Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Na našem trgu eden najpomembnejših renaultov
Strani: 1
sporočil: 838
Klinc pa bencinski hibridi. Dajte v ponudbo še cenejši dieselski
motor, pa naj se kupci odločijo.
Pri takšni vsiljeni ponudbi se kupci seveda odločajo za voating by walking. Away.
Pri takšni vsiljeni ponudbi se kupci seveda odločajo za voating by walking. Away.
sporočil: 1.364
[GV-1113]Kdo pa še kupuje te ropotajoče in tresoče škatle (beri dizel)? :)
Klinc pa bencinski hibridi. Dajte v ponudbo še cenejši dieselski motor, pa naj se kupci odločijo.
Pa očitno se kupci ne strinjajo s tabo:
36.4% of all new cars registered in the European Union run on petrol, while diesel accounts for 16.4% of registrations. 21.6% of new passenger cars in the EU are electrically-chargeable vehicles (12.1% battery electric + 9.4% plug-in hybrids), while hybrids account for 22.6% of total car sales
www.acea.auto/figure...ar%20sales
Tudi trend je negativen skozi leta....
Jaz in vsi moji prijatelji prisegamo na diesel. Dobro zvočno
zatesnjen avto nič ne ropota, hkrati a diesel sprošča najmanj C02,
ker je pač energetsko najbolj učinkovit motor.
SUV z majhnim bencinskim mlinčkom je navadno sranje. Da o resnih težkih terencih sploh ne govorimo.
SUV z majhnim bencinskim mlinčkom je navadno sranje. Da o resnih težkih terencih sploh ne govorimo.
V EU pa registracije novih dieselskih avtov statistično seveda
padajo. Pa ne zato, ker jih kupci ne bi želeli, ampak ker jih
morajo proizvajalci po nareku "zelene" EU politike umakniti iz
ponudbe.
sporočil: 1.018
[GV-1113]tako je. Dacie Duster so šle za med, ampak ne zato, ker so bile zaradi prihoda novega modela cenejše, temveč zato ker so bile zadnje dacie Duster z dizel pogonom...
V EU pa registracije novih dieselskih avtov statistično seveda padajo. Pa ne zato, ker jih kupci ne bi želeli, ampak ker jih morajo proizvajalci po nareku "zelene" EU politike umakniti iz ponudbe.
sporočil: 1.364
[GV-1113]Saj ni CO2 edini onesnaževalec, v bistvu to niti ni osnezanževalec :)
Jaz in vsi moji prijatelji prisegamo na diesel. Dobro zvočno zatesnjen avto nič ne ropota, hkrati a diesel sprošča najmanj C02, ker je pač energetsko najbolj učinkovit motor.
youmatter.world/en/c...20category
Strani: 1