Zasebnost

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

bc123a sporočil: 48.253

abe4d2 je napisal(a):


:-)

Je razlika. Poznam nekaj fantov, ki tam občasno linije šraufajo. Včasih so lahko popili kakšen kozarec nefiltriranega pira, zdaj pa to ne gre, ker se uporablja vse več kemije. Npr. slad se več ne dodaja v klasični obliki, temveč se sedaj dodajajo kar nekakšni briketi, plus še par drugih stvari se je spremenilo... Posledično je nefiltrirano pivo strupeno in ga je potrebno poleg samega filtriranja pred flaširanjem še pošteno "kemijsko nevtralizirati".
Ne vem ce to drzi, a je tisto nefiltrirano, ki ga tocijo na pivo/cvetje na posebnem stantu, posebna serija?

Neposredni odgovori na sporočilo št. 342899

Strani: 1

anon-39471 sporočil: 3.127

bc123a je napisal(a):

Ne vem ce to drzi, a je tisto nefiltrirano, ki ga tocijo na pivo/cvetje na posebnem stantu, posebna serija?
 
Ja, pripravijo ga posebej za pivo/cvetje po starem tradicionalnem postopku.

Strani: 1