Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: Psihologija v slo politiki
Strani: 1
sporočil: 2.342
www.24ur.com/popin/d...ancic.html
Pogled psihologinje na politiko iz prve roke.
Še psihologi ne zdržijo pritiskov.
sporočil: 32.644
Zadnja sprememba: najobj 17.05.2025 15:04
[odvisnik]... ja, in ker na drugi strani najbolj izpostavljeni politik Janez Janša - OK, on se je od prve žene ločil že dolgo nazaj - in v ozadju od medijev nedotaknjena Urška Bačovnik Janša vsaj navzven lahko živita normalno življenje, bi jaz zdaj postavil retorično vprašanje, in sicer na kateri strani obeh političnih polov v Sloveniji so lažnivi mediji in so njihovi pokvarjeni pisuni v resnici gnoj od gnoja ...
P.S.: just couldn't resist ...
[najobj]Ko te enkrat profesionalci ozmerjajo z jansisti, jansizmom ipd., je vse ostalo precej irelevantno.
> [odvisnik]
> www.24ur.com/popin/d...ancic.html
>
>
> Pogled psihologinje na politiko iz prve roke.
>
> Še psihologi ne zdržijo pritiskov.
... ja, in ker na drugi strani najbolj izpostavljeni politik Janez Janša - OK, on se je od prve žene ločil že dolgo nazaj - in v ozadju od medijev nedotaknjena Urška Bačovnik Janša vsaj navzven lahko živita normalno življenje, bi jaz zdaj postavil retorično vprašanje, in sicer na kateri strani obeh političnih polov v Sloveniji so lažnivi mediji in so njihovi pokvarjeni pisuni v resnici gnoj od gnoja ...
P.S.: just couldn't resist ...
Temo sem odprl bolj zaradi Hovika.in je njegov sprehod na strehi lahko razumlivejsi, če je celo psihologom težko živeti v zvezi s politikom, zaradi pritiskov družbe.
sporočil: 2.077
[odvisnik]Kakšne ločitve neki, to je normalno v našem svetu.
Bolj ta moment:
www.delo.si/novice/s...-policisti
To je gotovo za zdravljenje.
Namreč, ker imam pač žal izkušnje (ne lastoročne, ampak iz bližnje okolice).
Namreč, ljudem, ki se jim je strgalo je treba pomagat.
Se strinjam.
Ampak hoviku se ni čisto strgalo, šel je na svež zrak.
Zal je izstopil precej visoko.
Približno si znam razlagat, kako se je počutil.
Meni si svetovali počitek po podobnem incidentu, resda pa sem bil v pritličju, a je seansa vseeno trajala par ur ;).
Po moje je bolj kot terapija, institucija potreben odkrit pogovor v družbi.
In o tem tako Eva kot hovik med vrsticami govorita.
Da je v politiki enostavno preveč mesetarenj, podmiznih dogovorov in neresnic.
Ljudje ,družba pa ne znamo ločit zrna od plev.
Ampak hoviku se ni čisto strgalo, šel je na svež zrak.
Zal je izstopil precej visoko.
Približno si znam razlagat, kako se je počutil.
Meni si svetovali počitek po podobnem incidentu, resda pa sem bil v pritličju, a je seansa vseeno trajala par ur ;).
Po moje je bolj kot terapija, institucija potreben odkrit pogovor v družbi.
In o tem tako Eva kot hovik med vrsticami govorita.
Da je v politiki enostavno preveč mesetarenj, podmiznih dogovorov in neresnic.
Ljudje ,družba pa ne znamo ločit zrna od plev.
sporočil: 32.644
Zadnja sprememba: najobj 18.05.2025 19:52
[odvisnik]
> [najobj]
> > [odvisnik]
> > www.24ur.com/popin/d...ancic.html
> >
> >
> > Pogled psihologinje na politiko iz prve roke.
> >
> > Še psihologi ne zdržijo pritiskov.
> ... ja, in ker na drugi strani najbolj izpostavljeni politik Janez Janša - OK, on se je od prve žene ločil že dolgo nazaj - in v ozadju od medijev nedotaknjena Urška Bačovnik Janša vsaj navzven lahko živita normalno življenje, bi jaz zdaj postavil retorično vprašanje, in sicer na kateri strani obeh političnih polov v Sloveniji so lažnivi mediji in so njihovi pokvarjeni pisuni v resnici gnoj od gnoja ...
>
> P.S.: just couldn't resist ...
Ko te enkrat profesionalci ozmerjajo z jansisti, jansizmom ipd., je vse ostalo precej irelevantno.... OK, v resnici me nič ne briga in verjetno nikoli ne bomo izvedeli, kaj se dogaja v glavi glede moje opažanje poleg Mahniča v SDS najbolj agresivnega(!) poslanca Hoivika, da je pred TV kamerami o nesposobnih vladajočih vedno zgovorni Andrej - nekaj sem našel www.rtvslo.si/crna-k...nta/745951 v rubriki Črna kronika na MMC - zdaj še na strehi (WTF?) parlamenta nagovarjal mimoidoče ... no, vsekakor pa svojevrstni medijski nastop Hoivika na strehi parlamenta niti približno ni primerljiv z Evo Boštjančič, ki se je glih zaradi lažnivih medijev ločila od finančnega ministra Klemna Boštjančiča, da bo lahko brez nadlegovanja pokvarjenih pisunov brez politike sama v miru živela svoje življenje ...
Temo sem odprl bolj zaradi Hovika.in je njegov sprehod na strehi lahko razumlivejsi, če je celo psihologom težko živeti v zvezi s politikom, zaradi pritiskov družbe.
P.S.: noben poslanec ne gre na streho parlamenta brez nekega razloga, tako da se pred bližnjim kongresom v SDS očitno dogaja nekaj čudnega, ampak enako kot o dogajanju v preambiciozni(?) glavi zaradi razdelitve funkcij verjetno razočaranega poslanca Hoivika nikoli ne bomo izvedeli kaj ... aja, in ko si omenil profesionalce, pri nas nekoga ozmerjati z janšistom že zelo dolgo ni glih nekaj takega, da bi zaradi tega ozmerjani doživel psihični zlom, pa vendar za mene profesionalci niso tisti, ki so za svoje "delo" plačani - velja za navijače obeh strani - ampak so profesionalci tisti, ki svoje delo opravljajo v skladu s stroko in v primeru novinarjev v skladu s temeljnimi človeškimi vrednotami ...
[najobj]
> [odvisnik]
> > [najobj]
> > > [odvisnik]
> > > www.24ur.com/popin/d...ancic.html
> > >
> > >
> > > Pogled psihologinje na politiko iz prve roke.
> > >
> > > Še psihologi ne zdržijo pritiskov.
> > ... ja, in ker na drugi strani najbolj izpostavljeni politik Janez Janša - OK, on se je od prve žene ločil že dolgo nazaj - in v ozadju od medijev nedotaknjena Urška Bačovnik Janša vsaj navzven lahko živita normalno življenje, bi jaz zdaj postavil retorično vprašanje, in sicer na kateri strani obeh političnih polov v Sloveniji so lažnivi mediji in so njihovi pokvarjeni pisuni v resnici gnoj od gnoja ...
> >
> > P.S.: just couldn't resist ...
> Ko te enkrat profesionalci ozmerjajo z jansisti, jansizmom ipd., je vse ostalo precej irelevantno.
>
>
> Temo sem odprl bolj zaradi Hovika.in je njegov sprehod na strehi lahko razumlivejsi, če je celo psihologom težko živeti v zvezi s politikom, zaradi pritiskov družbe.
... OK, v resnici me nič ne briga in verjetno nikoli ne bomo izvedeli, kaj se dogaja v glavi glede moje opažanje poleg Mahniča v SDS najbolj agresivnega(!) poslanca Hoivika, da je pred TV kamerami o nesposobnih vladajočih vedno zgovorni Andrej - nekaj sem našel www.rtvslo.si/crna-k...nta/745951 v rubriki Črna kronika na MMC - zdaj še na strehi (WTF?) parlamenta nagovarjal mimoidoče ... no, vsekakor pa svojevrstni medijski nastop Hoivika na strehi parlamenta niti približno ni primerljiv z Evo Boštjančič, ki se je glih zaradi lažnivih medijev ločila od finančnega ministra Klemna Boštjančiča, da bo lahko brez nadlegovanja pokvarjenih pisunov brez politike sama v miru živela svoje življenje ...
P.S.: noben poslanec ne gre na streho parlamenta brez nekega razloga, tako da se pred bližnjim kongresom v SDS očitno dogaja nekaj čudnega, ampak enako kot o dogajanju v preambiciozni(?) glavi zaradi razdelitve funkcij verjetno razočaranega poslanca Hoivika nikoli ne bomo izvedeli kaj ... aja, in ko si omenil profesionalce, pri nas nekoga ozmerjati z janšistom že zelo dolgo ni glih nekaj takega, da bi zaradi tega ozmerjani doživel psihični zlom, pa vendar za mene profesionalci niso tisti, ki so za svoje "delo" plačani - velja za navijače obeh strani - ampak so profesionalci tisti, ki svoje delo opravljajo v skladu s stroko in v primeru novinarjev v skladu s temeljnimi človeškimi vrednotami ...
Pod profesionalce sem mislil psihologinjo, ki naj bi vsaj v teoriji vedeli kaka je družba in kakšni so ljudje in mi je malo čudno, da se psihologinja ni zmožna soočiti s podtikanji oz z njimi živet.
Sicer ne verjamem, da bi politično življenje moža vplivalo na razvezo, razen če so v kabinet hodile kake "lobistke."
Ali pa se je Boštjančič na položaju preveč navzel le tega in je imela Eva dosti.
Tudi pri Hoviku mislim, da politiko jemlje preresno, preosebno in ne kot igro interesov.
Sedaj je le vprašanje do kje ta polarizacija lahko gre.
Mimoidoči pa bodo bolj ko ne še naprej hodili mimo in si mislili, da se jih to ne tiče.
Ajde mogoče posnamejo celotno sceno in objavijo na omrežjih.
Strani: 1