Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Iran in Izrael: kaj se dogaja v diplomaciji in kako je bilo na srečanju med iranskimi in evropskimi predstavniki?
Strani: 1
In zanimivo, da so se Evropejci zganili sedaj takoj v konfliktu med Izraelom in Iranom.
V konfliktu med Ukrajino in Rusijo pa te diplomacije ni, ampak navijanje za Ukrajino.
Zanimiva je zabloda Evropejcev.
Seveda se pa vidi tudi pristranski način Evrope, ko Iranu direktno povedo, kaj lahko in kaj ne
Z Izraelom pa delajo v rokavicah.
BRICS se lahko močno smeji.
Iz vsega tega sranja v Evropi in na Bližnjem vzhodu se še bolj krepi Kitajska, ki vedno izhaja, kot velik zmagovalec.
Tisočletja stare modrosti seveda še vedno veljajo.
Če so jo znali 100 let nazaj, bi to moralo bit tudi sedaj dosegljivo povprečnim strokovnjakom.
Po moje.
Problem bi postal, če bi Iranci delali toliko slabo in potlej raketa z jedrsko glavo pade npr na Savdijsko Arabijo
Zanimivo je tudi, da jim Rusi kaj ne prodajo...
Kakorkoli vse izgleda kot predstava.
Sedaj zanimivo bi bilo videt ali so igralci in gledalci ter scenaristi zadaj.
Ali pa so le budale z jajci.
Meni je še najverjetneje slednje.
[odvisnik]Iran lahko zlahka dobi jedrsko bombo od Pakistana ali Severne Koreje, Rusijo ali Kitajsko ne omenjam (slednje bodo dostavljale Iranu mordas taktične nuklearne bombe)
Ob poplavi umetne inteligence, ne bi smel bit več problem narest jedrsko bombo tudi z manj znanja.
Če so jo znali 100 let nazaj, bi to moralo bit tudi sedaj dosegljivo povprečnim strokovnjakom.
Po moje.
Problem bi postal, če bi Iranci delali toliko slabo in potlej raketa z jedrsko glavo pade npr na Savdijsko Arabijo
Zanimivo je tudi, da jim Rusi kaj ne prodajo...
Kakorkoli vse izgleda kot predstava.
Sedaj zanimivo bi bilo videt ali so igralci in gledalci ter scenaristi zadaj.
Ali pa so le budale z jajci.
Meni je še najverjetneje slednje.
Ljudje , morate končno razumet dejstvo, da je uničenje človeštva odvisno od totalnih debilov.
Strani: 1