Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Semolič zagrozil delavcem Gorenja
sporočil: 5.290
1marjan je napisal(a):
Persena očitno ne dobim,verjetno zato,ker ga sam potrebuješ,saj si mirno popil evidentno laž novinarja financ in vsa konstrukcija stotnije besnih se zruši,kot hišica iz persena.Očitno ne smeš verjeti vsega kar se napiše v predragih Financah,pa če ti je še tako všeč
lp prjatu
Čustva so samo orodje, pripomoček za čiščenje naše duše. Tako kot vzamemo krpo, ali metlo, če želimo počistiti našo hišo, tako tudi izberemo čustvo za čiščenje naše duše. Ko je krpa umazana, ne rečemo, da ne moremo več očistiti hiše, ker je krpa preveč umazana, temveč najprej očistimo krpo.
Tako moramo tudi mi od časa do časa očistiti naša čustva, temu rečemo odpuščanje.
In Shaman je učinkovit, dojemljiv, igriv, poln odpuščanja, celo Persen ti je ponudil.
Škoda, ker ne zmore pospraviti tudi svoje podstrehe.
Miren. Zbran. Aktiven. PERSEN!
Kdo trdi, da se na forumu Financ ne sme delati reklame? Nekateri jo očitno lahko.
sporočil: 1.050
Zadnja sprememba: anon-24733 22.09.2009 16:17
Hej prjatu,spet brcaš u temo.Napisal sem,da mi ni niti za sindikate
niti za eminentnega predstavnika sindikatov ,mi pa je do resnice in
prosim ostanimo pri tem-laž resnica in ne pri kvadriljonu drugih
mimobežnih stvari,ki naju motijo v tem lajfu.In vprašanje kdo jih potrebuje sploh ni retorično,saj jih ne potrebuje-takšne kot so in s takšnimi predstavniki prav nihče pri nas,če si želi dobro danes in jutri.Meni so sindikalisti podobni župnikom-dajejo neke odveze in tolažijo,na skrivaj pa tamanijo tam kjer je še kaj ostalo, naredijo pa manj kot nič-torej škodo.No in odgovor na retorično vprašanje kdo jih potrebuje je čisto enostaven in se razkrije sam po sebi-samo še kakšni sodniki,zdravniki,šolniki...
lp
ps-a dobim persen ali ne?
sporočil: 8.998
bostjan1981 je napisal(a):Še zdaleč ni osamljen pri temu.
Tale Semolič je zrel za javni linč.
bc123a je napisal(a):Izračunaj najprej, koliko je tista "slavna" bruto-bruto obremenitev delodajalca, potem pa nam razlagaj o procentih obdavčitve delavskih plač.
Narobe. Vecjih plac zato nimajo inzenirji v gorenju, podobno kot si ti opisal. Place delavcev pa so tako malo obremenjene z davki (400 EUR neto = 27 EUR akontacije dohodnine!), da je to cisto zavajanje, in dejansko drzava na njih dela izgubo (ker vrtce, sole, in ostale bonitete te drzave pa vendarle koristijo).
Majhne place TEH delavcev imajo vzrok drugje, seveda pa prej ali slej po verigi pridemo do tistih inzenirjev, ki jih noben ne more placati bolje od mizerije.
najobj je napisal(a):Za tale zapis ti bo primitivni del ljudi s tujim poreklom naše države postavil spomenik (obiskovalci), kulturni del (prebivalci) pa se bo zavil v črnino, da se ne bo videlo njihovega sramovanja.
... eh, pa majstore moj ... ako ti je pun kurac, idi pa izdrkaj ... može više puta, zbog mene ... e, pa vidim, več si izdrkao ... il' ti se to samo od sebe izlilo ... pa i ne znaš, da se ti izlilo ? ... ha ? ... e, još nešto ... kad vidim, da si se zaljubio u strane jezike i ljude, koje ih govore ... nek ti bude ... jedan mali podsetnik na sastave naših (tvojih ?) reprezentativaca, koji su meni sumnjivi, u sportovima, koje si spomenuo ... i to na stranom jeziku, koji tako voliš ...
... najprije fuzbal ... i to aktualni s utakmice s Poljskom ...
1. Samir Handanović
2. Branko Ilić
3. Bojan Jokić
4. Dalibor Stevanović
5. Aleksandar Radosavljević
6. Novaković Milivoje
7. Zlatko Dedić
8. Zlatan Ljubijankić
... a ako želiš, evi ti nešto malo ostalih iz "zlate generacije" ... Zlatko Zahović, Milenko Aćimović, Marinko Galić, Mladen Rudonja, Amir Karić, Marko Simeunović, Ermin Šiljak, Željko Milinović, Muamer Vugdalić, Boško Bošković, Mladen Dabanović, Suad Fileković ... pa da ne nabrajam dalje ... bogami, i Srečko Katanec mi je sumnjiv ...
... v pingpongu je Bojan Tokić v dublu s Srbom Aleksandrom Karakaševićem glih danes osvojil bronasto medaljo ...
... eh, ne da se mi več ... košarko bom preskočil ... upam, da si skapiral, kaj sem ti hotel povedati ... če pa nisi, pa bom malo bolj direkten ... jebo ti pas mater fašistično, marš govedo jedno ... zdaj razumeš ? ... ha ? ... in ti si mi neki pravi slovenski intelektualec ... si, res ... če je zafrustriranost merilo intelektualizma ...
P.S.: uredništvu Financ, sorry ... nisem si mogel pomagati ... če boste dovolj hitri, boste ta post pobrisali, preden ga nedolžno slovensko oko uspe videti in prebrati ... lahko pa me tudi skinete s tega foruma, če želite ... aja ... še enkrat za onega zgoraj ... jebo ti pas mater fašističko ...
Konflikt med Slovenci z različnimi narodnimi porekli v Sloveniji sprožajo prav retardiranci, ki poskušajo za vsako ceno vsiliti svoje primitivne stereotipe in način razmišljanja v sredino, v katero ti načini tradicionalno ne spadajo. Ne glede na nacionalno poreklo v Sloveniji živijo dve kategoriji ljudi: prebivalci (velika večina), ki ne posegajo nasilno v okolico in se trudijo vzpostaviti mirno sobivanje, ter obiskovalci (manjšina, običajno pa najbolj glasni), ki je prišla na turistični obisk ali pa vsiljuje svojo (tujo) kulturo v naš prostor.
Prepričan sem, da že veš, v katero kategorijo spadajo tvoja primitivna pljuvanja drugače mislečih, kajne?
sporočil: 32.634
ppridigar je napisal(a):
... a da ti i objasnim, zašto ne razumiješ ... ima, eto, jedna literarna svrst, kako se ono zove ... i tamo nema neke kontiunitete, nema smisla na prvo čitanje ... ja to čito i blisnulo mi - to je to ... isto mi se dogadja, kada pušim travu ... isprekidane misli, isprekidane ideje ... to je to, to je dakle moj stil ... puši travu, pa če da me svatiš u potpunosti ... eto ti moja pomoć, ali poslednji put ... ajde sada stvarno na ignore ... ... ... ... ... ... ... ali sada sam zapravo zaboravio, što sam to hteo ... ah, da, ignore, ignore, ignore ... aaaaa, jes stvarno dobra ova gandža ... ... ... ... ...
... ja, bo že držalo, če ti tako praviš ...
P.S.: poglej, človek božji ... če zdaj jaz to najino zgodbo na hitro povzamem, je situacija priibližno takšna ...
ppridigar je napisal(a):
Čitam, majster, čitam, že kar nekaj časa. Tebe, Shamana, Purija, Pio, Doba ... in ostale. Kaj bi rekel, zakaj mi greš ravno ti najbolj na kurac?
Tvoje pisanje je neprebavljivo. Tako pišejo osnovnošolci . Če si izbral ta stil zaradi prepoznavnosti, si to napravil slabo. Prepoznaven si po nečitljivosti..
Vsebina je druga stvar. Seveda, kadar se do vsebine sploh prebijemo. OK, nekajkrat sem se potrudil. Gre nekako takole. Bereš, bereš in pričakuješ poanto. Pa spet bereš, bereš in pričakuješ, da bo nek smisel. Nek globlji smisel. Nekaj, kar si hotel povedati. Pa ni in ni.. Človek, naporen si. Enostavno zato, ker porabljaš svojo in našo energijo zato, ker, ti dojemaš, da si nam nekaj povedal in, ker mi dojamemo, da nisi povedal nič. Kot tisti plakat, reklama, na katerem je narisana zgolj pika. Spodaj pa Unicef in številka računa. Brez ideje torej, brez tiste osnovne asociacije, ki bi nas po sekundaj premisleka razjasnila - aha, to je to, heh, gremo plačat toti evro, to so si pa dobo zmislili.. Pri tebi pa... Gledaš pike, in nič ti ni jasno. Pika.
In tretjič. Žaljiv si in primitiven bolj, kot tudi forum prenese. Pošiljati u pičku materinu samo zaradi mnenja, zaradi miselne konfrotacije ... jebo ti pas mater ... in podobno, to je dejansko nečitljivo. Sevede da vsi lupimo kakšnega kurca na pravo mesto, da se stvar začini, sploh Shaman začunjeni, ki mu to še paše, vendar, da bi psi kar tako poprek jebali matere, za to te prestavljajo na kakšne druge forume, ki so čisto slučajno bolj južno, kjer imajo đukci očitno pač takšne spolne usmeritve. Pri nas pa se to ne spodobi, pa če je tebi to všeč, ali ne..
O vsebini, kolikor je kaj bo, pa kdaj drugič, tokrat samo o formi, majster. LPP
... TI praviš, da me čitaš že dalj časa ...
... TI praviš, da ti grem na kurac ...
... TI praviš, da moji posti nimajo nobene vsebine ...
... TI praviš, da imajo moji posti butasto obliko ...
... in potem me TI navkljub temu in verjetno še čemu drugemu še vedno čitaš in neskončno trpiš ...
... hej, majster, čisto zares ... kdo je zdaj tu prfuknjen ? ... ti ali jaz ? ... a sem bil zdaj dovolj jasen, da boš razumel, zakaj sem ti svetoval, da me daj na ignore ... aja ... to je moj zadnji post v tej zvezi ... jaz se tukaj predvsem zajebavam in se sploh nimam namena prepirati s komerkoli ... hej, vsi mi smo tukaj samo anonimni forumski begavčki, a ne ? ... eh, pa še en aja ... kdo natančno smo to MI ? ... in kje natančno je to PRI NAS ? ... v prihodnje vsaj uporabljaj prvo osebo ednine, če govoriš v svojem imenu ... in se ne skrivaj za nekimi MI ... a je v redu ? ... bednik skrivaški, da ne uporabim kaj bolj sočnega ...
komunike je napisal(a):
Za tale zapis ti bo primitivni del ljudi s tujim poreklom naše države postavil spomenik (obiskovalci), kulturni del (prebivalci) pa se bo zavil v črnino, da se ne bo videlo njihovega sramovanja.
Konflikt med Slovenci z različnimi narodnimi porekli v Sloveniji sprožajo prav retardiranci, ki poskušajo za vsako ceno vsiliti svoje primitivne stereotipe in način razmišljanja v sredino, v katero ti načini tradicionalno ne spadajo. Ne glede na nacionalno poreklo v Sloveniji živijo dve kategoriji ljudi: prebivalci (velika večina), ki ne posegajo nasilno v okolico in se trudijo vzpostaviti mirno sobivanje, ter obiskovalci (manjšina, običajno pa najbolj glasni), ki je prišla na turistični obisk ali pa vsiljuje svojo (tujo) kulturo v naš prostor.
Prepričan sem, da že veš, v katero kategorijo spadajo tvoja primitivna pljuvanja drugače mislečih, kajne?
... dobro jutro tudi tebi ... in big brotherju, se razume ... khmm, ali sestri ali kaj je že v tokratni inkarnaciji ...
najobj je napisal(a):Da vidimo tovariša najobjestnejšega , naj se izprsi, kako velik skrivač je sam!
... bednik skrivaški, da ne uporabim kaj bolj sočnega ...
Svinjanje s srbizmi in poniževan je ljudi, je zate morda res sočno in nujno potrebno, da zapolniš svoja sadomazo nagnjenja, zame in za velik del forumašev, pa je to primitivizem najslabše balkanske vrste. Izkoristiti gostoljubnost domačinov in jim potem zasaditi nož v hrbet, je točno to kar delaš ti.
Slovenci ne potrebujemo balkanskih kletvic za bolj sočen jezik. Če bi potrebovali kletvice, bi si že svoje izmislili, pa jih nimamo. Tujih kletvic ne potrebujemo, ohrani jih zase in svojo kulturo.
Ob taki kultiviranosti, ki jo izkazuješ tu, so te verjetno tudi z Balkana izgnali.
Nisi ne tič ne miš. Še tam, kjer bi se lahko izjasnil o svojem mnenju, se izmotavaš in polivaš z mlačno vodo neodločnosti. Ne upaš si reči tu sem za, to pa mi ni všeč. Vedno nekaj palamudiš. Pokaži, da imaš jajca, pa naredi tisto kar zahtevaš od drugih. Opraviči se! Pri tem se pa lahko še mimogrede predstaviš.
No, bo kaj. Uporabi lastne nasvete tudi sam!
Ne boš?
Aha, se mi je zdelo, da si en izmed tistih, ki pravijo: "Delaj kar ti govorim, ne glej me kaj delam!"
Prijatelje si izbiramo med takimi, kakršni smo sami. Prijatelji, pa čeprav samo forumski, vedno kažejo na to kakšen človek je. Bom morala na koncu le priznati, da sem se o Shamanu in nekaterih drugih na forumu, ki sem jih imela za razumne ljudi, vseeno le zmotila?
sporočil: 1
Pia je napisal(a):Po 40+ let sobivanja z balkanom ja ne moreš zamerit, če smo si par besed sposodili. Oni so nam denar kradli, mi pa njim kletvice. Poštena izmenjava, če mene vprašaš. In če že kdo mora krast, potem naj krade od najboljših, srbske kletvice so po toliko letih del naše kulture, pa če ti je to všeč, ali ne, jebiga.
Slovenci ne potrebujemo balkanskih kletvic za bolj sočen jezik. Če bi potrebovali kletvice, bi si že svoje izmislili, pa jih nimamo. Tujih kletvic ne potrebujemo, ohrani jih zase in svojo kulturo.
najobj je napisal(a):
... TI praviš, da me čitaš že dalj časa ...
... TI praviš, da ti grem na kurac ...
... TI praviš, da moji posti nimajo nobene vsebine ...
... TI praviš, da imajo moji posti butasto obliko ...
... in potem me TI navkljub temu in verjetno še čemu drugemu še vedno čitaš in neskončno trpiš ...
... hej, majster, čisto zares ... kdo je zdaj tu prfuknjen ? ... ti ali jaz ? ... a sem bil zdaj dovolj jasen, da boš razumel, zakaj sem ti svetoval, da me daj na ignore ... aja ... to je moj zadnji post v tej zvezi ... jaz se tukaj predvsem zajebavam in se sploh nimam namena prepirati s komerkoli ... hej, vsi mi smo tukaj samo anonimni forumski begavčki, a ne ? ... eh, pa še en aja ... kdo natančno smo to MI ? ... in kje natančno je to PRI NAS ? ... v prihodnje vsaj uporabljaj prvo osebo ednine, če govoriš v svojem imenu ... in se ne skrivaj za nekimi MI ... a je v redu ? ... bednik skrivaški, da ne uporabim kaj bolj sočnega ...
ppridigar je napisal(a):
Mi smo tisti, ki imamo radi starše, prednike in domovino.. LPP
... in kako si ti zgruntal, da jaz nisem med njimi ? ... kolikor se spomnim, se je ta naša "zgodba" začela s tem, da ste VI mene "preselili" bogve kam ... pa čeprav ne bi bilo nič narobe s tem, če bi bil jaz od bogve kje, da ne bo nesporazumov ... ampak nisem, jebiga ... kaj naj zdaj ? ... aja ... a do vsega ostalega, kar sem ti tokrat napisal in zdaj še boldal, da boš res ziher vedel, kaj te sprašujem, pa nimaš nobenih pripomb ? ... khmm, naj to razumem, da se strinjaš z mojo ugotovitvijo, ki se skriva v boldanem in podčrtanem retoričnem vprašanju ? ... sem žleht, a ne ? ... eh, pa saj ne bom več ... samo na miru me pusti, pa bo ... OK ? ... velja tudi za big brotherja, se razume ... khmm, ali sestro ali kaj je že v tokratni inkarnaciji ...
ppridigar je napisal(a):
Mi smo tisti, ki imamo radi starše, prednike in domovino.. LPP
shaman je napisal(a):
Fino. Če imaš rad domovino, potem imaš rad tudi najobjestnejšega. To mi je odleglo, ker se mi je na trenutek zazdelo, da najbojestnejšega pa nimaš rad, he,he.
LP shaman
... hej, prjatu ... ti si tudi malo žleht, a ne ? ...
sporočil: 12.861
rahela37 je napisal(a):Sami so si krivi, če so bedaki in jih je tako lahko nategniti.
Se še spomnite, kako je pred mesecem dni Semolič prevzel organizacijo Murinih delavk in delavcev v Ljubljani ... in kako so protestirali ... Z MOLKOM. Semolič kapo ti dol ... za nadvse uspešno zavajanje in zaviranje nadvse potrebnih in legitimnih delavskih protestov.
Pred dvema letoma, ko je šlo v Sloveniji zelo dobro pa si napolnil Kongresni trg v protest Janševi vladi.
Dvolično, hinavsko, pod pas ...
Norca se delat in delavnih ljudi ni najbolj zdravo.
shaman je napisal(a):
:-)
P.S. Nisem si mogel kaj!
P.P.S. Takav sam po celom telu, bre!
LP shaman
... eh, pa znam te koko, dok si još jaje bilo ...
ppridigar je napisal(a):
Potem se pa nehaj. Naslednjič pač pazi, kaj pišeš, pa se vate nihče ne bo utikal. Obstajajo meje in obstajajo zakoni . Ne moreš kar tako napisati "jebo ti pas mater fašistično" in pričakovati, da ti bodo vsi ploskali. Velja tudi za Shamana in njegovo "špukanje naključnih kurcev v pičke slovenskih (itd.) mater".
Ale puobi, jenjajme ohuol ti tjeme ž enhrt, režjon vu hljavo, pa n bo hažina. Ruka? LPP
... eh, pa nisam ti ja zlopamtilo ... kakorkoli, da ne pogrevam ... nekaj stvari, ki jih jaz ne prenesem, se je "poklopilo" v tej "zgodbi" in mi je enostavno "dekl ftrgalo", bogpomagaj ...
P.S.: resnični bogovi na tem forumu so administratorji ... kar je dobro za njih, je dobro za mene ... in obratno, se razume ...
najobj je napisal(a):Sploh ni res!
... pa čeprav ne bi bilo nič narobe s tem, če bi bil jaz od bogve kje, da ne bo nesporazumov ...
Nobenih nesporazumov ni bilo, da se razumemo.
Nikogar ni zanimalo od kod si. To sploh ni pomembno. Če si v neki državi, se moraš vesti po zakonih države v kateri si, drugače te kaznujejo. Nikogar ne zanima ali si ti zakone poznal ali ne. Tvoja dolžnost je, da se o njih pozanimaš.
Enako je z vedenjem. Svoje vedenje moraš prilagoditi kolturnemu in omikanemu vedenju okolja v katerem živiš. Če se vedeš kot lopov, te bodo tudi obravnavali kot lopova. Upam, da do sem razumeš!
Če se vedeš kot prostak, je to tvoja stvar.
Če pa se vedeš kot prostak in se norčuješ iz jezika države v kateri si, je to tudi moja stvar. Ne pustim, da bi se na forumu tako zelo prostaško izražal in se norčeval iz slovenskega ter konec koncov tudi iz srbohrvaškega jezika. Jezik, ki ga govorim, so mi zapustili moji predniki. Nekateri so umirali zanj. In sedaj ne pustim, da bi se iz njega norčeval nek prostak, ki si dovoli v javnosti govoriti, kot v kupleraju. Pa še od tam bi te vrgli ven, če bi izustil pol toliko kletvic, kot ji na tem forumu.
Ker pa si, kar pač si in se svojega jezika sramuješ, si navaden presran bednik. In to drži v obeh primerih. Kajti če si južnak, pačiš svoj jezik, če pa nisi južnak, pačiš našega. V obeh primerih je to bedno in ne vredno človeka.
Ljudje imamo korenine, ki se jih ne sramujemo, ker smo to mi, je del nas, brez katerega nas ne bi bilo. Radi bi izvedeli kdo so in zato raziskujejo svoje korenine, da bi odkrili od kod prihajajo. Radi imajo vse kar jih dela edinstvene in neponovljive. In poreklo je stvar posameznika, ki se v taki obliki ni ponovila pri nobenem bitju na svetu.
Nobenih nesporazumov ni bilo, si prostak in velik strahopetec in to je to. Žal!!!!!!!!!!!!!!!!
shaman je napisal(a):
Shaman ma(m) slovenske matere rad.
P.S. In jim "špukanje naključnih kurcev" privoščim, pod pogojem, da je orgazmična ekstaza spodobna in kakovostna.
Lp shaman
Tole je bedno in kretensko. Ni vredno velikega Shamana.
Pes, ki oblaja vse mimoidoče, se vsakega boji in jebe v prazno vsako nogo, ki se jo lahko oprime, je bojazljivec. Ko se gre zares, se userje in zbeži. Sram naj te bo, takega prostaškega govorenja.
Kar je napisal pridigar drži. Tudi meni je obrnilo želodec, ko vulgarno obravnavaš ženske kot nizkoten objekt tvojega poželenja. Če imaš hčerko, ti ne želim, da bi prijokala domov in povedala, kako prostaško jo je napadel tip kot si ti. Pa čeprav samo z besedami.
Ko sem brala surove bahaške flance pri temi o posvajanju, nisem vedela kaj naj si mislim.
Spreletelo me je, pa saj tip piše o posilstvu. Njegova feministična ženska kriči, ko jo tip posiljuje, on si pa to po balkansko razlaga, da kriči od užitka. Gnus in beda nekoga, ki se ima za sočnega pisca in globalnega intelektualca. Preberi si ponovno tvoje besede, ki sem jih citirala, pa boš videl, da res sodijo k posvojitvi, ker se največ otrok, ki so nastali kot posledica posilstva, posvoji.
Če lahko ti teme obračaš, kot se ti zdi in s teme o zlorabi jezika, preideš na združevanje različnih skupin in obelodaniš kako gnusno je to za tebe. Me prav zanima kako so potem gnusni šele tvoji pikniki, ki jih prirejaš s takimi in podobnimi skupinami sam.
Praviš, da te zanima izključno vsebina postov. Nekaj strašno grdega se ti je moralo zgoditi v zadnjem času, ker te zanima samo jebanje in zajebanje, vsebina tvojih postov, pa je prilagojena tvoji trenutni potrebi in ne predhodni debati.
Pišeš, da je popolnoma vseeno iz katerega kurca je pljunilo v pičko. Če to ni pomembno zagovarjaš dejstvo, da moškemu ni potrebno skrbeti za otroka. Še eno šovinistično sranje.
Razlagaš, da se ti zdi neumno biti ponosen na dosežke drugih. Sama ti pravim ponos je nevaren in ni dobro, da so ljudje ponosni, še najmanj pa na svojo narodnost, ker to vodi v nacionalizem. Ti pa mi potem narediš pol strani pridige o slabostih ponosa. Imaš vsaj toliko možganov, da veš kaj si misli o neki stvari tvoj sogovornik, ali je vsa poanta tvojih umotvorov nakladanje, nakladanje in zopet nakladanje.
Poslušaš nakladanje o tem na kaj je kdo ponosen, hkrati pa sam ponosa ne odobravaš. Izgleda, da niti ne ločiš ponosa od spoštovanja. In človek, ki je ponosen na vse, samo na sebe in svoj jezik ne, si spoštovanja ne zasluži. Lahko pa ga obožuješ še naprej. Fašistoidno je, če fašistu rečeš fašist, ni pa nacistično niti fašistoidno, če zaničuješ drug narod?
In tvojega kamerada pri vajini nacionalni igri svinjanja slovenskega jezika nisem obtožila, da ni Slovenec, temveč da svinja in pači slovenski jezik, bistvena razlika. Zato ne podtikaj svojeg dojemanja mojemu pisanju.
Boli, če ti kdo ne odgovori takoj? Kaj res? Jaz sem pa mislila, da je odgovor stvar človekove olike. Pa sem si rekla, da mi ti odgovoriš, če ti slučajno tako paše, še raje pa pokažeš svoj prezir in mi sploh ne odgovoriš. Zakaj potem pričakuješ, da bi jaz tebi morala odgovoriti in to takoj? Človek manj trpi, če ga družba ne sprejme, kot če ga nekdo ves čas ponižuje in zaničuja.
Tako, sedaj pa te bom prepustila tvoji kompaniji, da ti bo še malo ploskala in te zopet naprej častila po božje, kar ti zaradi tvojega šamonstva tudi pripada.
Kar se pa tvoje podstrehe tiče, ti s tramov visijo obešenci, iz omar ti padajo okostjaki in iz špranj izpod poda molijo bele kosti. Povsod sama trupla, ki ti ne dajo spati. Neskončno rad bi vse pobarval z rdečo barvo, a ne gre.
kalavnik je napisal(a):
Lahko me "bolj pravi Slovenci" raztrgajo, ma jaz si ne morem pomagati - meni se zmrači in pet ur skupaj bruham ko slišim stavek "Ponosen sem da sem Slovenec", ali "Ponosen sem da sem Hrvat" ali "Ponosen sem da sem Srb", Ali "Ponosen sem da sem Anglež".
Na tole pa moram meljonkrat pritrditi. Sva ze dva.
Moj najljubsi Oskar Wilde je nekoc zapisal: " Patriotizem je domena zlobnih ljudi" . Jaz pa dodajam: Pizda jim materina patriotska.
Bravo Shamane
Kdo se bo oziral na mnenje takega hudega poštenjaka, kot si ti?
Ko Shaman govori o poštenju, se ti dela tema pred očmi. http://forum.finance...e&m=514570< /a> Na res odlično napisan Shamanov sestavek o resničnem poštenju, ne o "naj bo pošteno, samo, da mi ni treba plačati davkov ", si napisal tole:
kalavnik je napisal(a):
Shamane clovek bozji.
Tole kar si napisal je totalno neprebavljivo in neberljivo.
LP,
Kalavnik
Dvoličnost je zate vrlina. Bog naj ti pomaga do mirnega spanca!
ppridigar je napisal(a):
Za anale. Morje zvezdjočk.. LPP
B ANALE N pogovor. Kaj hočemo, nekateri ne zmorejo nič drugega kot to. Preklinjati in nakladati!
Prej ti nisem želela ničesar napisati, ker bi me obtožili, da se pogovarjam s svojim 203. nikom.
Me veseli, da si vsaj nekdo upa povedati, kadar gredo stvari daleč preko meje, pri vsej ogromni strpnosti in toleranci, ki jo imamo.
Čestitke za poudarjeno bistvo.
Lep pozdrav,
&n bsp; Pia