Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Vložek se jim je podvojil
sporočil: 1.048
ČE IMAJO JAJCA (NA MP) NAJ NA SPLETNI STRANI PRIKAŽEJO TOP 10
NALOŽB SICER JE TO NAVADNA PIRAMIDA (CATCH THE CASH), KI SE BO
NEKOČ V PRIHODNJOSTI SESULA!!!!!!!!!!
sporočil: 10.178
Ob vseh predvidenih gospodarsko-političnih reformah bi morale
ekonomije v prihodnje vzcveteti. To se bo seveda odražalo tudi na
cenah delnic.
a so se v srbiji končno odločili, da potrebujejo vlado?
sporočil: 28.113
ves kaj je najboljse? mozgani z jajci. mislim, kulinaricno, pa tudi
sicer. daj vklopi mozgane in sam poisci, ker res ni tezko.
tudi meni je reklama, kljub večim opozorilom, zelo nesimpatična.
upal bi si celo reči, da so tokrat šli predaleč.
ti si jih seveda gotovo ze pregledal, glede na to, da ti niti top
10 ni ratalo iz prve najt ;)
jaz sem sicer nekako med zadnjimi, za katere bi lahko rekel, da so clani fan cluba balkana ... ampak ... spet pa ni vse apriori drek.
predlagam ti, da pogledas recimo se avstrijce - hypo see opp - imajo tudi te dni +100% 12-mesecno.
jaz sem sicer nekako med zadnjimi, za katere bi lahko rekel, da so clani fan cluba balkana ... ampak ... spet pa ni vse apriori drek.
predlagam ti, da pogledas recimo se avstrijce - hypo see opp - imajo tudi te dni +100% 12-mesecno.
Zadnja sprememba: crt 11.04.2007 16:00
Bob je napisal(a):
tudi meni je reklama, kljub večim opozorilom, zelo nesimpatična. upal bi si celo reči, da so tokrat šli predaleč.
vsekakor je prva asociacija "front page curse" ... kolikor vem, se v dzu zavedajo, da je ob tako nabitih pricakovanjih vedno bolj zajebano taka pricakovanja izpolniti, ker pac realnost je lahko se tako krasna, ampak za domisljijo pa ovir sploh ni. kako bodo odigrali - ne vem. ne bi si v tem momentu zelel biti upravljalec balkan-oriented sklada. ampak sem se tkoaltko ze pred casom izjasnil, da imam raje drevesa, tko da...
evo tu imas se bolj literarno pakiranje, sem ga lihkar napisal :)
http://www.financna-tocka.si/text.php?id=7306
(pazi registracija)
sporočil: 836
Bob je napisal(a):Zna kdo napovedati kaj bo s Kosovom npr. čez eno leto? Kaj eno leto, čez tri mesece?
Ob vseh predvidenih gospodarsko-političnih reformah bi morale ekonomije v prihodnje vzcveteti. To se bo seveda odražalo tudi na cenah delnic.
Na Kosovu so srbske enklave, bodo Srbi kar kapitulirali na celi
črti? Saj imajo rusko podporo, ravno dovolj za novo balkansko
vojnico.
kosovo srbsko že dolgo več ni. prava igra se bo odvijala v
makedoniji, jugu srbije in morda sandžaku.
Zadnja sprememba: anon-89 11.04.2007 17:02
sem šel še enkrat brati. tako nagravžnega reklamnega sporočila
nisem že dolgo videl. lahko jih je sram.recimo v istem odstavku, dva popolnoma nasprotujoča si sporočila, seveda površni bralec sliši le zadnji stavek.
Marsikateri analitik bi se strinjal, da so, kratkoročno, trgi le malo pregreti in da se po vsej verjetnosti bliža korekcija. S tega stališča bi veljalo investitorje posvariti, da naj z investiranjem malce počakajo. Na drugi strani pa ravno na kratek rok balkanski trgi ponujajo še veliko možnosti za zaslužke - denarja, ki priteka je namreč vsak dan več.
ali pa ta cvetka,
Kdor torej razmišlja o Balkanu, naj se ga le poloti. Regija je najhitreje rastoče gospodarstvo Evrope. Ob vseh predvidenih gospodarsko-političnih reformah bi morale ekonomije v prihodnje vzcveteti. To se bo seveda odražalo tudi na cenah delnic.
da je vse že 10x vračunano v tečaje seveda ne povejo. morebitna geopolitična tveganja tudi ne omenijo.
Bob je napisal(a):
sem šel še enkrat brati. tako nagravžnega reklamnega sporočila nisem že dolgo videl. lahko jih je sram.
recimo v istem odstavku, dva popolnoma nasprotujoča si sporočila, seveda površni bralec sliši le zadnji stavek.
Marsikateri analitik bi se strinjal, da so, kratkoročno, trgi le malo pregreti in da se po vsej verjetnosti bliža korekcija. S tega stališča bi veljalo investitorje posvariti, da naj z investiranjem malce počakajo. Na drugi strani pa ravno na kratek rok balkanski trgi ponujajo še veliko možnosti za zaslužke - denarja, ki priteka je namreč vsak dan več.
ali pa ta cvetka,
Kdor torej razmišlja o Balkanu, naj se ga le poloti. Regija je najhitreje rastoče gospodarstvo Evrope. Ob vseh predvidenih gospodarsko-političnih reformah bi morale ekonomije v prihodnje vzcveteti. To se bo seveda odražalo tudi na cenah delnic.
da je vse že 10x vračunano v tečaje seveda ne povejo. morebitna geopolitična tveganja tudi ne omenijo.
ob tem bi si bilo pametno zavrteti modrovanja g. pušnika in njegovih sodelavcev, ko so nekaj let nazaj suvereno trdili, da so slovenski vzajemci talci samega sebe, saj enostavno ne morejo izstopiti iz slovenskih delnic. pa so bila takrat vednotenja slovenskih firm bistveno nižja kot so danes na balkanu, slovenija pa članica nata in eu. večje slovenske firme pa bistveno večje in bolj likvidne kot je danes situacija na balkanu.
na koncu se bom samo vprašal, fantje, ali je to res potrebno in vredno?
Rusija je danes s Putinom čisto nekaj drugega kot pred osmimi leti
z Jelcinom, jaz jih ne bi podcenjeval. Ne bom ničesar trdil, ampak
nič pa se mi tudi ne zdi več samoumevno. Junija pride Putin v
Beograd, bomo videli kaj bo med ljubčkanjem in objemanjem povedal.
Zadnja sprememba: anon-89 11.04.2007 17:33
mp ima zaradi največjih zaslužkov idealno možnost, da odigra
partijo, ki jo praktično ne more izgubiti. a kot vidim nimajo
nikogar z jajci( na finančnih trgih in v življenju so kljub
drugačnemu mnenju jajca potrebna predvsem za odhod), ki bi potegnil
črto, pobral zrele hruške in odšel, vsaj začasno, drugam. oni so se
na žalost odločili za lažjo varijanto. torej neke vrste padli
angeli. seveda o mrtvih nič slabega.
srbija je politično in gospodarsko popolnoma brez kompasa, kjub
pripovedkam naših najboljših pravljičarjev in to so izkoristili
albanci.
sporočil: 48.253
Zadnja sprememba: bc123a 11.04.2007 17:40
crt je napisal(a):A MP upravljalcem placa tudi zivljensko zavarovanje in neprebojni jopic v primeru padca? :)
ne bi si v tem momentu zelel biti upravljalec balkan-oriented sklada.
(ce je ze sedaj zarota, ko raste, kaksna bo sele ce pade)
bc123a je napisal(a):
A MP upravljalcem placa tudi zivljensko zavarovanje in neprebojni jopic v primeru padca? :)
(ce je ze sedaj zarota, ko raste, kaksna bo sele ce pade)
kakšna zarota neki, gre za klasičen primer pomanjkanja dobrega okusa. sicer pa, kaj naj bi človek drugega pričakoval od naroda pastirjev in hlapcev?
sporočil: 6.680
Bob je napisal(a):
kakšna zarota neki, gre za klasičen primer pomanjkanja dobrega okusa. sicer pa, kaj naj bi človek drugega pričakoval od naroda pastirjev in hlapcev?
no, zdej pa le nehaj in pejt na pir.
Bob je napisal(a):to je lepa misel.
na finančnih trgih in v življenju so kljub drugačnemu mnenju jajca potrebna predvsem za odhod
se ravno treznim.:) danes imam še badminton, bo moral pir še malo
počakati. če ti tema ni všeč pa lahko odpremo še vprašanje
mitnice v ljubljani, za voznike s kranjsko registracijo. če je
jankovič naredil red na poljih, bi bil čas, da ga tudi na cestah.
sporočil: 46
Bob je napisal(a):
... za voznike s kranjsko registracijo. če je jankovič naredil red na poljih, bi bil čas, da ga tudi na cestah...
Naj te čimprej sreča kakšen pobesnel balkanski (zaradi tebe) nenalagatelj!
sporočil: 3.523
Bob je napisal(a):
sem šel še enkrat brati. tako nagravžnega reklamnega sporočila nisem že dolgo videl. lahko jih je sram.
recimo v istem odstavku, dva popolnoma nasprotujoča si sporočila, seveda površni bralec sliši le zadnji stavek.
ali pa ta cvetka,
Če si gledal dokumentarec "The Corporation" ti je lahko jasno da imaš opravka s psihopatom, ki mu je važen samo zaslužek :)
en.wikipedia.org/wik...orporation
1010MM je napisal(a):
torej imam cca. 6,5 milijarde potencialnih sovražnikov. bo potrebno bolj paziti na cestah.
1010MM je napisal(a):
si predstavljaš kako jezni morajo biti ljudje, ki niso igrali lota, ko pa je popolnoma jasno katere številke bi morali igrati? če jih v šoli ne bi morili z verjetnostnim računom, bi bili že vsi bogati.
razumem pa seveda ljudi, ki so jezni, da je bog ravno pri njih šparal pri pameti. a naj te ne skrbi, taki ste v večini.:)
sporočil: 6.084
Nekaj tvojih komentarjev glede balkana se spomnim..ob vsem
spoštovanju do poznavalca se ne morem znebiti občutka, da si
ga biksnil...seveda, če se ves čas nisi zajebaval, oziroma zadevo
tako dobro obvladaš, da ti je v istem času šlo podobno, ali bolje
na kakšnih drugih trgih.
Sicer, v pričakovanju potopa mi počasi zmanjkuje živcev in mislim, da bom sirotinjo preselil v nepremičnine...nekaj sem si že ogledal ( priloga) .
lp
Sicer, v pričakovanju potopa mi počasi zmanjkuje živcev in mislim, da bom sirotinjo preselil v nepremičnine...nekaj sem si že ogledal ( priloga) .
lp
sporočil: 48.253
Dudek je napisal(a):Problem je samo tajming. In seemingly neskoncna zaloga denarja po celem svetu.
Nekaj tvojih komentarjev glede balkana se spomnim..ob vsem spoštovanju do poznavalca se ne morem znebiti občutka, da si ga biksnil...s
Se vedno v zadnjih nekaj emm, sto letih, odkar se clovestvo sistematicno ukvarja s trgovanjem, so se zadeve prej ali slej vrnile v svoje normalne okvirje. NIKOLI ni obveljalo "tokrat je drugace".