Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kdo, za vraga, je ta Stevanović in kaj je to za en tip?
Strani: 1 2
sporočil: 800
[najobj]Koliko gneva je v nekom, ki tukaj trosi komentarje kot ima garjav pes bolh :)). Skulirajte se, ti. "konzervativni levičarji". In če k temu še dodam - se strinjam, da je treba dobro ohranit, vendar zgodba preteklih 4 let je katarza za ustvarjalne in pridne ljudi v Sloveniji. Nekaj podobno, ko je kloakarka (ali kako se že piše) odletela kot prva med enakimi iz parlamenta.
> [velikipok]
> Moja napoved:
> SDS+NSI+Demokrati in "pridružena" Resnica. Mogoče pridružena celo oba, Logar in Stevanovič.
> Kar sklepam, ker se je Stevanovič danes po izvolitvi še 2x zaklinjal, da z Janšo pa ne.
> S tem zaprejo usta levakom, ki so enako pridruževali mesečnike v vladi v koruzo metajočega komedijanta...
> Z enakim orožjem nad njih.
>
> Nekam tiho je danes na forumu. So levi komentatorji utrujeni zaradi petka ali dogajanja? :)
... čuj, meni se sicer sladko jebe, kdo bo vladal - eni so slabši od drugih - kar pa se tiče tvoje napovedi, pa je ob minimalnem znanju osnovnošolskega računstva (= seštevanje do 48) vsakemu jasno, da si je Janša z neizvoljenim Logarjem kot ministrom za karkoli zagotovil brezpogojno poslušnost poslancev "njegove" stranke - ja, Logar zaprmejduš nima nič s stranko SDS, v kateri je s politiko začel in bil pomembni član 25 let - s predsednikom parlamenta Stevanovićom pa si je zagotovil brezpogojno poslušnost poslancev Resnice, medtem ko so poslanci NSi itak od nekdaj Janšatovi potrčkoti ... alzo, če skrajšam, moram pohvalit vrhunsko "igro" dosmrtnega predsednika SDS in vzamem nazaj besede, češ da vlade ne bo sestavil noben. ki sem jih na totem forumu napisal v svojem edinem(!) postu forum.finance.si/?m=...037&single takoj po volitvah, ker zdaj stavim gajbo pira, da bo Janša vladal bolj gladko kot naduvani Golob v prejšnji rundi slovenske "demokracije" ...
P.S.: ker govoriš o nenavadni tišini kao levih komentatorjev na totem forumu, sem sicer isto napisal že večkrat, ampak ker na totem forumu ponavljanja ni nikoli dovolj, bom tudi za tebe še enkrat napisal, da sem po svojih vrednotah in po svojem pogledu na svet konzervativni gradualistični levičar ... no, in če mogoče malo nenavadno besedno zvezo probam pojasnit, konzervativni pomeni, da od starega probam ohraniti dobro, gradualistični pomeni, da novo probam uveljaviti postopoma, levičar pa pomeni, da se mi za razliko od požrešnih desničarjev ne jebe za svet okoli sebe ...
Meni bo samo žal, če mičkeni narcisoidni fantek ne dobi podpore še za dodatni 4 letni mandat. Ker potem bomo trdno udarili ob dno slovenske neumnosti in volivcem naslednjih 20 let niti na pamet ne bo prišlo, da takšne zadetke pošljejo v parlament.
Smrt svobodi in lenuhom, svoboda pridnim in ustvarjalnim :)).
No, to pa je parola liberalnega desničarja, ki ima več socialnega čuta do ljudi kot vsi "okvarjeni" sindikalisti in kolesarji, ki se bodo lahko končno (najverjetneje) po 4 letih znova sončili med delovnim časom po slovenskih ulicah.
sporočil: 7.778
Največja zmota urednika in direktorja tega medija: kdo so desni
radikalci,ki jih motijomigranti? Migranti, druge ali tretje
generacije, ki so se izgubili v času in prostoru, najbolj se pa
bojijo novih migrantov,ker jim ti ogrožajo njihovo eksistenco, tako
materialno kot mentalno, ker jim oduzemajo vire dohodka v
dejavnostih v katerih so se počutili domače in nenadomestljivo.
Ludizem v desničarsko radikalni obliki.
sporočil: 4.274
[1357]Ha,ha.
Največja zmota urednika in direktorja tega medija: kdo so desni radikalci,ki jih motijomigranti? Migranti, druge ali tretje generacije, ki so se izgubili v času in prostoru, najbolj se pa bojijo novih migrantov,ker jim ti ogrožajo njihovo eksistenco, tako materialno kot mentalno, ker jim oduzemajo vire dohodka v dejavnostih v katerih so se počutili domače in nenadomestljivo. Ludizem v desničarsko radikalni obliki.
Migranti iz Azije in Afrike, ki delajo ne odvzemajo dela nikomur.
Problem so tisti, ki luftajo.
Poljski migranti se npr vracajo domov iz zahodne evrope.
Podobno se bosanski od nas.
V lokalnem zdravstvenem domu pricakujejo, da bo zdravstveno osebje razumelo albansko.
Za zdravnika zna bit to precej obremenjujoce.
Nimas ti cisto realnih predstav.
sporočil: 7.778
[odvisnik]
Kolega, tam kjer sem zaposlen, so praktično vsi, ki imajo migrantske korenine, največji nasprotniki zaposlovanja novih migrantov in na splošno migrantov, kakršnih koli že. To je primer iz lokalnega okolja. Če pogledaš širše, naprimer biografije voditeljev teh desno radikalnih frakcij ali strank imajo vsi močne migrantske korenine. Upam si trditi, da je v ozadju vsega skupaj ta egoistično ekonomsko socialni fenomen.
Ha,ha.
Migranti iz Azije in Afrike, ki delajo ne odvzemajo dela nikomur.
Problem so tisti, ki luftajo.
Poljski migranti se npr vracajo domov iz zahodne evrope.
Podobno se bosanski od nas.
V lokalnem zdravstvenem domu pricakujejo, da bo zdravstveno osebje razumelo albansko.
Za zdravnika zna bit to precej obremenjujoce.
Nimas ti cisto realnih predstav.
sporočil: 4.274
vsega skupaj ta egoistično ekonomsko socialni fenomen.
To je moozno, podobno je bil to razlog za uspeh brexita.
Ne gre pa starim migrantom tega zamerit.
Podobno kot tebi ne hotenja po pravici posameznika in enakopravnosti.
Oboji morate le doseci konsenz.
Problem je, da ste oboji lahko v svojih mehurckih.
S sodobnimi mediji se toliko lazje.
Ce delate po ves dan, vam kaj drugega tudi ne preostane.
To je moozno, podobno je bil to razlog za uspeh brexita.
Ne gre pa starim migrantom tega zamerit.
Podobno kot tebi ne hotenja po pravici posameznika in enakopravnosti.
Oboji morate le doseci konsenz.
Problem je, da ste oboji lahko v svojih mehurckih.
S sodobnimi mediji se toliko lazje.
Ce delate po ves dan, vam kaj drugega tudi ne preostane.
sporočil: 33.243
[]
> [najobj]
> > [velikipok]
> > Moja napoved:
> > SDS+NSI+Demokrati in "pridružena" Resnica. Mogoče pridružena celo oba, Logar in Stevanovič.
> > Kar sklepam, ker se je Stevanovič danes po izvolitvi še 2x zaklinjal, da z Janšo pa ne.
> > S tem zaprejo usta levakom, ki so enako pridruževali mesečnike v vladi v koruzo metajočega komedijanta...
> > Z enakim orožjem nad njih.
> >
> > Nekam tiho je danes na forumu. So levi komentatorji utrujeni zaradi petka ali dogajanja? :)
> ... čuj, meni se sicer sladko jebe, kdo bo vladal - eni so slabši od drugih - kar pa se tiče tvoje napovedi, pa je ob minimalnem znanju osnovnošolskega računstva (= seštevanje do 48) vsakemu jasno, da si je Janša z neizvoljenim Logarjem kot ministrom za karkoli zagotovil brezpogojno poslušnost poslancev "njegove" stranke - ja, Logar zaprmejduš nima nič s stranko SDS, v kateri je s politiko začel in bil pomembni član 25 let - s predsednikom parlamenta Stevanovićom pa si je zagotovil brezpogojno poslušnost poslancev Resnice, medtem ko so poslanci NSi itak od nekdaj Janšatovi potrčkoti ... alzo, če skrajšam, moram pohvalit vrhunsko "igro" dosmrtnega predsednika SDS in vzamem nazaj besede, češ da vlade ne bo sestavil noben. ki sem jih na totem forumu napisal v svojem edinem(!) postu forum.finance.si/?m=...037&single takoj po volitvah, ker zdaj stavim gajbo pira, da bo Janša vladal bolj gladko kot naduvani Golob v prejšnji rundi slovenske "demokracije" ...
>
> P.S.: ker govoriš o nenavadni tišini kao levih komentatorjev na totem forumu, sem sicer isto napisal že večkrat, ampak ker na totem forumu ponavljanja ni nikoli dovolj, bom tudi za tebe še enkrat napisal, da sem po svojih vrednotah in po svojem pogledu na svet konzervativni gradualistični levičar ... no, in če mogoče malo nenavadno besedno zvezo probam pojasnit, konzervativni pomeni, da od starega probam ohraniti dobro, gradualistični pomeni, da novo probam uveljaviti postopoma, levičar pa pomeni, da se mi za razliko od požrešnih desničarjev ne jebe za svet okoli sebe ...
Koliko gneva je v nekom, ki tukaj trosi komentarje kot ima garjav pes bolh :)). Skulirajte se, ti. "konzervativni levičarji". In če k temu še dodam - se strinjam, da je treba dobro ohranit, vendar zgodba preteklih 4 let je katarza za ustvarjalne in pridne ljudi v Sloveniji. Nekaj podobno, ko je kloakarka (ali kako se že piše) odletela kot prva med enakimi iz parlamenta.... WTF, kaj ? ...
Meni bo samo žal, če mičkeni narcisoidni fantek ne dobi podpore še za dodatni 4 letni mandat. Ker potem bomo trdno udarili ob dno slovenske neumnosti in volivcem naslednjih 20 let niti na pamet ne bo prišlo, da takšne zadetke pošljejo v parlament.
Smrt svobodi in lenuhom, svoboda pridnim in ustvarjalnim :)).
No, to pa je parola liberalnega desničarja, ki ima več socialnega čuta do ljudi kot vsi "okvarjeni" sindikalisti in kolesarji, ki se bodo lahko končno (najverjetneje) po 4 letih znova sončili med delovnim časom po slovenskih ulicah.
P.S.: če v svoji vukojebini ne razumeš jezika mariborskih ulic, zdaj zgoraj boldano "meni se sicer sladko jebe, kdo bo vladal" pomeni, da mi je povsem vseeno, kdo bo vladal ... khmm, ker kot sem napisal, so za mene(!) eni slabši od drugih ...
Strani: 1 2