Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kako uspešno preživeti upokojitev
Strani: 1
sporočil: 6.303
Mene za menedžerje sploh ne skrbi: sposobni bodo znali poskrbeti
zase tudi ob upokojitvi in to brez svetovalcev. Bolj se mi zdi
umetnost, kako preživeti z 700 EUR, s tem denarjem poskrbeti za
otroke, upokojence in državo. To je umetnost in stres.
sporočil: 439
"Upokojitev je za uspešnega menedžerja lahko zelo stresna, saj se
čez noč spremenijo njegove navade."
"Upokojitev je lahko boleča, predvsem za posameznike, ki jim je kariera pomenila središče življenja."
Kariera oz. karierist ni enako uspešen menedžer. Karierist potrebuje pomoč že mnogo, mnogo pred odhodom v penzijo. Zares uspešen menedžer pa bo zagotovo znal biti aktiven tako ali drugače tudi v pokoju.
"Upokojitev je lahko boleča, predvsem za posameznike, ki jim je kariera pomenila središče življenja."
Kariera oz. karierist ni enako uspešen menedžer. Karierist potrebuje pomoč že mnogo, mnogo pred odhodom v penzijo. Zares uspešen menedžer pa bo zagotovo znal biti aktiven tako ali drugače tudi v pokoju.
sporočil: 184
Se strinjam s teboj. Otrokom, upokojencem in državi bi dodal še
lastno (penzionersko) prihodnost.
mobo
mobo
sporočil: 805
Tudi meni se zdi največja umetnost na svetu preživeti z 500, 600
itd. evri na mesec, kot jih ima večina, nekateri pa še tega ne. Ko
daš skozi to, si Dr. To je le toliko, kot eno prase te vrste porabi
za eno večerjo tako le mimogrede, ali pa za en lopar, Gsm ali kaj
podobnega....torej, dajte ga no srat s takimi temami.
Da vam ni nerodno.
Da vam ni nerodno.
sporočil: 48.253
Marinn je napisal(a):
Tudi meni se zdi največja umetnost na svetu preživeti z 500, 600 itd. evri na mesec, kot jih ima večina, nekateri pa še tega ne. Ko daš skozi to, si Dr. To je le toliko, kot eno prase te vrste porabi za eno večerjo tako le mimogrede, ali pa za en lopar, Gsm ali kaj podobnega....torej, dajte ga no srat s takimi temami. Da vam ni nerodno.
Hmm. In zakaj je prase?
sporočil: 243
bc123a je napisal(a):
Hmm. In zakaj je prase?
Veš bc123a, Marinn ima prav, a le toliko, da pove, kako razlojena družba smo, kako ljudje doživljajo vso "krivičnost", ker so opeharjeni za varno starost. Tudi sam imam kljub 40 letom vestnega dela borih 6oo € penzijona. Stroškov je za 380 €, soproga pa že 10 let brez dela ( državna privatizacija ). Se ne obremenjujem več z tipi ala Stanič, Turnšek and Co. , ker kot je v komentarju napisano, tudi oni bodo "odšli" na oni svet. Ne pomaga jim bogastvo denarja, če nimajo bogastva duše ! In seveda čiste vesti, da so tudi za sodelavce skrbeli kakor zase !!!
sporočil: 2
Lahko je ljudem,ki jih opisujete, ker so si pridobili veliko
premoženja (na račun...) in tudi poleg visoke pokojnine s tem
živijo. Kako s temi, ki za njih in družbo delajo?
sporočil: 48.253
milijana je napisal(a):Imate nepremicnino?
Veš bc123a, Marinn ima prav, a le toliko, da pove, kako razlojena družba smo, kako ljudje doživljajo vso "krivičnost", ker so opeharjeni za varno starost. Tudi sam imam kljub 40 letom vestnega dela borih 6oo € penzijona.
Strani: 1