Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Nemški finančni minister zaradi proračunske luknje reže energetske subvencije za gospodinjstva
Strani: 1
sporočil: 32.631
... Nemci zaradi proračunske luknje opuščajo energetske
subvencije za gospodinjstva ...
... ja, in ker je zima pred vrati, bo zanimivo gledati odziv ob zaradi draginje zaprtih radiatorjih premraženih in vedno bolj revnih Nemcev na neomejeno metanje nemških milijard v ukrajinsko "peč" ...
P.S.: ker mladina tudi v Nemčiji živi pri starših, se podmladek nemških Zelenih zaenkrat ukvarja z azilno politiko www.zdf.de/nachricht...k-100.html vladajoče koalicije "Ampel", v kateri Zeleni pri vsakodnevnih razprtijah že dve leti aktivno sodelujejo ... no, ko pa bo "zeleno" mladino doma zeblo, pa jim bodo njihovi na "desno" prebegli starši lahko pripovedovali, kako je bilo, ko je zaradi predrage zahodne energije zdaj opešano nemško gospodarstvo poganjala poceni ruska energija in Nemcev zaradi zaprtih radiatorjev pozimi ni zeblo in jim ob ugasnjenih klimah poleti ni bilo vroče ...
... ja, in ker je zima pred vrati, bo zanimivo gledati odziv ob zaradi draginje zaprtih radiatorjih premraženih in vedno bolj revnih Nemcev na neomejeno metanje nemških milijard v ukrajinsko "peč" ...
P.S.: ker mladina tudi v Nemčiji živi pri starših, se podmladek nemških Zelenih zaenkrat ukvarja z azilno politiko www.zdf.de/nachricht...k-100.html vladajoče koalicije "Ampel", v kateri Zeleni pri vsakodnevnih razprtijah že dve leti aktivno sodelujejo ... no, ko pa bo "zeleno" mladino doma zeblo, pa jim bodo njihovi na "desno" prebegli starši lahko pripovedovali, kako je bilo, ko je zaradi predrage zahodne energije zdaj opešano nemško gospodarstvo poganjala poceni ruska energija in Nemcev zaradi zaprtih radiatorjev pozimi ni zeblo in jim ob ugasnjenih klimah poleti ni bilo vroče ...
sporočil: 6.667
Jaz ne razumem zakaj so potrebne energetske subvencije, če pa smo
se ekonomsko uspešno odklopili od ruskega plina.
sporočil: 6.192
Nemci so že od padca Berlinskega zidu v mrzlem. V letih 1998 do
2000 sem bival gor radiatorji na minimum topla voda do 21 ure pa je
bilo plina dovolj tko da švabi plačujejo ceh vzhodnjakov od 89 leta
z Angelco pa so šli globoko pod vodo brez kisika tam mora počit
drugače bo šla cela EU pod vodo al pa se bo začel razpad
sporočil: 401
Nemci so zelo šparovni ljudje, jih poznam kar nekaj, ki so
milijonarji, pa vozijo 15 let stare Audije in zivijo v normalni
hisi, ki ni bila prenovljena ze 30 let.
Verjetno tudi ne hodi doma v kratkih rokavih pozimi.
Verjetno tudi ne hodi doma v kratkih rokavih pozimi.
sporočil: 1.554
[slovenecnb1]Očitno zadnje čase nisi bil kaj dosti gor.
Nemci so že od padca Berlinskega zidu v mrzlem. V letih 1998 do 2000 sem bival gor radiatorji na minimum topla voda do 21 ure pa je bilo plina dovolj tko da švabi plačujejo ceh vzhodnjakov od 89 leta z Angelco pa so šli globoko pod vodo brez kisika tam mora počit drugače bo šla cela EU pod vodo al pa se bo začel razpad
Ravnokar sem nazaj, v hotelski sobi okno odprto, radiatorji greli na max, tudi če sem termostatske ventile vztrajno zapiral vsak dan znova.
Na firmi toplo in prijetno, tudi v sami proizvodnji in še posebej na hodnikih. Nič sledu o kakšnem varčevanju.
sporočil: 32.631
Zadnja sprememba: najobj 26.11.2023 19:04
[XDONA1]... alzo, če jaz zdaj tebe prav razumem, je v nalimanem članku news-72f9bc9.dpa-pro...campaign=n iz DPA citirana izjava "Private households will therefore face significantly higher prices," Ramona Pop vzbv chairwoman said." v resnici debela laž ... eh, jebiga ...
> [slovenecnb1]
> Nemci so že od padca Berlinskega zidu v mrzlem. V letih 1998 do 2000 sem bival gor radiatorji na minimum topla voda do 21 ure pa je bilo plina dovolj tko da švabi plačujejo ceh vzhodnjakov od 89 leta z Angelco pa so šli globoko pod vodo brez kisika tam mora počit drugače bo šla cela EU pod vodo al pa se bo začel razpad
Očitno zadnje čase nisi bil kaj dosti gor.
Ravnokar sem nazaj, v hotelski sobi okno odprto, radiatorji greli na max, tudi če sem termostatske ventile vztrajno zapiral vsak dan znova.
Na firmi toplo in prijetno, tudi v sami proizvodnji in še posebej na hodnikih. Nič sledu o kakšnem varčevanju.
P.S.: "vzbv" je kratica za The Federation of German Consumer Organizations ...
Strani: 1