Strani: 1

trocki sporočil: 1.876
[#3070257] 09:41
Odgovori   +    8
Lepo, da Finance povzemajo članke iz necenzurirano.si, kjer so običajno objavljene odmevne novice. Ampak se mi zdi, da je to povzemanje dokaj selektivno. Kot finančni časnik bi npr. lahko povzeli včerajšnji članek o tem, kako je Boscarol prirejal bilanco Pipistrela pred prodajo, če že ne članek o tem, kako SDS prevzema KPK.
MF-484504 sporočil: 199
[#3070258] 09:52 · odgovor na: trocki (#3070257)
Odgovori   +    9
Ter da golob pleše.
Dynisco sporočil: 742
[#3070259] 10:08
Odgovori   +    3
Komot bi izbrisani zbrali za tele pufe in tokrat oni pomagali njima...
alpha7B5sn sporočil: 1.385
[#3070263] 10:28
Odgovori   +    1
Zanimivo, tole dogajanje. Ali se je nekdo pri nečem hudo zmotil, ali pa se je zgodilo kaj nepričakovanega. Morda bo pa kdo prisiljen prodati kakšno svojo nepremičnino ...
alpha7B5sn sporočil: 1.385
[#3070264] 10:30 · odgovor na: trocki (#3070257)
Odgovori   +    0
[trocki]
Lepo, da Finance povzemajo članke iz necenzurirano.si, kjer so običajno objavljene odmevne novice. Ampak se mi zdi, da je to povzemanje dokaj selektivno. Kot finančni časnik bi npr. lahko povzeli včerajšnji članek o tem, kako je Boscarol prirejal bilanco Pipistrela pred prodajo, če že ne članek o tem, kako SDS prevzema KPK.
Ma, kdo je pa ne prireja?? (Takih ovčic pa res ni, niti in sploh ne v Sloveniji ...)
StajercvLJ sporočil: 447
[#3070266] 10:45 · odgovor na: trocki (#3070257)
Odgovori   +    13
[trocki]
Hahaha, SDS prevzema KPK, pa daj no, bodi resen. Namestnica KPK, ki se pojavlja te dni v medijih pa dolgo tudi nevladnica in partnerica Forbicija z RTV, ki ga je nastavil kdo po tvojem mnenju? Tudi SDS? Spomni se kako je KPK v preteklosit preganjal za razne malenkosti predstavnike prejšnje vlade, pri tej vladi pa komaj kaj.

Zanimivo, da te ne skrbi kako si Golobova vlada podreja ali vsaj poskuša druge podsisteme, kot so policija ali mediji.

Drugače pa Finance pogosto povzemajo ta Necenzurirano, po mojem mnenju precej preveč, ker vemo za kak medij gre oz. kdo stoji v ozadju. Na drugi strani se ne spomnim, da bi kdaj povzemali kak recimo bolj desno usmerjen medij
trocki sporočil: 1.876
[#3070268] 11:01 · odgovor na: StajercvLJ (#3070266)
Odgovori   +    1
[StajercvLJ]
Hahaha, SDS prevzema KPK, pa daj no, bodi resen. Namestnica KPK, ki se pojavlja te dni v medijih pa dolgo tudi nevladnica in partnerica Forbicija z RTV, ki ga je nastavil kdo po tvojem mnenju? Tudi SDS? Spomni se kako je KPK v preteklosit preganjal za razne malenkosti predstavnike prejšnje vlade, pri tej vladi pa komaj kaj.

Zanimivo, da te ne skrbi kako si Golobova vlada podreja ali vsaj poskuša druge podsisteme, kot so policija ali mediji.

Drugače pa Finance pogosto povzemajo ta Necenzurirano, po mojem mnenju precej preveč, ker vemo za kak medij gre oz. kdo stoji v ozadju. Na drugi strani se ne spomnim, da bi kdaj povzemali kak recimo bolj desno usmerjen medij
Nič ni narobe s tem, da ne verjameš temu, kar piše na necenzurirano.si, narobe je le, da verjameš tistim informacijam, ki ti ustrezajo, drugim pa ne.
MAN-1465775 sporočil: 207
[#3070271] 11:34
Odgovori   +    8
WUF WUF WUF (hov hov hov)
tomaz.peli sporočil: 144
[#3070282] 12:46 · odgovor na: trocki (#3070257)
Odgovori   +    0
[trocki]
no, za afero(?) Boscarol recimo, da "You can not handle the truth" zato se bo pustilo, da odplava v pozabo.
kaj bo naslednje, da slovenci "dušo dajemo" za davkoplačevalce Monaka?

Strani: 1