Izbrani forum: Borza

Izbrana tema: članek Uradno: Evropska komisija Colaričevo Krko sumi kartelnega dogovarjanja

Teme v drugih forumih o teh vsebini:   Glavni forum (22)

Strani: 1 2 3 4 5 6 7

anon-127812 sporočil: 143
[#375166] 26.11.08 22:33 · odgovor na: crt (#375158)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: anon-127812 26.11.2008 22:57

crt je napisal(a):
lej k6000, dobil si pac odgovor na svojo krepko izjavo:

"No, nekateri komentatorji in pisci tudi delnic ne premetavajo, ker nimajo denarja, da bi jih sploh kupili. Da pa nimajo pojma o gospodarstvu pa sploh nima smisla komentirati."

ce ti kdo namigne, da te malo razganja, to ne pomeni, da trdi, da je on najpametnejsi in da vse obvlada. ce ti to ni jasno, se spravi nazaj v vrtec. ce rabis pomoc, povej.

a bo, kot pravis, pela sekirca, ce se bos se naprej takole kurcil? ja, bo, normalno.

Nikar ne žali ljudi, ki nimajo znanja glede financ kot ga imaš ti . Če se spuščaš na nivo, da ljudi  zato pošiljaš v vrtec pokažeš svojo globjo plat in nisi iz psihološkega vidika "primeren", da si moderator predmetnega foruma. Za tako delo je potrebno imeti tudi druge lastnosti, kot prej omenjene reference. Glede "pomoči", ki bi jo moral dobiti vsak izmed nas pa je brezpredmetno govoriti. Je stvar samokritike posameznika in "obratnosorazmerna" z njegovo namišljeno superiornostjo.

P.S. Poskusi tole samo prebrati in ne komentirati, tako bo prvič, da ne boš izkoristil svoje predpozicije in želel (beri hotel -  beri moral) imeti zadnjo besedo.

Lahko noč
crt sporočil: 27.863
[#375174] 26.11.08 22:43 · odgovor na: crt (#375158)
Odgovori   +    0
za lahko noc se prilika za raztresanje in skuliranje... kako kriza vpliva na enega najpomembnejsih trgov na svetu :)
blogs.wsj.com/wealth...istresses/
anon-163816 sporočil: 52
[#375197] 26.11.08 23:15 · odgovor na: crt (#375158)
Odgovori   +    0

crt je napisal(a):
lej k6000, dobil si pac odgovor na svojo krepko izjavo:

...ce ti kdo namigne, da te malo razganja, to ne pomeni, da trdi, da je on najpametnejsi in da vse obvlada. ce ti to ni jasno, se spravi nazaj v vrtec. ce rabis pomoc, povej.

a bo, kot pravis, pela sekirca, ce se bos se naprej takole kurcil? ja, bo, normalno.

mama črt brani boba, ojej
anon-89 sporočil: 10.178
[#375245] 27.11.08 00:44 · odgovor na: anon-165143 (#375141)
Odgovori   +    0

k6000 je napisal(a):

In kaj si hotel s tem povedat, da si najpametnejši, zaradi mene tudi lahko. Tako je, tudi to sem zapisal, in kaj bi sedaj želel. Itak ste na tem forumu druščina, ki imate obsijane glave in vse obvladate, če se pa vam kdo malce postavi po robu pa zapoje sekirca, a ne. Pri vsej tem tvojem znanju in vedenju me pa res zanima kako hudiča, da že nimaš dovolj denarja in uživaš nekje v toplih krajih namesto, da brihtoliraš po raznih forumih in drugim soliš pamet. Sicer sem ter tja skočiš na kakšno pivo, otroci ind.., da ne naštevam. Tudi o zasvojenosti z forumom si že pisal in odvajanju pa ti ne gre ravno najbolje. Da pa o marsikateri stvari tudi ti pojma nimaš je pa dejstvo, ki se ga da razbrati iz tvojega pisanja in upam, da bo ta finančna kriza naredila kar nekaj selekcije in bo sekirca, če ne kar mesarica razredčila tudi po takšnih brihtnežih in vsevedih kot si na primer ti. Pa še tole kar se Krke tiče, še zmeraj mislim, da je eno izmed redkih podjetij, ki vsaj po podatkih, ki so dostopni javnosti dobro posluje. Cena delnice pa žal ni odraz poslovanja in kaj več je nesmiselno pisati, ker nima nobenega smisla. Lep pozdrav in uživaj še naprej.

najprej bi si ti zahvalil za vse lepe besede in želje.;)

cena delnica nikoli ni samo odraz poslovanja. v njej so vključeni zelo različni dejavniki, predvsem bi se kot delničar moral zavedati, da kupuješ prihodnost.

p.s. pozdravi svojega prijatelja in finančnega svetovalca starra.:)
anon-117911 sporočil: 854
[#375249] 27.11.08 01:02 · odgovor na: anon-127812 (#375166)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-117911 27.11.2008 01:04

matjaz21 je napisal(a):

Nikar ne žali ljudi, ki nimajo znanja glede financ kot ga imaš ti . Če se spuščaš na nivo, da ljudi  zato pošiljaš v vrtec pokažeš svojo globjo plat in nisi iz psihološkega vidika "primeren", da si moderator predmetnega foruma. Za tako delo je potrebno imeti tudi druge lastnosti, kot prej omenjene reference. Glede "pomoči", ki bi jo moral dobiti vsak izmed nas pa je brezpredmetno govoriti. Je stvar samokritike posameznika in "obratnosorazmerna" z njegovo namišljeno superiornostjo.

P.S. Poskusi tole samo prebrati in ne komentirati, tako bo prvič, da ne boš izkoristil svoje predpozicije in želel (beri hotel -  beri moral) imeti zadnjo besedo.

Lahko noč
 Naj bo dovolj o sirotah.............in o znanju, ki temelji na zunanjih informacijah in manipuliranju. Če pa nimaš jajc, pa še to popušiš. Sledi samo eno, tudi žena te da na "čevelj", kajti veliko več je od tebe pričakovala. Nikakor ne, da spremljaš sporočila, ki te venomer spravljajo v slabo voljo, pa takih bo še več.....lp, in prijeten dan še naprej.

ps: mogoče veš, komu sem to napisal, tebi zagotovo ne.
[#375267] 27.11.08 06:54 · odgovor na: anon-163816 (#375197)
Odgovori   +    0

007gugi je napisal(a):

mama črt brani boba, ojej

bob se bo ze sam, kakor mu bo pasalo, moja je pac hisniska vloga. kolega 6000 je svojcas omenil (ce se prav spomnim), da je bil ze parkrat pod raznimi imeni zmetan ven, kar pac ni presenecenje. ker ko gledam zgodovino, vidim, da se mu obcasno zrola in zacne gristi okoli sebe. zdaj je pac bil spet en tak primer.
[#375268] 27.11.08 07:04 · odgovor na: anon-127812 (#375166)
Odgovori   +    0

matjaz21 je napisal(a):

ves kako je... s clovekom skusas komunicirati na tak nacin, za katerega vidis, pa niti ne iz ene same izkusnje, da mu je blizu.

kaj si ti pri tem mislis o moji globlji plati, primernosti za moderatorja in potrebnih lastnostih, je seveda stvar tvoje svobode, vendar nima velike teze. kot sva ze enkrat obdelala.

ja, vedenje v forumu je stvar samokritike posameznika. absolutno se strinjam. vloga hisnika v forumu pa je tudi ta, da ce clovek tega nima *in* dela kraval, se mu to razlozi in se ga v morebitnem naslednjem koraku sutira.

kar se tice zadnje besede - glede na to, da govoris direktno o meni in mojem delu, se mi zdi normalno, da ti na to tudi odgovorim in predstavim razlog in kontekst. ce si res zelis, da ti ne odgovarjam, potem me ne nagovarjaj.
anon-52466 sporočil: 324
[#375274] 27.11.08 07:18 · odgovor na: anon-52466 (#374933)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-52466 27.11.2008 07:23

bogatajma je napisal(a):

Pa še jaz.

Zato ker se iz teh treh točk ne more 100% sklepati da EK sumi Krko kartelnega dogovarjanja. Pravilno sklepanje je, vsaj iz teh treh točk,  da je v okviru preiskovanja kartelnega dogovarjanja bila preiskana tudi Krka.

lp m

Krka: del evropskih ...le priča?
26.11. KRKG

Uradno: Evropska komisija Colaričevo Krko sumi kartelnega dogovarjanja

Pa poglejmo sedaj oba naslova. Dokler nisi o nečem prepričan, ne piši kot da si...

P: včeraj prodal za 54.8 del krke, ki sem jo kupil po 51,15. Ostaja mi še tista po 55,6 in 63 :-)

lp m
Gustl sporočil: 13.641
[#375276] 27.11.08 07:21 · odgovor na: anon-52466 (#375274)
Odgovori   +    0

bogatajma je napisal(a):

26.11. KRKG

Re: Neuradno: Evrops...govarjanja

Pa poglejmo sedaj oba naslova. Dokler nisi o nečem prepričan, ne piši kot da si...

lp m
 Neuradno: naslov...ni po mojem povsem nič sporen.

Če že, bi lahko bil sporen naslov, ki je bil nato popravljen v Uradno, ker meni, priznam, po vsem tem prebranem še sedaj ni čisto jasno, kaj se dogaja. Moram govort s kolegi.
[#375277] 27.11.08 07:25 · odgovor na: Gustl (#375276)
Odgovori   +    0

Gustl je napisal(a):

Neuradno: naslov...ni po mojem povsem nič sporen.

Če že, bi lahko bil sporen naslov, ki je bil nato popravljen v Uradno, ker meni, priznam, po vsem tem prebranem še sedaj ni čisto jasno, kaj se dogaja. Moram govort s kolegi.

Ni problem v besedici neuradno. Problem je v sklepanju. Nikjer ne piše da EK sumi Krko kartelnega dogovarjanja, zgolj da jo preizkuje v zvezi s kartelnmim dogovarjanjem. To ni enako.

vsaj tako jaz razumem vso stvar..

lp m
anon-53475 sporočil: 1.009
[#375279] 27.11.08 07:30 · odgovor na: crt (#375174)
Odgovori   +    0

crt je napisal(a):
za lahko noc se prilika za raztresanje in skuliranje... kako kriza vpliva na enega najpomembnejsih trgov na svetu :)
http://blogs.wsj.com/wealth/2008/11/18/rich-cut- back-on-payments-to-mistresses/
 Jup, tudi gold-diggerke so v krizi! :)

www.streetinsider.co...91491.html
[#375282] 27.11.08 07:35 · odgovor na: anon-52466 (#375277)
Odgovori   +    0

bogatajma je napisal(a):

Ni problem v besedici neuradno. Problem je v sklepanju. Nikjer ne piše da EK sumi Krko kartelnega dogovarjanja, zgolj da jo preizkuje v zvezi s kartelnmim dogovarjanjem. To ni enako.

vsaj tako jaz razumem vso stvar..

Tudi jaz si ne znam priti na jasno.

Ampak kot rečeno: izvedeli smo najprej neuradno, viru zauplamo, zato smo dali ven. Običajen postopek - pri zadevi, ki je ne moreš takoj preverit, oceniš, ali bo več škode, če jo daš ven tako kot je z oznako "neuradno", ali če čakaš, da izveš vse informacije, kar v praksi pomeni, da boš moral čakati..kdaj so že rekli, da bodo rezultati...marca?

Pri govoricah je vedno problem, ker imaš na tehtnici pri odločanju za bojavo dve stvari:

- na eni strani je zmanjševanje asimetrije informacij, če so nekateri pač to vedeli, večina pa ne.
- na drugi strani imaš možnost, da si z objavo šele sprožil govorico in te je vir pač nategnil

Če se odločiš, da gre govorica ven, nabiješ neuradno in take nalepke in naj si končno oceno in načine ukrepanja bralec sam naredi  - tega po dosedanjih izkušnjah veliko bralcev  in vlagateljev sicer ni sposobna narest, ampak če želimo to kdaj spremenit, je pač treba vztrajat..ne glede na paradajze in jajca, ki letijo.

Tako da se mi problem postavi samo pri drugi verziji članka, ki pravi, daje sedaj to uradno, ampak jaz iz vsega, kar sem prebral, ne vem, na čem točno smo. In se mi zdi, da bo treba počakat na jutrišnjo tiskovko. Ampak če se res ne ve (moram govort s kolegi), potem je bila napaka narejena v objavi Uradno:...
opeka sporočil: 215
[#375289] 27.11.08 07:45 · odgovor na: anon-165143 (#375141)
Odgovori   +    0

k6000 je napisal(a):

In kaj si hotel s tem povedat, da si najpametnejši, zaradi mene tudi lahko. Tako je, tudi to sem zapisal, in kaj bi sedaj želel. Itak ste na tem forumu druščina, ki imate obsijane glave in vse obvladate, če se pa vam kdo malce postavi po robu pa zapoje sekirca, a ne. Pri vsej tem tvojem znanju in vedenju me pa res zanima kako hudiča, da že nimaš dovolj denarja in uživaš nekje v toplih krajih namesto, da brihtoliraš po raznih forumih in drugim soliš pamet. Sicer sem ter tja skočiš na kakšno pivo, otroci ind.., da ne naštevam. Tudi o zasvojenosti z forumom si že pisal in odvajanju pa ti ne gre ravno najbolje. Da pa o marsikateri stvari tudi ti pojma nimaš je pa dejstvo, ki se ga da razbrati iz tvojega pisanja in upam, da bo ta finančna kriza naredila kar nekaj selekcije in bo sekirca, če ne kar mesarica razredčila tudi po takšnih brihtnežih in vsevedih kot si na primer ti. Pa še tole kar se Krke tiče, še zmeraj mislim, da je eno izmed redkih podjetij, ki vsaj po podatkih, ki so dostopni javnosti dobro posluje. Cena delnice pa žal ni odraz poslovanja in kaj več je nesmiselno pisati, ker nima nobenega smisla. Lep pozdrav in uživaj še naprej.
 Vsakdo lahko poda svoje mnenje, videnje, razmišljanje. Ne moreš drugim vsiljevat svojega, ne moreš ljudi žaliti in jih tu kao šolati prosim, itak pa s svojim pisanjem pokaže vsak svojo pamet, zrelost, taktnost in še kaj. Predvsem pa pokaže vsak svojo temno plat, ki jo vse prvečkrat ne znamo skriti. Človek, če je tiho ne pokaže kaj vse ne zna in kaj vse dela narobe. Včasih je bolje zobe v jezik, ali pa delite...

Prosim, da mu nekdo navede kakšen je sploh namen foruma.
Za to kar ti hočeš početi je gostilna, ko nekaj spiješ pride do takšnih tonov in nepremišljenih ravnanj, če imaš srečo pa je kdo drugega mnenja in se lahko prične tudi telovadba.  
anon-112043 sporočil: 608
[#375294] 27.11.08 07:51 · odgovor na: PetraS (#374976)
Odgovori   +    0

PetraS je napisal(a):
bejž no.. a res?? ja super, da si mi to razložil.. zdej vem vse.. hvala ti.

Petrca, prva verzija tvojega prispevka je bila čisto zgrešena. "kr neki", če ne zameriš.
[#375297] 27.11.08 07:52 · odgovor na: anon-112043 (#375294)
Odgovori   +    0

tetaestera je napisal(a):

Petrca, prva verzija tvojega prispevka je bila čisto zgrešena. "kr neki", če ne zameriš.

Zakaj? Resno me zanima, ker je nisem videl, razen naslova, ki je ostal zapečen na forumu.
anon-26060 sporočil: 680
[#375301] 27.11.08 07:56 · odgovor na: Gustl (#375297)
Odgovori   +    0

Gustl je napisal(a):

Zakaj? Resno me zanima, ker je nisem videl, razen naslova, ki je ostal zapečen na forumu.
Že omenanje policije, ki jo kasneje noben ne potrdi in iz člankov čudežno izgine, bo pametnemu dovolj, da gre za zelo sumljiv vir informacij.

[#375308] 27.11.08 08:01 · odgovor na: Gustl (#375282)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-52466 27.11.2008 08:02

Gustl je napisal(a):

Tako da se mi problem postavi samo pri drugi verziji članka, ki pravi, daje sedaj to uradno, ampak jaz iz vsega, kar sem prebral, ne vem, na čem točno smo. In se mi zdi, da bo treba počakat na jutrišnjo tiskovko. Ampak če se res ne ve (moram govort s kolegi), potem je bila napaka narejena v objavi Uradno:...

V vsem se strinjam, bode me beseda "Uradno", ker si ne znam točno razložiti iz kje ta "uradna" informacija...
[#375313] 27.11.08 08:03 · odgovor na: anon-26060 (#375301)
Odgovori   +    0

cenejac je napisal(a):

Že omenanje policije, ki jo kasneje noben ne potrdi in iz člankov čudežno izgine, bo pametnemu dovolj, da gre za zelo sumljiv vir informacij.

Hm, ne vem. Piše tole v naslovnem članku:

"Varuhi konkurence, evropski in slovenski, in IT-forenziki so prišli v spremstvu policije. A varuhi reda niso bili potrebni, ker se krkaši niso upirali, smo izvedeli . "

Tu morava zaenkrat končat, ker ne veva nič o bold, se bom pa pozanimal.
[#375319] 27.11.08 08:11 · odgovor na: Gustl (#375313)
Odgovori   +    0

Gustl je napisal(a):

Hm, ne vem. Piše tole v naslovnem članku:

"Varuhi konkurence, evropski in slovenski, in IT-forenziki so prišli v spremstvu policije. A varuhi reda niso bili potrebni, ker se krkaši niso upirali, smo izvedeli . "

Tu morava zaenkrat končat, ker ne veva nič o bold, se bom pa pozanimal.
 Lej - če 99,99 % ljudi omeniš, da je bila zraven policija, je konec. Avtomatsko sklepanje - bilo je eno veliko sr....e v Krki.

Kasneje se izpostavi, da policija za samo vsebino zadeve sploh ni pomembna. Zakaj jo potemtakem sploh omenjat? 
[#375329] 27.11.08 08:17 · odgovor na: anon-26060 (#375319)
Odgovori   +    0

cenejac je napisal(a):

Lej - če 99,99 % ljudi omeniš, da je bila zraven policija, je konec. Avtomatsko sklepanje - bilo je eno veliko sr....e v Krki.

Kasneje se izpostavi, da policija za samo vsebino zadeve sploh ni pomembna. Zakaj jo potemtakem sploh omenjat? 
 Ker je dejstvo. In to v pomanjkanju informacij lahko zelo pomembno dejstvo. Za pomanjkanje informacij je pa v prvi vrsti kriva uprava, ker ni dala tega ven.

Glede odziva sem pa že napisal, kako je: avtomatsko sklepanje je nekaj, s čimer se mora ukvarjati vsak s sabo. Če se bi medij preveč ukvarjal s tem, kako se bo masa ljudi odzvala, potem ne bi nikoli nič objavili, ker je čisto preveč variacij odzivov.

Je pa včerajšnja reakcija se mi zdi kar nekaj stvari pokazala (spet, hudo subjektivno): meni predvsem to, da je nervoza hudo prisotna in da nikakor še ni čas za daljše pozicije v delnice - totalno nestabilno povpraševanje in ponudba, če ti taka novica sesuje delnico.
[#375343] 27.11.08 08:29 · odgovor na: Gustl (#375329)
Odgovori   +    0

Gustl je napisal(a):

Ker je dejstvo. In to v pomanjkanju informacij lahko zelo pomembno dejstvo. Za pomanjkanje informacij je pa v prvi vrsti kriva uprava, ker ni dala tega ven.
 Lej - zdi se mi, da braniš Petro. Ker če si ti ta policija, ki je na koncu (če je) prišla zgolj do vrat, res zdi zelo pomembno dejstvo, potem...

Cela kronologija zadeve od včeraj, je na nivoju Slovenskih novic in ne daleč od Požarja. Krivit za vse skupaj Krino upravo je pa... Verjetno so se res želeli izogniti paniki, ki pa jo je ambiciozna novinarka uspelo vseeno raztresti. In počakat ni mogla niti 25 minut, kokr je Colarič rabil, da jo pokliče....

Brezveze.... Cela zadeva bo imela smisel šele, če boste ugotovili, da je na nesimetriji informaciji nekdo res pridobil. Upam, da bo jutri Petra pisala o tem....
anon-48472 sporočil: 994
[#375348] 27.11.08 08:34 · odgovor na: anon-26060 (#375343)
Odgovori   +    0
Se strinjam v celoti in predlagam, da raziskovalni noviranji Slovenskih novic, pardon Financ raziščete kdo je (bo) z včerajšnjim padcem največ zaslužil?
[#375353] 27.11.08 08:37 · odgovor na: anon-26060 (#375343)
Odgovori   +    0

cenejac je napisal(a):

Lej - zdi se mi, da braniš Petro. Ker če si ti ta policija, ki je na koncu (če je) prišla zgolj do vrat, res zdi zelo pomembno dejstvo, potem...

Cela kronologija zadeve od včeraj, je na nivoju Slovenskih novic in ne daleč od Požarja. Krivit za vse skupaj Krino upravo je pa... Verjetno so se res želeli izogniti paniki, ki pa jo je ambiciozna novinarka uspelo vseeno raztresti. In počakat ni mogla niti 25 minut, kokr je Colarič rabil, da jo pokliče....

Brezveze.... Cela zadeva bo imela smisel šele, če boste ugotovili, da je na nesimetriji informaciji nekdo res pridobil. Upam, da bo jutri Petra pisala o tem....

Policija je pomembno dejstvo v sklopu pomanjkanja informacij. Mi smo vedeli, kar smo vedeli. In to smo napisali. 

Še sedaj, ne vem, ali je nepomembno dejstvo? Kaj je tam počela? Če je prišla brez veze, me skrbi, zakaj niso ta čas kaj drugega počeli.

Čakanje 25 min na Colariča - ne vem podrobnosti, ampak se mi zdi, da ni nihče rekel: "Čez 25 min vas pokličemo." Koliko dolgo potem čakaš? S tem, da se ti borza zapre čez slabo uro. Če bi mi dobili info ob 13h, ne bi bil noben problem še malo počakat, ker je precej vseeno. Od 9:30 do 13h pa ni povsem vseeno, koliko časa čakaš.

"Verjetno so se želeli izogniti paniki.."? Če bi to želeli, bi v ponedeljke povedali, da imajo inšpekcijo, povedali, kakšno, za kaj gre itd in ne bi bilo nobene panike.
[#375365] 27.11.08 08:44 · odgovor na: anon-48472 (#375348)
Odgovori   +    0
Še ena (morda kmečka) logika - cena delnic je šla vglavnem gor od ponedeljka do včeraj ob 12.00. Če bi bile asimetrija res toliko vplivna, bi se to poznalo tudi na poniudbi in posledično na ceni delnice...

Veliko večji vpliv je imelo včerajšnje "usimtrenje"
[#375369] 27.11.08 08:46 · odgovor na: Gustl (#375353)
Odgovori   +    0

Gustl je napisal(a):

"Verjetno so se želeli izogniti paniki.."? Če bi to želeli, bi v ponedeljke povedali, da imajo inšpekcijo, povedali, kakšno, za kaj gre itd in ne bi bilo nobene panike.

Res? Potem bi v ponedeljkovi spletni  in torkovi tiskani izdaji brali popolonma iste naslove. Le da bi bilo neuradno takoj zamenjano z uradno.
bostjan50 sporočil: 924
[#375374] 27.11.08 08:50 · odgovor na: anon-52466 (#375274)
Odgovori   +    0

bogatajma je napisal(a):

26.11. KRKG

Uradno: Evropska komisija Colaričevo Krko sumi kartelnega dogovarjanja

P: včeraj prodal za 54.8 del krke, ki sem jo kupil po 51,15. Ostaja mi še tista po 55,6 in 63 :-)

lp m
 No tole pa ne bo res. Najprej si prodal tisto po 63, potem tisto po 55,6 in šele nato zadnjo (odvisno od količin), tako da si najverjetneje prodal z izgubo, ki je sodeč po cenah najbrž ne boš mogel uveljavljati ;)
[#375393] 27.11.08 09:02 · odgovor na: anon-26060 (#375369)
Odgovori   +    0

cenejac je napisal(a):

Res? Potem bi v ponedeljkovi spletni  in torkovi tiskani izdaji brali popolonma iste naslove. Le da bi bilo neuradno takoj zamenjano z uradno.

Res? Tega pa ne bova nikoli izvedela, kaj ne.
[#375407] 27.11.08 09:10 · odgovor na: Gustl (#375393)
Odgovori   +    0

Gustl je napisal(a):

Res? Tega pa ne bova nikoli izvedela, kaj ne.

Seveda. Se pa lahko utemeljeno sklepa glede na včearjšnje objave...
[#375408] 27.11.08 09:11 · odgovor na: anon-26060 (#375407)
Odgovori   +    0

cenejac je napisal(a):

Seveda. Se pa lahko utemeljeno sklepa glede na včearjšnje objave...

no in zdaj si na tistem mehkem terenu, kaj je to utemeljeno sklepanje in kaj je ze zadostna podlaga za trditev... isti problem, kot ga pri sebi resujejo novinarji in uredniki, ko se odlocajo glede objav.
[#375418] 27.11.08 09:19 · odgovor na: crt (#375408)
Odgovori   +    0

crt je napisal(a):

no in zdaj si na tistem mehkem terenu, kaj je to utemeljeno sklepanje in kaj je ze zadostna podlaga za trditev... isti problem, kot ga pri sebi resujejo novinarji in uredniki, ko se odlocajo glede objav.

Japs - samo da jaz ne vplivam na javno mnenje.

Strani: 1 2 3 4 5 6 7