Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Odlično leto za avtomobilski luksuz – TOP 25 najdražjih avtomobilov Slovencev v letu 2024
Strani: 1
sporočil: 32.384
Zadnja sprememba: najobj 25.12.2024 14:14
... Najdražji avto minulega leta je brabus rocket 1000 v lasti
košarkarja Luke Dončića, ki brez dodatne opreme stane več kot 600
tisoč evrov. ...... OK, verjetno samo Miloš ve, zakaj - BTW, škof Saje je v polnočni maši slovenske kristjane pozval z besedami "Molimo, da dobrota in ljubezen nagovorita otrdela srca ljudi in premagata napuh" - je na današnji praznični dan objavil lestvico TOP 25 najdražjih avtomobilov Slovencev v letu 2024, vsekakor pa Milošev za bralce Financ mogoče motivacijski(?) članek ni glih najbolj v skladu s sporočilom www.rtvslo.si/sloven...puh/731607 božične pridige škofa Sajeta ...
P.S.: da ne bo pomote, res odličnemu košarkarju Dončiću niti približno nisem favš - ob podpisu rekordne pogodbe Luka nobenemu ni zvijal roke - da si zaradi svojih ekscesno visokih zaslužkov z lahkoto privošči za navadne smrtnike po celem svetu noro dragi avto, vsekakor pa njegovo preseravanje - ne najdem primernejše besede - z metom čez celo igrišče x.com/miss77ela/stat...v%2F723441 za 100 tisoč dolarjev - stavo je Luka dobil, bolj verjetno pa bi 100 tisoč dolarjev lahko izgubil - postavlja v povsem drugačno luč v celem lanskem letu zbranih 885.983 evrov, ki jih je malo bolj skromni Goran Dragić ob nesebični pomoči bogatega Luke in vseh malo manj bogatih zvezdnikov NBA v sicer hvalevredni akciji Botrstvo zbral na svoji poslovilni tekmi, ki jo je zaradi spodbujanja pomoči navadnih smrtnikov revnim slovenskim otrokom RTV Slovenija pol leta od jutra do večera reklamirala vsaki dan ...
sporočil: 1.581
Če je šlo ostalih 80 procentov za skupno dobro zakaj ne :)
Z nakupom takšnega avta je šlo le za ddv več kot si ti placal letos vseh davkov :)
Z nakupom takšnega avta je šlo le za ddv več kot si ti placal letos vseh davkov :)
sporočil: 32.384
Zadnja sprememba: najobj 25.12.2024 18:55
[odvisnik]... OK, sfalil si mojo poanto, ampak ni problem, ker mene na totem forumu itak noben ne razume ...
Če je šlo ostalih 80 procentov za skupno dobro zakaj ne :)
P.S.: ko se na oni strani oceana Dončić s stavo za 100 tisoč dolarjev dobesedno preserava z metom na koš čez celo igrišče, na naši strani oceana pa za njega z nekaj dobesedno drobiža - BTW, vsi(!) povabljeni zvezdniki NBA skupaj z Dragićem in z vsemi(!) slovenskimi navadnimi smrtniki vključno z mojo malenkostjo smo v celem(!) letu zbrali sicer pohvalnih 885.983 evrov - v svoji domovini kao dobrotnik Luka kao pomaga revnim otrokom v programu Botrstvo, potem je z našim svetom nekaj hudo narobe in sploh ni čudno da gre vse fkurac ... aja, in da ne bo pomote, naj povem še enkrat, Dončiću nisem favš niti enega samega dolarja, ki ga je z metanjem žoge na koš do danes že zaslužil in ga bo v očitno vedno bolj norem svetu - če bo naš svet ostal v enem kosu - v prihodnosti še zaslužil ...
sporočil: 1.581
Te čisto razumem, svet gre fkurac, ampak ne fprvič.
Sem fols Luki, da se lahko preserava s 100k, vsekakor. Ampak ali sem sposoben toliko odrekanja kot on pri njegovih letih. Mogoče, sam je že dolgo tega ko sem bil 25.
Slej ko prej pride vsak do tega, da denar, premozenje ni tako pomebno. In po pravici Luki niti najmanj ne zavidam. Avti za 500k in 100k stave ne kupijo sreče, srecanja, odnosi pa jo. In te lahko gradimo tudi mi reveži :).
Upam da si šel kaj k maši danes oz še raje jutri, ko bo najbrž manj guzve.
Ne zaradi RKC temveč zaradi sreče :)
Sem fols Luki, da se lahko preserava s 100k, vsekakor. Ampak ali sem sposoben toliko odrekanja kot on pri njegovih letih. Mogoče, sam je že dolgo tega ko sem bil 25.
Slej ko prej pride vsak do tega, da denar, premozenje ni tako pomebno. In po pravici Luki niti najmanj ne zavidam. Avti za 500k in 100k stave ne kupijo sreče, srecanja, odnosi pa jo. In te lahko gradimo tudi mi reveži :).
Upam da si šel kaj k maši danes oz še raje jutri, ko bo najbrž manj guzve.
Ne zaradi RKC temveč zaradi sreče :)
Strani: 1