Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Dostopnost stanovanj: Ljubljana tik pod rekordom, Maribor še nikoli tako drag
Strani: 1
sporočil: 660
Evro je pač inflatorna valuta. Če merimo ceno kvadrata stanovanja v
zlatu, so zdaj stanovanja rekordno poceni!
sporočil: 1.617
[GV-1113]Če jih meriš v ceni delnic NVIDIA so dobesedno zastojn ... ;)
Evro je pač inflatorna valuta. Če merimo ceno kvadrata stanovanja v zlatu, so zdaj stanovanja rekordno poceni!
sporočil: 2.333
Ljubljano uporabljam ,kot lastnik hiše samo za Wikend
destinacijo,ker je lepše živeti na drugi destinaaciji na sončni
strani gorjancev,pa še davki so vsaj 10 X manjši kot v Ljubljani,pa
imamo vse Internet,vodovod-elektriko in blizu tudi trgovine.max 4
kilometre od doma.
sporočil: 10.622
[FIN-467473]In do prve normalne bolnice 20km, vlakovne in avtobusne povezave ranga "Buh se usmili".. trgovine?
Ljubljano uporabljam ,kot lastnik hiše samo za Wikend destinacijo,ker je lepše živeti na drugi destinaaciji na sončni strani gorjancev,pa še davki so vsaj 10 X manjši kot v Ljubljani,pa imamo vse Internet,vodovod-elektriko in blizu tudi trgovine.max 4 kilometre od doma.
Jaz mam v Ljubljani:
Mercator: 800m
Hofer: 1000m
DM: 1000m
Spar: 900m
Petrol črpalka: 100m. Dve pumpi. Ena obratuje 24h.
Avtobus pa v Nedeljo vsakih 15 minut. Imam nočno medicinsko in zobozdravstveno nujno pomoč. Časti občina! No saj plačamo davke. A ja saj res...
sporočil: 92
Zadnja sprememba: Bogomir1 30.10.2024 20:33
[Endimion]Pozabil si:
>
Jaz mam v Ljubljani:
Mercator: 800m
Hofer: 1000m
DM: 1000m
Spar: 900m
Petrol črpalka: 100m. Dve pumpi. Ena obratuje 24h.
Osnovna šola: 800m
Dva vrtca: ~ 950m
LP
sporočil: 10.622
Ne da ga rabim. Imam pa to na voljo!
To pač občina plača in vzdržuje, da imajo njeni prebivalci neko raven storitve. Jo potrebujejo, ali pač ne. Je na voljo!
Prav danes je v Dnevniku članek o Trubarjevi domačiji. Tam se zavzemajo, da bi domačija poslala kulturni spomenik državnega pomena. No jim je bilo pojasnjeno, da to ne more postati, ker ni niti blizu originala. Cela reč le stoji na mestu kjer je BILA Trubarjeva domačija. Pa so šli do občine Velike Lašče, pa je Župan mirno rekel: "MI smo majhna občina, mi še za obnovo cest in vodovoda nimamo..."
To pač občina plača in vzdržuje, da imajo njeni prebivalci neko raven storitve. Jo potrebujejo, ali pač ne. Je na voljo!
Prav danes je v Dnevniku članek o Trubarjevi domačiji. Tam se zavzemajo, da bi domačija poslala kulturni spomenik državnega pomena. No jim je bilo pojasnjeno, da to ne more postati, ker ni niti blizu originala. Cela reč le stoji na mestu kjer je BILA Trubarjeva domačija. Pa so šli do občine Velike Lašče, pa je Župan mirno rekel: "MI smo majhna občina, mi še za obnovo cest in vodovoda nimamo..."
sporočil: 1.317
Ne da ga rabim. Imam pa to na voljo.
Ej stari včeraj sem bil v enem hudem lokalu s sami lustnimi bejbami.
Ja, in je šla katera domov s tabo.
Mah saj veš, da imam ženo.
P. S
Mal za hec :).
V zivljenju se je bolje osredotocit na stvari, ki jih dejansko trenutno potrebuješ.
Ej stari včeraj sem bil v enem hudem lokalu s sami lustnimi bejbami.
Ja, in je šla katera domov s tabo.
Mah saj veš, da imam ženo.
P. S
Mal za hec :).
V zivljenju se je bolje osredotocit na stvari, ki jih dejansko trenutno potrebuješ.
Strani: 1