Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: Halo avtor
Strani: 1
sporočil: 6.084
Zadnja sprememba: anon-15715 17.01.2007 23:44
Pred dnevi sem hotel opozoriti na tole, pa sem si rekel boste
rekli, da se spet pritožujem, včeraj in danes sem spet imel v roki
in ne morem mimo, ne vem, bi se smejal ?Tukaj imate obrazec napovedi za obračun akontacije davka od oddajanja...če ga niste uporabljali si za hec tiskajte vsaj 1. stran in probajte nekaj napisati.
http://www.uradni-li...6-0000.PDF< /a>
Prvi in drugi stolpec sta namenjena vnosu po ene črke, sta pa enako široka, kot tretji stolpec, ki je namenjen vpisu opisa premoženja
Četri stolpec je namenjen vpisu enomestnega števila, peti pa znesku dohodka; kljub očitni potrebi po veliko širšem petem stolpcu je ta le za p.dlako širši od četrtega, enomestnega.
Enako, kot peti, sta široka 6. in 7. stolpec, ki sta namenjena vpisu obdobja , datuma v formatu dd.mm.llll, probajte vpisati
Videl sem precej podobnih zmazkov, le ta mislim, da sodi v sam vrh...vsaka čas avtorju in tistemu, ki je požegnal.
lp.m
sporočil: 175
101% se strinjam. Tam kjer je potrebno vnesti 1 znak je 3x več
prostora kot tam, kje je potrebno vpisati znesek prejete najemnine.
Birokrati so res pravi sposobneži ...
sporočil: 6.084
tolar07 je napisal(a):Oprosti, tukaj gre za neustrezno uporabo besede birokrat.
101% se strinjam. Tam kjer je potrebno vnesti 1 znak je 3x več prostora kot tam, kje je potrebno vpisati znesek prejete najemnine. Birokrati so res pravi sposobneži ...
To ni birokratski izdelek. Pravi birokrat bo obrazec narisal zelo natančno, v milimeter, s polji za vsako prevideno črko ipd.
Mene firbec daje in me zanima oseba, spol, izobrazba, starost IQ, mesečna plača, morebitni honorar za konkreten izdelek ipd, ki je sposobna to zadevo proizvesti. Tudi sistem, v katerem je zmazek šel skozi nekaj rok od avtorja do končne objave je zanimiv. Prepričan sem, da bi otroci v tretjem razredu osnovne šole v povprečju narisali veliko bolj uporaben obrazec. Zato ne žalit birokrate, prosim. :)
lp.m
Strani: 1