila okolico z ruskega portala, ki jo niso mogli izbrisati, ker so ovce, jim je pokvarila prvotni plan. Morali so v javnost v smislu . najbolje je ob takih govoricah ostati tiho. Pozabili pa so, da bi lahko o tem poročali, nič skrivali in morda afera sploh ne bi prebila vseh meja.
Mojstru, ki je omogočil sliko v javnosti, pa diamantni znak republike.
Pa ne me futrat z 4 stenami, zasebnostjo pasjih iger , ker sploh ne igrajo bistvene vloge tu.

[NICKNAME]Tista slika ne dokazuje nič. Na njej je samo obgrizen kadaver.
Poskusili so res skoraj vse. Skriti kadavre, medijski mrk itd. ampak slike in tista, ki je obkrožila okolico z ruskega portala, ki jo niso mogli izbrisati,

[najobj]Ja, pa tetka, ki ni pobrala dreka za svojim cuckom tega tudi ne bo zlepa priznala. In ne serijskega morilca, ne pasje tetice v pravni državi ne moreš obsoditi brez trdnih dokazov.
> [mataj]
> > [NICKNAME]
> > Poskusili so res skoraj vse. Skriti kadavre, medijski mrk itd. ampak slike in tista, ki je obkrožila okolico z ruskega portala, ki jo niso mogli izbrisati,
>
> Tista slika ne dokazuje nič. Na njej je samo obgrizen kadaver.
... čuj, mataj ... nehaj se že enkrat smešit, no ...
... aja ... pa še eno vprašanje za tebe ... kaj pusti serijski morilec, ki ga obsodijo, za sabo ? ... notarsko overjene video posnetke svojih morilskih "podvigov" ali kaj ? ...
pizda, ne morem verjet, da si tako prfuknjen ...Nič prfuknjen. Ne pustim si guslat na čreva, to je vse.

sporočil: 32.971
[mataj]
> [najobj]
> > [mataj]
> > > [NICKNAME]
> > > Poskusili so res skoraj vse. Skriti kadavre, medijski mrk itd. ampak slike in tista, ki je obkrožila okolico z ruskega portala, ki jo niso mogli izbrisati,
> >
>
>
> > Tista slika ne dokazuje nič. Na njej je samo obgrizen kadaver.
>
>
> ... čuj, mataj ... nehaj se že enkrat smešit, no ...
>
> ... aja ... pa še eno vprašanje za tebe ... kaj pusti serijski morilec, ki ga obsodijo, za sabo ? ... notarsko overjene video posnetke svojih morilskih "podvigov" ali kaj ? ...
Ja, pa tetka, ki ni pobrala dreka za svojim cuckom tega tudi ne bo zlepa priznala. In ne serijskega morilca, ne pasje tetice v pravni državi ne moreš obsoditi brez trdnih dokazov.
> pizda, ne morem verjet, da si tako prfuknjen ...
Nič prfuknjen. Ne pustim si guslat na čreva, to je vse.
... OK, predam se ...
P.S.: sicer pa je itak brez veze, ker je ta "serijski morilec" brez dokazov (?) spoznan za "krivega" ... pa tudi "obsodba" je že "izvršena" ... khmm, ali pa mogoče tudi to ne ? ... saj ni nikjer nobenih "dokazov" o nasprotnem ... ali pač ? ...

[najobj]Mah, tu gre za moralno obsodbo, za to pa dovolj dober dokaz tudi kak film s Harrisonom Fordom v glavni vlogi.
P.S.: sicer pa je itak brez veze, ker je ta "serijski morilec" brez dokazov (?) spoznan za "krivega" ... pa tudi "obsodba" je že "izvršena" ... khmm, ali pa mogoče tudi to ne ? ... saj ni nikjer nobenih "dokazov" o nasprotnem ... ali pač ? ...
Pri dildogateu niti ni tako važno, ali je kdo če sploh kdo nabijal tiste cucke ali ne. Če pridejo kaki dokazi na dan krasno, če ne pa tudi v redu, saj je važno edino to, kaj si TI misliš o tem.

sporočil: 32.971
[mataj]
> [najobj]
> P.S.: sicer pa je itak brez veze, ker je ta "serijski morilec" brez dokazov (?) spoznan za "krivega" ... pa tudi "obsodba" je že "izvršena" ... khmm, ali pa mogoče tudi to ne ? ... saj ni nikjer nobenih "dokazov" o nasprotnem ... ali pač ? ...
Mah, tu gre za moralno obsodbo, za to pa dovolj dober dokaz tudi kak film s Harrisonom Fordom v glavni vlogi.
Pri dildogateu niti ni tako važno, ali je kdo če sploh kdo nabijal tiste cucke ali ne. Če pridejo kaki dokazi na dan krasno, če ne pa tudi v redu, saj je važno edino to, kaj si TI misliš o tem.
... hej, da ne bo nesporazumov ... mene silno boli "ona stvar" za to in še za marsikaj drugega ... jaz sem se javil, ker si se svojim dokazovanjem in "dokazovanjem" ti tukaj kar malo zapletal ... vsaj po tistem, kar sem bežno prebral ... bežno pa zato, ker me načeloma take stvari ne zanimajo, ker se mi gnusijo v vseh ozirih ... eh, pa saj ni važno ...

[najobj]Opozarjal sem samo na to, da dokazov ni, na to, da zaprmej ne vemo popolnoma nič. Tega pa velika večina ljudi noče slišati. Smo pač narejeni tako, da nam je negotovost zoprna.
> [mataj]
> > [najobj]
> > P.S.: sicer pa je itak brez veze, ker je ta "serijski morilec" brez dokazov (?) spoznan za "krivega" ... pa tudi "obsodba" je že "izvršena" ... khmm, ali pa mogoče tudi to ne ? ... saj ni nikjer nobenih "dokazov" o nasprotnem ... ali pač ? ...
>
> Mah, tu gre za moralno obsodbo, za to pa dovolj dober dokaz tudi kak film s Harrisonom Fordom v glavni vlogi.
>
> Pri dildogateu niti ni tako važno, ali je kdo če sploh kdo nabijal tiste cucke ali ne. Če pridejo kaki dokazi na dan krasno, če ne pa tudi v redu, saj je važno edino to, kaj si TI misliš o tem.
... hej, da ne bo nesporazumov ... mene silno boli "ona stvar" za to in še za marsikaj drugega ... jaz sem se javil, ker si se svojim dokazovanjem in "dokazovanjem" ti tukaj kar malo zapletal ... vsaj po tistem, kar sem bežno prebral ... bežno pa zato, ker me načeloma take stvari ne zanimajo, ker se mi gnusijo v vseh ozirih ...
eh, pa saj ni važno ...Prekleto res. Elite, take in drugačne, vedno štartajo na naša čustva, nikoli na razum. Vedno se pogovarjajo z našimi črevi, nikoli z glavo. Vedno bomo od njih dobili samo manipulacije, nikoli ne bomo slišali nobenih argumentov, ne dobili nikakršnih dokazov. Zakaj bi jih torej sploh poslušali?

sporočil: 7.339
In če se slučajno zgodi, da bo v unem poročilu VURSa pisalo, da je
šlo za spolno zlorabo? Oprosti mataj, samo na glas razmišljam kako
boš potem zagovarjal vse skupaj, hehehe...
Aja, potem pa Marija Antoinette de La Prada naenkrat verjetno sploh ne bo vedela kdo je sploh biu ta tip, ajetko...?
Aja, potem pa Marija Antoinette de La Prada naenkrat verjetno sploh ne bo vedela kdo je sploh biu ta tip, ajetko...?

[bricktop]Če se to slučajno zgodi (in če bo poročilu priložena vsaj kaka slikica, ki jo bo možno šteti kot dokaz), boste janšajzarji imeli še večjo fešto. Ampak kljub vsemu boste morali pojasniti kako to, da je Baričeviču pomagal vračati cucke tudi Janšev kmetijski minister.
In če se slučajno zgodi, da bo v unem poročilu VURSa pisalo, da je šlo za spolno zlorabo? Oprosti mataj, samo na glas razmišljam kako boš potem zagovarjal vse skupaj, hehehe...

sporočil: 9.214
Ok, jaz bi odgovoril v smislu, da je to storil (ce ze enacimo
POMAGATI in VRNITI), ker ni bil seznanjen z dejanskim stanjem, ki
mu je bilo zamolcano, in da bi morali strokovnjaki ustrezno
argumentirati, ce se je zmotil v presoji. Dodal bi se, da BI danes,
ce BI BIL v vladi, pac odstopil zaradi nekaksne
odgovornosti...
Bi to slo skozi? Imam kaj moznosti v slovenski politiki? Se nisem pozabil tvoje provokacije :)
Bi to slo skozi? Imam kaj moznosti v slovenski politiki? Se nisem pozabil tvoje provokacije :)

[dalex]Mogoče, če bo do takrat, ko se boš prebil gor, volilno telo pri nas malo manj razdeljeno na "vaše" in "naše". Vseakor pa bi moral odstopiti zaradi nečesa formalnega (veze in poznanstva, napake v postopkih ipd), ne pa zato, ker je tvoj domnevni znanec domnevno natepaval svoje cucke.
Ok, jaz bi odgovoril v smislu, da je to storil (ce ze enacimo POMAGATI in VRNITI), ker ni bil seznanjen z dejanskim stanjem, ki mu je bilo zamolcano, in da bi morali strokovnjaki ustrezno argumentirati, ce se je zmotil v presoji. Dodal bi se, da BI danes, ce BI BIL v vladi, pac odstopil zaradi nekaksne odgovornosti...

[mataj]Vidiš napako v razmišljanju? Zakaj bi jaz (ker si pač uporabil drugo osebo množine in me označil za "janšajzarja") moral zagovarjati nekega politika, ki je morda naredil nekaj narobe? A pod predpostavko ker je "naš"? Vidiš, tale tvoj post te eksplicitno razkriva.
> [bricktop]
> In če se slučajno zgodi, da bo v unem poročilu VURSa pisalo, da je šlo za spolno zlorabo? Oprosti mataj, samo na glas razmišljam kako boš potem zagovarjal vse skupaj, hehehe...
Če se to slučajno zgodi (in če bo poročilu priložena vsaj kaka slikica, ki jo bo možno šteti kot dokaz), boste janšajzarji imeli še večjo fešto. Ampak kljub vsemu boste morali pojasniti kako to, da je Baričeviču pomagal vračati cucke tudi Janšev kmetijski minister.
Kar se mene tiče bo vsak, ki bo v preiskavi ven padel kot nekdo, ki je kot vladni funkcionar kle asistiral, vreden vse obsodbe ne glede na to v kateri vladi je deloval. Ker jaz pač nisem verski blaznež in ne zagovarjam komunistične verske dogme. V religiji KPS pa seveda to ne gre, udi KPS ste se pripravljeni do krvi stepst v obrambo udov stranke, pa četudi bi šlo za najhujše zločince (česar ne trdim za ta konkretni primer). Vidiš, to je religija in verska blaznost, tavaršč mataj...

[dalex]Raje naštudiraj tole
Shit, izgleda, da moram se enkrat pogledati film Thank you for smoking...
www.constitution.org...ince00.htm
Machiavellijeva opažanja še vedno veljajo. Časi so drugačni, a ljudje se nismo spremenili popolnoma nič.

[bricktop]
> [mataj]
> > [bricktop]
> > In če se slučajno zgodi, da bo v unem poročilu VURSa pisalo, da je šlo za spolno zlorabo? Oprosti mataj, samo na glas razmišljam kako boš potem zagovarjal vse skupaj, hehehe...
Vidiš napako v razmišljanju? Zakaj bi jaz (ker si pač uporabil drugo osebo množine in me označil za "janšajzarja") moral zagovarjati nekega politika, ki je morda naredil nekaj narobe?Zakaj pa bi moral to početi jaz?

[mataj]
> [najobj]
> > [mataj]
> pizda, ne morem verjet, da si tako prfuknjen ...S tem ni nič narobe. Ampak to isto pravico boš moral dopustiiti tudi ostalim !!
Nič prfuknjen. Ne pustim si guslat na čreva, to je vse.
pa malo preglej tisk in povej če verjameš izjavam staršem SB. "Otroke" so imeli tudi v zakonski postelji....

[mataj]A delaš kaj drugega?
> [bricktop]
> > [mataj]
> > > [bricktop]
> > > In če se slučajno zgodi, da bo v unem poročilu VURSa pisalo, da je šlo za spolno zlorabo? Oprosti mataj, samo na glas razmišljam kako boš potem zagovarjal vse skupaj, hehehe...
. . .
> Vidiš napako v razmišljanju? Zakaj bi jaz (ker si pač uporabil drugo osebo množine in me označil za "janšajzarja") moral zagovarjati nekega politika, ki je morda naredil nekaj narobe?
Zakaj pa bi moral to početi jaz?

sporočil: 2.482
[mataj]
Ampak kljub vsemu boste morali pojasniti kako to, da je Baričeviču pomagal vračati cucke tudi Janšev kmetijski minister.Tole ni točno. Jarc jih samo ni hotel usmrtiti.
"izrecno željo ministra Jarca, "da se ponovno prouči možnost, da bi psi za vedno ostali v zavetišču in lastniki plačevali stroške nastanitve in da se glede tega mi dogovorimo z zavetiščem.""
www.siol.net/sloveni...22010.aspx

sporočil: 4.404
[mataj]to je navadna laž ki ni prijela...niti ni pisal,niti naj ne ni hotel vrnitev,ampak stalno namestitev v zavetišče na stroške lastnika..
> [bricktop]
> In če se slučajno zgodi, da bo v unem poročilu VURSa pisalo, da je šlo za spolno zlorabo? Oprosti mataj, samo na glas razmišljam kako boš potem zagovarjal vse skupaj, hehehe...
Če se to slučajno zgodi (in če bo poročilu priložena vsaj kaka slikica, ki jo bo možno šteti kot dokaz), boste janšajzarji imeli še večjo fešto. Ampak kljub vsemu boste morali pojasniti kako to, da je Baričeviču pomagal vračati cucke tudi Janšev kmetijski minister.

[jani639]
> [mataj]
> > [bricktop]
> > In če se slučajno zgodi, da bo v unem poročilu VURSa pisalo, da je šlo za spolno zlorabo? Oprosti mataj, samo na glas razmišljam kako boš potem zagovarjal vse skupaj, hehehe...
>
> Če se to slučajno zgodi (in če bo poročilu priložena vsaj kaka slikica, ki jo bo možno šteti kot dokaz), boste janšajzarji imeli še večjo fešto. Ampak kljub vsemu boste morali pojasniti kako to, da je Baričeviču pomagal vračati cucke tudi Janšev kmetijski minister.
to je navadna laž ki ni prijela...niti ni pisal,niti naj ne ni hotel vrnitev,ampak stalno namestitev v zavetišče na stroške lastnika..
Saj se mi je zdelo, da mataj&Co v stari AFŽ maniri spet mešajo drek in delajo meglo. To je edino kar znajo.

[jani639]To je bil prvi korak. Pa ja ne misliš, da bi cucki kakega navadnega smrtnika ostali živi?
> [mataj]
> > [bricktop]
>
> Če se to slučajno zgodi (in če bo poročilu priložena vsaj kaka slikica, ki jo bo možno šteti kot dokaz), boste janšajzarji imeli še večjo fešto. Ampak kljub vsemu boste morali pojasniti kako to, da je Baričeviču pomagal vračati cucke tudi Janšev kmetijski minister.
to je navadna laž ki ni prijela...niti ni pisal,niti naj ne ni hotel vrnitev,ampak stalno namestitev v zavetišče na stroške lastnika..

sporočil: 6.715
Tkole naj bi to bilo:
www.zurnal24.si/slov...ajo-160936
Časovnica
14. 2. 2008, 11.00 - Odločba o usmrtitvi
Odločitev. Inšpektor Vursa, ki ga vodi Vida Čadonič Špelič, izda odločbo o usmrtitvi dveh bulmastifov.
14. 2. 2008, 11.13 - Baričevič kliče
Protest. Saša Baričevič pokliče na inšpektorat, da je zgrožen nad odločbo, čeprav mu sploh še ni mogla biti vročena.
14. 2. 2008, 15.07 - Senica se pritoži
Ukrep. Po faksu pride iz pisarne Mira Senice na ministrstvo za kmetijstvo pritožba na odločbo inšpektorja, čeprav sploh še ni mogla biti vročena.
25. 2. 2008 - Jarc v akciji
Posredovanje. Takratni minister Iztok Jarc na živalski vrt in Tristokosmatih naslovi navodilo, v katero med drugim jasno zapiše, da "do odločitve sodišča o predlogu za izdajo začasne odredbe psa ostaneta v zavetišču". Odločbo napiše kljub temu, da dobi tri dni pred tem z Vursa pojasnilo, da prave podlage, da bi psi za vedno ostali v zavetišču, ni in da bi bilo tako dogovarjanje proti predpisom.
3. 3. 2008 - Začasna odredba
Odločitev. Sodišče izda začasno odredbo 3. marca, deset dni pozneje pa sledi še sodba.
Časovnica
Odločitev. Inšpektor Vursa, ki ga vodi Vida Čadonič Špelič, izda odločbo o usmrtitvi dveh bulmastifov.
Protest. Saša Baričevič pokliče na inšpektorat, da je zgrožen nad odločbo, čeprav mu sploh še ni mogla biti vročena.
Ukrep. Po faksu pride iz pisarne Mira Senice na ministrstvo za kmetijstvo pritožba na odločbo inšpektorja, čeprav sploh še ni mogla biti vročena.
Posredovanje. Takratni minister Iztok Jarc na živalski vrt in Tristokosmatih naslovi navodilo, v katero med drugim jasno zapiše, da "do odločitve sodišča o predlogu za izdajo začasne odredbe psa ostaneta v zavetišču". Odločbo napiše kljub temu, da dobi tri dni pred tem z Vursa pojasnilo, da prave podlage, da bi psi za vedno ostali v zavetišču, ni in da bi bilo tako dogovarjanje proti predpisom.
Odločitev. Sodišče izda začasno odredbo 3. marca, deset dni pozneje pa sledi še sodba.

sporočil: 949
[janezpizdek]
Fašizem, fašizem, fašizem eto kaj je to.
Fuj, komunajzer đamahirija!
Čadonič : poročilo smo predali in vložen je bil predkazenski postopek. Ker je zadeva (v omenjenem postopku) izjav ne dajemo. SLo1 . uradno poročilo bo podano ŽE do konca tedna.
Zicherl : to je navidezna afera
Senica : delam tudi pro bono. Npr. ko je bilo treba utišati preglasne zvonove (?)
ali ko so neke "umetnike" obsodili za požig križa...
bogato se je omastil z Rdečim Križem in tako kot še par pomembnežev, vrtel večje količine denarja v sodelovanju S. Kirna
Branil je razvpitega Šuštarja (le-ta obsojen) in mu svetoval pobeg v Canado
Najeli so ga tudi za case Petek. Rezultat ? Je treba sploh napisat ?
Zastopal je Krko, s katero se nadvse hvali, v bistvu so ga pa prav oni prijavili za sum odtujitve delnic
Z pogačarjem žrtvoval Vikico ogromno zaslužil (vse jasno legalno) ko je NLB zadnji dan v letu pomotoma nakazala milijardo tolarjev, tako da je bila na papirju SIB bonitetno višje. Ozek krog izbrancev je imel notranjo informacijo, da bo mesto kupilo SIB po višji ceni od trenutne, s svojim denarjem in pogosto še krediti NLB-ja zraven so delnice SIB-a kupili in jih čez par tednov prodali MO Ljubljana z odličnim donosom na kapital.
S pomočjo politične stranke, s katero načeloma nima nič, je krajinski park (naravno dobro) lahko spremenil v zazidljivo parcelo s pogledom na ostalo golazen, ki se že 3 leta zbira v, na in nad Lucijo. Ker misli da je premeten je to isto na hitro in začsno prodal bogatemu Slovencu Anderliču, ki pa je že spet slučajno vodja "njegove" fundacije Paros, kjr najdemo tudi Kranjca, ki je ravno zaradi velike podpore LDS-u tudi prišel na svoj položaj.
Že prej je odkupil in nato spremenil zemljišče planirano za vrtec sredi Ljubljane in "dosegel" spremebo namembnosti v stanovanjsko. Sokrajani Dravograjčani dol padajo, ker ne razumejo več.
V bistvu častna dela in morda bi ga bilo treba še bolj ceniti kot najugledneža SB!!
Nikjer ni govora o neki siloviti pravni karieri, ki so jo pripsovali KK. znan je primer Western Wirelles kjer je popušila sodbo v celoti in šele po izdatni pomoči, se je zadeva nekako razpletla. Od mladih nog, pa je hotela v politiko in tu je ni mogel nihče ustaviti.
Dildaški trojček je dosegel da je marsikoga strah za položaj države. Bo treba da EU predlaga zamenjavo (case Sanader) ali bo treba čakati do konca.
Kdo bi si mislil, da nas bo še kdaj strah, pobrati padli drobiž na Erjavčevi in okolici...

sporočil: 4.404
[philips]ne zavajajte!!!papirje na plan!če se izkaže pa podildajte turčina da to barabo odpokliče!!!
Tkole naj bi to bilo:
Časovnica
ej,komunajzerji..

sporočil: 2.725
[NICKNAME]očitno še velja
> [EdiSce]
> > [0219K21]
> > Odgovor bi lahko bil tudi v tem:
> >
> > www.tiervermittlung....euer.shtml
>
> Svoj čas je bilo možno sprehajati pse po pasjih zavetiščih.
> www.zavetisce-ljublj...janje_psov (btw. to sprehajanje je odličen test za otroke, še boljši pa za njihove starše, ki si "želijo" psa, kaj in koliko dela lastništvo psa potegne za sabo)
> Potem so pa zavetišča postala dober biznis in so ponekod prešla v roke raznim povezanim osebam z lokalno občinsko mafijo.
>
> Dokler so se z zavetišči ukvarjali DPMŽ-ji, je tisti, ki je psa oddal za sprehod, vedel kaj o psu povedat, ko so nadzor prevzeli profesionalci, je 8 letnega sina od mojega znanca napadel pes, ki je imel slabe izkušnje z otroci, česar pa "strokovnjak" v zavetišču ni vedel.
>
> Ko smo že pri evtanaziranju psov, spomnim se, da je nekoč veljalo, da je občina krila stroške zavetišča 1 mesec. Če pes v enem mesecu ni dobil lastnika, so ga evtanazirali. Ziher sem, da je ta praksa veljala, še pod veljavnostjo starega Zakona o zaščiti živali, ki je odrejal, da se "preučijo druge možnosti" :))
A to zadnje (1 mesec)ne velja več ? Mislim na splošno ne na VIP-ovski hotel po 15€ daily...
www.zavetisce-ljublj...ron%3Banja

[EdiSce]Hvala.
> [NICKNAME]
> > [EdiSce]
> > > [0219K21]
> > > Odgovor bi lahko bil tudi v tem:
> > >
> > > www.tiervermittlung....euer.shtml
> >
> > Svoj čas je bilo možno sprehajati pse po pasjih zavetiščih.
> > www.zavetisce-ljublj...janje_psov (btw. to sprehajanje je odličen test za otroke, še boljši pa za njihove starše, ki si "želijo" psa, kaj in koliko dela lastništvo psa potegne za sabo)
> > Potem so pa zavetišča postala dober biznis in so ponekod prešla v roke raznim povezanim osebam z lokalno občinsko mafijo.
> >
> > Dokler so se z zavetišči ukvarjali DPMŽ-ji, je tisti, ki je psa oddal za sprehod, vedel kaj o psu povedat, ko so nadzor prevzeli profesionalci, je 8 letnega sina od mojega znanca napadel pes, ki je imel slabe izkušnje z otroci, česar pa "strokovnjak" v zavetišču ni vedel.
> >
> > Ko smo že pri evtanaziranju psov, spomnim se, da je nekoč veljalo, da je občina krila stroške zavetišča 1 mesec. Če pes v enem mesecu ni dobil lastnika, so ga evtanazirali. Ziher sem, da je ta praksa veljala, še pod veljavnostjo starega Zakona o zaščiti živali, ki je odrejal, da se "preučijo druge možnosti" :))
>
> A to zadnje (1 mesec)ne velja več ? Mislim na splošno ne na VIP-ovski hotel po 15€ daily...
očitno še velja
www.zavetisce-ljublj...ron%3Banja
Pomeni velja, če ene 3 sodišča ne določijo drugače.