Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Sanader solastnik dveh propadlih podjetij
Strani: 1
sporočil: 6.680
Zadnja sprememba: Gustl 17.01.2007 10:34
metodl je napisal(a):
Hrvat je *nekaj*...
gustl, vse odkar smo pojedli ciganski golaz s plemenito plesnijo, je forum postal odprt za vse mogoce nacionalisticne izpade, ki so se vcasih bolj strogo sankcionirali.
sporočil: 13.675
gregor666 je napisal(a):
gustl, vse odkar smo pojedli ciganski golaz s plemenito plesnijo, je forum postal odprt za vse mogoce nacionalisticne izpade, ki so se vcasih bolj strogo sankcionirali.
Ja, vem. Pridejo izpadi. V vsej solati se več spregleda. Ravno v ta namen razmišljam o knofu "opozori admina", ker admin ne more vsega prebrat natančno oz. izgubi filing nekje sredi 400 sporočila :)
sporočil: 2.820
Gustl je napisal(a):Aha, spodbujanje ovaduštva, kot v časih informbiroja... ;)
Ja, vem. Pridejo izpadi. V vsej solati se več spregleda. Ravno v ta namen razmišljam o knofu "opozori admina", ker admin ne more vsega prebrat natančno oz. izgubi filing nekje sredi 400 sporočila :)
Otac
sporočil: 3.657
Ze sam naslov vasega prispevka je odraz nekulture in
nespostovanja do sosedov in je za pricakovati neprimerne
komentarje. "Novinarji strezete bralcima" ampak se redko
zavedate svoje odgovornosti za formiranje javnega
mnenja.
Po sesutju Nixona je bila kratka faza otreznitve. Zdavnaj pozabljeno z rascvetom rumenega tiska...
Jaz sem vseeno bolj vesel svobodnega sovraznega govora kot sfrustriranih vaskih straz. Varnostni ventil pomaga...
LP MMM
Po sesutju Nixona je bila kratka faza otreznitve. Zdavnaj pozabljeno z rascvetom rumenega tiska...
Jaz sem vseeno bolj vesel svobodnega sovraznega govora kot sfrustriranih vaskih straz. Varnostni ventil pomaga...
LP MMM
sporočil: 436
Aja, če jaz zapišem tradicionalen slovenski rek oz. pregovor, imam
nacionalistični izpad in me je treba strogo sankcionirati. Ko
odpre kljun MM, je to svoboda govora???????
sporočil: 6.680
Zadnja sprememba: anon-17372 18.01.2007 12:28
metodl je napisal(a):
Aja, če jaz zapišem tradicionalen slovenski rek oz. pregovor, imam nacionalistični izpad in me je treba strogo sankcionirati. Ko odpre kljun MM, je to svoboda govora???????
ce sprasujes mene:
to ni odvisno ne od izvora (slovenski rek (?)) in tudi ne od govorca (metodl ali MM), ampak od vsebine.
ti mislis drugace?
razen, ce sprasujes gustla.
(poleg tega mislim, da je gustl mmja veckrat cenzuriral kot tebe)
Strani: 1