Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Ponudbe za atletski center v Šiški od 120 do 137 milijonov evrov
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
[#3052737] 06.12.24 14:52 · odgovor na: (# 3052734)
[najobj]
> [mimoidoci]
> > [najobj]
> >
> > ... ja, s tem se lahko strinjam, čeprav sta Bojan in Darjan Petrič osvajala številne medalje brez megalomanskega plavalnega bazena v Kranju, pa tudi Peter Mankoč kasneje v Ljubljani ni imel glih vrhunskega bazena ...
> A poznaš Radio Erevan? Evo današnje vprašanje in odgovor.
>
> Vprašanje: Ali lahko nekdo z imenom Bojan zameša imeni Bojan in Borut?
> Odgovor: Načeloma lahko, v kolikor se prej ni posvetoval z zdravnikom ali farmacevtom.
... evo, hvalabogu je mimoidoči spet prišel mimo, ker sem se že ustrašil, da mojih postov noben ne bere - bilo bi razumljivo pri 186 komadih, ki me na totem forumu ignorirajo - ali pa da na totem antišportnem forumu noben nima pojma, kdo je poleg Mankoča najboljši slovenski plavalec Borut Petrič, ki sem ga - meni dokaj znano ime Bojan zveni podobno kot ime Darjan od Borutovega mlajšega brata - pomotoma prekrstil v Bojana ... alzo, če skrajšam, kljub tvoji običajni žaljivosti se ti resnično zahvaljujem, da moje poste bereš bolj pozorno, kot jih že objavljene sam preberem v tistih 20 minutah, ko imam za lapsus še možnost popravka ...
Čudno se mi je zdelo, da si kot poznavalec športa v zrelih letih pozabil na Mladena Delića in njegov komentar v trenutku, ko je Borut Petrič na 400 m prosto za zavesljaj ali dva premagal svetovnega rekorderja in olimpijskega prvaka Vladimirja Saljnikova in v Splitu l. 1981 postal evropski prvak.
Komentar je šel približno takole: "Ej Borute, Borute, pozlatile ti se ruke. Sretna bila majka koja te rodila ..........." in tako naprej, še o Darjanu (ki je na isti tekmi osvojil tretje mesto) in obeh starših Petrič, ki ju je kamera ujela na tribunah.
P.S.: ... čuj, tisto o zdravniku in farmacevtu pa ne more biti žaljivo no, če zadevo objavi Radio Erevan. Razen če v štajerski prestolnici še vedno sežete le do nivoja duhovitosti Jake Šraufcigera?
Neposredni odgovori na sporočilo št. 3052737
Strani: 1
[#3052742] 06.12.24 15:44 · odgovor na: (# 3052737)
[mimoidoci]
> [najobj]
> > [mimoidoci]
> > > [najobj]
> > >
> > > ... ja, s tem se lahko strinjam, čeprav sta Bojan in Darjan Petrič osvajala številne medalje brez megalomanskega plavalnega bazena v Kranju, pa tudi Peter Mankoč kasneje v Ljubljani ni imel glih vrhunskega bazena ...
> > A poznaš Radio Erevan? Evo današnje vprašanje in odgovor.
> >
> > Vprašanje: Ali lahko nekdo z imenom Bojan zameša imeni Bojan in Borut?
> > Odgovor: Načeloma lahko, v kolikor se prej ni posvetoval z zdravnikom ali farmacevtom.
> ... evo, hvalabogu je mimoidoči spet prišel mimo, ker sem se že ustrašil, da mojih postov noben ne bere - bilo bi razumljivo pri 186 komadih, ki me na totem forumu ignorirajo - ali pa da na totem antišportnem forumu noben nima pojma, kdo je poleg Mankoča najboljši slovenski plavalec Borut Petrič, ki sem ga - meni dokaj znano ime Bojan zveni podobno kot ime Darjan od Borutovega mlajšega brata - pomotoma prekrstil v Bojana ... alzo, če skrajšam, kljub tvoji običajni žaljivosti se ti resnično zahvaljujem, da moje poste bereš bolj pozorno, kot jih že objavljene sam preberem v tistih 20 minutah, ko imam za lapsus še možnost popravka ...
Čudno se mi je zdelo, da si kot poznavalec športa v zrelih letih pozabil na Mladena Delića in njegov komentar v trenutku, ko je Borut Petrič na 400 m prosto za zavesljaj ali dva premagal svetovnega rekorderja in olimpijskega prvaka Vladimirja Saljnikova in v Splitu l. 1981 postal evropski prvak.... ja, ker si z zdravnikom ziher mislil na zobozdravnika, s farmacevtom pa na nasvet o primernem zdravilu za zobobol ... eh, jebiga ...
Komentar je šel približno takole: "Ej Borute, Borute, pozlatile ti se ruke. Sretna bila majka koja te rodila ..........." in tako naprej, še o Darjanu (ki je na isti tekmi osvojil tretje mesto) in obeh starših Petrič, ki ju je kamera ujela na tribunah.
P.S.: ... čuj, tisto o zdravniku in farmacevtu pa ne more biti žaljivo no, če zadevo objavi Radio Erevan. Razen če v štajerski prestolnici še vedno sežete le do nivoja duhovitosti Jake Šraufcigera?
P.S.: podoben lapsus se zgodi tudi boljšim od mene, ker pa se tako dobro spomniš tiste norišnice www.youtube.com/watc...3C2BbBK5vE v splitskem bazenu, tudi norišnice www.youtube.com/watc...k1c00&t=1s z legendarnim Mladenom Delićem na splitskem Poljudu verjetno nisi pozabil ... ja, to si bili v Jugi tisti dobri stari cajti, ki jih je vsakemu normalnemu res težko pozabit ... aja, ker si Ljubljančan in ker se očitno zanimaš za šport, bi mogoče še malo pokomentiral 120-milijonsko investicijo v atletski center v Šiški, ki bo slovensko atletiko postavila - malo morgen rečemo v Mariboru - na svetovni nivo ...
Strani: 1