Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

anon-28225 sporočil: 121
[#32115] 30.12.06 10:50 · odgovor na: anon-9303 (#32081)
Odgovori   +    0
Jaz sam s hlevskim gnojem še nikoli nisem polemiziral. Res bi bilo zanimivo, kaj bi si navadno ljudstvo ali pa konec koncev tvoji delodajalci  v IMF mislili o tebi, ko bi prebrali vse tvoje pljunke, ki si jih objavil na forumu v teh letih. Pravila tega foruma zagotavljajo anonimnost, to bi  že moral vedeti, in mi, ki nismo tvojega kova jo izkoristimo. V tem je čar našega pomenkovanja. Če se v nekaterih rečeh, in ena izmed njih je kultura dialoga, pri kateri vztrajaš, ne strinjam s teboj, a je v tem kaj slabega. Drugo pa je, da ti sam res nimaš hrbtenice. Ker če bi jo imel, bi nekaj naredil, ko si dobil možnost, pa se niti dobro preznojil nisi. JJ je kihnil, ti si pa jadrno ucvrl. Lepa reč. 
lpp   
anon-9303 sporočil: 1.074
[#32116] 30.12.06 10:56 · odgovor na: anon-28225 (#32112)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-9303 23.07.2007 23:21

1010Naber je napisal(a):
Ker pa so MMu očitno prirasle k srcu ameriške vrednote,ki nimajo z etiko nobene zveze, on pa je še njihov glavni propagator, se z njim ne morem strinjati. To kar MM propagira je instant kultura, kultura McDonaldsa in CocaCole,
To da ti ljudi zmerjaš s podganami pa je po tvojem visoka kultura?

MM
[#32117] 30.12.06 10:57 · odgovor na: anon-9303 (#32082)
Odgovori   +    0
MM, sedaj si me pa pozitivno presenetil, nisem vedel da bereš tudi Kosovela.

Gnoj je zlato
in zlato je gnoj.
oboje = 0
0 =
= 0
A B <
1, 2 3
Kdor nima duše
ne potrebuje zlata
kdor ima dušo
ne potrebuje gnoja.
I, A.
anon-36971 sporočil: 8.543
[#32118] 30.12.06 11:00 · odgovor na: anon-28225 (#32112)
Odgovori   +    0

1010Naber je napisal(a):
Svoboda izražanja nemara velja tudi zame, mar ne? MM je bržkone usposobljen pisati o tem na kar se razume, vseprek soliti pamet iz akademske  višine na primitivni način pa zame ni sprejemljivo. Če bi ga bilo kaj v hlačah bi lepo priznal, da so ga JJ&company nategnili in natresel še kup podrobnosti, ne pa da nam se je zjokal na ramenih in vse, ki se z njim ne strinjajo polil z gnojnico. V prenesenem pomenu sem hotel povedati, da je kdorkoli, ki v tej državi vztraja, živi in vsaj nekaj naredi, n.pr.  nova pekarna, ki začenja s peko zelenih, rdečih ali modrih hlebčkov kruha, več vreden kot  psovke MMa. Slog izražanja, ki ga goji MM kaže na kulturo MMa in tega foruma. Če bi bil dovolj moder, bi vztrajal na moči argumentov in se ne bi spuščal na raven plebsa. Če pa sodrgi poveš z njenimi besedami, kaj si o o njej misliš, si še slabši od nje. Pravi znanstvenik, kar bi MM lahko bil, tega ne bi nikoli storil. Ker pa so MMu očitno prirasle k srcu ameriške vrednote,ki nimajo z etiko nobene zveze, on pa je še njihov glavni propagator, se z njim ne morem strinjati. Res me zanima, ali bi se MM na takšen način izpostavljal tudi v USA in pljuval po ameriških ministrih , ekonomistih in strokovnjakih, ki bi drugače mislili od njega. Ali pa bi vseeno vzpostavil kulturo dialoga? To kar MM propagira je instant kultura, kultura McDonaldsa in CocaCole, jezik ulice, pokanja petard in nasilja. Vsaj jaz tako razumem.     
lep pozdrav in srečno p

je tako...5 *
[#32120] 30.12.06 11:06 · odgovor na: anon-28225 (#32115)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-9303 23.07.2007 23:18

1010Naber je napisal(a):
Drugo pa je, da ti sam res nimaš hrbtenice. Ker če bi jo imel, bi nekaj naredil, ko si dobil možnost, pa se niti dobro preznojil nisi. JJ je kihnil, ti si pa jadrno ucvrl. Lepa reč. 
lpp   

Res zabavno, kako ljudje brez vpogleda v ozadje reform presojate napore drugih. Že ta tvoja trditev kaže, da si vase zagledan tip, ki uživa v tem da ljudem vsiljuje svoj prav, pa čeprav se niti približno ne zaveda, o čem sploh govori. Sicer pa vprašaj Drobniča, pa ti bo on povedal, koliko se je splačalo "preznojiti". :))

Kar pa se hrbtenice tiče: dosti lažje bi bilo ostati pri JJ in pokrivati njegovo politiko s kvazi strokovnimi izjavami in študijami, nekako tako kot so delali mnogi stari ekonomisti dolga leta za staro vlado.

MM
[#32121] 30.12.06 11:12 · odgovor na: anon-9303 (#32084)
Odgovori   +    0
Dragi Mićo, saj si razumen človek, to ni bilo mišljeno kot zmerjanje. Gre za moč izražanja kot je n.pr. v SSKJ podgane že zapuščajo ladjo neznačajni, dvolični ljudje zapuščajo gibanje, stranko,podjetje, ker čutijo, da bi bilo zaradi poslabšanja položaja nevarno ostati. To je vse kar ti jaz in še tisoči naših državljanov in državljank očitamo. Nam soliš pamet, sam pa si jo pobrisal na lepše. Tiho bodi, pa vsaj tam v IMF nekaj naredi, ko se vrneš, pa svoje pridobljeno znanje uporabi za dobrobit in blagostanje tvoje domovine.   
Kar se tiče obzorja, v čem je tvoje širše od mojega? Morda v tem, da dlje in bolj mastno pljuneš od mene? V zmerjanju  si res pravi mojster, to je pa tudi edini primat, ki ga imaš v Sloveniji.
[#32123] 30.12.06 11:16 · odgovor na: (#32103)
Odgovori   +    0
eh, svašta. 
anon-6533 sporočil: 5.777
[#32124] 30.12.06 11:20 · odgovor na: (#32103)
Odgovori   +    0

ver je napisal(a):

Ne in si tudi ne želim izvedeti. Pošlji Slovenijo v 3PM in v skladu z objektivistično etiko (racionalnim egoizmom) uresničuj svoje osebne cilje. Na zadevo glej čisto pragmatično. Če se umakneš, na primer v ZDA, kot si se, boš realiziral sebe in tam prispeval k družbi intelektualni potencial, ki bo še povečal že tako veliko civilizacijsko razliko med ZDA in Slovenijo (open society vs. tribal society). Ta razlika, ko postane dovolj velika, naposled tudi spreminja družbe, kot je Slovenija. Sila razlik, civilizacijskega zaostanka, ne moč razuma in argumentov. Takšna rešitev je dvojna zmaga, zate in naposled tudi Slovenijo. Če se boš ukvarjal s Slovenijo in njenimi nerazsvetljenimi bedaki, ne boš, nasprotno, naredil nič. Jalovo boš trošil svoje potenciale, sebe ne boš realiziral in ne boš prispeval k povečevanju prej opisane razlike. Takšna rešitev je dvojni poraz. In še to. Nekaj mojih prijateljev je letos zbolelo za rakom. Pomisli, da se to lahko zgodi tudi tebi. Pomisli, da je danes lahko tvoj zadnji dan. Bi se ob resnično polnem zavedanju te možnosti še ukvarjal s slovenskimi IQ30 zaplankanimi bebci, ki škodujejo duševnemu zdravju izobraženega, razumnega in svetovno razgledanega človeka? Seveda ne. Srečno 2007, Mićo!

Hej, kot pravim. Gnojnico ne boš nikdar razredčil tako dobro, da ne bo več smrdela. Hvala za zgoraj napisano. kratko in jedrnato. Srečno.
[#32125] 30.12.06 11:24 · odgovor na: anon-28225 (#32121)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-9303 23.07.2007 20:12

1010Naber je napisal(a):
Dragi Mićo, saj si razumen človek, to ni bilo mišljeno kot zmerjanje. .. Tiho bodi, pa vsaj tam v IMF nekaj naredi, ko se vrneš, pa svoje pridobljeno znanje uporabi za dobrobit in blagostanje tvoje domovine.

OK, ti meni pišeš, da sem podgana, pa to nisi mislil kot zmerjanje. Ce bi jaz rekel, da si si sifilitik z razjedenimi možgani in nato pripisal, da ni mišljeno kot zmerjanje, bi ti verjetno ne bil zadovoljen. Zato se ne pretvarjaj, da me nisi imel namena zaliti.

Pa hvala, ker mi ukazuješ naj bom tiho - se vidi tvoje primitivno razumevanje svobode govora: zate da, za druge ne.

Za konec pa še tole: praviš, da sem "jo pobrisal na lepše". Kaj je zdaj to? A ni po tvojem Amerika najbolj gnusen kraj, kjer ti ne bi delal za noben denar? Zmeden si, fant moj, zelo zmeden :))

MM
[#32127] 30.12.06 11:34 · odgovor na: anon-9303 (#32120)
Odgovori   +    0
O tvojih naporih sem izvedel iz dnevnega časopisja, televizije in radia, v Economistu o tem niso pisali, drugih virov pa mi navadni državljani nimamo. Če bi imel hrbtenico bi se bil počil, da bi se kresalo, tako pa... Danes je, kot da te nikoli nikjer ni bilo. Kdo pa danes še ve, kaj si počel pri Janši? Tega res ne moreš zanikati. Nadut, vzvišen, ohol in najbolj pameten si vsekakor ti sam, tako se obnašaš, primitiven zaradi izražanja prav tako, razgledan pa si zelo. Samo to te rešuje, da se splača izmenjat  besedo ali dve s teboj. Morda pa se popraviš, ko se vrneš iz Amerike. Nekateri spregledajo šele, ko se soočijo z resnico na mestu samem.  Vsekakor pa se v bodoče priporočam, da objaviš kakšen tehten prispevek o morali, etiki in provincialnosti, ja, provincjalen folk je zabit, in pa tok blazen preprost (ja valjda, ne?).Pa kva češ njegov šit v glavi nost (ah pejt no v ret),pa kva se češ z njim bost, če s'pa lahko sam seb čist zadost. Full cool,žur, špon, fensssssssssssssss.

Sedaj te pa lepo pozdravim in ti iz srca želim to kar sem ti že enkrat. 
lpp 
anon-15715 sporočil: 6.084
[#32129] 30.12.06 11:40 · odgovor na: anon-91864 (#32128)
Odgovori   +    0
Par strani nazaj vam je šef DURSa vrgel rokavico, kar se ne zgodi pogosto...vi se pa tle ukvarjate s temi jajci, nakladači, ki bi se šli reforme...jao, jao:)
lp.m
[#32130] 30.12.06 11:47 · odgovor na: anon-9303 (#32125)
Odgovori   +    0
se posujem s pepelom, nisem imel namena kratiti ti svobode govora, se mi je zareklo. Denimo, lapsus lingue.Ti o meni ne veš ničesar, kar je moja majhna prednost. Nisem javna osebnost, kot ti. Morda pa sem v svojem življenju vseeno več naredil, kot si ti lahko predstavljaš?  Izjava v zvezi z Ameriko je objektivistična, neodvisna od mojih nazorov; si jo pobrisal na lepše, vsakdo v Sloveniji bi si tako zamišljal. Toliko pa spet nisem zmeden. Ampak si pa kar nekaj časa porabil za tole pisanje z menoj, res hvala, ker si mi namenil tolikšno pozornost. Tale moj ego je kar malce zrasel na tvoj račun.    
[#32131] 30.12.06 11:53 · odgovor na: anon-28225 (#32130)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-9303 23.07.2007 20:09

1010Naber je napisal(a):
se posujem s pepelom, nisem imel namena kratiti ti svobode govora, se mi je zareklo. Denimo, lapsus lingue.Ti o meni ne veš ničesar, kar je moja majhna prednost. Nisem javna osebnost, kot ti. Morda pa sem v svojem življenju vseeno več naredil, kot si ti lahko predstavljaš?  

Ti se kar poveličuj, raje se podpisi pod svoja modrovanja.

MM
[#32132] 30.12.06 11:55 · odgovor na: anon-91864 (#32128)
Odgovori   +    0
Shaman, temu se reče konstruktiven odgovor, hvala zanj. Takega bi pričakoval tudi od MMja. Strinjam se z vsem napisanim, razen z zadnjim stavkom. Vrhunski kirurg bi si iskal službo v Kliničnem centru ali pa v Ameriki (da malce pojezim MM) nikakor pa ne v klavnici. Tako da je edino, kar mi pade na pamet, da se je šel MM Plemenitega, pa si je povečal medijski rating, bolj je postal prepoznaven. To je pa tudi vse, kar je naredil.
[#32133] 30.12.06 12:00 · odgovor na: anon-28225 (#32127)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-9303 23.07.2007 20:08

1010Naber je napisal(a):
O tvojih naporih sem izvedel iz dnevnega časopisja, televizije in radia,
Ja, potem si pa res dobro obveščen. Iz medijev, ki so ves čas pljuvali po meni, ker so novinarji večinsko odkrito sabotirali reforme, si se poučil o meni. A se nisi nikoli vprasal, kako objektivno je bilo tisto porocanje?

MM
[#32135] 30.12.06 12:07 · odgovor na: anon-28225 (#32132)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-9303 23.07.2007 20:07

1010Naber je napisal(a):
Shaman, temu se reče konstruktiven odgovor, hvala zanj. Takega bi pričakoval tudi od MMja.
A ti še ni padlo na pamet, da me zmerjati s pisunom in podgano in potem pričakovati konstruktivnega odgovora, ni racionalno? Ampak v resnici nikoli nisi hotel dialoga, gre za to, da si se pač zaželel malo pljuniti name, potem ko sem te prijel za besedo, pa si se začel izgovarjati na kulturo dialoga in na to, da nisi dobil akademskega odgovora. Hoces akademski odgovor na to, da me zmerjaš s podgano?

MM
[#32136] 30.12.06 12:11 · odgovor na: anon-9303 (#32131)
Odgovori   +    0
Tudi to je nekaj, če znaš kravato zavezat. A tebi jo je Janša zavezal? Zvečer bom vsem prijateljem povedal, kako sva se menila, preštel bom tvoje odgovore, in bom še kako  pomemben. Si predstavljaš, MM, ki je nekje v Ameriki (saj res, na katerem koncu pa bivaš, če si v Washingtonu je pa tam jutranja ura in si zgodaj vstal) pa izgublja čas z nekim opičnjakom kot sem jaz. Jaz ga pa pomalem jezim. Potem bomo pa spili eno buteljko Kristančiča ali dve na tvoje zdravje. In se bomo prav fino imeli. Upam, da ne boš cel dan besnel po forumu. Tudi ti kaj zase napravi. Ker kozarec vina zbistri duha. Ale, drži se.   
[#32137] 30.12.06 12:12 · odgovor na: anon-91864 (#32134)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-9303 23.07.2007 20:06

shaman je napisal(a):

Mene te njihovi "pozitivni davčni premiki" spominjajo na situaacijo, ko te vsak dan tepejo deset krat in se potem odločijo narediti "pozitivni premik" ter te poslej tepejo le osem krat na dan. Kaj pa ko  bi nas povsem nehali pretepati? A bi šlo? Je taka zahteva z naše strani legitimna?

Iz zakonov vrgel ven obskurno marsovsko obremenjenost z avtomobili in dnevnicami?
Zelo dobro si to napisal! Je pa res nora ta obsesija z avtomobili. Skozi njo se kaže provincializem Slovenije in njena komunajzarska narava. Ko hočejo avtomobile obdavčiti, bi to naredili iz napačnih razlogov - ne zato, ker uporabnik ne plača celotnega družbenega stroška, ampak zato, ker hočejo egalitarizem. Tako je na primer pisal mencinger in s tem dodatno potrdil, da ni ekonomist, pač pa ekonomski vrač.

MM
[#32139] 30.12.06 12:18 · odgovor na: anon-9303 (#32133)
Odgovori   +    0
Nekaj malega sem izvedel tudi iz Financ, saj to je tudi dnevno časopisje, mar ne? Ja seveda,tvoje forumske pljunke sem tudi redno spremljal nekaj časa, pa me je hitro minilo. Vse skupaj je bilo nekako, bi se reklo, na ravni Dela in  režimske televizije. Saj sem ti nekajkrat celo priznal, da se v marsičem strinjam s teboj, dveh zadev pa ne prenesem: najprej tega, da se kot vrhovni strateg nisi realiziral, in tvoje kulture dialoga. To je pa tudi vse. Ampak tako lepo te je jezit. To je pa tudi nekaj.  Sedaj pa res neham.
anon-9013 sporočil: 5.146
[#32140] 30.12.06 12:19
Odgovori   +    0
Z vsem se strinjam, kar Mićo piše, le s tem ne, da še vedno stoji na stališču, da je potrebno slovenskemu menedžmentu dajati potuho v obliki pomoči raznih Drobnićev.

Slovenski menedžment je namreč že zdavnaj za svoje skromno mencigerjansko znanje dobil veliko preveč, kot je v resnici zaslužil. Dovolj je pogledati uprave slovenskih bank. Kaj ti ljudje vedo in znajo, kako bi se se recimo 3.1.2007 znašli na Wall Streetu? To je vprašanje, ne samo za direktorje slovenskih bank, ampak za vsakega slovenskega menedžerja. In dokler bo treba to vprašanje povsem resno jemati v obzir, bodo plače v Sloveniji še vedno štiri krat nižje kot v Nemčiji in še vedno bomo imeli 95 odstotkov produktivne lastninske strukture, ki je priplavala po mencigerjansko-komunajzerski župi.

Enfrice.
[#32141] 30.12.06 12:20 · odgovor na: anon-28225 (#32136)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-9303 23.07.2007 20:04

1010Naber je napisal(a):
Potem bomo pa spili eno buteljko Kristančiča ali dve na tvoje zdravje.
Kar kristančiča boš pil, ha ha. Poznavalec slovenskih vin, ki so seveda "najboljša na svetu". S kolegi se iz tvoje sorte tako norčujemo, da nam kar sapo jemlje. Poceni malomeščanski snob :)) Verjetno imaš rad tudi slow food :))

Ja, kar pojdi v svojo luknjo, pij kristančiča in se veseli s svojimi provincialnimi kolegi ter živi v prepričanju da si kaj več kot samo nepomembna kreatura. Če ti polemika z mano dvigne rating pri tvojih vaških prijateljih, pa bodi vesel - to je moje darilo za novo leto, od nekdaj sem bil preveč velikodušen do sodrge tvojega tipa. Veseli se, kolikor si nepomemben, se ti kaj lepšega kot je debata z mano ne bo zgodilo celo leto.

MM
[#32143] 30.12.06 12:27 · odgovor na: anon-28225 (#32139)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-9303 23.07.2007 20:03

1010Naber je napisal(a):
dveh zadev pa ne prenesem: najprej tega, da se kot vrhovni strateg nisi realiziral, in tvoje kulture dialoga. To je pa tudi vse. Ampak tako lepo te je jezit. To je pa tudi nekaj.  Sedaj pa res neham.
Zabavno, da te moti "moja nerealiziranost". A si morda peder, ko si tako fiksiran name?

Kar pa se kulture dialoga tiče, si ti zadnji, ki lahko komurkoli pridiga. Zmerjal si me s podgano, zdaj pa govoriš o kulturi dialoga.

MM
[#32146] 30.12.06 12:44 · odgovor na: anon-9303 (#32141)
Odgovori   +    0
Hola, a te malce podučim, kaj je to ironija? A nisi zaznal malce hudomušnosti in ironije v mojem zadnjem odgovoru? A si res tak bedak, da slepo verjameš kar napišem? Danes si pa že zarana razdražen in nasršen. Tudi na vina se spoznaš? A si se tega pri Mišotu Alkalaju naučil? Prepričan sem, da če bi ti zavezal oči, pa v en kozarec natočil Kristančičev sivi pinot, v drugega pa rose od Batiča, ne bi ločil enega od drugega. Kaj pa ti o vinih veš? Si kaj objavil v Wine Spectator? Si imel to revijo kdaj v rokah? Poduči nas tudi o vinih, lepo prosim.To ste pa res vseznalci, ti, Mazzini, Mišo in Plemeniti. Vezalke na čevljih si znaš tudi zavezat ali nosiš čevlje brez njih? Napiši naslednjič nekaj več o vplivu korelacije med vinsko kulturo in potrošnjo vina na slovenski GDP. Iz perogriza si se prelevil v poceni zabavljača in zmerljivca.  Ta čas ko zmerjaš vseprek, bi že kaj bolj strokovnega nastalo izpod tvojega peresa. Pa se prerekaš z nekimi bebčki. To lahko opravičim samo s tem, da te Frankl plačuje za  a)vsak forumski odgovor b) za število uporabljenih psovk in pridevkov c) z ozirom na njihovo sočnost. Potem ti pa res ni bilo treba čez lužo, bi pri Financah zaslužil dovolj.  
[#32149] 30.12.06 12:58 · odgovor na: anon-9303 (#32143)
Odgovori   +    0
Enkrat boš prišel nazaj. Jih je kar nekaj, ki jih boš moral še prenašati. Saj  to je svoboda, mar ne? Pedrov pa ne maraš, kajne? Tole se malce sovražno sliši iz ust take liberalušne veličine kot si ti?
Ti si bil naš velik up. Veliko si govoril pa nič nisi napravil. Pa tudi če si prav in lepo govoril. Samo v tem je tvoj greh. Pa DJP in ostali mladci tudi. Navadni luzerji. Navajeni, da jim mama na krožniku prinese pa postreže. Zato pa tudi toliko razsajaš, ker ti nezavedno potrjuje, da je to res.  Od tega si frustriran. To je to.
[#32150] 30.12.06 13:04 · odgovor na: anon-28225 (#32146)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-9303 23.07.2007 20:01

1010Naber je napisal(a):
Pa se prerekaš z nekimi bebčki.
Oprosti, ne bom več. Pa še en nasvet od veterana prerekanja na forumu: ko rečeš, da ne boš več, pa prideš nazaj in napišeš še dva odgovora, kot si to storil ti, si pokazal, da si jezen in da te je nasprotnik zjebal. Samo toliko v poduk, da v prihodnje ne boš več tako prozoren.

Zdaj pa si le natoči kozarček kristančiča ali kaj podobnega s katerim boš hladil svojo dušico.

MM
anon-22428 sporočil: 263
[#32165] 30.12.06 14:31 · odgovor na: anon-9303 (#32082)
Odgovori   +    0

micom je napisal(a):

A mogoče veš, kdo je ta gnoj naber?

MM
Res veličasten primerek intelektualnih sposobnosti - ki vse tiste, ki ne poznajo ali dvomijo (ker pač niso ekonomisti) prednosti liberalizma takoj odvrnejo od celo smiselnih in zanje sicer sprejemljivih konceptih.
[#32169] 30.12.06 14:57 · odgovor na: anon-28225 (#32149)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-9303 30.12.2006 14:59

1010Naber je napisal(a):
Pedrov pa ne maraš, kajne?
Zabavno, kako hitro me je tale tip pripravljen obsojati. Eden mojih najboljših prijateljev med študijem v Pittsburghu je bil peder, se opravičujem, istospolno usmerjen in sva se izjemno dobro razumela. Med drugim sva se norčevala iz snobov tvojega tipa. Nasploh smo bili v moji pisarni zelo zabavna druščina: homoseksulani Mike, ortodoksni Žid David, kitajski Američan Steve in moja malenkost. Prav dobro smo se imeli, verjetno zato, ker smo na vrata pisarne obesili napis: snobom, ki pijejo kristančiča, in psom vstop prepovedan :))

MM
[#32171] 30.12.06 15:32 · odgovor na: (#32170)
Odgovori   +    0

Inside je napisal(a):
MM kaj pa če je bil njihov cilj da te umaknejo, ker si bil preglasen? 
To je seveda bil in še vedno bo cilj marsikoga. Ampak ne vem, kako bi me lahko umaknili, razen da me fizično likvidirajo.

MM
drugmirko sporočil: 1.301
[#32172] 30.12.06 15:44
Odgovori   +    0
evo.... ste vidli.... prerok Mićo nezmotljivi je zmagovalec leta 2006!

ker ima "ponavadi prav", je seveda čist ok, da nam je to tudi sam povedal....;)
anon-33075 sporočil: 1
[#32181] 30.12.06 18:10 · odgovor na: JaniL (#32039)
Odgovori   +    0
Tale pač ni Kekec. Bojim se le, da ne  bo končal kot Ivek Kram berger.
Tudi ta je preveč na glas ozmerjal rdeče, oz. vplivne ljudi.
Poznam ga kot odličnega matematika, menedžerja in ekonomista.
Kak počne v prostem času ne vem, se mi zdi da mu je poklic hobi.

Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12