Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kdo, za vraga, je ta Stevanović in kaj je to za en tip?
Strani: 1
sporočil: 9.318
Zadnja sprememba: FIN-379669 10.04.2026 17:30
Kake komedije...(Me pa preseneča Franklovo navdušenje. Ali je tudi on na substancah po novem?)
sporočil: 1.624
Zadnja sprememba: velikipok 10.04.2026 18:05
Jaz sem danes v živo spremljal konstituitivno sejo DZ in... užival.
Užival z vsako izrečeno besedo zgroženih levih in nasmehi desnih.
Zgleda da se "veliki zmagovalec" volitev, narbolši menedžer, kot
njegova kraljica tudi ni naučil šteti do 46... Nadutost je težak
nahrbnik.Osebna opažanja:
1) tekoče in namazano delovanje v DZ
2) čisto soliden nagovor ne moje izbire za predsednika DZ
3) popoln debakl in sramotna sikanja plesalk iz levega pola (prav vse po vrsti so zamudile, da bi držale zaprta usta oz. pred odprtjem vsaj premislile).
IN VERJAMEM, da bo svojo funkcijo opravljal neprimerno boljše od Uršike z rdečimi čeveljci, ki je z današnjim dnem dokončno odplesala v zgodovino. Bo leve še bolelo, ko bodo čez čas morali ugotoviti, da je celo "neotesanec" z Gorenjske z naskokom boljši predsednik DZ od njihove sex bombe...
KAJ ŠE ČAKAM DANES:
Globokoumne izjave posvečenih komentatorjev in novinarjev RTV (TV in R) kako je z demokracijo v SLO pa sedaj za prmejdun konec...
Če bomo imeli srečo, nas bo s svojo globokoumno izjavo osrečil še naš mali Milanček tužne oči.
IN ŠE NEKAJ:
ALi ste videli kako je z glavo zmajevala mojškra? Najbrž zaradi onih 2,5 mio EUR...
sporočil: 6.269
[]Hmmmm, verjetno je Peter navdušen, ker so podpise pod kandidaturo Stevanovića prispevali desnuharji.
Kake komedije...
(Me pa preseneča Franklovo navdušenje. Ali je tudi on na substancah po novem?)
In tudi desnuharji so ga izvolili.
S pomočjo sredine Logarja.
Zoran je dosegel več, kot je sprva pričakoval.
No, biti šef parlamenta je itak veliko več, kot biti šef policije oziroma notranji minister.
sporočil: 9.318
Zadnja sprememba: FIN-379669 10.04.2026 18:35
Bolj je nekaj drugega tle pomembno. Šele sedaj bodo novinčki z
Resnice ugotovili, kaj je javni roast... Smo že videli pretekle
desne vlade, bojim se, da ta ne bo imela niti 10 dni miru, bojim
se, da bomo imeli komedije še pred imenovanjem le te. Da ne rečem
pol kasneje. Država rabi delovni mir, ne pa direndaj. Pač, bomo
gledali direndaj. Kot sem napisal, nimamo zrelih politikov, zato ni
mogoča levo-desna vlada. Stevo je produkt tega stanja, vsekakor pa
ga ne vidim kot rešitev, bolj kot popestritev.
sporočil: 4.265
[velikipok]
Jaz sem danes v živo spremljal konstituitivno sejo DZ in... užival. Užival z vsako izrečeno besedo zgroženih levih in nasmehi desnih. Zgleda da se "veliki zmagovalec" volitev, narbolši menedžer, kot njegova kraljica tudi ni naučil šteti do 46... Nadutost je težak nahrbnik.
Osebna opažanja:
1) tekoče in namazano delovanje v DZ
2) čisto soliden nagovor ne moje izbire za predsednika DZ
3) popoln debakl in sramotna sikanja plesalk iz levega pola (prav vse po vrsti so zamudile, da bi držale zaprta usta oz. pred odprtjem vsaj premislile).
IN VERJAMEM, da bo svojo funkcijo opravljal neprimerno boljše od Uršike z rdečimi čeveljci, ki je z današnjim dnem dokončno odplesala v zgodovino. Bo leve še bolelo, ko bodo čez čas morali ugotoviti, da je celo "neotesanec" z Gorenjske z naskokom boljši predsednik DZ od njihove sex bombe...
KAJ ŠE ČAKAM DANES:
Globokoumne izjave posvečenih komentatorjev in novinarjev RTV (TV in R) kako je z demokracijo v SLO pa sedaj za prmejdun konec...
Če bomo imeli srečo, nas bo s svojo globokoumno izjavo osrečil še naš mali Milanček tužne oči.
IN ŠE NEKAJ:
ALi ste videli kako je z glavo zmajevala mojškra? Najbrž zaradi onih 2,5 mio EUR...
Problem je le en.
Da gre rep za glavo od psa.
In ako gre v svetu na slabse, bomo tudi desna vlada, tezko kaj ukrenila.
Sam upam le da ne bojo delali prevec .
Bo pa zanimivo, ce jj ne bo premie, ker na vse izreceno ne bi smel bit.
In bo zadovoljen s pozicijo zunanjega ministra npr.
Zanimivo mi je se, da je jj drugi najstarejsi poslanec, ce sem prav slisal.
To mi ni ravno vsec, da ni vec starejsih npr.
Penzionistov je vec kot 300k in da skoraj nimajo predstavnikov zna bit zanje mal tezje.
sporočil: 27
Moje mnenje je ravno nasprotno.Če je nekdo v pokoju nima kaj delati
v parlamentu.Tak je svoje že oddelal.
Moja napoved:
SDS+NSI+Demokrati in "pridružena" Resnica. Mogoče pridružena celo oba, Logar in Stevanovič.
Kar sklepam, ker se je Stevanovič danes po izvolitvi še 2x zaklinjal, da z Janšo pa ne.
S tem zaprejo usta levakom, ki so enako pridruževali mesečnike v vladi v koruzo metajočega komedijanta...
Z enakim orožjem nad njih.
Nekam tiho je danes na forumu. So levi komentatorji utrujeni zaradi petka ali dogajanja? :)
SDS+NSI+Demokrati in "pridružena" Resnica. Mogoče pridružena celo oba, Logar in Stevanovič.
Kar sklepam, ker se je Stevanovič danes po izvolitvi še 2x zaklinjal, da z Janšo pa ne.
S tem zaprejo usta levakom, ki so enako pridruževali mesečnike v vladi v koruzo metajočega komedijanta...
Nekam tiho je danes na forumu. So levi komentatorji utrujeni zaradi petka ali dogajanja? :)
sporočil: 1.902
g. Frankl, kakšen zgled dajemo ljudem, če postavljamo obsojene
sleparje za predsednika DZ? (pa četudi nima več kazenske evidence,
to namreč ne spremeni kaj veliko.... volk dlako menja...).
Ali res nimamo nekoga, ki ne bi imel masla na glavi, ki bi bil pošten in igral z odprtimi kartami in ki bi priznal svoje napake, ne pa lagal v kamero.... globoko smo padli, ampak ja, očitno nam slovencem to ni pomembno, danes je važno, kako nekdo zna obračati gobec. Iz mandata do mandata tonemo na kvaliteti politikov, pa ne samo naših.
Ali res nimamo nekoga, ki ne bi imel masla na glavi, ki bi bil pošten in igral z odprtimi kartami in ki bi priznal svoje napake, ne pa lagal v kamero.... globoko smo padli, ampak ja, očitno nam slovencem to ni pomembno, danes je važno, kako nekdo zna obračati gobec. Iz mandata do mandata tonemo na kvaliteti politikov, pa ne samo naših.
[Muzlo]Poglej si starost papezev, miljarderjev .
Moje mnenje je ravno nasprotno.Če je nekdo v pokoju nima kaj delati v parlamentu.Tak je svoje že oddelal.
Poslanec naj bi bil predstavnik ljudstva, ni to ravno delo, ceprav levaki pravijo da je :), temvec izmenjava mnenj, usklajevanje itn.
Po moje je prav, da je to cimbolj siroko zastopano.
Ce gres pogledat na hrvasko je skoraj tretjina sabora medicincev :)
Drug zelo nazoren primer so naciji, ce gres gledat njihovo vlado so bili vsi tam med 40 in 50.
Churchill kot njihov sodobnik jih je imel 64 ko je prevzel vodenje vlade leta 40.
Ne zelim kaj prejudicirat.
Sam za sirso sliko.
[XDONA1]
g. Frankl, kakšen zgled dajemo ljudem, če postavljamo obsojene sleparje za predsednika DZ? (pa četudi nima več kazenske evidence, to namreč ne spremeni kaj veliko.... volk dlako menja...).
Glede na Trumpa je lestvica dna politikov nastavljena zelo visoko.
Imamo mi se kar nekaj let ali desetletij do tam;).
Kar se tice stevanovica, ga ne poznam. Za goloba so mi rekli, da bo tako, kot je bilo, tisti, ki so ga poznali od prej.
Ce ima grehe od prej in se je pokesal in bo sedaj delal v redu, mu jaz vsekakor dam moznost.
Tudi jezus je rekel presustnici, pojdi in ne gresi vec.
Bolj so problem tisti, ki gresijo, pa se jih roka sodisca noce dotaknit..
[sliposek]Ta izjava je za v anale ja ;))))).
Stevi legenda!
Koga boli k ,kaj skrbi Luko Mesca :-)
sporočil: 33.238
Zadnja sprememba: najobj 10.04.2026 20:10
[velikipok]... čuj, meni se sicer sladko jebe, kdo bo vladal - eni so slabši od drugih - kar pa se tiče tvoje napovedi, pa je ob minimalnem znanju osnovnošolskega računstva (= seštevanje do 48) vsakemu jasno, da si je Janša z neizvoljenim Logarjem kot ministrom za karkoli zagotovil brezpogojno poslušnost poslancev "njegove" stranke - ja, Logar zaprmejduš nima nič s stranko SDS, v kateri je s politiko začel in bil pomembni član 25 let - s predsednikom parlamenta Stevanovićom pa si je zagotovil brezpogojno poslušnost poslancev Resnice, medtem ko so poslanci NSi itak od nekdaj Janšatovi potrčkoti ... alzo, če skrajšam, moram pohvalit vrhunsko "igro" dosmrtnega predsednika SDS in vzamem nazaj besede, češ da vlade ne bo sestavil noben. ki sem jih na totem forumu napisal v svojem edinem(!) postu forum.finance.si/?m=...037&single takoj po volitvah, ker zdaj stavim gajbo pira, da bo Janša vladal bolj gladko kot naduvani Golob v prejšnji rundi slovenske "demokracije" ...
Moja napoved:
P.S.: ker govoriš o nenavadni tišini kao levih komentatorjev na totem forumu, sem sicer isto napisal že večkrat, ampak ker na totem forumu ponavljanja ni nikoli dovolj, bom tudi za tebe še enkrat napisal, da sem po svojih vrednotah in po svojem pogledu na svet konzervativni gradualistični levičar ... no, in če mogoče malo nenavadno besedno zvezo probam pojasnit, konzervativni pomeni, da od starega probam ohraniti dobro, gradualistični pomeni, da novo probam uveljaviti postopoma, levičar pa pomeni, da se mi za razliko od požrešnih desničarjev ne jebe za svet okoli sebe ...
sporočil: 256
Evo, pa se je začelo odvijati po željah Financ. Ko bo pa še JJ šef
vlade, Hojs, Černač, Vrtovec, Logar in ostali cvetober slovenstva
pa ministri, bo sreča popolna. Nizki davki, nižje cena, vsem višje
plače, presežek v proračunu, podjetnikom bo mnogo bolje, upokojenci
bodo imeli višje pokojnine, za družine bo poskrbljeno, predvsem pa
nobenega "zatiranja" kot se nam je godilo pod to vlado in še in
še... Cedila se bosta med in mleko. Še izvažali ju bomo. Juhu!
Končno!
Uau, evo, niso vsi petkovo utrujeni...
Eden se je oglasil. In to iz MB. Sva že dva v petek pišoča iz totih koncev.
In če že vedno zaključuješ kdo in kaj si in kam ti srce nese. Sam sem že večkrat povedal kam spadam in da JJ ni moja prva izbira, v bistvu niti druga ne.
To ti dovolj jasno pokaže kako so levi zavozili, da mi je kljub povedanemu in v trenutno zavoženi situaciji ter ob štirih letih sranja, ki so nam ga pridelali nesposobni plesalci in mesečniki, JJ najboljša in glede rezultatov volitev upanje in edina realna izbira, če nočem, da se pogreznemo še globlje v lasten drek.
Kot tudi menim, da je v MB potrebno od korita odtegniti Arsenoviča in njegovo kamarilo. Tudi za ceno, da se nam za en mandat zopet namala kangla. Enako velja tudi za LJ, a tam ne bom sodil, nisem meščan najlepšega grada. Naj močvirniki sami izsušijo svojo usmrajeno mlako.
Mene namreč vedno bolj skrbijo tisti, ki na oblasti nimajo kritikov, kot tisti, ki jih imajo vedno v izobilju...
Eden se je oglasil. In to iz MB. Sva že dva v petek pišoča iz totih koncev.
In če že vedno zaključuješ kdo in kaj si in kam ti srce nese. Sam sem že večkrat povedal kam spadam in da JJ ni moja prva izbira, v bistvu niti druga ne.
To ti dovolj jasno pokaže kako so levi zavozili, da mi je kljub povedanemu in v trenutno zavoženi situaciji ter ob štirih letih sranja, ki so nam ga pridelali nesposobni plesalci in mesečniki, JJ najboljša in glede rezultatov volitev upanje in edina realna izbira, če nočem, da se pogreznemo še globlje v lasten drek.
Kot tudi menim, da je v MB potrebno od korita odtegniti Arsenoviča in njegovo kamarilo. Tudi za ceno, da se nam za en mandat zopet namala kangla. Enako velja tudi za LJ, a tam ne bom sodil, nisem meščan najlepšega grada. Naj močvirniki sami izsušijo svojo usmrajeno mlako.
Mene namreč vedno bolj skrbijo tisti, ki na oblasti nimajo kritikov, kot tisti, ki jih imajo vedno v izobilju...
[]Točno tako, kot si povedal.
Evo, pa se je začelo odvijati po željah Financ. Ko bo pa še JJ šef vlade, Hojs, Černač, Vrtovec, Logar in ostali cvetober slovenstva pa ministri, bo sreča popolna. Nizki davki, nižje cena, vsem višje plače, presežek v proračunu, podjetnikom bo mnogo bolje, upokojenci bodo imeli višje pokojnine, za družine bo poskrbljeno, predvsem pa nobenega "zatiranja" kot se nam je godilo pod to vlado in še in še... Cedila se bosta med in mleko. Še izvažali ju bomo. Juhu! Končno!
Podjetniki bodo skakali id veselja.
Država jim bo namesto pobiranja davkov, vsak mesec še kaj nakazala.
Tisti, ki so že odšli na Hrvaško, bodo svoja podjetja prinesli nazaj.
In na Financah bodo od sreče doživeli orgazme.
Njegov volivec je bodybuilder, kajti tudi Stevanović je mišičnjak in športnik.Hmmmm, glede na ugotovitve Zoran sploh ne bo rabil varnostnikov.
Kdo bi pa napadel tako goro mišic ?
:) :) :)
sporočil: 6.945
[]No ja, poopolno nespsobnost tovrstnih Janševih vlad smo že doživeli leta 2012 in še enkrat med epidemijo. Pa daleč od tega da bi zagovarjal golobnjak.
Evo, pa se je začelo odvijati po željah Financ. Ko bo pa še JJ šef vlade, Hojs, Černač, Vrtovec, Logar in ostali cvetober slovenstva pa ministri, bo sreča popolna. Nizki davki, nižje cena, vsem višje plače, presežek v proračunu, podjetnikom bo mnogo bolje, upokojenci bodo imeli višje pokojnine, za družine bo poskrbljeno, predvsem pa nobenega "zatiranja" kot se nam je godilo pod to vlado in še in še... Cedila se bosta med in mleko. Še izvažali ju bomo. Juhu! Končno!
sporočil: 61
[velikipok]Kot desničar nikakor nisem navdušen nad tem, da bi dobili tako nestabilno vlado. Janša bi moral vsaj poskusiti pripeljati v koalicijo tudi SD.
Moja napoved:
Se strinjam. Zagotovo bo ponudil čez pol obliko sodelovanja. A če
Han to naredi, je politično trupla, starci na levi ne praštajo, ga
takoj fentajo.
Strani: 1