Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Darko Bulat ni več direktor K2.neta
Strani: 1
sporočil: 18.121
Za tega zdraharja je pa res že zadnji čas, da ga je nekdo postavil
pred vrata.
Bravo Sinfonika!
Bravo Sinfonika!
Neposredno se nisva nikoli srečala.
In tudi s Sinfoniko nimam nobenih poslovnih ali osebnih povezav.
Nimam pa rad prepirljivcev in, kot sem napisal, zdraharjev.
Poznam pa razvoj stvari od BBS naprej in v tej luči sem si zapomnil tvoje udejstvovanje.
In ne nazadnje - če si firmo prodal, si jo prodal. Kaj potem jokaš in se tožariš?
In tudi s Sinfoniko nimam nobenih poslovnih ali osebnih povezav.
Nimam pa rad prepirljivcev in, kot sem napisal, zdraharjev.
Poznam pa razvoj stvari od BBS naprej in v tej luči sem si zapomnil tvoje udejstvovanje.
In ne nazadnje - če si firmo prodal, si jo prodal. Kaj potem jokaš in se tožariš?
sporočil: 6.114
0902ISXdX wrote:ti ločiš med lastniško funkcijo (firmo je Darko prodal) in poslovodsko (zahteva odpravnino za odpoved službe, ki mu po zakonu pripada)?
Zadnja sprememba: anon-76887 26.09.2006 10:14
schcuka wrote:
ti ločiš med lastniško funkcijo (firmo je Darko prodal) in poslovodsko (zahteva odpravnino za odpoved službe, ki mu po zakonu pripada)?
Ločim.
To je stvar pogodbe o zaposlitvi in res ne vem, zakaj je k2.net tako pomemben za razpravo v Financah?
No, zate je to očitno zelo pomembno, da si se registriral danes na tem forumu in ravno v to debato vključil?
Sicer pa ne poznam nobene firme, v kateri se on ne bi skregal s partnerji, sodelavci ali lastniki in očitno je pri Sinfoniki le naletel na nekoga, ki ga bo prizemljil.
sporočil: 17.846
..hmm, moj CV in seznam podjetij v katerih sem delal ti je dostopen
na linkedin.com. Po moje si me z nekom zamenjal. Edini s katerim
sem res v sporu je Boris Horvat (ga poznaš?).
Saj me ne zanima tvoj CV.
Povedal sem, kako te jaz vidim skozi medije.
Horvata poznam ravno toliko, kot tebe, torej nič.
Koliko tožb in s kom vse se tožiš ali pa te tožijo pa prav tako ni moja stvar, zato tole nesmiselno debato zaključujem.
Povedal sem, kako te jaz vidim skozi medije.
Horvata poznam ravno toliko, kot tebe, torej nič.
Koliko tožb in s kom vse se tožiš ali pa te tožijo pa prav tako ni moja stvar, zato tole nesmiselno debato zaključujem.
Strani: 1