Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Minister Miklavčič uspešno prestal operacijo
sporočil: 1.852
Xitos je napisal(a):
Se opravičujem .... nisem imel časa ta Weekend ker sem bil na svoji barki, ampak sem pogledal tvoje linke in sem navdušen nad njegovo umetnostjo. Tudi moj COMP me je zafrknil (crknil mi je monitor) pa zdaj pišem na LAP-TOPu .... ampak nič me ne bo ustavilo, da Grieju odprem poseben FILE čim prej ....
LP do naslednjeg pisanja ....
rava je napisal(a):zanimivi linki, mala !.. :-)
Xitos, ali so ti všeč dela Georga Grieja?
meni so noro dobre zadeve tale , pa tale , pa tale
pa še bi lahko naštevala - pravzaprav od njega nisem našla ene same stvari, za katero bi lahko rekla da je bulšit. res mi sede.
pa še malo o Grieju samem .
v njih je omenjen tudi Belgijec Rene Magritte ( Surr. __________ )) - sem namreč tudi sam posredni njega občudovalec v stripih Dylana Doga ( v orig. it. izvedbi risarjev & textopiscev )... ful surrealistične arch. scene ( halo, Xitos, so tudi tebi znane ?? - bi ti že morale biti, valjda, nichtwahr, odštekan si že dovolj !!!! ;-)) - in pa ravno tako scenski ( dvoumno-troumni ) v druge jezike neposredno praktično docela neprevedljivi texti, ker večinoma iz že utrjenih & uveljavljenih jezikovnih it. fraz, ki pa so na tak način uporabljane kar neke vrste prava poezija-synestezija, da si lahko kar v živo predstavljaš, kako bi lahko izgledal resnični svet v deželi Alice ... in Chains ( ljudje v škatlah, ljudje z baloni, bezobrazni ljudje brez obraza, ljudje s klobuki-polcilindri v kravatah in z dežniki, ... ... usw.) _FAKIN NIGHTMARE, takorekoč !!... ;-))
www.youtube.com/watc...TLlK4fYw3A
sporočil: 13.643
lecner je napisal(a):
Ne znaš brati na svojem čelu?
WTF - Ne znaš brati iz svojega čela??
http://www.youtube.com/watch?v=xxYbF-Yzdf0
dej, lecner, nehita se tolk(ing.) hebat - on ne obvlada taljanštine, ti pa neenemštine, pasta quitt !! _ _ ;-))
"taBatini".preSS
lecner je napisal(a):ti, kok je že zimska tarifa do cerquce pa nazaj ? _ _ _ ;-)))
a so vas bolničarke peljale na krožnjo vožnjo z barčico?
sporočil: 1.141
cinq je napisal(a):
Xitos, - bebbone in ne bebone !! _ _ _ :-)))
ajt, uči se i malo dalje pischati !.. jer, njemaćki obvlad(UJ)aš, maguli/negoli, mnogo bolje nego taljanaćki ! _ _ _ :-))
alzo, tisse najprijed naući pravilno pischati taljanaćki, pa sećću i ja posle mođda naučit tvoyu kirilicu - valja, diLL ? ;-)
(unssehrer nachbarr beim finanzsaiberbuffet letznehr VON BLED-BLED nehma te radd !! :-))))))))))))
oj'la cinik, jebote
a 'oćeš ti meni sada da držiš lekcije o 'talijanščini oli qwa(?)
Ako ti sebi dozvoljavaš da pišaš
MAKAKO (macacco = IT) CAZZITUA, MAKEKAZZODIČI, fora de tešta, gnuj, pićo ,
AJETO talijanščina, jebote tvoj prjatu Letz-Narr ('Talijanci nemaju "K" (urac) oli QWA(?)
zašto se sada ti trpaš k'o porub u dupe kada bebone oli bebbone nije književ-nič-ka reč (ni u diJAlektu)
I ne piše se KIRILICA nego CIRILICA iliti ЋИРИЛИЦ& #1040; (idi malo na moj post tvojem pr'jatlu prdi-garu, jer i on sere nešto o kirilici, kao ti sada)
A za tvoje "Razsvetljenje" (cinq-presstress) malo poGOOG-LAJ, prebrskaj, potraži i po "riječni-cima", pa će' da viš' tvoju pismenost u ist'rskoj 'talijanščini, a ja sam dobra duša pa ćem da ti pomagam, i eve ti ga na
pri tvojem "razsvetljenju" pazi na napon (P), jer moš' da te ubije (vidi prrrriponko)
PS
bebone
http://aumbop.web-log.nl/aumbop/fotos/beachboysc artoon3.jpg
bebbone
bebbone 48 - Gli Amici di Beppe Grillo di Foligno (Foligno, PG ...
http://beppegrillo.meetup.com/503/members/569214 6/shouts/
http://it.wikipedia.org/wiki/Discussioni_utente: Bebbone
PS
beboni su Beech Bojz i ušte neki, a bebbone je samo Beppe Grillo e amici, pasi zapamti i nauči
PPS
Pas.si pogledaj i tvoj texet, što sam ti podeblu, jebala te Buny-po-la Lecnerskaja....
njemaćki, taljanaćki, naući, mođda.... i Dr-Ugo ....
nema Č ki, Italijanski, nauČi , mo Ž da .... jebe te to ć (CRO) i č (SLO) .... a ne da(?)
(rofl) !
http://www.youtube.com/watch?v=2wbMqRO6lnc
BARBARAiYUsss !! :-))))))))))))))))))))))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=2wbMqRO6lnc
BARBARAiYUsss !! :-))))))))))))))))))))))))))))
sporočil: 71
Zadnja sprememba: anon-213287 23.11.2009 00:36
Xitos, a ne moreš spat, da serješ tu na tem forumu. Še slovenščine
ne znaš. Ali tam pri vas nimate drugega dela, ali pa si brez
dela, ali pa kaj breveznega delaš, ali pa celo nič. Znaš samo srati
tu na forumu. No sedaj boš imel vsaj kaj za srati in metati ven iz
sebe. SI BOLAN. tvoja inteligenca je na psu
ne goltez, Xitos NI BOLAN ( sem ga pred kratkim videl u živo
- je kar precej zdrav dečko ! :-))
http://www.youtube.com/watch?v=yk0XF0qonHA
namreč, on se samo zajebava ...... :-)))
lahko noč !
http://www.youtube.com/watch?v=yk0XF0qonHA
namreč, on se samo zajebava ...... :-)))
lahko noč !
lecner je napisal(a):
a so vas bolničarke peljale na krožnjo vožnjo z barčico?
Seveda, seveda.... ampak je barčica bla majhna (komaj 10,50 m) in pa smo se morali stiskat', a bilo nam je vroče pa so se nekatere morale osvobodit prevečnega blaga .... najbolj oblečene so morale ostat' kormilarka in flokist, zbogzaradi image-a ....
samo so nam tisti jebeni CRO-ati delali zdrahe in nam uturili na barko tut' njune priprafnice da bi se navučle kak' se treba držat za kormilo in jambor ko se dviguje flok... ampak toti bo cinq bol' pojasnil, ker je on bil flokist (seveda ko je še biu mlad) . Vu priponki si oglej našeg kormilarja in flok-ista .... хехехе, од милине да ти пођу слине, рофтар-ч ек
jaz nimam več cajta, ker grem vu nočno izmeno .... ajd' pa lahko noč ti želim, in ne se trudit da ti pridejo mokre sanje
__________________________________ &n bsp;
ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟ XITOS
goltez je napisal(a):
Xitos, a ne moreš spat, da serješ tu na tem forumu. Še slovenščine ne znaš. Ali tam pri vas nimate drugega dela, ali pa si brez dela, ali pa kaj breveznega delaš, ali pa celo nič. Znaš samo srati tu na forumu. No sedaj boš imel vsaj kaj za srati in metati ven iz sebe. SI BOLAN. tvoja inteligenca je na psu
Ali pomeni nočna izmena, da razcepiš svojo osebnost in potem malo serješ pod drugim nikom?
sporočil: 71
Zadnja sprememba: anon-213287 23.11.2009 12:50
Seveda, seveda.... ampak je barčica bla majhna (komaj 10,50 m) in pa smo se morali stiskat', a bilo nam je vroče pa so se nekatere morale osvobodit prevečnega blaga .... najbolj oblečene so morale ostat' kormilarka in flokist, zbogzaradi image-a ....
samo so nam tisti jebeni CRO-ati delali zdrahe in nam uturili na barko tut' njune priprafnice da bi se navučle kak' se treba držat za kormilo in jambor ko se dviguje flok... ampak toti bo cinq bol' pojasnil, ker je on bil flokist (seveda ko je še biu mlad) . Vu priponki si oglej našeg kormilarja in flok-ista .... хехехе, од милине да ти пођу слине, рофтар-ч ек
jaz nimam več cajta, ker grem vu nočno izmeno .... ajd' pa lahko noč ti želim, in ne se trudit da ti pridejo mokre sanje
__________________________________ &n bsp;
ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟ XITOS
kormilar i flokist.jpg ---------------------------
????????? ali se greš ponoči varnostnika na bencinski ????????????????????
lecner je napisal(a):xexexe .... aphroditek .... mi 'maš TI kaj za povedat .... oli QWA(?)
Ali pomeni nočna izmena, da razcepiš svojo osebnost in potem malo serješ pod drugim nikom?
Na totem 4Umuuu je že kosta-tirano da se občasno javi LETZ-NOR alias Bunypo, ko je treba srat' dvojno količino gnuja (cinqpresstress) ....
spet mi je UDBA pos-lala novo slikco iz arhiva u BGD v zvezi sa tvojim DOUBLE-FACE-tom (vidi Attach)
________________________________________________ _____________
ΧΙΤΟΣ, εξορκιστ&# 942;ς, εξολοθρε&# 965;τή 62; των Φαντάσμα&# 964;α από το μυαλό των τρελών
Xitos je napisal(a):Sm pofprašal buny če dopušča možnost, da je tisti bk na sliki dejansko ivanse... pa je rekla: "naaaee, prej njegova hči k gre na maturantski ples!"
xexexe .... aphroditek .... mi 'maš TI kaj za povedat .... oli QWA(?)
Na totem 4Umuuu je že kosta-tirano da se občasno javi LETZ-NOR alias Bunypo, ko je treba srat' dvojno količino gnuja (cinqpresstress) ....
spet mi je UDBA pos-lala novo slikco iz arhiva u BGD v zvezi sa tvojim DOUBLE-FACE-tom (vidi Attach)
ΧΙΤΟΣ, εξορκιστ&# 942;ς, εξολοθρε&# 965;τή 62; των Φαντάσμα&# 964;α από το μυαλό των τρελών
Zadnja sprememba: anon-195618 23.11.2009 22:57
lecner je napisal(a):
A naj pod nočno izmeno razumemo, da ti bolničarka ob 4 zjutraj zamenja plenico?
xexexe .... jaz tut' pomagam in se trudim po vseh svojih močeh ... anchecollamassaggia-tura ....
PS
Aaaa da nis' ti mogoče ljubosumen(?) .... jebaćetebunypodaznaš ....
Zadnja sprememba: anon-195618 23.11.2009 23:52
lecner je napisal(a):A jzt sem meu vtis da so praf-niki pismeni, čepraf se toto pri tebi ne more videt .... pa jebote tvoj direktor ploščičarski alias shaMONA ....
Sm pofprašal buny če dopušča možnost, da je tisti bk na sliki dejansko ivanse... pa je rekla: "naaaee, prej njegova hči k gre na maturantski ples!"....
1.- pišeš TI.: ...."da je tisti bk " WTF .... koj kurac je "bk" (?) .... badminton klub oli QWA .... jebote shamona ....
www.badminton-kungot...com/ .... gornja Kungota (shaMONApresstress)
a.- pišem JA (brez "z").: "aaaa TI praf-nič-ić znaš brat(?) .... bebone (bebbone po ciniku), pa na čelu ti piše letznarr , kwa pomeni da je po "deutsch" letznarr = lec nor (SLO) ... che idiota anal-fa-betico sei (?)
2.- pišeš TI.: .... "naaaee, prej njegova hči k gre na maturantski ples!".... hehe "iver ne pada daleko od klade" .... ženska fovšija-zavist-zloba, kajčmo, takle 'mamo .. žensko, pa blesavo povrh
b.- pišem JA .: pa jebo vas Allah, da vas jebo nepismene (shamona press) ... a po tvojem hermafroditskom s'vatanju je BK ženskog roda oli QWA(?) .... pa jasno je sada da imaš mađarske krvi u sebi, jer kod njih nema polova (muški, ženski. srednji rod) .... pa kažu moj mama i moja tata tek sada mi se razjasnilo, pa onda koj kurac se ti preko bunypo-ja kurčiš sa ispravljanjem texetof .... eeee, svašta pička rodi (shampoonpress)
pa to je dostojno tebe OKSI-genija ...."da je tisti bk = prej njegova hči" hehehe jeb'ovaspatakobojedavasjeb'o
PS
pa CHEETAj opičjak ono schto ti piše na čelu, jeb'ote OXI-moron-chek ....
I ete sadeka moram da ti nalimam spomenik tvojoj TRIPLE-FACE (vidite oboje pri-tri-ponku), samo sam mor'o rogove (roge SLO), da vi malce uvrnem, jerbo ne mož' da stanedu na 4-umsku sliku ali ne mari ....
______________________________________________ΛΠ .....ΨΗΕΕΤΟΣ, κυνηγός και κρεοπωλε&# 943;α (εξολοθρε& #965;τή&# 962;)
cinq je napisal(a):on ne obvlada taljanštine
http://www.youtube.com/watch?v=xxYbF-Yzdf0
dej, lecner, nehita se tolk(ing.) hebat - on ne obvlada taljanštine , ti pa neenemštine , pasta quitt !! _ _ ;-))
"taBatini".preSS
ti pa neenemštine
hehehe ti cinik pa slovenš(Č)ine (ne slovenštine) ....
PS
.... "Ругала се шерпа лонцу а обоје гарави" .... za tebe, pošto neznaš cirilice, eve ti ga na prevod u "latein" ....
.... "Rugala se šerpa loncu a oboje garavi" .... pa se uči i nauči, pa makar i samo kao ja .... hehehe
Xitos, hehe, cinq nima pojma :))))))zraven si mu pozabil nalimati tale link: http://www.youtube.c...yTSq84FpM0< /a>
Xe Xe Xe, boli me - jaz ( uprotif njime koji je još u vik samo kao ja )) možem, moram & umem Zagorja ševe dno da čitam u original sprachi umesto u kirilici ! _ _ _ ;-))
P.S.: SUPER MUSKA, tnx
lecner je napisal(a):Auuuuu, jebote roftar nepischmeni(shamonapresstress), pa kaj je s tabo bebbone(cinikpress)
Sm pofprašal buny če dopušča možnost, da je tisti bk na sliki dejansko ivanse... pa je rekla: "naaaee, prej njegova hči k gre na maturantski ples!"
Pa jes' ti blesav il' ti noge smrde, pa josch i ćoraf kot Main Line ....
Cheetaj ušte ađin raz (bol-še parkrat), da ti se razsvetli(cinqpress), poglej spodaj dol' (mislu sem na slikco in ne v tvoje hlače) qwa pische ....
Toti dol, che muna čelu pische letznarr ni BK (brez kosti) .... si hotu mogoče napischat BIK, oli QWA (?)
,| |,
((____________________,-""''"''""""''"-,__________ _____ _______))
"-----------------------------------)~ ~(---------------------------------------"
,----'( letznarr )`----,
'~~d /b~~'
| |
(6_______6)
`---------`
Torej, naj ponovim še enkrat, ker ti "iz prve" ne moš' da ufatisch moj (hočem rečt smisu), jasno in glasno.:
"Tova-riši in tova-rišice, toti ki mu na čevu piše letznarr (po ZLOfensko "Letz Nor"), niti slučajno (ponavljam.: niti slučajno) ne more bit' niti BK, niti BIK(SLO), niti Bull(GB), niti Bue(IT), niti Stier(DE), etc, etc .... ampak NAVADNI VOL (OX, Ochse, etc ... ) iz čisto naTURalnih razlogof, .... hočem rečt (ma me je zelo sram od toteg ženskeg 4uma), hočem rečt, јербо су му стуцали јајца (SR), oli da so mu stolkli moda(SLO), oli da su mu stucali jajca(HR) .... oli ....
maaa VOI aveta gia capito, di che si tratta (oppure no(?)) .... xexexe ....
PS
e non é una femina (pardon, i nije ženska (ženskega spola menim), čepraf jeto kod lecnerja tut' mogoče ker je hermafroditek, in v tem-in-takem slučaju se zgodi kot v priponki .... hehehe, isto-spolni-partnerji, za umret ....
ΛΠ .....ΨΗΕΕΤΟΣ, κυνηγός και κρεοπωλε&# 943;α (εξολοθρε& #965;τή&# 962;)
Bullok
cinq je napisal(a):
rimbecilito ?? WTF mins dat ? ;-)))
NO ZINGARELLI ?
AJAJAJAJAJ, NOBBONO ! :-)
xexexe .... ZINGARELLI ? .... KI DEI DUI(?) .... a(?)
za lecnerja je itaq isti šmorn - kon uni "elle" , kon dui "elle" _ _ _ ;-)))
"elle" kome LLLLLLLLLubiam-kalzedonia.33(tretre)preSS !! :-))))))))))))
cinq je napisal(a):NAROD KAŽE
rimbecilito ?? WTF mins dat ? ;-)))
NO ZINGARELLI ?
AJAJAJAJAJ, NOBBONO ! :-)
"Rodila majka blesavka pa mu dala ime lecner(!)" .... xexexe NAROD kaže , jebote (shaMONApress)
Tekst za prevajanje je (izberi jezik)
Ko drugome jamu kopa sam u nju upadne (mislim da je HR)
Lecner pa to OSEBNO prevede (s pomočjo GOOGLE-ta)
Sr(b)pski.: "Ko na drugog jama kopa sam u sebe njega pada"
Zlofensko.: "Kdo koplje jamo sodi v to"
Italiano.: "Chi altro scava una fossa vi cade dentro"
Deutsch.: "Wer sonst eine Grube gräbt fällt hinein"
English.: "Who else digs a pit falls into it"
Ruskij.: "Хто копает яму, трапляе ў гэта я
Česko.: "Kdo jinému jámu kopá spadá do ní jsem"
Ellas.: "Ποιος άλλος σκάβει ένα λάκκο εμπίπτει σε αυτό"
France.: "Qui d'autre creuse une fosse y tombe"
Polsko.: "Kto jeszcze wykopał dół wpada to ja"
PS
pokušao lecko mene da provocira (ma che idiota nato) sa nekim žlobudranjima na poljskom, češkom, pa i ruskom, i naravno da je "usr'o motku", jer nije mogao da parira ni kao lecner, niti kao bunypo, niti .... jer mašina ne može protiv živoga jezika (no chance) .... pa upleta tu kao bunypo = znalec grama-tike-take. jebote ....
Ama nije tu njegova majka nischta kriva, on sejeto navučil u školi (Cheetaj na vulici), a da ne uspeva niti kao "podguzna muva" je svima jasno na forumu (neki su mu već napisali da je neKAKI pišarčič na nekom seoskom "sodišču") .... hehe kajčmo, takle 'mamo (shampoonpress)
PPS
ama nischta ne mari, neka nas i dalje uveseljava toti gobezdavi papagaj [jedini pametan (1%) između nas ovaca (99%) po njegovom stRUČ-(G)nom mnenju] .... u priponki nova slika, nova slika (nije nova ploča) .... xexexe ....
cinq je napisal(a):
Dobro jutro, Deda ! :-))
Hja, kajčmo, ko bebone (bebbone) NE VIDI DOBRO (shaMonapress) ....
Aaaaa, kude Muje sadeka BULJU-po da isprrrraflja (S)tis-KAR-ske nappppake
bunypo = mutavi lec-cot(t)o
PS
ma će da mu gi prilimam isssPRAFche na toti njegof "comment" ....
hehehe .... rimbecil(L)ito .... chi(?) .... lui personal-mente .... off-corz ....
credo che addesso é diventato rosso, perche dovevo le sue corna un po da (S)-piegare (non c'e piu posto qua, qwa, qwa .... )
lecner je napisal(a):
Ti sei completamente rimbecilito , bebbone?
makako ne moš' niti prafilno prepischat', jebalatebunypo, datejebala(shampoonpress)
pa jesam li ja zato tuki, da ja tebe moram iz(s)prafljat', aaaaa be-BONE.(?) ....
Pischasch TI.: "Ti sei completamente rimbecilito , bebbone?"
Ja(z) bi reku.: "
rimbecillito (due LL) = adj. confused, bewildered
synonym
rincretinito = adj. confused, bewildered; stupefied, dopey
Aj kapito maKAKO .... (tvoja 'talijanščina = tvoje znanje = pasje sranje) ....
и и и "Кој'те курац тера крај Мораву, кад незнаш да пливаш (?)"
i i i pogledaj da li ti se sviđa nova verzija tvojih rogova (uvrnutih) u priponki (kopiju sam poslao ciniku) ....
ΛΠ .....ΨΗΕΕΤΟΣ, κυνηγός και κρεοπωλε&# 943;α (εξολοθρε& #965;τή&# 962;)
Xitos je napisal(a):,ker sem moral njegovi rogovi, da jim nekaj pojasnim???? WTF?
credo che addesso é diventato rosso,perche dovevo le sue corna un po da (S)-piegare(non c'e piu posto qua, qwa, qwa .... )
rava je napisal(a):
Xitos, ali so ti všeč dela Georga Grieja?
meni so noro dobre zadeve tale , pa tale , pa tale
pa še bi lahko naštevala - pravzaprav od njega nisem našla ene same stvari, za katero bi lahko rekla da je bulšit. res mi sede.
pa še malo o Grieju samem .
Oj'la rava, komaj sem ujel nekaj časa, da ti odgovorim na post i link o Grieju samem .
z njegovega sajta sem pobral okoli 250 slik (njegovih in tamo nahajajočih se linkov Neo-Surrealistih), shranil sem jih v kakšnih 7(sedem) fajlov, in jih bom takoj plasiral na totem 4Umuuuu, kot priponke lecnerju, ppridigarju, komunikeju in ostalim laprdatorjem (že sem začel z lec-kotom) ....
Tebi se zahvaljujem za link, ker je bilo vredno obiskati ga, ampak sem bil v "cajtnotu", ker mi je pri mojem osnovnem komp-u crknil terminal (monitor) in sem ga dal Big Bang-u na popravilo .... oni su ga poslali v Ljubljano oli maribor (pa bo verjetno šel naprej v EU, Bognedaj da bi šel na Đaponsko(!)) ....
Tako, da zdaj tipkam samo na svojem/mojem Laprdator-Top-u, brez večjega efekta (shaMona bo vesel do neba)
PS
kot munjeni navigator-skipper, obseden z morjem že toliko let, sem za tebe našel prigodno slikco in ti je dajem v priponki