Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Slovenci: Hvala bogu za evro

Strani: 1 2 3 4

anon-159060 sporočil: 2.115
[#705700] 08.02.10 15:19 · odgovor na: (#705458)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: anon-159060 08.02.2010 15:24
Kritika da, ne pa kritizerstvo vse prek meje dobrega okusa in o tem ali nam je všeč ali ne odloča owner. Okusi so različni in kritika se jih tako ali tako nikoli ne prime, so zaščitno cepljeni . Sicer pa, vsake štiri leta imate pravico najboljše kritike. Vendar niti ta tehnika večinoma ali nikoli ne vžge a ne ?
macon sporočil: 12.861
[#705743] 08.02.10 16:16 · odgovor na: Gustl (#705422)
Odgovori   +    2
[Gustl]
Ni pa to seveda samo naš problem, ampak problem vseh spletnih medijev, ki dovolijo objavo komentarjev anonimnežev. 99% teh, ki delajo probleme, ne bi upalo 99% tega, kar povedo kot anonimneži, povedati nekomu v oči oz se podpisat pod to.

Zadnjič mi je prišlo na uho, da 24ur izbriše že več kot četrtino komentarjev in da ima tri redne smetarje. Pa še je štala. Ja, tako to je, če folk misli, da je svoboda govora to, da lahko blekne kar hoče.
Nekdo, ki je za imenom Gustl, je zame avatar in nič drugega, čeprav se ve katero ime in priimek stojita zadaj. Zato mi je vseeno in ne bom prizadet, če mi nek avatar napiše, da sem idiot. Napisal je Maconu, ne meni kot osebi, ki sem zadaj.

Napadamo ali odobravamo drug drugega mnenja, ne realne osebe s stasom in glasom, ki je za tipkovnico.

Menim, da je za zbrisat samo zapise, kjer se avatarji pošiljajo samo v k... Če to počnejo malo manj neposredno in po možnosti zraven še kaj obrazložijo, se mi zdi sprejemljivo.

Res je, to je vaš bife in ne rabite prenašat njegovega razčefuka. Če pa si boste preveč jemali "božje" pristojnosti, boste imeli prazen bife oziroma po kotih par pijančkov, ki bodo cel dan žulili isti pir. Vsakogar, ki pizdi za šankom se ne meče ven. Že šank se jemlje kot nekakšno drugačno realnost, kjer se ljudje sprostijo in verbalno dovolijo več kot zunaj. Kje šele na internetnem forumu.

Primerjava s pisanjem tukaj in izgovarjanjem v oči je zame slaba.
bc123a sporočil: 48.253
[#705770] 08.02.10 17:06 · odgovor na: Gustl (#705422)
Odgovori   +    2
[Gustl]
Zadnjič mi je prišlo na uho, da 24ur izbriše že več kot četrtino komentarjev in da ima tri redne smetarje. Pa še je štala. Ja, tako to je, če folk misli, da je svoboda govora to, da lahko blekne kar hoče.
24ur forume cenzurira. Kar lepo pristransko jih "moderira". Dobro, da si to potrdil :)

Sicer ne sodelujem, a kdaj pogledam komentarje ob kaksni razpaljeni temi in valjda, slanted do amena, ker so "nepopularna" mnenja poradirana. Jebanje in groznje z nasiljem pa tudi lepo ostanejo.

Namen cenzuriranja tam je po moje precej drugacen, kot si to ti predstavljas.
[#705785] 08.02.10 17:29 · odgovor na: (#705458)
Odgovori   +    2
[NavadniNimda]
Pluvanje po dildotih in kritiziranje vladajočih yebivetrov je res znak sfrustriranih možganov, kajti samo nekdo z znakom odsotnosti možganov je lahko dober volilec komunistov, kajne? ;)
Aja, gustl. Ce zgodba o dildotih drzi ... zakaj je to prepovedana tema?

Jaz ne vem, ce drzi, ti in novica pa kot urednik/novinar gotovo vesta, kateri viri o tem govorijo, koliko jih je, in ali so kredibilni. Ce drzi, zakaj je to tabu tema (sorry, ja, ce je omenjena zlorabljala pse to je relevantno za javnost, potem ko so iznakazili enega cloveka, tudi ce jih je v naslednji iteraciji fasala ona sama). Se bolj je to relevantno za lastnike psov - sicer psov ne maram pretirano, a se mi zdi fer, da pride na plano, ce je kaksen faktor poleg pasje narave sprovociral ta dva masakra.
Gustl sporočil: 13.672
[#705808] 08.02.10 18:05 · odgovor na: bc123a (#705770)
Odgovori   +    0
[bc123a]
24ur forume cenzurira. Kar lepo pristransko jih "moderira". Dobro, da si to potrdil :)
Namen cenzuriranja tam je po moje precej drugacen, kot si to ti predstavljas.
Možno, ne vem. Povedal sem samo tisto, kar sem slišal. Ne spremljal sicer dovolj 24ur, da bi lahko o tem debatiral.
[#705815] 08.02.10 18:15 · odgovor na: macon (#705743)
Odgovori   +    1
[macon]
Res je, to je vaš bife in ne rabite prenašat njegovega razčefuka. Če pa si boste preveč jemali "božje" pristojnosti, boste imeli prazen bife oziroma po kotih par pijančkov, ki bodo cel dan žulili isti pir. Vsakogar, ki pizdi za šankom se ne meče ven.
Hvala za tvoje mnenje.
[#705818] 08.02.10 18:18 · odgovor na: bc123a (#705785)
Odgovori   +    0
[bc123a]
> Aja, gustl. Ce zgodba o dildotih drzi ... zakaj je to prepovedana tema?
Po čem pa sklepaš, da je? Prelet mal forum, pa še enkrat oceni.
[#705821] 08.02.10 18:20 · odgovor na: Gustl (#705818)
Odgovori   +    0
[Gustl]
> [bc123a]
> > Aja, gustl. Ce zgodba o dildotih drzi ... zakaj je to prepovedana tema?

Po čem pa sklepaš, da je? Prelet mal forum, pa še enkrat oceni.
Potem pa direktno vprasanje: glede na vase vire in informacije, koliko je ta zgodba verodostojna? V % od 0-100?
[#705827] 08.02.10 18:29 · odgovor na: bc123a (#705821)
Odgovori   +    0
[bc123a]
Potem pa direktno vprasanje: glede na vase vire in informacije, koliko je ta zgodba verodostojna? V % od 0-100?
Meni se sanja ne. Vem to, kar sem prebral pri Požarju in drugod. Dvomim, da se pri nas kdo ukvarja s to zgodbo (zdej bo završalo:) ) in da bi kdo vedel kaj več, kar ve Požar.

Če bi govoril po filingu in razpletu dogodkov, sem pa bližje 100 kot 0%, sem pa lahko tudi pristranski, ker pokojnega že prej nisem ravno cenil.
[#705834] 08.02.10 18:41 · odgovor na: Gustl (#705827)
Odgovori   +    0
[Gustl]
> [bc123a]
> Potem pa direktno vprasanje: glede na vase vire in informacije, koliko je ta zgodba verodostojna? V % od 0-100?

Meni se sanja ne. Vem to, kar sem prebral pri Požarju in drugod. Dvomim, da se pri nas kdo ukvarja s to zgodbo (zdej bo završalo:) ) in da bi kdo vedel kaj več, kar ve Požar.
No, novica je nekaj omenjal, da je slisal zadevo iz treh razlicnih virov, zato sem mislil. Sicer pa tnx za oceno.

Meni se ni niti sanjalo kdo je pokojni, tako btw :)
najobj sporočil: 32.971
[#705844] 08.02.10 18:56 · odgovor na: Gustl (#705383)
Odgovori   +    2
[Gustl]
> [s8t]
> Gustl, ne bom ti limal fotk, kje sem bil pred kratkim.
>
> Naredi statistiko tem, ki ste jih zaprli, pa bo vse jasno, da imate malo nekonsistentna merila.

Zdej ko dela iskalnik ko raketa, lahko poiščeš za nazaj, kolikokrat sem napisal, da moderiranje nikoli ne bo fer. :)
Kdor se ne more spirajzniti s tem, da lajf ni fer...sori...jaz ne morem pomagat.

... khmm, naj še jaz nekaj povem ... tale s-pir-ajzniti je še najbolj pametna stvar pri celi tej debati ... pohvala, če je namerno ali pa le posledica tistih pirov ...

... zdaj pa še poanta ... jebeš taki život, če ob treh zjutraj nimaš kaj bolj pametnega za počet, kot pa na nekem forumu razpravljati zdaj že o progasto-pikčastih dildotih ... svašta ...
anon-195618 sporočil: 1.141
[#705863] 08.02.10 19:27 · odgovor na: (#705282)
Odgovori   +    0
xexexe črviček navadni,
a nismo se midva že enkrat pogovarjali, preden so bogovi sa FIN-foruma začeli s "prenovitvenim delom" tega seratorijuma (?)
Samo si zaboravio ono o Lali, kada je rekao
" Auuuu, što smo sinoć imali sex-seansu.! Ala sam jeb'o, sve me još guzica peče .... "
PS
Verujem da si sebe tunaka i ti naš'o .... a ne da (?) .... xexexe, samo hrabro napred, i gledaj da ne zaostaneš za društvom.!
Primetio sam već odavno, da si ti AVAN-gardist, koji prvi po objavi bilokojeg članka, lansira svoje sranje (pardon, ujeb'o sam se, hteo sam napisati "svoje mnenje", ali nema veze, ITAK je to jednoteisto)
PPS
Nimijejasno samo zašto misliš
"da se SEDAJ lahko smatram za bolj informiranega, kot sem bil še zjutraj.?"
Nasplošno sem zelo neinformiran v TOTI zadevi, ker nasplošno me ne interesuju vaša antidržavna sranja, in nasplošno "mi dol visi" za vaše gobezdanje po forumu, ali sam "nasplošno zainteresiran" za odgovor na vprašanje.: "Koj' kurac ste ti i TOTI iz riti našeg "neprežaljenog shamana" (tzv.KRDELO) nasplošno doprinesli spremembam, razen što samo serjete po TOTEM seratorijumu in "kradete Bogu dane" (sha-mona-pre-SS)
Ugledajte se na vaše VOLjene Squiptare,!.... akCIA, bre već jednom, i ne samo pljuvanje, sranje, gobezdanje i ostale -anje, jeb'o vas šalamanta....
Jaki ste samo na jeziku posvuda, (sam vas je gobec) a delo neka vam obavljaju Bosanci (kao i dosad u privredi)
NZ
xexexe, ne diraj lava dok spava, jer ako skoči iskopaće ti oči (BGD-press)
LP .... tvoj jedini prijatelj na ovom seratorijumu, XIT-os, KIT-os, HIT-os, pa i Shit-os (sha-mona-pre-SS)
anon-159060 sporočil: 2.115
[#705909] 08.02.10 20:37 · odgovor na: (#705458)
Odgovori   +    0
Ali lahko poveš kateri od glavnih kandidatov ni ali ni bil komunist.

Strani: 1 2 3 4