Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Ta pogrošna »svoboda«
Strani: 1 2
sporočil: 33.227
Zadnja sprememba: najobj 10.12.2023 19:32
> ... čuj, v 15 letih na totem forumu nisem še nobenega našutiral na ignore in tudi tebe ne bom, očitno pa si se ti odločil, da se nočeš več normalno pogovarjati z mano, zato me s takimi blesavimi komentarji drugič raje preskoči ...
Sorry tvoje poste pač berem s filrom v možganih, ker ves čas ponavljaš eno in isto (in se sprašujem če uporabljaš kakšnega robota da generiraš te poste) .. Če me hočeš kaj konkretno vprašati pač moraš odstraniti bulšit in napisati konkretno vprašanje, pač tako jaz funkcioniram (bullshit off :)... OK, če se nočeš normalno pogovarjat, se pač ne bova pogovarjala, jebiga ...
P.S.: zdaj verjetno misliš, da si hudo pameten, ampak totega tvojega bulšit gor in bulšit dol ne bom komentiral, ker je res bulšit ...
[hostamox]... čuj, če mi v življenju kaj gre res na kurac, so to ljudje, ki prepričani v svojo silno pamet najprej neko debato začnejo in ko jih sogovorniki soočijo z argumenti kontra, se potem s premikanjem tarče začnejo sprenevedat in se na koncu brez teksta iz sogovornikov začnejo delati norca, češ poglejte, kako smo mi pametni in kako so oni neumni ...
:) Za vse ostalo je mastercard :)
sporočil: 8.460
To ti dam čisto prav.
A Zavr bi moral direkt soocit z vprašanjem. Ti pa svoja vprašanja preveč zaviješ v nek balast, ki je le tebi pomenben.
Zato dobiš kot odgovor "pametovanje".
P. S
Z vsem spoštovanjem do vseh berocih :).
A Zavr bi moral direkt soocit z vprašanjem. Ti pa svoja vprašanja preveč zaviješ v nek balast, ki je le tebi pomenben.
P. S
[hostamox]... ja, svoja vprašanja dostikrat res postavljam preveč pitijsko, ampak od forumskih intelektualcev pričakujem, da so dovolj pametni, da razumejo, kaj jih retorično sprašujem ...
To ti dam čisto prav.
P. S
Strani: 1 2