Strani: 1 2

bigl sporočil: 18.363
[#3027940] 26.09.23 20:24 · odgovor na: najobj (#3027934)
Odgovori   +    2
[najobj]
> [bigl]
> > [najobj]
> > > [bigl]
> > > V komunizmi bi bila umetna inteligenca razredni sovražnik z visoko številko na spisku za likvidacijo. Ko je B. Kidrič sestavljal seznam za likvidacijo so bili na njem intelektualci zajeti v celoti kot kategorija poleg ostalih za likvidacijo. Njegovemu spomeniku se ponosni nasledniki še sedaj klanjajo, namesto da bi ga v demokratični državi morali takoj odstraniti in stopiti. Lep dan.
> > > P.S.: Komunizem in inteligenca ne gredo skupaj. Kar imajo kitajci je lažni komunizem...

> > ... čuj, če bi ti malo manj bral in gledal Nora24TV, ne bi bilo nobene škode, če mene kaj vprašaš ...

> Zelo zelo redko jo pogledam, še manj pa berem. Ampak sedaj jo bom pogosteje, ker je RTV postala totalno radikalno levosučna, kar je omogičil pravni varuhustave. Rade volje raje plačam recimo Planet TV ali Nova TV, kot pa to enoumje. Mimogrede RTV Slo redko, Delo in Mladino sploh ne, meni zadošča Twitter in tuji mediji, kjer zvem kar pri nas zagotovo ne bi. Potem pa klik klak se sestavijo informacije, ki jih pri nas ni ali pa so redke. Pa še te skušajo utišati, mislim glasnike. K sreči omenjenih virov ne morejo omejevati. V diktaturi komunizma pa verjemite nihče od nas, ki tukaj debatiramo ne bi užival razen njihovi. Lep dan.

... čuj, kaj lahko ugibam, koga na tviterju najraje bereš ? ...

P.S.: če pozabim na današnji članek v zdaj totalno radikalno levosučni RTV Slovenija www.rtvslo.si/gospod...ene/682727 , ki levosučne vedno ščiti, o desnih pa itak samo laže in verjamem Janšatovim neozgodovinarjem, sem jaz pred svobodo - ne to Golobovo iz leta 2022, ampak ono Janšatovo iz leta 1991 - kar nekaj časa brez težav preživel v diktaturi komunizma, res pa je, da takrat pri nas še ni bilo interneta, kaj šele totega foruma ... aja, in da ne bo pomote, za razliko od Janšatovih spreobrnjencev v danes antikomunistični SDS mi sicer takrat še študentu nikoli na kraj pameti ni padlo, da bi - OK, v pionirčke in v ZSMS so me "vstopili" brez vprašanja - v diktaturi komunizma slučajno vstopil v partijo in me resnici na ljubo noben v partijo niti ni silil ...
Nisem gledal omenjene oddaje, ker pa gre za stečajni postopek ga pač naj upniki vprašajo po marsičem. In seveda stečajnik. Nekoč sem slišal od verodostojne osebe, ki je javno izjavila, da na sodišču vse stranke lažejo, ene bolj druge manj spretno....Ker nisem član nobene stranke se z SDS ne obremnejujem kot se zgleda pretežno indoktrinirana leva populacija:-), terapija "svobode" je zgleda premalo, da bi spregledali zmote in laži, še vedno brez udrihanja po JJ ne gre, da se pokaže drugim kam spadajo. Razmišljam. Lep dan.

Strani: 1 2