Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kdo bo odnesel Mijića iz parlamenta
Strani: 1 2
sporočil: 222
Če gaa ne bodo je še n+1 dokaz, da so oni vsaj tako podkupljivi in
manipulatorski kot levi. Lepe imamo na vrhu.
sporočil: 1.986
[AlojzFerluga]A rabiš še kak dokaz? :)
Če gaa ne bodo je še n+1 dokaz, da so oni vsaj tako podkupljivi in manipulatorski kot levi. Lepe imamo na vrhu.
Ivan je čez vikend lepo relativiziral to zgodbo, češ, da to ni nič takega, da saj pa ne-naši delajo še večje barabije.... zelo povedno, žal.
sporočil: 29
Mijić je statistična napaka proti tistemu, kar so počeli Golobovi.
Da o raznih šerifih ne govorimo.
Ni lepo, ampak še na misel mi ne pride, da bi zaradi tega zamenjal politično orientacijo.
Ni lepo, ampak še na misel mi ne pride, da bi zaradi tega zamenjal politično orientacijo.
sporočil: 512
"Kdo želi imeti med poslanci človeka, ki – povejmo s pravimi
besedami – krade svojim delavcem? Kdo želi imeti med poslanci
človeka, ki se skuša z zvijačo rešiti dolgov?"
Kar koli si že mislimo o Mijiću in tej zgodbi, je dejstvo:
- Mijić ni "kradel delavcem", ampak je podjetje, katerega lastnik je (bil), zavoženo in nima denarja za plače, pa še kaj drugega
- Mijić nima dolgov, katerih bi se "z zvijačo rešil", ampak ima te dolgove zgoraj omenjeno podjetje.
- Mijić ni s tem, ko je podjetje "podaril", niti za evro na boljšem ali slabšem
Vsaj od Financ bi pričakoval, da te stvari razumejo, če že Mesec ne.
- Mijić ni "kradel delavcem", ampak je podjetje, katerega lastnik je (bil), zavoženo in nima denarja za plače, pa še kaj drugega
- Mijić nima dolgov, katerih bi se "z zvijačo rešil", ampak ima te dolgove zgoraj omenjeno podjetje.
Vsaj od Financ bi pričakoval, da te stvari razumejo, če že Mesec ne.
sporočil: 7
Pa povej konkretno, kdo so ti levi in manipulatorski v parlamentu
in kaj konkretno so naredili, da to opravičuje ravnanje Mijičevega
podjetja.
Ne moreš si kaj da barabinstvo enega ne bi opravičeval z
barabinstvom drugega. To pomeni, če je nekdo drug baraba, potem sem
lahko tudi jaz. Vlada se je zavezala boju proti korupciji. Tu ima
šolski primer, ki bi ga bilo potrebno v kali zatreti, če je mislila
resno z predvolilnimi zaobljubami.
sporočil: 4.690
[XDONA1]Ne spremljam toliko.
> [AlojzFerluga]
> Če gaa ne bodo je še n+1 dokaz, da so oni vsaj tako podkupljivi in manipulatorski kot levi. Lepe imamo na vrhu.
A rabiš še kak dokaz? :)
Ivan je čez vikend lepo relativiziral to zgodbo, češ, da to ni nič takega, da saj pa ne-naši delajo še večje barabije.... zelo povedno, žal.
Mi je pa zaenkrat dovolj pojasnilo stevanovica.
Da mijic mora bit poslanec do oktobra, ce ne zele izgubit mandata.
Meni se zdi tako pojasnilo dovolj.
In pocakajmo do oktobra.
Bolj zgovorna, pa mi je tista o Fajonovi, ki se je baje sama predlagala za neko predstavnico EU in da je cel vrh ministrstva za solidarnost na proracunskih virih.
Mijic je delal s svojim denarjem in nasamaril posameznike, to je stvar njih in vsekakot je delal narobe. Za take obstajajo batine, rezanje gum ipd.
A oni zgoraj so direkt na skupnih jaslih... jaz maljevcu ne bom sel rezat gum...
siol.net/novice/slov...nec-697495
Ti to ni dovolj ?
In poslanski mandat je tezko odvzeti.
Mislim da je bilo nekaj na levi od sd nemcem in nasiljem nad zeno.
Pa ne vem ce je bilo kaj zakljucka...
Za moje pojme je to dokaj podobno sploh ker je v tej stranki precej zensk, tudi ma vodilnih polozajih.
Ti to ni dovolj ?
Za moje pojme je to dokaj podobno sploh ker je v tej stranki precej zensk, tudi ma vodilnih polozajih.
sporočil: 82
Poslanci Resnice so krjavli. Kaj pa ste pričakovali od neke nove
populistične stranke, ki je zrasla iz antivakserjev in
pro-putinovcev?
Glede na to izhodišče, sem bil zelo pozitivno presenečen, ko sem bral njihov program. Tam se vidi, da gre za ljudi, ki so potili krvavi pot s.p.-jev in malih podjetnikov. Včasih upokojeni slikopleskar bolj razume ekonomijo kot Stojan Grilj.
Nobeno presenečenje ni, če se med resničniki najde tudi kak prevarant in/ali falirani podjetnik.
Pričakujem, da Finance ne bodo ostale samo pri seciranju teh krjavljov, ampak se bodo na primerljiv način lotevale tudi Jankovića, Goloba, Ribiča, Bratuškove in podobnih.
Saj vem, da pišete tudi o njih, ampak jezik je čisto drugačen. Če bi za koga od njih napisali "povejmo s pravimi besedami – krade svojim delavcem?" bi čez dva dni dobili pismo od Stojana Zdolška.
Glede na to izhodišče, sem bil zelo pozitivno presenečen, ko sem bral njihov program. Tam se vidi, da gre za ljudi, ki so potili krvavi pot s.p.-jev in malih podjetnikov. Včasih upokojeni slikopleskar bolj razume ekonomijo kot Stojan Grilj.
Nobeno presenečenje ni, če se med resničniki najde tudi kak prevarant in/ali falirani podjetnik.
Pričakujem, da Finance ne bodo ostale samo pri seciranju teh krjavljov, ampak se bodo na primerljiv način lotevale tudi Jankovića, Goloba, Ribiča, Bratuškove in podobnih.
Saj vem, da pišete tudi o njih, ampak jezik je čisto drugačen. Če bi za koga od njih napisali "povejmo s pravimi besedami – krade svojim delavcem?" bi čez dva dni dobili pismo od Stojana Zdolška.
Zelo korekten članek.
Gre za predstavnika ljudstva v parlamentu. Žalostno je, da predsednik vlade pravi nekako tako: "je baraba" ampak drugi so še večje "barabe". To lahko razumemo kot: nič ni narobe, če smo male barabe, ker so drugi še večje barabe. Kaj je torej pri tem narobe. Vse je narobe, narobe je, kako so odreagirale vse stranke koalicije, narobe je, kako je odreagiral predsednik vlade, medel odgovor g. Logarja pa tudi ni prepričal. Ne želimo si take demokracije s strani kogarkoli in ne želimo si takšnih podjetnikov, pa tudi če ne sedijo v parlamentu.
Gre za predstavnika ljudstva v parlamentu. Žalostno je, da predsednik vlade pravi nekako tako: "je baraba" ampak drugi so še večje "barabe". To lahko razumemo kot: nič ni narobe, če smo male barabe, ker so drugi še večje barabe. Kaj je torej pri tem narobe. Vse je narobe, narobe je, kako so odreagirale vse stranke koalicije, narobe je, kako je odreagiral predsednik vlade, medel odgovor g. Logarja pa tudi ni prepričal. Ne želimo si take demokracije s strani kogarkoli in ne želimo si takšnih podjetnikov, pa tudi če ne sedijo v parlamentu.
sporočil: 1.986
[odvisnik]Očitno ne ločuješ med kriminalom in pravicami (četudi so te lahko še tako absurdne). Prisesanci in Fajonova so pač izkoristili sistem, ki jim to opcijo nudi in čeprav tudi jaz tega ne podpiram, ni to nič protizakonitega.
> [XDONA1]
> > [AlojzFerluga]
> > Če gaa ne bodo je še n+1 dokaz, da so oni vsaj tako podkupljivi in manipulatorski kot levi. Lepe imamo na vrhu.
>
> A rabiš še kak dokaz? :)
> Ivan je čez vikend lepo relativiziral to zgodbo, češ, da to ni nič takega, da saj pa ne-naši delajo še večje barabije.... zelo povedno, žal.
Ne spremljam toliko.
Mi je pa zaenkrat dovolj pojasnilo stevanovica.
Da mijic mora bit poslanec do oktobra, ce ne zele izgubit mandata.
Meni se zdi tako pojasnilo dovolj.
In pocakajmo do oktobra.
Bolj zgovorna, pa mi je tista o Fajonovi, ki se je baje sama predlagala za neko predstavnico EU in da je cel vrh ministrstva za solidarnost na proracunskih virih.
Mijic je delal s svojim denarjem in nasamaril posameznike, to je stvar njih in vsekakot je delal narobe. Za take obstajajo batine, rezanje gum ipd.
A oni zgoraj so direkt na skupnih jaslih... jaz maljevcu ne bom sel rezat gum...
Na drugi strani imaš pa Mijiča, ki evidentno krši zakone in izkorišča delavce, se izmika zakonodaji in se dela norca iz sistema. In leaderja Resnice, ki to podpira. In pa leaderja desnice, ki pravi, da to ni nič takega.
Obenem, da se vsi jasno deklarirajo kot varuhi zakonov.
Za leve pač že vemo kakšne nravi so, me to ne preseneča.....
Kar se mene tiče mora tak poslanec zapustiti klop čim prej, saj ne more biti predstavnik ljudstva in volilcev, ki so mu zaupali mandat. Ne glede na to, da potem stranka izgubi poslanski sedež. Vse ostalo je opravičevanje in naši-vaši koncept, ki pa nas je pripeljal tja, kjer se sedaj nahajamo, v politiko brezsramnih laži, obljub in spužvaste hrbtenice.
sporočil: 1.134
[odvisnik]Jani Prednik iz SD in je sam odstopil
siol.net/novice/slov...nec-697495
Ti to ni dovolj ?
Tale Miljič pa se dela norca iz vseh Slovencev in ti ga še braniš
sporočil: 9.574
Ni dovolj. Dokler ni ta zgodba z Mijićem na vseh straneh začela
puščati vodo, so ga vsi v stranki, s Stevotom na čelu ščitili in
zagovarjali... nazadnje še 3 dni nazaj javno Kokotova.
V takem primeru mora ta stranka v celoti iz DZ, saj je izpadla že neresna, neiskrena, neprofesionalna, nemoralna in še kaj.
Resnica lahko gre na nivo statistične napake ali pa se združi s SNS - ker sta Stevo in Zmagec kot idealen sin in oče.
V takem primeru mora ta stranka v celoti iz DZ, saj je izpadla že neresna, neiskrena, neprofesionalna, nemoralna in še kaj.
Resnica lahko gre na nivo statistične napake ali pa se združi s SNS - ker sta Stevo in Zmagec kot idealen sin in oče.
sporočil: 215
Mijić je bumbar. V enem mandatu poslanca, bi s plačami lahko
odnesel domov okrog 200.000€. Čisto potiho bi šel na banko, vzel en
kredit in poplačal najbolj pereče dolgove. Zdaj pa bo moral
odstopiti in štiri leta lepe plače bo šlo po zlu. Še hujši bumbarji
pa so vsi ljubljanski namišljeni izobraženci. Komunistično izšolani
pravniki, ekonomisti ter vsi ostali dužebrižniki. Predvsem pa
novinarji. Najbolj nesposoben segment slovenskega naroda. Raziščite
vendar zakaj je Progros dolžan teh nekaj deset jurjev. Ste
raziskali, če nima terjatev do velikih gradbincev, katerim je bil
podizvajalec? To bi zadevo prikazalo v povsem drugačni luči, kajne.
A vse to je brez veze. Vsi točno vemo, čemu ta "afera". Tu se bom
ustavil.
sporočil: 28.864
[FjodorKirilovic]that's a really low bar...
Včasih upokojeni slikopleskar bolj razume ekonomijo kot Stojan Grilj.
sporočil: 1.134
[FIN-205757]marikateremu podjetniku se zgodba pač ne izide, pa ne podari podjatja davčnemu "optimizatorju", ki podjetje preimenuje v klukec ga registrira za rejo kamel...
Mijić je bumbar. V enem mandatu poslanca, bi s plačami lahko odnesel domov okrog 200.000€. Čisto potiho bi šel na banko, vzel en kredit in poplačal najbolj pereče dolgove. Zdaj pa bo moral odstopiti in štiri leta lepe plače bo šlo po zlu. Še hujši bumbarji pa so vsi ljubljanski namišljeni izobraženci. Komunistično izšolani pravniki, ekonomisti ter vsi ostali dužebrižniki. Predvsem pa novinarji. Najbolj nesposoben segment slovenskega naroda. Raziščite vendar zakaj je Progros dolžan teh nekaj deset jurjev. Ste raziskali, če nima terjatev do velikih gradbincev, katerim je bil podizvajalec? To bi zadevo prikazalo v povsem drugačni luči, kajne. A vse to je brez veze. Vsi točno vemo, čemu ta "afera". Tu se bom ustavil.
sporočil: 212
No, sam posranec niti ni tako zanimiv kot druga bivša podjetnica,
vodja poslanske skupine. Saj bi ji očital neznanje, ampak ali bi
res sedaj debatirali ali je zemlja okrogla?
Pošteno je, da so krjavli v parlamentu. Nepošteno je, da jih je tako malo v parlamentu, glede na procentualno zastopanost med volilci.
Največji problem je, da SDS nepošteno krade dementne. Dementni bi morali imeti svojo stranko - kje si Kahrel...
70% slovenskega volilnega telese gre na volitve izbirat poštenjaka (altruista), ki bo drugim vzel da bo njim dal. Dobijo pa enga, ki poskrbi zase. In prav je tako, saj je cel zahodni sistem zgrajen na pridobivanju osebne koristi.
Altruisti so na flotilji na poti v Gazo.
Pošteno je, da so krjavli v parlamentu. Nepošteno je, da jih je tako malo v parlamentu, glede na procentualno zastopanost med volilci.
Največji problem je, da SDS nepošteno krade dementne. Dementni bi morali imeti svojo stranko - kje si Kahrel...
70% slovenskega volilnega telese gre na volitve izbirat poštenjaka (altruista), ki bo drugim vzel da bo njim dal. Dobijo pa enga, ki poskrbi zase. In prav je tako, saj je cel zahodni sistem zgrajen na pridobivanju osebne koristi.
Altruisti so na flotilji na poti v Gazo.
sporočil: 399
...je ni treba zamenjat/politične orientacije/...tudi jaz ne,AMPAK
RAVNO ZATO JE TREBA TAKE ČLOVEŠKE IZRODKE IZ DESNE OPCIJE DRASTIČNO
NAGNAT....IN OBSODIT,SICER BODO SPET ZAVLADALI LEVE,ZOKIČI IN
PODOBNI!!!
sporočil: 58
tako kot podjetništvo se mu tudi šolanje na gradbeni fakulteti ni
izšlo, pa so vseeno prevarali volilce in zapisali v gradivo DVK da
je po izobrazbi diplomiran inženir gradbeništva, že zaradi tega bi
moral ta prevarant odstopiti
sporočil: 2.263
[BostjanPogacar]Povedano drutgače, "Karkoli počnejo moji je OK, ker so moji" ;)
sporočil: 1.468
[trocki]no, ja, to ni glih eno in isto. clovek tezko spreminja politicno orientacijo ne glede na karkoli, saj gre za sistem v dolgih letih privzgojenih vrednot in custev, razum tu igra bolj stransko vlogo. taki dogodki in pojave bolj okrnijo politicno motivacijo.
> [BostjanPogacar]
> Ni lepo, ampak še na misel mi ne pride, da bi zaradi tega zamenjal politično orientacijo.
Povedano drutgače, "Karkoli počnejo moji je OK, ker so moji" ;)
sporočil: 728
[FIN-542579]A to si ti Mijić osebno?
Se sliši tako, kot da tvoja roka ni del tebe, ampak samo retardirajoča prikolica. Upam da to za možgane ne velja, čeprav se glede na napisano bojim...
[marijan.pe]
Zelo korekten članek.
Pravicne vojne ni.
So le vojne med barabami.
Ali zakaj mislis, da Pravicni se ni prisel iz nebes in tule uredil stvari...
Podobno je bolje, da ima za soseda manjso barabo kot vecjo.
Npr bolje zelensky kot putin.
[mmzmmz123]
> [FIN-542579]
>
> Kar koli si že mislimo o Mijiću in tej zgodbi, je dejstvo:
> - Mijić ni "kradel delavcem", ampak je podjetje, katerega lastnik je (bil), zavoženo in nima denarja za plače, pa še kaj drugega
> - Mijić nima dolgov, katerih bi se "z zvijačo rešil", ampak ima te dolgove zgoraj omenjeno podjetje.
> - Mijić ni s tem, ko je podjetje "podaril", niti za evro na boljšem ali slabšem
A to si ti Mijić osebno?
Se sliši tako, kot da tvoja roka ni del tebe, ampak samo retardirajoča prikolica. Upam da to za možgane ne velja, čeprav se glede na napisano bojim...
Kaj Electa ali kaj so bila janpkoviceva podjetja Ring a bell ?
Meni se zdi tole enako, ali ni ?
[Nollem]
> [FIN-205757]
> Mijić je bumbar. V enem mandatu poslanca, bi s plačami lahko odnesel domov okrog 200.000€. Čisto potiho bi šel na banko, vzel en kredit in poplačal najbolj pereče dolgove. Zdaj pa bo moral odstopiti in štiri leta lepe plače bo šlo po zlu. Še hujši bumbarji pa so vsi ljubljanski namišljeni izobraženci. Komunistično izšolani pravniki, ekonomisti ter vsi ostali dužebrižniki. Predvsem pa novinarji. Najbolj nesposoben segment slovenskega naroda. Raziščite vendar zakaj je Progros dolžan teh nekaj deset jurjev. Ste raziskali, če nima terjatev do velikih gradbincev, katerim je bil podizvajalec? To bi zadevo prikazalo v povsem drugačni luči, kajne. A vse to je brez veze. Vsi točno vemo, čemu ta "afera". Tu se bom ustavil.
marikateremu podjetniku se zgodba pač ne izide, pa ne podari podjatja davčnemu "optimizatorju", ki podjetje preimenuje v klukec ga registrira za rejo kamel...
Vecina podjetnikov ne bi kandidirala na listi stranke, ki se imenuje resnica in ima za predsednika mono.
To se grejo le najbolj despret in tisti z nekaj masla na glavi.
Mijic ziher ni despret.
sporočil: 8.038
Samo oba Zvona, I in II sta pridelala slabo miljardo bančne luknje,
ob dejstvu da je denar izpuhtel, za gradbinci so ostale vsaj
nepremičnine v različnih gradbenih fazah.
Če bi imeli Mijićevi samo eno podjetje bi rekel da so poslovno
naivni, milo rečeno. ker so pa podjetja verižili, pa to pomeni samo
to da so stvari počeli naklepno. Na tej točki pa odpadejo vsa
pojasnila in opravičila o zamudah plačevanja storitev s strani
naročnikov.
Ker je pa Mijić lastnik teh podjetij in bil imenovan za odgovorno
osebo v teh podjetjih je pa vsekakor odgovorna fizična oseba za
dogajanje v teh podjetjih. Pravna oblika podjetja ne odrešuje
odgovornosti imenovanega poslovodstva za nastalo stanje.
Strani: 1 2