Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: PASJI FRITZL ali je to mogoče ??
Strani: 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 24

sporočil: 1.682
[philips]
Videl sem eno sliko, kjer nisem videl nobenega dildota, še manj kondom. Lahko pa da je vse skupaj vidno na kakšni drugi sliki.
Morda pa se skupaj ni dildo temveč proteza, saj nekaj je pa moral nositi v hlačah.
Proteza ni pripeta na pasu okoli pasu. Proteza bi bila med nogami.

sporočil: 5.290
[0219K21]Ja, ja, razumem. Želiš nam dopovedati, da vse mislimo zmotno in, da država edina ve, kaj je dobro in prav za nas.
> [Pia]
>
> Pravne države pa nimamo in z takim delom odgovornih je tudi še dolgo ne bomo imeli.
Ne mislit, da je država fikcija. Ravno toliko je realna kot katerakoli druga pravna oseba in ravnotako je sposobna življenja, celo učinkovitega življenja kot to od nje pričakujejo najprej državljani sami, potem pa državni organi. Če s strani državljanov ni zainteresiranosti, ali še huje, če državljani tonejo v morju cinizma (kar marsikom, ki želi "loviti v mutnem" tudi ustreza) je državnim organom, ki nastopajo navsezadnje v imenu države težje, a za državljane je vse skupaj toliko manj nesmiselno.
Če povzamem. Ni dovolj državo le "osamosvojiti" (ta država je nastala itak že leta 1974, ne pa leta 1991, kot marsikdo zmotno misli), potrebno jo je želeti, imeti rad in je negovati v vseh pogledih. Kadar nanese na pravno državo tedaj s(m)o pogosto tako v vlogi nekoga, ki je zainteresiran, da je pravna država učinkovita, pogosto pa smo na nasprotnem bregu. Dejansko pa gre za to, da si je treba naliti čistega vina in se vprašati kaj je za celo skupnost vendarle bolje. Da imamo zakone, ki se izvajajo, ali da nam zakoni služijo le zato, da pač pred svetom rečemo, da smo pravna država?
Sedaj pa tvoje nesmisle še prevedi iz jezika diplomata v navaden jezik.
Ker država misli, da je za skupnost (katero skupnost) nekaj bolje, bo mene zajebala na vsej črti, me brez dokazov razglasila za sovražnika države številka ena in celo popeljala na izlet v Barbaine rove.
Vse v dobrobit skupnosti, ki se ji pravi država, ni pa ne pravna, še manj pravična. In če ti temu praviš cinizem, potem ne veš kaj cinizem sploh je. Čisto vino, ki ga nalivaš ti, pa je bolje gledati samo od daleč. Arzenika je preveč v njem.

sporočil: 17.846
[s8t]Se absolutno strinjam, da policija ima to dolžnost. Sprašujem se, kljub vsemu, če naj se preiskava ustavi le v garaži, ali je vendarle za razkritje uzroka smrti dr. Baričeviča potrebno preveriti tudi kakšno drugo stavbo ali osebo.
Zgrešil si bistvo. Pri tako krvavem dogodku s smrtnim izidom se vedno razčisti vse RELEVANTNE okoliščine, ki so kakorkoli pripeljale do njega, tudi če to pomeni raziskanje zoofilije, na katero opozarjajo okoliščine in dejstva, ki jih je našla policija.

[s8t]"Nekaj deset" je že dvajset. Ampak kot rečeno, ne vidim posebne potrebe po tem, da bi problematiziral dele telesa kogarkoli.
> [0219K21]
> > [philips]
> > Videl sem eno sliko, kjer nisem videl nobenega dildota, še manj kondom. Lahko pa da je vse skupaj vidno na kakšni drugi sliki.
> > Morda pa se skupaj ni dildo temveč proteza, saj nekaj je pa moral nositi v hlačah.
>
> Ravno o tem sem pisal. Ženska Saša Baričevič pač penisa ni imela. Lahko pa bi moški Sašo Baričevič imel primerno protezo. Nedopustno se mi zdi to problematizirati. V tem primeru ne gre za "dildo" temveč za del telesa, saj proteza pripada telesu kot katerakoli umetna roka ali noga.
"Nekaj deset cm dolga" ravna proteza? Kam jo je tlačil, v hlačnico?

Ravno o tem sem pisal. Ženska Saša Baričevič pač penisa ni imela. Lahko pa bi moški Sašo Baričevič imel primerno protezo. Nedopustno se mi zdi to problematizirati. V tem primeru ne gre za "dildo" temveč za del telesa, saj proteza pripada telesu kot katerakoli umetna roka ali noga.Še tebi, proteza, ki naj bi nadomeščala penis, ne bi bila pripeta okoli pasu, bila bi med nogami, pripeta na noge. Če bi videl sliko, bi ti bilo jasno. Poleg tega proteze niso v velikosti vzburjenega in trdega orjaka. Kakšne buče. S svojimi bedarijami prav kličete po tem, da se tule natančno secira slika pokojnika.

sporočil: 21.898
Tebi se tri alineje na linku ne zdijo zelo relevantni problemi?gotovo so zelo relevantni problemi, ne razumem pa, kako jih bomo rešili, če bomo zatrdno vedeli, ali je do zlorab psov prihajalo ali ne, koliko 30cm dildotov se je našlo z rdečimi kondomi itd. meni se zdi, da je treba fokus postaviti na tiste, ki so sprejeli odločitev, da se psi vrnejo. če je bila protizakonita, potem bo treba nekaj narediti, to je bistvo, ne pa ali se je nesrečnik izživljal nad psmi.
forum.finance.si/?m=...570&single

sporočil: 6.084
Zadnja sprememba: anon-15715 11.02.2010 14:50
[0219K21]Spet sem pomotoma pritisnil na "neprimerno". Se opravičujem za nepotreben alarm.
> [s8t]
> Zgrešil si bistvo. Pri tako krvavem dogodku s smrtnim izidom se vedno razčisti vse RELEVANTNE okoliščine, ki so kakorkoli pripeljale do njega, tudi če to pomeni raziskanje zoofilije, na katero opozarjajo okoliščine in dejstva, ki jih je našla policija.
Se absolutno strinjam, da policija ima to dolžnost. Sprašujem se, kljub vsemu, če naj se preiskava ustavi le v garaži, ali je vendarle za razkritje uzroka smrti dr. Baričeviča potrebno preveriti tudi kakšno drugo stavbo ali osebo.
Drugo, imaš prav v vsem, kar si dosedaj napisal na to temo. Glede na to, da je (menda) bil v garaži SAM s tremi psi mislim, da preiskava nikakor ne bi smeli izključiti možnost, da pravzaprav tam ni bil ves čas sam. Tudi možnosti, da se je zgodil načrten umor ni treba kar tako izključiti, ane ?
Seveda, da njegovo morebitno "seksualno druženje" s psi ne bi trebalo biti deležno posebne pozornosti in medijske obdelave, če pred tem ne bi bila dolga in mučna zgodba v katero je vpleteno veliko ljudi in inštitucij. Zadnje pa mislim, da je najbolj pomembno za javnost in državljane.
lp

sporočil: 897
[mataj]
> [s8t]
> Ko nekoga raztrgajo psi, verjetno ne pomisliš takoj na spolno zlorabo teh psov, se ti ne zdi? Že dejstvo, da so se pojavila namigovaja, kaže, da je za zadevo nekaj resnih dejstev.
"Kjer je dim, je tudi ogenj" že dolgo ni več res. Po novem velja: "Kjer je dim, nekdo spušča umetno meglo."
Če se kompromitira klerikajzla, Janšo na primer, potem je resnica "Kjer je dim je tudi ogenj" (primer Patria)
Če se kompromitira Kučanovega hlapca potem je resnica "Kjer je dim, nekdo spušča umetno meglo." (primer fukači psov)

sporočil: 30.643
Zadnja sprememba: anon-35163 11.02.2010 15:02
[Dudek]Ja, tudi. Preiskava še poteka, odprte so vse možnosti. Če janšajzarska teorija drži, potem so Magnusa nategnili ko mačka. Malo so namigovali okoli njega, "po mojem mnenju", "zdi se mi da naj bi" ipd, magnusovi predsodki do balkancev pa so opravili ostalo.
> [mataj]
> > [s8t]
> > Ko nekoga raztrgajo psi, verjetno ne pomisliš takoj na spolno zlorabo teh psov, se ti ne zdi? Že dejstvo, da so se pojavila namigovaja, kaže, da je za zadevo nekaj resnih dejstev.
>
> "Kjer je dim, je tudi ogenj" že dolgo ni več res. Po novem velja: "Kjer je dim, nekdo spušča umetno meglo."
Verjetno imaš v mislih Patrio, ane ?
Pri patriji so se janšajzarji zaklali predvsem sami, reagirali so zelo štorasto. Pri Mariji Veitola so izpadeli do kraja bedno. Po mojem skromnem mnenju jih je pokopoalo predvsem to.
Prav, narobe, krivi, nedolžni- to pri celi stvari niti ni tako važno. Če nimaš živcev za razne finte in podvale, nimaš kaj iskati v politiki.

mene osebno vzrok smrti malo briga. zanima me, kdo je omogočil
vrnitev psov baričeviču, potem ko je bilo vsem jasno, da so nevarni
za okolico. tisti naj odgovarjajo, ker so zagrešili nedopustno
strokovno napako.

[shevchenko]Glede na to, da je zaradi posledice tega dejanja danes en človek mrtev, sem na stališču, da je storil zločin. V tej smeri kot državljan želim preiskavo in odgovorne za smrt dr. Baričeviča pred sodiščem, da za svoja dejanja bodo ustrezno sojeni in morebiti tudi obsojeni, če bodo spoznani za krive. Nič manj od tega ne želim in ne pričakujem.
mene osebno vzrok smrti malo briga. zanima me, kdo je omogočil vrnitev psov baričeviču, potem ko je bilo vsem jasno, da so nevarni za okolico. tisti naj odgovarjajo, ker so zagrešili nedopustno strokovno napako.

sporočil: 5.146
[mataj]
> [NICKNAME]
> Celo večnost potem, ko ti povem da gledam slike (sedaj se to upam povedati)
Bom verjel, ko bom sam videl in se prepričal, da niso fotošopane. Do takrat pa bom predpostavil, da je to raca. Konec koncev je to le prišlo iz Požar reporta.
Sicer pa je tisti dildo itak postranska zadeva. Nas, javnosti, se tiče predvsem to, kako je bil voden postopek s tistimi cucki, kdo je prekršil zakon, predvsem pa zakaj, kdo je vršil pritisk in kako.
Dildo je enako ključen kot vse ostalo, saj je dokaz za obstoj rdeče niti sprevženosti celotne levice od 27.aprila 1941 dalje. Gotovo sta tudi Kardelj in Vidmar v tistih časih uporabljala podoben dildo, le pasja sorta je bila verjetno drugačna. Bila pa je brez dvoma pasja. Zato je afera Baričević kronski dragulj v zodovini delavskega gibanja in zgodovini levice sploh, povsem enak pizdarijam Dolores Ibarruri La Pasionarije, za katero je bilo splošno znano, da se je dajala dol samo s psi in osli.
Enfrice.

[s8t]
Jaz sem videl fotko, a na njej nisem opazil dilda, pa se verjetno bolj spoznam na analizo fotk kot kdorkoli tukaj. Tisto okoli gležnjev so krvave gate, zraven je nek pas, ki je nedoločljiv, med koleni pa samo z zelo veliko domišljije v temi vidiš dildo. Fotka kot takšna ni noben dokaz.Analiza fotk ti nič ne koristi, v kolikor nimaš razvite vizuelne percepcije, prav tako ti nič ne koristi, v kolikor ne veš, kako zgleda umetni penis za ženske. Tisto, kar ti vidiš kot gate, je razcefran dildo, ki se na enem koncu drži okrvavljenega trikotnika, ki je povezava med pasom in dildotom. Namesto z analiziranjem fotk se raje sprehodi do seks šopa. S tem pa še vedno ne boš rešil problema vizuelne percepcije - nekaj vidiš, pa ne veš, kaj to je. Smiselno se to lahko ponazori tudi s funkcionalno nepismenostjo, ko nekaj prebereš in ne razumeš vsebine. In četudi si slovenist in znaš do potankosti analizirati stavčne strukture, ni to noben argument za razumevanje vsebine napisanega.
Za razliko od tebe nisem specializirana za analizo fotk, imam pa potrditev inštitucije, da imam genialno razvito vizuelno percepcijo (to slednje se morda bedasto sliši, je pa čista resnica).

sporočil: 6.389
[s8t]Ševčenko ne ve, da bi bil z dildom v riti tudi on nevaren za okolico. Še več, to ga niti ne zanima.
> [shevchenko]
> mene osebno vzrok smrti malo briga. zanima me, kdo je omogočil vrnitev psov baričeviču, potem ko je bilo vsem jasno, da so nevarni za okolico. tisti naj odgovarjajo, ker so zagrešili nedopustno strokovno napako.
neraziskanje okoliščin smrti in to, kar zanima tebe, sta
ISTA FUCKING STVAR!!!!

Ševčenko ne ve, da bi bil z dildom v riti tudi on nevaren za okolico. Še več, to ga niti ne zanima.ajde pametnjakovič, a takrat ko so psi napadli Megliča, so tudi imeli dilde v riti?

[shevchenko]
> Ševčenko ne ve, da bi bil z dildom v riti tudi on nevaren za okolico. Še več, to ga niti ne zanima.
ajde pametnjakovič, a takrat ko so psi napadli Megliča, so tudi imeli dilde v riti?
Ne, to je bilo dve uri kasneje. Samo peklo in skelelo jih je pa še vedno.

Ne, to je bilo dve uri kasneje. Samo peklo in skelelo jih je pa še vedno.sherlock, si to ti?

sporočil: 6.114
Dildo je enako ključen kot vse ostalo, saj je dokaz za obstoj rdeče
niti sprevženosti celotne levice od 27.aprila 1941 dalje.
Odlično: *****
P: Morda pa vseeno vsaj od aprila 1937 (Čebine) dalje?!?
Odlično: *****
P: Morda pa vseeno vsaj od aprila 1937 (Čebine) dalje?!?

sporočil: 4.404
v bistvu nas mora še bolj zanimati kdo blokira informacije,kdo jih
prireja..to nas mora skrbeti,ne samo zanimati..ornk skrbet

Ti tukaj teraš agendo, da tega sploh ni treba raziskati.ma ne, zaradi mene naj se le razišče, me pa osebno pač ne zanima, to je vse. tisti psi so bili neprimerni za sobivanje s človekom ne glede na vzrok.

[jani639]se strinjam, ampak kako to ugotoviti? nekdo bo moral začivkati, druge pač ni
v bistvu nas mora še bolj zanimati kdo blokira informacije,kdo jih prireja..to nas mora skrbeti,ne samo zanimati..ornk skrbet

[shevchenko]
> Ne, to je bilo dve uri kasneje. Samo peklo in skelelo jih je pa še vedno.
sherlock, si to ti?
Da to sem jaz. Tateku simpatizerju solidarizma in mamici uslužbenki in bralki Jane pa lahko poveš tudi to, da je Sherlock odkril, da je v spervertirani in sodomizirani kvazi demokratični družbi za Žensko leta in Obraz leta nujno proglasiti policijsko ministrico, ki ima za partnerja Neobraz leta, ki je hkrati pravni zastopnik in prijatelj pokojnega Nemoškega leta.
Da je stvar s proglasitvijo bila nujna zaradi moralnega uravnoteženja stebrov spervertirane in sodomizirane družbe, bi Sherlock še rad dodal k sporočilu vaši cenjeni pravoverni družinici.

sporočil: 4.404
čivkajo skoz..in to velike neumnosti:)ampak ni enega samga
novinarčka ki bi jim javno,pred kamero zastavil jasna,izmiku možna
vprašanja...npr:ali je res da so v garaži poleg mrtvega/ve
baričeviča našli dildo ki kaže na spolno zlorabo psov?čemu sta bili
prisortni dve reševalni vozili?

sporočil: 5.290
[mimoidoci]Odlično!
> [shevchenko]
> > Ne, to je bilo dve uri kasneje. Samo peklo in skelelo jih je pa še vedno.
>
> sherlock, si to ti?
Da to sem jaz. Tateku simpatizerju solidarizma in mamici uslužbenki in bralki Jane pa lahko poveš tudi to, da je Sherlock odkril, da je v spervertirani in sodomizirani kvazi demokratični družbi za Žensko leta in Obraz leta nujno proglasiti policijsko ministrico, ki ima za partnerja Neobraz leta, ki je hkrati pravni zastopnik in prijatelj pokojnega Nemoškega leta.
Da je stvar s proglasitvijo bila nujna zaradi moralnega uravnoteženja stebrov spervertirane in sodomizirane družbe, bi Sherlock še rad dodal k sporočilu vaši cenjeni pravoverni družinici.
Velika pasja šefinja, bi bila še bolj ostra.

Da to sem jaz. Tateku simpatizerju solidarizma in mamici uslužbenki
in bralki Jane pa lahko poveš tudi to, da je Sherlock odkril, da je
v spervertirani in sodomizirani kvazi demokratični družbi za Žensko
leta in Obraz leta nujno proglasiti policijsko ministrico, ki ima
za partnerja Neobraz leta, ki je hkrati pravni zastopnik in
prijatelj pokojnega Nemoškega leta.
Luštkano: *****
Luštkano: *****

sporočil: 2.641
[gogi2]*****
> [mataj]
--------
Matajče moj, ubogi pohabljeni, še dan, dva, pa boš ti edina sirota v Sloveniji, ki bo še verjela, da fukanja psov ni bilo.
Ampak pravilno je . edini tu. Poročajo da je danes Vurs izdal prošnjo "veterinarskim strokovnjakom" za pregled zadnjikov in sicer na podlagi mnenja dežurne pooblaščene osebe, ki je bila na kraju dogodka. Niso namreč tega ugotavljali, KER NI NIHČE ZAHTEVAL!!
Groza kako še vedno dela ta gnili sistem.

[NICKNAME]
Kot učitelj Komar (Ivan Cankar - Hlapci) bodo pokoro delali. Na kolenih!
Kot učitelj Komar (Ivan Cankar - Hlapci) bodo pokoro delali. Na kolenih!

[mataj]
> [gogi2]
> Žurnal pravi, da je klerikajzlarski DNEVNIK omenjal spremembe na anusih psov. Ja, so pa res od hudiča ti klerikajzli pri Dnevniku, da tako nasedajo PI....In ta pokvarjeni Požar je s svojim zavajanjem zavedel še najbolj poštebega policista, da se je oglasil po 1 tednu !!
Janko Goršek opozarja, da je policija na podlagi sledi s prizorišča pasjega napada posebej obvestila Vurs, naj bodo pozorni na morebitno mučenje živali.

[mataj]Ali skrajšano JJ je kriv. Nihče ne vpraša ali ima alibi začudo ? Kako da še niso vpletli desnice. Brezplačniki in paradiranje zavaljene knjižničarke po hodniku parlamenta je bolj Blažev žegenj.
"Kjer je dim, je tudi ogenj" že dolgo ni več res. Po novem velja: "Kjer je dim, nekdo spušča umetno meglo."