Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Freedom House: Slovenija je medijsko svobodna
sporočil: 1.033
Zgleda, da pri svoji oceni niso upoštevali visokoletečih
prizadevanj aktualne kulturne ministrice, ki bi s svojimi pomagači
tako rada spremenila RTV v BeBeC.
sporočil: 1.524
Da bi bila Slovenija medijsko svobodna, bi najprej potrebovala
svobodo, nato pa medije. Svobode nimamo, ker smo jo izgubili že l.
1945, medijev pa tudi ne, ker smo namesto teh dobili partijska
trobila.
sporočil: 151
A se še kdo spomni novinarske peticije?!?
Me zanima ali bo v naslednjih 3.5 letih uvidela luč dneva še kakšna??? A ve kdo? :))
Me zanima ali bo v naslednjih 3.5 letih uvidela luč dneva še kakšna??? A ve kdo? :))
sporočil: 10.224
althar je napisal(a):To pride na vrsto v oceni za naslednje leto.
Zgleda, da pri svoji oceni niso upoštevali visokoletečih prizadevanj aktualne kulturne ministrice, ki bi s svojimi pomagači tako rada spremenila RTV v BeBeC.
sporočil: 10.224
sasman je napisal(a):Samo, če vmes pride do predčasnih volitev in zmaga kdo drug kot naša komunajzerska levica.
A se še kdo spomni novinarske peticije?!? Me zanima ali bo v naslednjih 3.5 letih uvidela luč dneva še kakšna??? A ve kdo? :))
sporočil: 368
Ta lestvica se ocenjuje od najnižje ocene do najvišje, se pravi
manj je več!--- 1 je bolje kot 2 in 2 je slabše kot 1...če se na to
nanašam na članek...lanskih 23 je boljše od letošnjih 24!!!! Že v
tem članku je zavajanje naroda! Tok o medijski svobodi...sploh pa
vprašanje če bo sedanja vlada obstala, potem bo ta ocena padla nad
30 se pravi bomo uvrščeni med delmo medijsko svobodne! Če smo pa
čisto realni pa spadamo med nesvobodne, kajti tista kučica na
fdv-ju ima svoje lovke, in edina rešitev iz krize v Sloveniji je
zaprtje neuporabnega fdv-ja!
sporočil: 2.474
LTroha je napisal(a):
http://www.gibanje-ops.org
Če ne gre s stranko, bo šlo pa z ''duhovnim gibanjem''. ;)
ZM
sporočil: 549
Hudiča, a nismo ravno v času, ko smo imeli najboljši rezultat glede
svobode tiska, doživeli "Reporter forum 571"? Če srečam Gregca na
ulci, mu bom kar ušesa porezal.
sporočil: 206
Ja,res je.Še največ smo izgubili mi,provincialci.Ne vemo namreč,kam
se je izgubil naš dragi Slovenski Tednik,ki nam je vsak teden
pokazal pravo pot.Do Milana in nazaj.Naša stara mama si nima več z
čim rit obrisat.
P.S.:Kje zaboga je lenox?Je na zasluženem odmoru,kot ves javni sektor?V Lepeni ne vleče signal?Ali pa je le"pordečel"na kakšnem kresu?Ja,opekline so hudič!
P.S.:Kje zaboga je lenox?Je na zasluženem odmoru,kot ves javni sektor?V Lepeni ne vleče signal?Ali pa je le"pordečel"na kakšnem kresu?Ja,opekline so hudič!
sporočil: 30.643
LTroha je napisal(a):Ijaoooo, kakšni loleki boleki! :)))
http://www.gibanje-o...0&jezik=SI< /a>
S tistimi arhivi iz 2.člena, na katerih temelji ta zakon, si je slovenski narod leta 1990 obrisal rit- dobesedno. SDV je namreč vse svoje arhive (par kamionov) modro odpeljala v paprinico Vevče, kjer so jih predelali v klozet papir. Vse, kar lahko gibanje OPS glede tega ukrene je to, da se še naprej usaja.
Od vseh tistih ton papirja sta ostala samo dva kufra najbolj sočnih dokumentov. Rešil jih je dr. Miha Brejc (SDS). Par dni je tiste dokumente prenašal in ponujal naokoli. Talevi jih niso hoteli vzeti, češ da so ničvredni, saj so s tem, da so bili vzeti iz arhiva, izgubili svojo verodostojnot. Na koncu jih je vzel Janša in z njimi držal na ketni svoje krotožerje .
sporočil: 206
LTroha je napisal(a):
Dragi Lado,brez zamere...............ampak,naredi nam vsem uslugo.Milostni šus v glavo.Saj si ja vojak.
sporočil: 3.563
Na STA je očitno nova oblast, ker tako lepo lažejo.
slovenija je v 2 letih izgubila kar 10 mest in drastično nazadovala. Padla je iz 29. mesta ( v letu 2006) na 39. mesto ( v letu 2008). Ali bodo N571 uprizorili kakšen histeričen protest zaradi zmanjšanja medijske svobode. To ni kar tako, da se medijski rezultat poslabša kar za - 30%. Če se bo že gospodarski za - 300%.
slovenija je v 2 letih izgubila kar 10 mest in drastično nazadovala. Padla je iz 29. mesta ( v letu 2006) na 39. mesto ( v letu 2008). Ali bodo N571 uprizorili kakšen histeričen protest zaradi zmanjšanja medijske svobode. To ni kar tako, da se medijski rezultat poslabša kar za - 30%. Če se bo že gospodarski za - 300%.
sporočil: 1.958
Dellboy je napisal(a):
Ja,res je.Še največ smo izgubili mi,provincialci.Ne vemo namreč,kam se je izgubil naš dragi Slovenski Tednik,ki nam je vsak teden pokazal pravo pot.Do Milana in nazaj.Naša stara mama si nima več z čim rit obrisat. P.S.:Kje zaboga je lenox?Je na zasluženem odmoru,kot ves javni sektor?V Lepeni ne vleče signal?Ali pa je le"pordečel"na kakšnem kresu?Ja,opekline so hudič!
Kar se pa Leonx-ića tiče se mi zdi da se motiš. On je sigurni komunajzarski provokator, ki naj bi s čimbolj bedastimi komentarji pač dajal vtis da so Janševi veliki primitivci.
sporočil: 6.114
sulc81 je napisal(a):Lahko je Dellboynjegov klon na nasprotni strani...
Kar se pa Leonx-ića tiče se mi zdi da se motiš. On je sigurni komunajzarski provokator, ki naj bi s čimbolj bedastimi komentarji pač dajal vtis da so Janševi veliki primitivci.
P: Se bo pač potrebno sprijazniti da so povsod primitivci tisti, ki kolo vodijo...
sporočil: 2.855
althar je napisal(a):Če bo s svojimi pomagači dosegla vsaj to da bodo prenehali ponavlajtati 18 let stare TV dnevnike ter da prenehajo ustvarjati turobno vzdušje v tej državi še z neposrednimi prenosi sej parlamenta, bo to že velik napredek in pozitiven korak naprej...
Zgleda, da pri svoji oceni niso upoštevali visokoletečih prizadevanj aktualne kulturne ministrice, ki bi s svojimi pomagači tako rada spremenila RTV v BeBeC.
Zadnja sprememba: anon-102514 02.05.2009 09:39
terminator je napisal(a):Si bedak ali pokvarjenec?
Če bo s svojimi pomagači dosegla vsaj to da bodo prenehali ponavlajtati 18 let stare TV dnevnike ter da prenehajo ustvarjati turobno vzdušje v tej državi še z neposrednimi prenosi sej parlamenta, bo to že velik napredek in pozitiven korak naprej...
www.revija-reporter....&Itemid=59
sporočil: 330
Dellboy je napisal(a):
Dragi Lado,brez zamere...............ampak,naredi nam vsem uslugo.Milostni šus v glavo.Saj si ja vojak.
Dragi Dellboy, tako se skrivajo partijski smrduhi, ker se sramujejo svojega početja tako močno, da se sramujejo celo svojega imena in priimka. Verjamem, da vam je vzelo sapo. Kdo si bo dal šus v glavo bomo videli na koncu te zgodbe. Samo včeraj se je v Gibanje OPS (www.gibanje-ops.org ) včlanilo še 17 članic in članov. Sploh ne morem verjeti kako vas Slovenski narod ne mara. Očitno je dozorelo v galavah mnogih, kaj za eni fašisti nas ropajo od leta 1945.
Nikomur do sedaj nisem ničesar zameril, ni mojih sovražnikov, ste samo moji učitelji.
Očitno pa sem se jaz mnogim iz partijske nomenklature zameril. To pa je vaša napaka!
Lep in nadvse miren dan! Ko boste rabili milostni strel, se oglasite in vam posodim,oboje, pištolo in naboje. Beretta FS 92, 9,00mm
www.ustream.tv/chann...ega-naroda< /a>
www.gibanje-ops.org
sporočil: 1.149
salto je napisal(a):Težko je od nevretenčarjev pričakovati, da bi pod to koalicijo še kaj sproducirali, saj delujejo ja v svobodi, svobodno lahko napišejo, kar jim KGB narekuje....in vse je OK. Problem je, ker jim pod prejšnjo vlado ni nihče narekoval in niso vedeli kaj bi....:)
Na STA je očitno nova oblast, ker tako lepo lažejo. slovenija je v 2 letih izgubila kar 10 mest in drastično nazadovala. Padla je iz 29. mesta ( v letu 2006) na 39. mesto ( v letu 2008). Ali bodo N571 uprizorili kakšen histeričen protest zaradi zmanjšanja medijske svobode. To ni kar tako, da se medijski rezultat poslabša kar za - 30%. Če se bo že gospodarski za - 300%.
mataj je napisal(a):
Ijaoooo, kakšni loleki boleki! :)))
http://www.gibanje-o...0&jezik=SI< /a>
S tistimi arhivi iz 2.člena, na katerih temelji ta zakon, si je slovenski narod leta 1990 obrisal rit- dobesedno. SDV je namreč vse svoje arhive (par kamionov) modro odpeljala v paprinico Vevče, kjer so jih predelali v klozet papir. Vse, kar lahko gibanje OPS glede tega ukrene je to, da se še naprej usaja.
Od vseh tistih ton papirja sta ostala samo dva kufra najbolj sočnih dokumentov. Rešil jih je dr. Miha Brejc (SDS). Par dni je tiste dokumente prenašal in ponujal naokoli. Talevi jih niso hoteli vzeti, češ da so ničvredni, saj so s tem, da so bili vzeti iz arhiva, izgubili svojo verodostojnot. Na koncu jih je vzel Janša in z njimi držal na ketni svoje krotožerje .
Natanko to zakon med drugim razrešuje. Odgovornost tistih, ki so odtujili arhive. Po prevzemu "nove" oblasti leta 1990 je nekdo spustil zločinca Mačka v kočevsko reko in Gotenico, da je tam počistil arhive. Toda nekdo je za to dovoljenje odgovoren. To zakon tudi ureja. Bo pa dodan še en člen, da tovrstna kazniva dejanja ne zastarajo.
Pa lep dan!
http://www.ustream.t...ega-naroda< /a> in www.gibanje-ops.org
zupancicm je napisal(a):
Če ne gre s stranko, bo šlo pa z ''duhovnim gibanjem''. ;)
ZM
Stranko so nam udbaši začasno blokirali. Gibanja OPS nam ne bodo. Je pa vse zakaj dobro, saj so mnogi, ki so se zdaj včlanili dejali, da prej niso hoteli zraven, ker jim strankarstvo zaenkrat ne sede najbolj. Nič bat, kritična masa še kako raste. www.gibanje-ops.org in http://www.ustream.t...ega-naroda< /a>
sporočil: 1.072
Oprostite ampak 49.mesto pa res ni nič posebnega.
Aja kriv Janša, ker preganja zgage in podobne veleume.
Aja kriv Janša, ker preganja zgage in podobne veleume.
sporočil: 30.643
LTroha je napisal(a):Tu ni nobenega kaznivega dejanja. SDV je delala profesionalno in po PS-u. Osnovno pravilo je, da ko gre vse k vragu, uniči arhive. Ti bi kot vojak to vsekakor moral vedeti. Američani v Vietnamu, naprimer, tega niso naredili, ker so do zadnjega verjeli, da ne bodo dobili brce v rit, potem pa jim je zmanjkalo časa. Peč za zažiganje dokumentov na ambasadi ni zmogla bremena in se jim je pokvarila. Vietkong se je na ta račun dokopal do kompletnih spiskov vseh ameriških kolaborantov, ki so seveda najebali. Zaradi tega folk v tistih krajih 10x premisli, preden gre za koga kolaborirat, še posebej za ZDA. SDV te napake ni naredila.
Natanko to zakon med drugim razrešuje. Odgovornost tistih, ki so odtujili arhive. Po prevzemu "nove" oblasti leta 1990 je nekdo spustil zločinca Mačka v kočevsko reko in Gotenico, da je tam počistil arhive. Toda nekdo je za to dovoljenje odgovoren. To zakon tudi ureja. Bo pa dodan še en člen, da tovrstna kazniva dejanja ne zastarajo.
Pa lep dan!
http://www.ustream.t...ega-naroda< /a> in www.gibanje-ops.org
Tudi če bi tvoj zakon veljal retroaktivno- kako pa boš sploh isterjal tiste blazne kazni? Odkopal Mačka in prodal njegove kosti na dražbi? Odrezal funt mesa od kakega bivšega uradnika SDV na najnižji stopnički hirearhije, ki je pač postopal po navodilih in ustaljeni praksi?
Še najboljše možnosti za popravo krivic obstajajo v duhovni sferi. Če hočeš, te naučim par urokov, ki jih lahko vržeš na duhove svojih sovragov.
schcuka je napisal(a):
Si bedak ali pokvarjenec?
http://www.revija-reporter.si/index.php?option=c om_content&task=view&id=1296&Itemid=59
Ne eno, ne drugo. Si pa res veliko dovoliš, da takole etiketiraš ljudi. Očitno je v tej državi dovoljeno le nekaterim, med njimi tebi, da imajo o stvareh svoje mnenje. Moje mnenje o kvaliteti programa RTV je pač slabo. Če ti z veseljem gledaš 18 let stare dnevnike in seje parlamenta ti to z veseljem prepuščam. Še naprej uživaj v tem. Osebno pa bi če mi je dopuščeno pač raje gledal kakšno dobro komedijo pa zabavne oddaje, dobre filme, šport in druge razvedrilne oddaje in to na RTV Slovenija, ne na tujih programih. Mojega mnenja o kvaliteti programa zaenkrat ne boš ga spremenil ne ti, ne gospod Vasle, pa lahko napiše še 100 spisov z vsebino, ki si jo pripopal kot po tvojem mnenju izgleda edino zveličavno in resnično. Odkrito povedano me te in takšne nebuloze, ki jih trosijo politično nastavljeni direktorji niti ne zanimajo. Pa naj si bodo levi ali desni. Ne obožujem nobenih prav posebej. In še nekaj. Hvaliti se s pozitivnim poslovnim rezultatom na račun tega, da gledamo stare, že večkrat predvajane in prežvečene oddaje, za katere stroški so nastali pred dvajsetimi ali več leti je norčevanje iz vseh nas. Če boš to razumel tudi iz tebe.
terminator je napisal(a):
Ne eno, ne drugo. Si pa res veliko dovoliš, da takole etiketiraš ljudi. Očitno je v tej državi dovoljeno le nekaterim, med njimi tebi, da imajo o stvareh svoje mnenje. Moje mnenje o kvaliteti programa RTV je pač slabo. Če ti z veseljem gledaš 18 let stare dnevnike in seje parlamenta ti to z veseljem prepuščam. Še naprej uživaj v tem. Osebno pa bi če mi je dopuščeno pač raje gledal kakšno dobro komedijo pa zabavne oddaje, dobre filme, šport in druge razvedrilne oddaje in to na RTV Slovenija, ne na tujih programih. Mojega mnenja o kvaliteti programa zaenkrat ne boš ga spremenil ne ti, ne gospod Vasle, pa lahko napiše še 100 spisov z vsebino, ki si jo pripopal kot po tvojem mnenju izgleda edino zveličavno in resnično. Odkrito povedano me te in takšne nebuloze, ki jih trosijo politično nastavljeni direktorji niti ne zanimajo. Pa naj si bodo levi ali desni. Ne obožujem nobenih prav posebej. In še nekaj. Hvaliti se s pozitivnim poslovnim rezultatom na račun tega, da gledamo stare, že večkrat predvajane in prežvečene oddaje, za katere stroški so nastali pred dvajsetimi ali več leti je norčevanje iz vseh nas. Če boš to razumel tudi iz tebe.
Zakaj te motijo neposredni prenosi parlamentarnega dogajanja na tretjem programu? kako to krati tvojo pravico do gledanja programa na ostalih programih?
P: Kako tipično nedemokratično; onemogočiti želiš drugačemislečim ogled dogajanja brez posrednikov in kot argument navajaš take poniglavosti: "Očitno je v tej državi dovoljeno le nekaterim, med njimi tebi, da imajo o stvareh svoje mnenje."
schcuka je napisal(a):1. Te seje niso le na tretjem programu temveč hkrati tudi na drugem, nato pa jih po določenem času preselijo samo na tretji program. Torej zavemajo prostor kar na dveh programih RTV Slovenija. Se ti ne zdi to vendarle malo preveč ??
Zakaj te motijo neposredni prenosi parlamentarnega dogajanja na tretjem programu? kako to krati tvojo pravico do gledanja programa na ostalih programih?
P: Kako tipično nedemokratično; onemogočiti želiš drugačemislečim ogled dogajanja brez posrednikov in kot argument navajaš take poniglavosti: "Očitno je v tej državi dovoljeno le nekaterim, med njimi tebi, da imajo o stvareh svoje mnenje."
2. Motijo me, ker poneumljajo ljudi. Toliko negativne energije, nagajivosti, sprenevedanja in laži ter celo medsebojnega žaljenja nastopajočih, si vsaj po mojem mnenju ne zasluži toliko časa in prostora v medijskem prostoru.
3. Rad poslušam nasprotno mnenje, ga tudi velikokrat sprejmem, vendar nisem pristaš vsiljevanja tega mnenja, sploh pa ne žaljenja ali poniževanja sogovornika.
terminator je napisal(a):Seveda nastopajo pod točko dve zlobni in primitivni janšisti. Ki na vsak način hočejo s tem negativnim ravnanjem poneumljati ljudi...
1. Te seje niso le na tretjem programu temveč hkrati tudi na drugem, nato pa jih po določenem času preselijo samo na tretji program. Torej zavemajo prostor kar na dveh programih RTV Slovenija. Se ti ne zdi to vendarle malo preveč ??
2. Motijo me, ker poneumljajo ljudi. Toliko negativne energije, nagajivosti, sprenevedanja in laži ter celo medsebojnega žaljenja nastopajoči h, si vsaj po mojem mnenju ne zasluži toliko časa in prostora v medijskem prostoru.
3. Rad poslušam nasprotno mnenje, ga tudi velikokrat sprejmem, vendar nisem pristaš vsiljevanja tega mnenja, sploh pa ne žaljenja ali poniževanja sogovornika.
P: Le od kod ti ideja, da se da ljudi še bolj poneumiti kot so že?!?