Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Golobič: Poskrbel bom za Janšev grenak okus
sporočil: 54
Res ste čudni klele gor, politika je orodje za obvladovanje širših
množic vi ta beli pa trdeči se pa kr neki za brez veze med sabo
dajete.
Mislim da je čist vsem jasno da obe politični opsciji uporabljata oblast v svojo korist.
Tukaj gor pa razpredate kot da ste plačani da objavljate oslarije (komentatorji).
Mislim da je čist vsem jasno da obe politični opsciji uporabljata oblast v svojo korist.
Tukaj gor pa razpredate kot da ste plačani da objavljate oslarije (komentatorji).
sporočil: 54
Res ste čudni klele gor, politika je orodje za obvladovanje širših
množic vi ta beli pa trdeči se pa kr neki za brez veze med sabo
dajete.
sporočil: 444
depersin je napisal(a):
Janšo rabijo. Sicer bi koalicija razpadla.
in ne bi morali najti novega dezurnega krivca....
sporočil: 10.224
mirkoj je napisal(a):Meni je pa popolnoma jasno, zakaj napada Janšo. Janšo rabijo - kot dežurnega krivca za vse slabo - da koalicija ostane skupaj.
he,he.. dobra...ni mi pa jasno zakaj GG napada Janso? Saj ni on odkril Ultre...ce bi JJ imel te podatke bi jih uporabil na volitvah, ne pa sedaj...????
sporočil: 6.084
Maslo JJ ?? Zakaj potem Kresalka danes na V202 sarkastično za GG
pravi, da je priznal potem, ko so ga dobili ? A je Kresalka potem
Janševa , ali kaj ?
lp
lp
sporočil: 2.144
Dudek, ja, čeprav se sliši še tako bizarno je Kresalova bolj
Janševa kot Golobičeva.
Sem pa prebral zgornji tekst, pa se mi je zdelo, da je nekdo pojedel preveč gob. Če ima GG res tehtne dokaze proti JJ naj jih predloži sodišču. Glede njegovih preteklih dejanj pa bi bolj rekel da ima GG resno JJ preganjavico.
Sem pa prebral zgornji tekst, pa se mi je zdelo, da je nekdo pojedel preveč gob. Če ima GG res tehtne dokaze proti JJ naj jih predloži sodišču. Glede njegovih preteklih dejanj pa bi bolj rekel da ima GG resno JJ preganjavico.
sporočil: 1.524
Če bi se kakšen psihiater specializiral samo za zdravljenje
patološke obsedenosti levakarskih politikov z JJ, bi
imel biznisa in denarja čez glavo. Že samo z oranžnim
Pinocchijem, solatarjem in Helgo bi imel polne roke dela. In čez
nekaj mesecev bi sam potreboval psihiatrično pomoč...
Saj veste, da komunjare za svoj obstoj vedno rabijo nekega notranjega sovražnika, dežurnega krivca za whatever, ne? No, JJ je že davno prerastel te infantilne like in pravljice. JJ-ju so skozi vsa ta leta tranzicije v tranzicijsko tranzicijo, skozi miheljakovsko paradajz optiko rasli čekani in kremplji, pridobil je steklen pogled in prenehal odsevati v ogledalu, dokler se ni končno kot volkodlak, obsijan od polne lune, ob srhljivem tuljenju in kruljenju transformiral v grozljivo prikazen, v neživega in nemrtvega nosferatuja. Še huje, medtem se je nalokal že toliko rdeče krvi in pridobil na moči, da je na vročem prestolu zamenjal samega hudiča sredi pekla. In ta personizirana črna, dlakava in rogata sotona je zdaj edina zapreka na naši avtocesti v komunizem, v prihodnost tako bleščečo, da jo ugledate zgolj skozi trojna Ray-Banova sončna očala ali pa švasarsko steklo, prihodnost, v katero nas bodo na svojih krilcih popeljali nedolžni beli angelčki manjšega murgelskega boga...takoj zatem, ko zabijejo glogov kol globoko v srce peklenščka, ga napolnijo s srebrnimi kroglami in mu odsekajo glavo...
Razumete? JJ ni samo notranji sovražnik, on je notranji zunanji in vobčesplošni državni, finski in globalni sovražnik numero uno, je edini razlog za obstoj rdečih mesij, katerih križarsko poslanstvo je odrešiti nas tega nezemeljskega zla. In JJ je hkrati lepilo, cianokol, ki drži skupaj edino še v naši zaprti, zatohli in izolirani dolini živečega ter na ostalih delih planeta že davno izumrlega rdečedlakega muzejskega mastodonta, ki bi se isti trenutek, ko bi tega lepila ne bilo več, sesul v tisočletni prah.
Saj veste, da komunjare za svoj obstoj vedno rabijo nekega notranjega sovražnika, dežurnega krivca za whatever, ne? No, JJ je že davno prerastel te infantilne like in pravljice. JJ-ju so skozi vsa ta leta tranzicije v tranzicijsko tranzicijo, skozi miheljakovsko paradajz optiko rasli čekani in kremplji, pridobil je steklen pogled in prenehal odsevati v ogledalu, dokler se ni končno kot volkodlak, obsijan od polne lune, ob srhljivem tuljenju in kruljenju transformiral v grozljivo prikazen, v neživega in nemrtvega nosferatuja. Še huje, medtem se je nalokal že toliko rdeče krvi in pridobil na moči, da je na vročem prestolu zamenjal samega hudiča sredi pekla. In ta personizirana črna, dlakava in rogata sotona je zdaj edina zapreka na naši avtocesti v komunizem, v prihodnost tako bleščečo, da jo ugledate zgolj skozi trojna Ray-Banova sončna očala ali pa švasarsko steklo, prihodnost, v katero nas bodo na svojih krilcih popeljali nedolžni beli angelčki manjšega murgelskega boga...takoj zatem, ko zabijejo glogov kol globoko v srce peklenščka, ga napolnijo s srebrnimi kroglami in mu odsekajo glavo...
Razumete? JJ ni samo notranji sovražnik, on je notranji zunanji in vobčesplošni državni, finski in globalni sovražnik numero uno, je edini razlog za obstoj rdečih mesij, katerih križarsko poslanstvo je odrešiti nas tega nezemeljskega zla. In JJ je hkrati lepilo, cianokol, ki drži skupaj edino še v naši zaprti, zatohli in izolirani dolini živečega ter na ostalih delih planeta že davno izumrlega rdečedlakega muzejskega mastodonta, ki bi se isti trenutek, ko bi tega lepila ne bilo več, sesul v tisočletni prah.
sporočil: 3.220
Madona to pa je dosje! Če vsaj polovica tega drži, Golobučnik
spakaj kufre in takoj kot robinzon na xy otoke(davčne oaze, ki jih
tako ljubiš)!! Prava mafija! Novitralala s tem člankom si v resni
nevarnosti, pazi se!!
Tudi kolegi Golobučneža vsaj v našem okolju so pravi povspetneži!
Strokovnjaki za konstruiranje WC školk in mišjih pasti! Prava
mafija , vse vedo, vse obvladajo, pri vsaki pasji procesiji in
povsod imajo prste zraven! Tipi so že zamenjali skoraj vse
politične opcije, od mladi, starih,sončnih in senčnih, zgornjih in
spodnjih, samo da so pri koritu in v koritu! Prava mafijska združba
je tale Zares!
sporočil: 281
ASFALTNA DŽUNGLA!!!! Ni prostora za vse. Torej fantje--vse karte na
mizo.Pa da vidimo kdo ima največ masla na glavi. Do sedaj je bilo
le "otipavanje"--Pogomni novinarji bi lahko prečidstili to gnojno
jamo v katero se poriva krive in nedolžne. Kot Goli otok.Torej na
delo!!!!!
sporočil: 13.643
MF-319011 je napisal(a):vidim, da si ti eden redkih, ki je pravilno razumel "koncept" USI GLIH ! ;-)
Res ste čudni klele gor, politika je orodje za obvladovanje širših množic vi ta beli pa trdeči se pa kr neki za brez veze med sabo dajete. Mislim da je čist vsem jasno da obe politični opsciji uporabljata oblast v svojo korist. Tukaj gor pa razpredate kot da ste plačani da objavljate oslarije (komentatorji).
sporočil: 3.126
MF-319011 je napisal(a):
Res ste čudni klele gor, politika je orodje za obvladovanje širših množic vi ta beli pa trdeči se pa kr neki za brez veze med sabo dajete. Mislim da je čist vsem jasno da obe politični opsciji uporabljata oblast v svojo korist. Tukaj gor pa razpredate kot da ste plačani da objavljate oslarije (komentatorji).
eni so plačani, drugi pa samo razkazujejo svojo (brezmejno) omejenost. ;-)
sporočil: 518
GOLOBIČ IN DRNOVŠEK STA BILA USTANOVITELJA SLOVENSKE GOSPODARSKE
MAFIJE. Verjetno se to ni spremenilo kar čez noč. Ultra mafija vse
skupaj. Še doboro da ne bo epiloga, bi blo prehudo.
Predlog: raspustimo zapor Dob, tam tako ni pravih, pravi so zunaj.
Predlog: raspustimo zapor Dob, tam tako ni pravih, pravi so zunaj.
sporočil: 682
Golobič-ko takoj ZAPRET, se pravi, spravit ga tja, kjer ptički ne
pojejo, pa se lahko v Slo nekaj premakne, sicer nam Bog pomagaj!
sporočil: 1.443
Odraz bede družine Slovenceljnov se lepo kaže predvsem na dveh
mestih : v parlamentarnih debatah in v komentarjih bralcev Financ
na ta in podobne prispevke.Skriti za anonimnostjo bruhajo razni
geko,aklebaran,polene,zgagar,...tako umazane izbljuvke,da je
marsikdo upravičeno zaskrbljen za njihovo duševno zdravje!Posebno
še,ker jih po izkušnjah ne bodo izolirali na Studencu temveč bodo
preko svoje SDS še naprej mazali parlament.Res velja pritegniti
prof.Godini,da še dolgo ne bomo zreli za normalno samostojno
državo!
No comment, brihtni! Poglej raje kako tvoj šef laže in krade ob tem
bi pa rad bil še glavni v državi!
sporočil: 10.224
mirkoj je napisal(a):Nekaj časa bi trajalo, da bi dobili novega in ga tako osrali kot Janšo - če bi ga seveda lahko.
in ne bi morali najti novega dezurnega krivca....
sporočil: 1.115
gospodje novinarji kako pa tista naveza soproge Ksenije z knigarno
cangura in visokim šolstvom ?
sporočil: 1.208
jojoangel je napisal(a):Z Janšo imajo težave tudi vsi tisti, ki so se bojevali za samostojnost Slovenije, pa ne prisegajo njegovemu kultu osebnosti.
Z Janšo imajo vsi tisti težave, kateri so stali na drugi strani osamosvojitve in po njej veselo kradejo. Ne vem 45 so vse take pobil, narobe svet. Žal mi je da smo se boril proti JLA, ne pa proti našim izdajalcem . Otprimo jamo in vanj zmečimo GG-je , kučančke itd. Slovenci vstanite!!!!
Nekaterim so se zgodile čudne prometne nesreče, druge so čez noč zdrave pobrale bolezni, itd. Nekaj pa jih je celo preživelo.
Uradno pa seveda niti Janša niti Bavčar s politično in komercialno motiviranimi atentati nimata nič skupnega. Tako kot uradno Tito ni imel nič zraven pri Hrvaški enostranski aneksiji slovenske Istre.
Če bi se danes resnično borili proti našim izdajalcem, od sedanjih strank ne bi ostalo veliko, politični vrh desnih in levih pa bi pobegnil ali končal v arestu. Tako pa ovce še vedno blejejo, kot jim njihovi firerji ukažejo.
sporočil: 10.734
cinq je napisal(a):
ha ha ha, dobra ta - ampak tista prejšnja jebila pa balzam, kenede ? _ _ _ _ _ _ :-(
Za vsakega normalnega je bila prejšnja neprimerno boljša ali pa manj slaba, če tako hočete.
sporočil: 5.625
kzupanc je napisal(a):
Za vsakega normalnega je bila prejšnja neprimerno boljša ali pa manj slaba, če tako hočete.
Pri investiranju se velja spomniti na rek "Don't confuse brains with a bull market." Za prejšnjo vlado velja podobno.
sporočil: 1.426
rogacan4 je napisal(a):he, he. kaj pa praviš na leonx - kralja vseh retardirancev ? včasih se sprašujem, če ga mogoče kučan plačuje, da s svojo gorečnostjo sramoti desnosučne...ker ko njega bereš, se ti pa res janše zagabijo pa če si bil prej še tak fan
Odraz bede družine Slovenceljnov se lepo kaže predvsem na dveh mestih : v parlamentarnih debatah in v komentarjih bralcev Financ na ta in podobne prispevke. Skriti za anonimnostjo bruhajo razni geko,aklebaran,polene,zgagar ,...tako umazane izbljuvke,da je marsikdo upravičeno zaskrbljen za njihovo duševno zdravje!Posebno še,ker jih po izkušnjah ne bodo izolirali na Studencu temveč bodo preko svoje SDS še naprej mazali parlament.Res velja pritegniti prof.Godini,da še dolgo ne bomo zreli za normalno samostojno državo!
sporočil: 13.643
kzupanc je napisal(a):jaz sem svoje že povedal : USI GLIH ! _ _ _ _ _ _ to pa pomeni, sedaj berem, da po tvojih kriterijih pač nisem normalen ! ...
eeeee, jebiga !.... :-))
bom že preživel - tudi s takšnimi obrekovanji !... ( npr., Darko mi pa podtika, brez vsakršne utemeljitve ali argumentacije, da sem neverodostojen, itd.,ipd.. ;-)
sporočil: 12.861
aldebaran je napisal(a):Saj se pretežno strinjam, le zaključek je malo naiven. Komunajzarji bodo že našli kaj/koga drugega. če jim zmanjka JJ-ja. Ne bodo se kar sesuli, brcali bodo in grizli in najbolj verjetno potegnili Slovenijo v luknjo.
Razumete? JJ ni samo notranji sovražnik, on je notranji zunanji in vobčesplošni državni, finski in globalni sovražnik numero uno, je edini razlog za obstoj rdečih mesij, katerih križarsko poslanstvo je odrešiti nas tega nezemeljskega zla. In JJ je hkrati lepilo, cianokol, ki drži skupaj edino še v naši zaprti, zatohli in izolirani dolini živečega ter na ostalih delih planeta že davno izumrlega rdečedlakega muzejskega mastodonta, ki bi se isti trenutek, ko bi tega lepila ne bilo več , sesul v tisočletni prah.
sporočil: 1.072
Zadnja sprememba: anon-128962 16.07.2009 21:35
cinq je napisal(a):A ti se se nauču do sedaj samo dve besedi: USI GLIH, al pa moraš to ponavljati do nezavesti.
jaz sem svoje že povedal : USI GLIH ! _ _ _ _ _ _ to pa pomeni, sedaj berem, da po tvojih kriterijih pač nisem normalen ! ...
eeeee, jebiga !.... :-))
bom že preživel - tudi s takšnimi obrekovanji !... ( npr., Darko mi pa podtika, brez vsakršne utemeljitve ali argumentacije, da sem neverodostojen, itd.,ipd.. ;-)
Zanimivo, da ta rdeči vpijejo take slogane, ko njihovi firerji naredijo kakšno packarijo.
Sedaj sem pogruntal, kdo si. In kako sem pogruntal? Ker si v resničnem življenju popolnoma enak debil kot tu na forumu.