Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Mojstri za petletke

Strani: 1 2 3

anon-76887 sporočil: 18.121
[#61690] 21.03.07 13:06 · odgovor na: anon-17372 (#61684)
Odgovori   +    0
Ah te petke smo dajali nergaški bedniki... ali kako je že sinoči imenoval nekdo tiste, ki se ne strinjamo s Semoličem & Co. ;-)
Te petke vsekakor ne štejejo.
Upoštevati je treba Mencigarja, Ropa, Drnilamo in Modre Oke. Kajti le njih je sposobnost oznanjati pravdo inu resnico :-)))
anon-16741 sporočil: 3.984
[#61704] 21.03.07 13:33 · odgovor na: anon-9939 (#61674)
Odgovori   +    0

0219K21 je napisal(a):

Zakaj že?! Hej, saj to ravno pripovedujem, da VEČINI tak sistem očitno ustreza.

Višino davkov vidijo le enkrat na leto, ko poračunavajo dohodnino. In VENDAR se imajo za "davkoplačevalce". Ja, pa še kaj.

Najbolj pomembni davki so:

- davek od prihodkov pravih oseb (prej davek na dobiček pravnih oseb),
- davek na dodano vrednost (DDV),
- dohodnina.

Prva dva davka neposredno bremenita pravne osebe oz. zasebnike, ki opravljajo dejavnost in so davčni zavezanci. Le zadnji davek bremeni fizične osebe, a za tega sem že povedal, da ga zares v veliki večini primerov plačuje pravna oseba (izplačevalec plače), fizična oseba pa le ob poračunu dohodnine.

In kakšen odnos do davkov sploh lahko ustvari oseba, ki zares davkov ne pozna in ne ve kakšne učinke ima na poslovanje, na gospodarstvo, na državo. A VSEENO zase UPA TRDITI, da je davkoplačevalec! It's beyond me..

Tvoj zadnji odstavek kar dobro razloži, zakaj je vse skupaj beyond you...

Večini tak davčni sistem resda ustreza, ker preko prerazporejanja denarja pridobivajo nekaj, kar ni njihovo. Ne vem pa, zakaj ne moreš dojeti, da lahko nekdo piše o slabostih takšnega sistema kljub temu, da je njegov benefitor (če sploh je)?

Poleg tega, da očitno ne dopuščaš možnosti, da nekdo predlaga spremembo kljub temu, da ta sama po sebi ni v njegovem parcialnem osebnem interesu, niti ne uvidiš, da kratkoročne koristi, ki jih naš davčni sistem s prerazporejanjem nudi večini, tem istim ljudem v celoti gledano škodi.

Izhodišča tvojih ad hominem napadov na avtorja članka je iskati v drugih tvojih sporočilih. Tebe ves čas bega ena zadeva - da ukinitev teh petletk, državnega planiranja, brezštevilnih agencij in regulatorjev svega i svačega vodi v neko kaotično ureditev, kjer velja zakon močnejšega, zakon ulice ipd. V resnici je ravno obratno - tisto, kar tebe skrbi v kaosu, država ravno sedaj, ko se ukvarja z nepotrebnim planiranjem in regulacijo, zapostavlja. Tudi to je eno od sporočil članka.

Interakcij med državljani v okviru pravil pravne države in spoštovanja čl. pravic ni potrebno planirati z nekega centra, saj za to ni nobenega razloga. Ne le pomanjkanje kakršnegakoli smiselnega proti-argumenta tej trditvi - tudi vsa svetovna praksa ti dokazuje, da je to res. Konec koncev si živel v državi, ki je izdatno prerazporejala in planirala in zato klavrno propadla. Zgledovala se je po državi, ki je še bolj in še dlje prerazporejala in planirala in zato tudi toliko bolj bankrotirala.
anon-36971 sporočil: 8.543
[#61714] 21.03.07 13:53 · odgovor na: novica (#61579)
Odgovori   +    0

novica je napisal(a):
Ali in zakaj je to, kakšne so avtorjeve izkušnje, sploh pomembno? In ali se njegovih izkušenj ne da razbrat iz vsebine njegovega komentarja? In ali po tvojem mnenju za Finance lahko pišejo samo podjetniki? Najbrž pa, če bi bil podjetnik, ne bi imel časa pisat in urejat Financ.
novica
morda pa lahko tudi takole: če bi znal biti podjetnik, ne bi videl smisla v pisanju in urejanju cajtengov...
tuma sporočil: 439
[#61727] 21.03.07 14:34 · odgovor na: anon-9939 (#61680)
Odgovori   +    0

Sklepam lahko le, da Peter Frankl osebno izgublja s tem, ko časopis, ki je doslej bralce pridobival s svojo verodostojnostjo sedaj pridobiva na žolč in adrenalin.

Razumem tvoj gnev in imaš večinoma prav. Vendar način, ki mi gre že od nekdaj na k...c na tem forumu, da se najprej diskvalificira avtorja šele potem pa se ali pa sploh ne obdela vsebina izdelka, dodatno pomaga "Franklu" sesuvati vrednost cajtenga. Saj je vseeno kdo komentira svet Peter, hudič ali pa teta Mara iz Bele Krajine, le da ima kaj pametnega in utemeljenega povedati, če pa nima, se bo slejkoprej sam diskvalificiral. Čeprav ti nimaš te navade, si danas usrao motku, sicer na dokaj nežen način. Me pa veseli, da nas je toliko trznilo na ta kiks. Morda se bo pa le počasi kaj spremenilo na bolši.
anon-9939 sporočil: 17.846
[#61738] 21.03.07 14:54 · odgovor na: tuma (#61727)
Odgovori   +    0
Ti praviš "potato", jaz pravim "potatoe".

Poglej, poba, ki je napisal tist članek je povsem OK. Saj nimam nič proti fantu, sploh ne. Četudi bi napisal 1+1=2 je še vedno neznan, capish?

Le v pravljici "cesarjeva nova oblačila" VSI naenkrat VIDJO, da je cesar nag, a šele po tem, ko mlad fantič to blekne na glas ("Cesar je vendar nag!").

In za to gre. Da to, da je cesar nag vpijejo VSI. In da to ni več danes novica.

In da to, kar je v svojem domnevnem komentarju napisal ta avtor NI novica, niti zanimivo, niti pomembno niti informativno. Ne zaradi tega, ker je to napisal "anonimus-ignoramus", temveč zato, ker se te anonimne besede utopijo v morju drugih negativnih, kritizerskih, "prav imam" komentarjev in prispevkov.

VSI po malem vpijejo, da je "cesar nag". Pa saj avtor ne pove nič drugega kar MM ali kakšen Pezdir nista že povedala. Pa se zgolj ponavlja kot papagaj za tima dvema.

In, če je MMu še mogoče odpustiti ziheraštvo (ne gre v politiko, namreč, na "trg", ki ga zgovorno zagovarja, temveč se le zateka v varno zavetje ustanov, inštitucij, ki redno izplačujejo plačo..), če je Pezdirju mogoče odpustiti celo sramotitev države (če bi se kdo zapičil v njegov zadnji komentar bi našel elemente po 174. čl. KZ), je pač mlademu avtorju nemogoče naprtiti karkoli od tega, razen nevednost, nemara celo kopiranja že slišanega in videnega.

Očitno obstaja "tržna niša" in očitno obstajajo kupci, ki uživajo, če berejo, da je v Sloveniji vse slabo, vse zanič, vse ogabno (ali "poden", prosto po Pezdirju) in taki bodo dali tovrstnim razjebantskim člankom legitimiteto s svojo oceno 5.

Kaj je alternativa? Alternativa je BISTVENO težja od tega kar se gre bodisi MM ali Pezdir ali avtor "Mojstrov za petletke".

Alternative ti fantje nebi prepoznali če bi jim bila pet cm pred očmi in se jim smejala v fris. No, MM celo bi, a jo je, žal, ucvrl preden se jo je resno lotil.

Je trdo, garaško delo na "spreminjanju ljudi", na spreminjanju razmer in okoliščin, ki iz letargičnih pol-proletarcev naredi kreativne osebnosti.

Sporočilnost članka, namreč, kjer je "vse zanič" je ne le to, da je vse zanič, temveč tudi to, da je zanič za vse večne čase, da se itak ne da ničesar narediti (v smeri sprememb), in da "Adijo, and thanks for all the fishes".
[#61744] 21.03.07 15:02 · odgovor na: anon-9939 (#61738)
Odgovori   +    0
Saj tako nekako se nam tudi obeta. Namreč to, da smo skoraj na točki (morda že preko nje), ko se itak ne da ničesar narediti.
anon-2085 sporočil: 513
[#61746] 21.03.07 15:06 · odgovor na: anon-9939 (#61738)
Odgovori   +    0

0219K21 je napisal(a):
... če je Pezdirju mogoče odpustiti celo sramotitev države (če bi se kdo zapičil v njegov zadnji komentar bi našel elemente po 174. čl. KZ) ...

Zivjo! Kateri clen KZ pa pokriva to
http://forum.finance...7607#37607< /a>
?
[#61750] 21.03.07 15:08 · odgovor na: anon-76887 (#61744)
Odgovori   +    0

0902ISXdX je napisal(a):
Saj tako nekako se nam tudi obeta. Namreč to, da smo skoraj na točki (morda že preko nje), ko se itak ne da ničesar narediti.
ma, daj malo poglej okrog sebe! kaki avti se vozijo po cesti, v kakih bajtah živimo, kako se vse nekaj gradi... očitno drugi ljudje znajo marsikaj narediti in ste zgolj ti in še enopar luzerjev tako hudo črnogledi...upravičeno?
[#61751] 21.03.07 15:10 · odgovor na: anon-76887 (#61744)
Odgovori   +    0

0902ISXdX je napisal(a):

Ne razumeš.

Moja je trditev, da je podton vseh pisanj MMa, Pezdirja in drugih takšen, da sugerirajo, da se itak s kadri ali ustanovami ali postopki, ki jih hočeš-nočeš imamo NE DA NIČESAR NAREDITI.

Zakaj, MM je poizkusil pri LDS (domnevno levo), pri Janši (domnevno desno), se spotoma skregal s Bajukom, da ne omenjam notarjev, kulturnikov, zdravnikov, bogvedi koga vse ne..

Toda hudiča, če primerjam s devico, kateremu bo pa "dala". Če bo vsem rekla le NE (če noben ni dober, če prav nič ni prav), bo a) ostarela kot devica, b) crknila sama, c) dopoldne vsak dan bila jezna na ves svet, popoldne na samo sebe..

In to je to. V okolju kjer se sugerira, da je itak "vse zanič" se na tak način skozi javni medij razširja le letargija in nemoč. Še tisto malo kreativne moči, ki jih premorejo podjetniki (ki jim tudi na Financah niso naklonjeni, da smo si na jasnem) bo "šlo". Seaway je že šel čez mejo.
[#61752] 21.03.07 15:12 · odgovor na: anon-2085 (#61746)
Odgovori   +    0

gregorm je napisal(a):

Zivjo! Kateri clen KZ pa pokriva to
http://forum.finance...7607#37607< /a>
?

Ja, priznam, da predolgo berem Finance. Občasno butne cinizen na površje kot je takrat.
anon-106499 sporočil: 3.507
[#61754] 21.03.07 15:15 · odgovor na: anon-9939 (#61751)
Odgovori   +    0

0219K21 je napisal(a):

Ne razumeš.

Moja je trditev, da je podton vseh pisanj MMa, Pezdirja in drugih takšen, da sugerirajo, da se itak s kadri ali ustanovami ali postopki, ki jih hočeš-nočeš imamo NE DA NIČESAR NAREDITI.

Zakaj, MM je poizkusil pri LDS (domnevno levo), pri Janši (domnevno desno), se spotoma skregal s Bajukom, da ne omenjam notarjev, kulturnikov, zdravnikov, bogvedi koga vse ne..

Toda hudiča, če primerjam s devico, kateremu bo pa "dala". Če bo vsem rekla le NE (če noben ni dober, če prav nič ni prav), bo a) ostarela kot devica, b) crknila sama, c) dopoldne vsak dan bila jezna na ves svet, popoldne na samo sebe..

In to je to. V okolju kjer se sugerira, da je itak "vse zanič" se na tak način skozi javni medij razširja le letargija in nemoč. Še tisto malo kreativne moči, ki jih premorejo podjetniki (ki jim tudi na Financah niso naklonjeni, da smo si na jasnem) bo "šlo". Seaway je že šel čez mejo.

E ? A sem te prav razumel, da so mediji, oziroma finance, oziroma MM in Pezdir pognali Seaway čez mejo ???
[#61757] 21.03.07 15:19 · odgovor na: anon-36971 (#61750)
Odgovori   +    0

1 € je napisal(a):

ma, daj malo poglej okrog sebe! kaki avti se vozijo po cesti, v kakih bajtah živimo, kako se vse nekaj gradi... očitno drugi ljudje znajo marsikaj narediti in ste zgolj ti in še enopar luzerjev tako hudo črnogledi...upravičeno?

Hvala za to. Doslej sem bral le udrihanje čezme in to kako sem si drznil podvomiti v vseveda, ki je spisal šolski spis "Mojstri za petletke".

Na samem koncu, če bo kdo želel vedet bom pa napisal kje je glavna napaka tega avtorja oz. tega teksta. Bode v oči tolk, da peče glava.

Če bi imel možnost bi skušal narediti poizvedbo med tistimi, ki so tem članku dali oceno "5", saj me zelo zanima, če je mogoče na tej podlagi določiti kako skupno lastnost ocenjevalcev. Če se niso zajebavali z oceno, kajpak.
anon-17372 sporočil: 6.680
[#61759] 21.03.07 15:19 · odgovor na: anon-9939 (#61752)
Odgovori   +    0

0219K21 je napisal(a):

Ja, priznam, da predolgo berem Finance. Občasno butne cinizen na površje kot je takrat.

ja finance so vsega krive.
[#61760] 21.03.07 15:20 · odgovor na: anon-36971 (#61750)
Odgovori   +    0
Bomo videli... leta 2016 ;-))
[#61763] 21.03.07 15:26 · odgovor na: anon-9939 (#61751)
Odgovori   +    0
Darko, jaz povsem razumem tvoje pisanje in tvoja stališča.
Trdim le, da "... smo skoraj na točki (morda že preko nje), ko se itak ne da ničesar narediti."

Seveda pa so tovrstni članki in vztrajno ponavljanje tovrstnih tez, sol na rano ;-))
anon-16741 sporočil: 3.984
[#61764] 21.03.07 15:28 · odgovor na: anon-9939 (#61751)
Odgovori   +    0

0219K21 je napisal(a):

A tako. Dobra podjetja in posamezniki so odšli v tujino zato, ker so podlegli negativni sugestivni moči Mrkaića, Pezdirja, Urbasa in ker jim časnik Finance ni naklonjen.

Verjetno so šli v države, kjer raje plačujejo dosti višje davke, trpijo šikaniranja državnih uradnikov, se vsak mesec z nasmehom v očeh prilagajajo spremembam ključne zakonodaje, samo da imajo mir pred temi povampirjenimi črnogledimi pisuni.

Skratka, če naženemo v ZDA še Urbasa in Kovača oz. kar prepovemo časnik Finance in negativno sugestibilne članke vobče, se bodo ta podjetja in ljudje v hipu vrnila nazaj v to davčno oazo in državo z najvišjo stopnjo ekonomske svobode, kjer niso totalnemu kaosu in nebrzdanim naključjem prepuščene celo tako majhne prikupne podrobnosti, kot je predpisan delež nacionalne glasbe na radijskih postajah.
[#61766] 21.03.07 15:29 · odgovor na: anon-36971 (#61750)
Odgovori   +    0
A imaš občutek, da imajo luzerji čas tule surfati in se prepucavati?
Luzerji ga pijejo in stresajo frustracije na šank ;-)
anon-28836 sporočil: 3.657
[#61781] 21.03.07 15:59 · odgovor na: anon-16741 (#61764)
Odgovori   +    0
Ko sem jaz v Silicijski dolini nekaj tezil cez Kalifornijo, mi je Hrvaski Zid, ki je emigriral cez Izrael in Kanado povedal:  Mario, lahko najdes sse 100 pripomb ampak to je najboljse mesto na svetu!  Veliko Slovencev enako meni o svoji dezeli in jih ni treba zmerjati s sodrgo, nacisti, fasisti in podobno.  Glavni ekonomski kazalci so OK, demografsko krizo poznamo, vedno bomo imeli predrago drzavo za 2M ljudi.  Ustanovite libertarno stranko ce imate jajca, mladenici!LP MMM
anon-76481 sporočil: 949
[#61795] 21.03.07 16:33 · odgovor na: anon-28836 (#61781)
Odgovori   +    0

Veliko Slovencev enako meni o svoji dezeli in jih ni treba zmerjati s sodrgo, nacisti, fasisti in podobno. Glavni ekonomski kazalci so OK, demografsko krizo poznamo, vedno bomo imeli predrago drzavo za 2M ljudi. Ustanovite libertarno stranko ce imate jajca, mladenici!LP MMM

Pošteno stari. Sicer s "težkim srcem", pa vendar dam Darkotu tokrat tudi jaz prav in to v celoti. To ponavljanje in prikazovanje konca sveta, kako vse smrdi in je zanič  ter ,  kar je še bolj žalostno, napovedovanje "nikoli možnega neizboljšanja" skratka skorajšnjega propada države sem do grla sit.
Ubogi "mladeniči" kot jim praviš bi v času ko cele dneve in včasih tudi  noči pljuvajo po vsem živem, v tem času že obogateli , ne glede na to kaj bi delali. Trpi verjetno predvsem njihova okolica (tistih, ki jo sploh imajo)  količino žolča, ki pa jim ostaja pa prelijejo v forum.
Predvsem pa precejšen del teh "kritikov" vsega dogajajnja v državi politike sploh ne razume.
novica sporočil: 5.397
[#61796] 21.03.07 16:34 · odgovor na: anon-28836 (#61781)
Odgovori   +    0
glede predrage in razmeroma ne/učinkovite butične države že nekaj časa razmišljam, da bi bilo mogoče čisto smiselno vse pristojnosti države prenesti na cerkev. ta zna z omejenimi resursi bistveno bolje gospodariti, glede na število uporabnikov so očitno tudi uporabniku bistveno bolj prijazni. sociala, tipitopi. zunanje zadeve, svetlobna leta bolje od rupla. obramba, švicarska garda....
novica 
[#61800] 21.03.07 16:42 · odgovor na: anon-76481 (#61795)
Odgovori   +    0
Facts Watson, facts ;-)
Je.a je, pa če nam je všeč ali ne.
Je.a je, če se zavedamo ali ne.
In prava je.a šele bo :-)))

Pozicija: daleč od mladosti ;-)
anon-28836 sporočil: 3.657
[#61802] 21.03.07 16:56 · odgovor na: novica (#61796)
Odgovori   +    0
Vatikan je najdrazja drzavica na svetu!  Potem Izrael :-(

LP MMM
[#61803] 21.03.07 16:58 · odgovor na: novica (#61796)
Odgovori   +    0
..ko takšen sklep izpelje eden izmed vidnejših novinarjev kakega časnika se da naprej sklepati le na "usmeritev" celotnega časnika kot takšnega. Finance kot katoliško usmerjen (črni) časopis?! Zakaj ne.

Navsezadnje je Stres ravno tukaj dobil platformo.

A ne le zaradi tega, temveč tudi zato, ker so tarče kritik (časnika Finance) redno le tiste ustanove in organizacije, ki so financirane iz nekega skupnega žaklja (iz davkov, državne ustanove, državni in javni projekti, itn..).

In, če bi "mismanagement" tega denarja ali projektov bila tema, bi pač naštevali 1, 2, 3, pač kar je narobe. Toda ne, navadno se kritizira vse počez VKLJUČNO s sistemom samim, dejstvom, da davki so, da davkoplačevalci trpijo, itn.. "Soapbox" (podlaga, opravičilo) pa je dejstvo, da tudi sam časopis (Finance) plačujejo davke, ter, da jih domnevno plačujejo tudi novinarji.

In le to, da sami plačujejo nič-koma-jozef vseh zbranih davkov jim da prostor, čas in platformo, da VSE zmečejo v nič.

Kaj pa Cerkev?

Le-ta je bojda "zasebna" (ja, zaradi te odmaknjenosti od demokratičnih vzvodov odločanja in postopanja je res samosvoja, toda zasebna je toliko koliko je pač Papež zasebnik. Je in ni. Je pač tudi sam ujetnik svojega položaja in Bog na zemlji obenem.) in takoj bolj privlačna "Financam" (ali pa vsaj nekaterim novinarjem, tebi?!).

Ne bomo skrbeli, da bi kdajkoli oškrtnili Cerkev. Se ne bo zgodilo, a tudi, če bi se bi pač to bevskanje niti ne oplazilo ustanovo, ki je v svojem bistvu izrazito nedemokratična in kot taka se za mnenja drugih (ki ne prinašajo denar v cerkev) kratkomalo poserje.

Zatorej, me osebno ne briga koga boš, Novica, predlagal za prisilnega ali stečajnega upravitelja Republike Slovenije, toda kar predlagaš (cinično, neresno ali resno, resnico poznaš le ti) je zagotovo nedemokratično, nizkotno, nevredno bitov in bajtov, poleg tega, da so notri elementi protizakonitega (po 350. čl. KZ, pri čemer je "druga država" Sveti Sedež)
[#61804] 21.03.07 16:58 · odgovor na: anon-28836 (#61802)
Odgovori   +    0
že mogoče. ampak ni tako majhna, kot zgleda in vsaj deluje...novica
[#61805] 21.03.07 17:02 · odgovor na: anon-9939 (#61803)
Odgovori   +    0
joj, darko...res je škoda bitov, če nisi razumel gole zajebancije.
kot reden bralec financ gotovo poznaš moje stališče do stroge ločenosti države in cerkve in zadnje, kar bi si v resnici želel, je to kar sem zapisal. a če je govora o učinkovitosti in ceni države, potem vatikan ne bi bil slaba rešitev in marsikomu v tem okolju tudi ne neljuba. žal
novica
[#61819] 21.03.07 17:29 · odgovor na: novica (#61805)
Odgovori   +    0
Krasno, naj na tem tudi ostane saj sem za danes res še preveč napisal.

Bi pa pripomnil, da sem se toliko pomatral, da sem prebral magistrsko nalogo avtorja, ki sem ga vlačil po zobeh, mag. Uroša Urbasa, ki je dosegljiva na: http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/urbas3019.pdf

Zelo zanimivo in poučno.

Toliko več sem presenečen, da je Uroš šel v taka huda posploševanja, da je primerjal "strategije" s nekdanjimi plani in petletkami.

Je pa iz naloge razvidno, da Uroš ni članka spisal za prazen nič, da absolutno ne gre za aberveznika ali nevedneža (in na tej točki se, kakopak, opravičujem vsem prizadetim, vključno z Urošem) temveč pač gre v smeri MMa in Pezdirja.

No ja, če bo tam kaj "kruha" tudi prav, toda "nasprotnik", če za nasprotnika ima (imamo?!) nesvobodne, bogaboječe in na splošno nerazgledane in ziheraško usmerjene državljane, jih s ustrahovanjem, grožnjami in zmerjanjem ne bo ne predramil ne premaknil. Je že MM poskusil, pa je zdaj "na privremenom radu u ZDA", torej zunaj. In kako to že gre, daleč od oči, daleč od srca.
anon-32892 sporočil: 356
[#61820] 21.03.07 17:42
Odgovori   +    0
Dvomim, da je splošno res, da so državljani sami sposobni odgvorno delovati. Če samo pomislim, da ne poznam človeka, ki se nebi sam izogibal plačevanju davkov -pravnemu redu  (storitve prez računov), .  Tudi drugače sem mnenja, da je pravni red za državljenje na  sploh prisila ne vrlina. O.K: pričakujejo ga od drugih , predvsem od  politike od vseh nivojev državne infrastrukture. Toda tudi tu so samo posamezniki, ki imajo isti vzorec prvnega reda v glavi.  
Torej vedno, ko preberem, da naj država zagotovi pravni red, se sprašujem, kaj hudiča naj bi to pomenilo??
[#61830] 21.03.07 19:17 · odgovor na: anon-76887 (#61766)
Odgovori   +    0

0902ISXdX je napisal(a):
A imaš občutek, da imajo luzerji čas tule surfati in se prepucavati?
Luzerji ga pijejo in stresajo frustracije na šank ;-)

tole naše nabijanje tukaj smatraš ti za kaj drugega?
[#61832] 21.03.07 19:25 · odgovor na: anon-28836 (#61781)
Odgovori   +    0

s56a je napisal(a):
Ko sem jaz v Silicijski dolini nekaj tezil cez Kalifornijo, mi je Hrvaski Zid, ki je emigriral cez Izrael in Kanado povedal: Mario, lahko najdes sse 100 pripomb ampak to je najboljse mesto na svetu! Veliko Slovencev enako meni o svoji dezeli in jih ni treba zmerjati s sodrgo, nacisti, fasisti in podobno. Glavni ekonomski kazalci so OK, demografsko krizo poznamo, vedno bomo imeli predrago drzavo za 2M ljudi. Ustanovite libertarno stranko ce imate jajca, mladenici!LP MMM

lepo povedano, Mario: *****
bc123a sporočil: 48.253
[#61835] 21.03.07 19:31 · odgovor na: anon-28836 (#61781)
Odgovori   +    0

s56a je napisal(a):
Ko sem jaz v Silicijski dolini nekaj tezil cez Kalifornijo, mi je Hrvaski Zid, ki je emigriral cez Izrael in Kanado povedal: Mario, lahko najdes sse 100 pripomb ampak to je najboljse mesto na svetu! Veliko Slovencev enako meni o svoji dezeli in jih ni treba zmerjati s sodrgo, nacisti, fasisti in podobno. Glavni ekonomski kazalci so OK, demografsko krizo poznamo, vedno bomo imeli predrago drzavo za 2M ljudi. Ustanovite libertarno stranko ce imate jajca, mladenici!LP MMM

Nastel si samo stvari, ki skrbijo tebe. Diskriminacija mladih (studentsko delo, visje zahteve po izobrazbi kot za ze zaposlene, narascajoca brezposelnost med diplomanti, kljub temu da izpolnjujejo pogoje za dela na katerih sedijo "vecni" dobro sindikalno zasciteni zaposleni) te pac ne skrbi.

Dom za upokojence. Vse je vredu. Lepo nazaj delat, pa ne pozabite placati 100K obroka za kredit za tisto garsonjero.

Strani: 1 2 3