Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Delnica farmacevta se je sesula, jaz pa sem jo dokupil
Strani: 1
sporočil: 13.642
[GV-1113]Pri stock pickingu je za marsikoga pomemben del entertainment (zavedno ali nezavedno).
Maks, upam, da boš kmalu spoznal, da igraš igro na srečo. Nič več kot to.
Nič narobe s tem, meni je to (bilo) bolj zabavno kot ostale igre na srečo.
sporočil: 2.547
Bolj ko je mastno bolj hujšam,jem pa vsaj 7 X na dan in imam v
povrečju 3 kile manj kot pri poroki nekje 1977 leta.
sporočil: 52
[GV-1113]Dejansko je to taktika dnevnih kratkoročnih trgovalcev, včasih se obnese, pogosto tudi ne. To ni stil dolgoročnih investorjev.
Maks, upam, da boš kmalu spoznal, da igraš igro na srečo. Nič več kot to.
sporočil: 194
Dance bodo Američani dobesedno zlorabili na tej poti. Preprosto
nimajo šans, ker so neizkušeni v tem položaju.
Eli Lilly P/E 84 in zadeva manj pada kot NVO. Skratka enak produkt ima pod marelo ZDA veliko večjo perspektivo.
Danci lahko imajo v nekem momentu tudi boljši produkt in to ne bo nič pomagalo.
Eli Lilly P/E 84 in zadeva manj pada kot NVO. Skratka enak produkt ima pod marelo ZDA veliko večjo perspektivo.
Danci lahko imajo v nekem momentu tudi boljši produkt in to ne bo nič pomagalo.
sporočil: 27.994
[FIskalnaFinta2]nvo je padel brutalno v eni potezi zato, ker (je trg nervozen in) je testiranje njegovega novega izdelka dalo slabse rezultate od pricakovanih. to pa nikakor ne pomeni, da naj bi zaradi tega padel tudi lly, saj je to za konkurenco kvecjemu dobro.
sporočil: 1.624
[leben1]Težko, sreča pri kratkoročnih poslih nima kaj iskat, je nima noben toliko:).
> [GV-1113]
> Maks, upam, da boš kmalu spoznal, da igraš igro na srečo. Nič več kot to.
Dejansko je to taktika dnevnih kratkoročnih trgovalcev, včasih se obnese, pogosto tudi ne. To ni stil dolgoročnih investorjev.
Pravzaprav ta lahko pride bolj do izraza pri dolgoročnih vlagateljih, da se ti userje in potlej držiš dovolj dolgo npr bitcoin od 100do 100k.
Pa saj konkurenca sploh še ni tam, da bi imela ta produkt, kar je
smešno. So korak naprej in vseeno izgubljajo.
Elon Musk revealed that he uses the weight-loss drug Mounjaro and praises it for having fewer side effects than Ozempic.Danci takšne propagande pač ne morejo kupiti. Ameri so premočni. :)
sporočil: 27.994
bodo korak naprej, ce bo tanova rec dala dobre rezultate - zaenkrat
se testira in pac so bila pricakovanja visja od tokratnega
rezultata. tu so sicer se prihajajoci konkurenti, na primer viking
(vktx).
zdajle je tudi izven tega vsaj dvoje v zraku:
- kako bo konkretno z odnosom do non-usa ponudnikov, kot si ze ti omenil (zdaj, ko obstaja mocan usa igralec + je znova v igri trump in kaze neka nagnjenja)
- sistemsko za celotno panogo, kaksna bo v resnici praksa fda pod novo administracijo, ker so glede na zasedbo in izjave karte siroko odprte
zdajle je tudi izven tega vsaj dvoje v zraku:
- kako bo konkretno z odnosom do non-usa ponudnikov, kot si ze ti omenil (zdaj, ko obstaja mocan usa igralec + je znova v igri trump in kaze neka nagnjenja)
- sistemsko za celotno panogo, kaksna bo v resnici praksa fda pod novo administracijo, ker so glede na zasedbo in izjave karte siroko odprte
sporočil: 32.396
Zadnja sprememba: najobj 30.12.2024 16:09
[FIskalnaFinta2]... čuj, ker se na biznis ne spoznam glih dobro, jaz svojega produkta za hujšanje nisem patentiral in ga ne prodajam na nobeni borzi, ne glede na najnovejše danske in ameriške produkte pa moj starodavni produkt za hujšanje z imenom "ManjŽri" preizkušeno vedno pomaga ...
> Elon Musk revealed that he uses the weight-loss drug Mounjaro and praises it for having fewer side effects than Ozempic.
Danci takšne propagande pač ne morejo kupiti. Ameri so premočni. :)
P.S.: tudi če Putin s svojo vojsko nikoli ne bo prišel do Lizbone, na vseh področjih - ob prekomernem žretju je "zdravilo" za hujšanje zgolj ena izmed norosti - vedno bolj degenerirani "demokratični" zahod preprosto mora iti fkurac, vprašanje pa je, če z neomejeno podporo as long as it takes nacifašistom iz Kijeva v nekdanji sovjetski republiki za sabo fkurac ne bo potegnil celega sveta, ker tudi Putinovo potrpljenje ni neomejeno in zato ne bo več dolgo mirno gledal, kako mu nacifašisti iz Kijeva ameriške in britanske rakete ubijajo civilno prebivalstvo sredi Rusije ali kmalu mogoče celo Moskvo ...
... ne glede na najnovejše danske in ameriške produkte pa moj starodavni produkt za hujšanje z imenom "ManjŽri" preizkušeno vedno pomaga ...Probaj ga dobro prodati. :)
sporočil: 32.396
[FIskalnaFinta2]
> ... ne glede na najnovejše danske in ameriške produkte pa moj starodavni produkt za hujšanje z imenom "ManjŽri" preizkušeno vedno pomaga ...
Probaj ga dobro prodati. :)... eh, jaz sem sem konzervativni gradualistični levičar oziroma bolj preprosto povedano forumski komunajzar in se na biznis ne spoznam, jebiga ...
Strani: 1