Zasebnost
2 min
Tovarna olja Gea: lani z izgubo, kaj pa letos?
17 min
V LTH Castings so bili v minulih dneh tarča kibernetskega napada
32 min
Omejitve pri Airbnbju: ljubljanski župan Janković trenutno ne vidi razlogov za njihovo omilitev
59 min
Kako visoko je šla na dražbi cena apartmaja v Ankaranu
3 ure
Marcel Fratzscher, DIW: Nemčija naložbeno podhranjena, ECB zamuja z rezi v obrestne mere 1
3 ure
Rzentarzewska, Erste Group: Do konca leta lahko pričakujemo tri reze obrestnih mer
3 ure
Biden močno zvišal carine na "strateške" kitajske izdelke in surovine
3 ure
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
3 ure
Nastaja priročnik tehnologij za precizno kmetijstvo
4 ure
Bayer v prvem četrtletju odpustil 1.500 ljudi 1
4 ure
Kitajski Shein je uspešen pri prodaji poceni oblačil, borznega pristana pa kar ne najde
4 ure
Cene bencina in dizla naj bi se po novem določale na štiri tedne
4 ure
Podjetja lahko pridobijo vavčer za področje intelektualne lastnine
6 ur
Rezultati Telekoma v prvem četrtletju: višji prihodki in krepka rast dobička po lanskem upadu
7 ur
V Portorožu ena največjih evropskih konferenc o Microsoftovih poslovnih aplikacijah (Oglas)
7 ur
Na jubilejnem 20. gourmet večeru na Bledu bomo gostili Aleša Kristančiča in Danila Steyerja
7 ur
Kolumna o vinu: Odraščanje vinske regije
7 ur
Ekonomičen, a športnega videza 8
8 ur
(intervju) Jan Štefe, Eurosender: Vesel sem, da nas je Google prisilil v spremembo poslovnega modela
11 ur
Kakšna bo prihodnost slovenskih letališč? 5

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

anon-39471 sporočil: 3.127
Zadnja sprememba: anon-39471 15.10.2008 15:26

Bob je napisal(a):


meni se zdi, da je laško približno enako dobro ali zanič, samo šrot vam je okus zagrenil. že dolgo ne pijem laškega, če le gre. če ne, pa je po petem itak vseeno.;)
 
:-)

Je razlika. Poznam nekaj fantov, ki tam občasno linije šraufajo. Včasih so lahko popili kakšen kozarec nefiltriranega pira, zdaj pa to ne gre, ker se uporablja vse več kemije. Npr. slad se več ne dodaja v klasični obliki, temveč se sedaj dodajajo kar nekakšni briketi, plus še par drugih stvari se je spremenilo... Posledično je nefiltrirano pivo strupeno in ga je potrebno poleg samega filtriranja pred flaširanjem še pošteno "kemijsko nevtralizirati".

V (v)odo se tudi dodaja cel kup kemikalij. Baje mora voda po flaširanju odležati vsaj 3 dni, ker če jo piješ frišno fašeš drisko v 5 minutah.

Pa na zdravje :)

Neposredni odgovori na sporočilo št. 342763

Strani: 1

bc123a sporočil: 48.253

abe4d2 je napisal(a):


:-)

Je razlika. Poznam nekaj fantov, ki tam občasno linije šraufajo. Včasih so lahko popili kakšen kozarec nefiltriranega pira, zdaj pa to ne gre, ker se uporablja vse več kemije. Npr. slad se več ne dodaja v klasični obliki, temveč se sedaj dodajajo kar nekakšni briketi, plus še par drugih stvari se je spremenilo... Posledično je nefiltrirano pivo strupeno in ga je potrebno poleg samega filtriranja pred flaširanjem še pošteno "kemijsko nevtralizirati".
Ne vem ce to drzi, a je tisto nefiltrirano, ki ga tocijo na pivo/cvetje na posebnem stantu, posebna serija?

Strani: 1