2 uri
Šef Bundesbank: ameriške carine lahko nemško gospodarstvo pahnejo nazaj v recesijo
3 ure
DZ razveljavil sklep o razpisu referenduma o obrambnih izdatkih
3 ure
Potrjeno: v najbolj zategnjenih občinah boste turistom lahko oddajali stanovanja in hiše samo 30 dni
5 ur
Telekom Slovenije z zlatim priznanjem CyberVadisa 
5 ur
Belgijski pristaniški delavci zavrnili nalaganje orožja, namenjenega v Izrael 6
5 ur
Na Nizozemskem uvajajo avtonomni avtobus
6 ur
Prihodki Saab v drugem četrtletju presegli pričakovanja analitikov; delnica +14 odstotkov
6 ur
Hrvati so tesnobni, nujno potrebujejo nekaj sto novih polnilnic 2
7 ur
Bo nesojena Zidarjeva vila v Fiesi na tretji dražbi našla kupca?
7 ur
RailFreight: Se bo Slovenija iz pasivne tranzitne države preoblikovala v aktivno logistično vozlišče?
7 ur
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
7 ur
Vlada: Predlog sedemletnega proračuna EU zadovoljiva podlaga za pogajanja
7 ur
Junija izdanih manj gradbenih dovoljenj za stavbe
7 ur
Stanovanjska zakona pod streho: milijarda gre za javna stanovanja
7 ur
Ljubljanska borza ob 11.30: delnice večinoma v rdečem
7 ur
Predlagani proračun EU: Sloveniji bi šlo 5,4 milijarde evrov za kohezijske, kmetijske in druge politike
8 ur
Primorske novice: Mahle naj bi sredi avgusta odpustil prvih sto delavcev
8 ur
Kaj je Genialni zakon, ki je spet pognal kriptovalute
8 ur
Veljavnost ponudbe Salusa za prevzem Farmadenta podaljšana do konca septembra
9 ur
Članice EU dosegle dogovor glede novega svežnja sankcij proti Rusiji 3

Strani: 1 2 3 4 5

anon-121364 sporočil: 506
[#298980] 20.08.08 13:39 · odgovor na: anon-91864 (#298888)
Odgovori   +    2
šaman jebotežalost ti si mi vladimir gajšek wannabe...ta tvoja vseprisotna paranoja pred commieclubom ne pomaga plebsu in njega levih in desnih deviacij, dejansko govoriš o sistemu, ki dobro deloval, če bi bili vsi aktivni prebivalci samozaposleni in imeli cvetoča podjetja oh in sploh R&R in bi bla na jebeni modri kugli vedno pomlad...ampak ne tega tukaj ni...mi mamo podjetja v okviru F21 in močne ostarele jugonostalgične sindikaliste, ki so še vedno v letu 1986. Žal tvoje teze in kvazielaborati eni delafki v Muri ne bodo pomagali, prav tako ne srednjemu kadru v Merkurju, Savi, Triglavu, Riku, Trimu, Leku, Revozu, Svei, Alposu, Kolpi,...
anon-74446 sporočil: 3.247
[#298983] 20.08.08 13:42
Odgovori   +    0
Bravo Stane,
kot vedno, argumentirano in dosledno pribijaš. Sem že več enkrat zapisal, da si neprekosljiv. Zame si številka 1.Kako lepo z dejstvi pribijaš. Dejstva in argumenti.
Pa še tole. Janez Janša se nima kaj z Golubičem pogovarjat.To bi bila napaka, saj mu Golubič ni enakovreden nasprotnik. GG išće pot med oblake preko izziva JJ. Moj nasvet JJ je , da ga presliši. Kdo pa sploh je GG? Janša ima večino na volitvah zagotovljeno, zakaj bi se ukvarjal z oranžnim povzpetnežem in mu delal zastonj reklamo? Janez samo naprej, volitve imaš dobljene, samo tajkune še v keho.
bc123a sporočil: 48.253
[#298993] 20.08.08 14:06 · odgovor na: (#298851)
Odgovori   +    0

dorki22 je napisal(a):

Medtem, ko se vidva jajcata, se med mladimi v SLO kuha nov revolucionarni duh, upanje na boljše čase:
http://www.indirekt.si/scena/druzabna_kronika/pr otestni_shod_proti_ukinitvi_rebelde/110596

:-(((((

PS. A imamo res tako zabito generacijo?

Rebelde so nehali snemati ze leta 2006, ocitno je sedaj v sloveniji na programu zadnja epizoda, oni bi pa protestirali?! :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Rebelde

The series ran for three seasons, the final episode airing in Mexico on June 2 , 2006 .
Rebelde was replaced in June of 2006 with Televisa's new series Código Postal .
jeanmark sporočil: 2.903
[#298996] 20.08.08 14:14 · odgovor na: bc123a (#298993)
Odgovori   +    0

bc123a je napisal(a):

PS. A imamo res tako zabito generacijo?

Rebelde so nehali snemati ze leta 2006, ocitno je sedaj v sloveniji na programu zadnja epizoda, oni bi pa protestirali?! :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Rebelde

The series ran for three seasons, the final episode airing in Mexico on June 2 , 2006 .
Rebelde was replaced in June of 2006 with Televisa's new series Código Postal .
 Ti nič ne štekaš. Demonstracije bodo proti razpadu glasbene skupine RBD, ki nima veze z Rebelde. Sicer pa je mladenka vse lepo pojasnila.

anze.info/rebelde-rb...oflol.html
RTM sporočil: 4.799
[#299001] 20.08.08 14:24 · odgovor na: anon-9939 (#298964)
Odgovori   +    0

0219K21 je napisal(a):

Je, pa vrnitev 133. člena KZ, kakopak. Še jaz nebi mogel bolje napisat.. Bomo že pokazali hudiča tistim, ki želijo medijsko svobodo!
 o bulatu, a si pozabil, kdo je avtor tega 133, ki je mimo njive,  tvoj veliki vzornik ?

ne mi jebat  "zasluženega" prfoksa ljubega bavcona !
anon-9939 sporočil: 17.846
[#299008] 20.08.08 14:31 · odgovor na: RTM (#299001)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: anon-9939 20.08.2008 14:32

RTM je napisal(a):

o bulatu, a si pozabil, kdo je avtor tega 133, ki je mimo njive,  tvoj veliki vzornik ?

ne mi jebat  "zasluženega" prfoksa ljubega bavcona !

Hehe, si pa dobro informiran.. :) "Mimo njive". Ni kaj, "radio Mileva" deluje.. "Služimo narodu!".. :)

A ja, ne vem, če je ravno Bavcon avtor tega znamenitega člena, toda to niti ni tako pomembno. Zakone piše pravna stroka po naročilu oblasti. Če je oblast gnjila so zakoni ravnotako gnjili. Sem ter tja se pojavi tudi kakšen "biser", a ne mislit, da je 133. čl. največji izmed "biserov" nekdanjega sistema.

P.S. Prof. Bavcona, žal, ne poznam. Bi ga sicer bilo fajn spoznat, ker je res strokovnjak za kazensko pravo.
anon-91674 sporočil: 236
[#299014] 20.08.08 14:40 · odgovor na: anon-91864 (#299004)
Odgovori   +    1
skupnoskledarji rules...kršanoskledarji sucks...long BP, GG, KK, short JJ+ whats left ..:)
anon-161626 sporočil: 39
[#299031] 20.08.08 14:58
Odgovori   +    0
Samo Golubiča mi ne omenjajte več, lepo vas prosim.
Pa kakšnega Anderliča,Ropa, Petrinovo,Cvikla, Gabra ojojojoj.
Boljše, da jih sploh ne naštevam več.
najobj sporočil: 32.748
[#299037] 20.08.08 15:02 · odgovor na: anon-91864 (#299004)
Odgovori   +    0

shaman je napisal(a):

Zaj ti bom rekel, da si si izbral beden poizkus umika iz mojega dobro zavarovanega antikomunističnega perimetra, in te bom z veseljem, kot lahko tarčo sesul.

Nikjer na svetu ni takšne echte komunistične pro-komunistične ali komunizmu friendlly, oz. vsaj komunizmu namerno neškodljive zalege ( No dobro, Kitajsko, Kubo in S. Korejo pa le dajmo malo na stran, ker tam odkrito rulajo komu-fašisti, ki se za proletarske diktatorje izdajajo.

To si si, potemtakem, preprosto [slabo] izmislil. Taka partitokratska kamarilja, formirana na temelju procesa neposrednega naturalnega  deriviranja iz nikoli kaznovane partije™ , brez dodajanja cukra in želeja, njenega podmladka in wanabe dsidentof, ter nekaj brezjajčnih, jecljajočih, kalimerofskih pizdekof, ki prisegajo, da so sami tudi levičarji, ki dajo čisto pionirsko, da [komunajzer tekovin] ne bodo reformirali  "če ne bo socijalno vzdržno", obstaja in se je sploh lahko formirala, unikalno in unikatno izključno f Kranjcef. Na žalost bogganimarad! Dobro?

LP shaman
 ...ups... nesporazum... pri "mojem globalnem komunizmu", sem mislil na "črnce" in njihove možnosti... ne pa na "gazde" in njihovo poreklo... kakorkoli imenovano... kar očitno tebe muči... še enkrat... ups... 
anon-7268 sporočil: 28
[#299038] 20.08.08 15:02 · odgovor na: babi2 (#298969)
Odgovori   +    1
Nocojšnje soočenje bo eno najzanimivejših, če bodo ljudje zaznali nizke udarce GG, arogantnost in samozadostnost, se znajo njegovi aduti vrniti kot bumerang .

Kolega zmotil si se, danes ne boš gledal GG-ja na soočenju ! Tukaj je zahtevana preciznost, saj je to vendar ugleden časopisu !

Bi pa dodal in te vprašal, ali živiš sam osebno bolje kot si pred 4 leti? V argument tega vparašanja moram napisati, da še nobenemu predsedniku vlade v samostojni Sloveniji nise ušle vajeti  tako z rok kot ljubljenemu vodji JJ-ju. Dokaz za to je enostaven in evidenten ! Ustvaril je dva tajkuna, eden se je naredil po nesreči-, drugi pa je bil narejen v zahvalo za Roško!

Lp,

Andrej
anon-159328 sporočil: 164
[#299048] 20.08.08 15:16
Odgovori   +    0
Če hočeš imeti neodvisne medije, potem morajo biti lastniki medija samo zaposleni. Ti svojega deleža ne morejo prodati, razen pravni osebi,torej lastnemu mediju samemu. Jasno, novinar tudi ne sme biti član nobene stranke.
Da pa se državo izrinja iz lastništva nad gospodarstvom, ob tem pa nekdaj družbena lastnina prehaja v roke posameznikom, pa je katastrofa katastrof. Demokracija lahko živi samo v družbi, kjer je lastnina nad proizvajalnimi sredstvi in novo ustvarjeno vrednostjo razpršena med resnične upravičence-tiste, ki s pomočjo svojega intelektualnega kapitala ustvarjajo s pomočjo finančnega kapitala(tudi objekti in proiz. sredstva)novo vrednost. Individuačlna lastnina nafinančnim in tudi človeškim kapitalom je generator pohlepa in izkoriščanja človeka in narave- entropija raste v končno smrt vsega.
[#299051] 20.08.08 15:18 · odgovor na: anon-159328 (#299048)
Odgovori   +    0

tri4 je napisal(a):
Če hočeš imeti neodvisne medije, potem morajo biti lastniki medija samo zaposleni. Ti svojega deleža ne morejo prodati, razen pravni osebi,torej lastnemu mediju samemu. Jasno, novinar tudi ne sme biti član nobene stranke. Da pa se državo izrinja iz lastništva nad gospodarstvom, ob tem pa nekdaj družbena lastnina prehaja v roke posameznikom, pa je katastrofa katastrof. Demokracija lahko živi samo v družbi, kjer je lastnina nad proizvajalnimi sredstvi in novo ustvarjeno vrednostjo razpršena med resnične upravičence-tiste, ki s pomočjo svojega intelektualnega kapitala ustvarjajo s pomočjo finančnega kapitala(tudi objekti in proiz. sredstva)novo vrednost. Individuačlna lastnina nafinančnim in tudi človeškim kapitalom je generator pohlepa in izkoriščanja človeka in narave- entropija raste v končno smrt vsega.
 Edo, si to ti?
anon-76887 sporočil: 18.121
[#299059] 20.08.08 15:26 · odgovor na: anon-9939 (#298964)
Odgovori   +    0

0219K21 je napisal(a):

Je, pa vrnitev 133. člena KZ, kakopak. Še jaz nebi mogel bolje napisat.. Bomo že pokazali hudiča tistim, ki želijo medijsko svobodo!

Verjamem, da si to zares želite.
jeanmark sporočil: 2.903
[#299062] 20.08.08 15:27 · odgovor na: anon-159328 (#299048)
Odgovori   +    0

tri4 je napisal(a):
Če hočeš imeti neodvisne medije, potem morajo biti lastniki medija samo zaposleni. Ti svojega deleža ne morejo prodati, razen pravni osebi,torej lastnemu mediju samemu. Jasno, novinar tudi ne sme biti član nobene stranke. Da pa se državo izrinja iz lastništva nad gospodarstvom, ob tem pa nekdaj družbena lastnina prehaja v roke posameznikom, pa je katastrofa katastrof. Demokracija lahko živi samo v družbi, kjer je lastnina nad proizvajalnimi sredstvi in novo ustvarjeno vrednostjo razpršena med resnične upravičence-tiste, ki s pomočjo svojega intelektualnega kapitala ustvarjajo s pomočjo finančnega kapitala(tudi objekti in proiz. sredstva)novo vrednost. Individuačlna lastnina nafinančnim in tudi človeškim kapitalom je generator pohlepa in izkoriščanja človeka in narave- entropija raste v končno smrt vsega.
 Druže Tito mi ti se kunemo ....
[#299064] 20.08.08 15:27 · odgovor na: (#299030)
Odgovori   +    0

dob je napisal(a):

Malo metafizike:

The present causes the past!

Na videz napačna trditev, a je Slovenija jasen dokaz, da drži. Sedanjost, in z njo interpretacije preteklosti, so v rokah komunajzarjev, ki tega ne spustijo iz rok, ne glede na to, kdo je trenutno na oblasti. Na oblasti je DeSus, vedno bil in še vedno je.

Nikdar ne obstaja drugega, kot samo sedanjost!

Prihodnost je vizija, ki jo ustvarjamo iz sedanjosti. Prihodnosti ni. Šele ko bo naša prihodnost nekoč sedanjost, bomo to sedanjost, kot jo živimo danes, dojemali kot preteklost. Pravzaprav nam jo bo KP tedaj interpretirala, da mi ne bi preveč zašli v spominu (kaj bi mi brez komunajzarjev!).

Takrat bomo jasno videli, da preteklost, torej to, kar sedaj živimo kot sedanjost, ni (bila) naša, temveč je odvisna od interpretacije. Lastniki preteklosti so njeni gospodarji, poklicani, da nam jo razlagajo. Vsi, ki smo bili odrasli v času osamosvajanja Slovenije se dobro spominjamo Kučanove finte sestopa z oblasti. Jaki mađionočasrki trik je tudi to, da nas je Kučan osvobodil od partijske vojske, ki nas je napadla, katere poveljnik je bil. Tako je Kučan postal glavni osvoboditelj, Pučnik pa ena obrobna oseba.

Frazo "prihodnost" si je izmislila KP, da nam lahko (v sedanjosti) prazni žepe. Ko nam žepe enkrat izprazni, je to preteklost, in zato lahko začne znova. Zato KP drži roke nad interpretacijo tega, kaj da se je v preteklosti dogajalo, da laže opraviči ropanje v sedanjosti (glej no glej - kraja je vedno v sedanjosti!), ki še ni ponehalo.

KP se nikoli ne zadovolji denimo s takšnole interpretacijo sedanjosti: Zdaj bo tako, kot mi normalni ljudje ukažemo, v prihodnosti pa si boste vi komunisti po mili volji rezali večje kose pogače, če boste hoteli... tega ni! Komunajzarji imajo vedno raje sedanjost, kot prihodnost, saj vedo, da prihodnost ne obstaja.

Zato pa so njihove parole vedno polne prihodnosti! Recimo, KP nas je vodila v svetlo prihodnost, ko pa je ta postala klanje in ropanje, ni od njih nihče terjal pojasnila, če je to tista prihodnost. Kaj niso ravno zaradi obljub, da nas vodijo v svetlo prihodnost pokasirali denar iz naših žepov? No, kje je zdaj ta prihodnost? Vrnite denar!!!

Toda človek, ki je gospodar svoje sedanjosti, ne dovoli nikomur, da mu krade težko zasluženi denar iz žepa.

Gospodarji naše sedanjosti so še vedno komunajzarji . Svoj položaj ohranjajo z vsiljevanjem svojih interpretacij preteklosti, to pa naredijo takole:

1. Pustimo zgodovinarjem, naj povedo svoje (tačas bomo mi poskrbeli, da bo čakalna doba za dokončno interpretacijo dolga, interpretacija pa nam na kožo napisana...).

2. Ne glejmo v preteklost, raje glejmo v prihodnost (a zakaj bi šele v prihodnosti gledali v sedanjost, ko pa bo tedaj že preteklost in nam bodo tudi tedaj, skladno s tč.1. reklii: Ne glejmo v preteklost - glejmo v prihodnost?!)

Opazovanje sedanjosti iz prihodnosti je šele druga najboljša rešitev, takoj za opazovanjem sedanjosti iz sedanjosti, kjer  edino lahko razrešimo težave, in pri priči!

Sedanjost nam iz prihodnosti ne bo dostopna, ker bomo spet imeli pooblašečene razlagalce o tem, kaj zdaj doživljamo. Orwell je pičkin dim za slovenske komunajzarje: Gledano s pozicije razlagalcev prihodnosti (bodoče sedanjosti), bomo šele tedaj vedeli, kaj zdaj živimo. Šele tedaj, ko bo sedanja sedanjost v prihodnosti naša preteklost! Pa imamo sploh pravico do lastne sedanjosti, ali smo se ji odrekli za vse čase?

The present causes the past. Še enkrat razmislite.

... kaj hočemo... menda je enkrat en moder človek rekel, da je svoboda spoznana nujnost... torej...
aja, pa še to... če je Kučan bil res takrat šef od JNA, potem je to res dobro skrival...
[#299065] 20.08.08 15:29 · odgovor na: anon-76887 (#299059)
Odgovori   +    0

0902ISXdX je napisal(a):

Verjamem, da si to zares želite.

Ti bolj veruješ kot verjameš, a vse brez utemeljitve v realnosti. Zaradi mene lahko tudi v Dedka Mraza ali Božička, tvoja stvar.
anon-107621 sporočil: 11
[#299068] 20.08.08 15:35 · odgovor na: anon-161250 (#298749)
Odgovori   +    0
pa še en joint si prižgi in si KOMPLETN
anon-129709 sporočil: 879
[#299074] 20.08.08 15:49
Odgovori   +    0
Janša se mora znebit samo Grimsa,drugi so še kar znosni in ima volitve v žepu.Drugi pa bi se morali znebiti veliko več vampirjev,da bi lahko računali na volilni uspeh.
[#299078] 20.08.08 15:52 · odgovor na: (#299067)
Odgovori   +    0

dob je napisal(a):

JNA je bila partijska vojska. Kučan je bil šef partije. Napadla nas je partijska vojska. A drži?

Ne. JNA je kratica za Jugoslovansko narodno armijo, Kučan pa je bil šef slovenske partije in definitivno ni komandiral celi Jugo partiji in (če hočeš) njeni vojski... ali pa je (bil) še boljši mađioničar, kot ti praviš... A drži ?
anon-104023 sporočil: 771
[#299083] 20.08.08 16:00
Odgovori   +    0
No ja, vsak ima svoje mnenje in jaz razlike med Golobičem in Školjčem ne vidim. Oba sta uglajena uradnika na plačilni listi državne uprave od ZSMS....pa do....upokojitve najbrž.
anon-104023 sporočil: 771
[#299107] 20.08.08 16:43 · odgovor na: (#299101)
Odgovori   +    0
Aja, in zato ker sem pred 53 leti kakala v plenice, bi me moralo biti sram še danes ??
[#299110] 20.08.08 16:46 · odgovor na: anon-91864 (#298945)
Odgovori   +    0

shaman je napisal(a):

E pa ni problema ( če je v oklepaju N, potem gre za nepovsempravovernega komunista):
1. Don Modreoke
2. Don Gigi Visarjonovič
3. Katarina Kresalovnaja Kvaziliberalnaja Konkubinskaja (KKKK)
4. Matjaž Gantar the Return
5. Pavel Gantar Cestnobarikadnij
6. Miran Potrč Nomenklaturnij
7. Borut Pahor Doriangrejovnij
8. Felix Plemeniti Udboasasinski
9. Janez Janša Kalimerofskij(N)
10. Andrej BajukNesrečno Levičarski(N)
11. Kahel Ehjavec Ogabnij
12. Tone Anderlič Kulak
13. Kaco Jekleni the Fence
14. Frutek Zeleni Momlekof
15. Kacet Gardovnaja Von Grosuplje Zum Novo mesto
16. Darja LB
17. Keber Iljič Uljanovič
18. Zares Outventjiuan
19. Dušan Mramor The Beancounter
20. Tone Rop Pinokio
21. Breda P. the Missing Vote
...
Ne da se mi več, lahko bi pa naštel, ka ti jaz ven, kakih 2 taužent imen, kar bi seveda trajalo. Pa še itak me nenehno kregajo, da "imam predlgega", pa bom tega zato malo skrajšal.

LP shaman

Ej kolega Shaman, kaj praviš, na katerem mestu je pa Četni IP evidentičar? ;-))

PS: Romy89 mačka je online. Dobrodošla!
purinoli sporočil: 8.690
[#299113] 20.08.08 16:51 · odgovor na: najobj (#299078)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: purinoli 20.08.2008 17:08

najobj je napisal(a):

Ne. JNA je kratica za Jugoslovansko narodno armijo, Kučan pa je bil šef slovenske partije in definitivno ni komandiral celi Jugo partiji in (če hočeš) njeni vojski... ali pa je (bil) še boljši mađioničar, kot ti praviš... A drži ?

Ja kao bifši JNA-jevac sa najvišim činom u JNA - desetaru-kaplare ( kao i Hitler, J.B.Tito...) jebem ti majku kućni broj puta. Kako možeš da onog malog ništavog Kuchana da petljaš u GŠ JNA???? Doista je bio mađioničar, ali ne za Jugu nego samo za one alpske Rvate, majku ti ga nabijem, koji si ti kurac???

On je čak hteo da izjebe našeg Ađića, ali onda je reko, dođi ti, samo dođi, na tenkovima se revolucija i reRevolucija rađa. A onda dođu oni lovci sa duplim cijevima i srušiše nam elikopter i onda još dva, p**** im m****terina.

Ma nemoj ti meni da sereš po tekovinama, dovoljno nam je Aag koji je uzeo već skoro sve, što smo imali mozga. (Ebem im ******* kućni broj puta).

A kad mi još jednom spomeneš onog cigana Kuchana koji je lepo rekao vi dođite, ostalo ćemo srediti mi ovdje, a pička mu na nosu izrasla on se usrao, jedni lovci, neki plavci kao specijalci i teritorijalci izvukli tamo atomsko oružje i zaprijetili svima južno od Kupe i normalno da smo se mi usrali, majku im atomsku jebem u p****mother fuck***ers.

A drži?

P.S. BLEDBLED- 0902ISXdX - Tekavec-Purinoli BrainAlteringMaschine V.9.99.99 rulz
[#299124] 20.08.08 17:12 · odgovor na: purinoli (#299113)
Odgovori   +    0

purinoli je napisal(a):

Ja kao bifši JNA-jevac sa najvišim činom u JNA - desetaru-kaplare ( kao i Hitler, J.B.Tito...) jebem ti majku kućni broj puta. Kako možeš da onog malog ništavog Kuchana da petljaš u GŠ JNA???? Doista je bio mađioničar, ali ne za Jugu nego samo za one alpske Rvate, majku ti ga nabijem, koji si ti kurac???

On je čak hteo da izjebe našeg Ađića, ali onda je reko, dođi ti, samo dođi, na tenkovima se revolucija i reRevolucija rađa. A onda dođu oni lovci sa duplim cijevima i srušiše nam elikopter i onda još dva, p**** im m****terina.

Ma nemoj ti meni da sereš po tekovinama, dovoljno nam je Aag koji je uzeo već skoro sve, što smo imali mozga. (Ebem im ******* kućni broj puta).

A kad mi još jednom spomeneš onog cigana Kuchana koji je lepo rekao vi dođite, ostalo ćemo srediti mi ovdje, a pička mu na nosu izrasla on se usrao, jedni lovci, neki plavci kao specijalci i teritorijalci izvukli tamo atomsko oružje i zaprijetili svima južno od Kupe i normalno da smo se mi usrali, majku im atomsku jebem u p****mother fuck***ers.

A drži?

P.S. BLEDBLED- 0902ISXdX - Tekavec-Purinoli BrainWashMaschine V.9.99.99 rulz

IN USE TOJE TAKO BILO NEHVLEŽNEŠA BANDA ALPSKA KONJUŠARI ČEPRAV SONAM TEKOVINE DALE IN POSLALE SEM TOTEGA ČETNEGA EVIDENTIČARA DAJE AJPI SEŠRAUFAL INSO HLAPCI BEČKI DOBILI STE INTRENET PANEDA BI VESELI HVALEŠNI BILI STE GOPCAČI NAVADN SE HVALISATE IN VRIT LEZE RIMO KATOLIŠKIM DOBNANCEM IS ARGENTINA INŠE MRKAI SELAŽE DAJE U AMERIKA FAJN ČEPRAV NIRES DAJE U FILADELFIJA
[#299143] 20.08.08 17:28 · odgovor na: anon-91864 (#299140)
Odgovori   +    0

shaman je napisal(a):

Apratjitj vnjimanje na nomer vosemnastjat (18), spisjočka katorova ja uže zdjelal.

...
17. Keber Iljič Uljanovič
18. Zares Outventjiuan
19. Dušan Mramor The Beancounter
...
LP shaman

SPASIBA :-)))
[#299150] 20.08.08 17:32 · odgovor na: anon-76887 (#299143)
Odgovori   +    1

0902ISXdX je napisal(a):

SPASIBA :-)))
 A moje zahvale Схабану Висарио& #1085;овичу nisi zasledil?!
anon-3916 sporočil: 1.205
[#299193] 20.08.08 18:54 · odgovor na: (#299101)
Odgovori   +    0
No ja, Kučan ni poveljeval TO, to je kvečjemu mislil. Ko so prišli strici iz sotočja Save in Donave, mu je bilo hitro jasno, kdo je gospodar v hiši.

Človek je v tej krizi nekaj momljal, koristi ali škode pa zaradi njegovih dejanj ni bilo. Je pa jasno, da Kučan nikoli ni imel pravega poguma, zmeraj se je šlepal za drugimi, če so znagali ali izgubili, zmeraj je bil on tisti, ki je na koncu požel sadove zmage. Ko je padel Kavčič, je bil on njegov eksekutor, ko je padla JLA je pa Kučan gledal mnogo bolj prijazno od Pučnika. Zmeraj je zmagal. Malo ga je spravilo iz ravnotežja leto 2004, ko je njegov Forum 21 največ prispeval k porazu kontinuitete, zato mislim, da je njegova doba mimo in njegova politična teža minimalna.
[#299198] 20.08.08 19:03 · odgovor na: anon-3916 (#299193)
Odgovori   +    0

XBIAL je napisal(a):
No ja, Kučan ni poveljeval TO, to je kvečjemu mislil. Ko so prišli strici iz sotočja Save in Donave, mu je bilo hitro jasno, kdo je gospodar v hiši.

Človek je v tej krizi nekaj momljal, koristi ali škode pa zaradi njegovih dejanj ni bilo. Je pa jasno, da Kučan nikoli ni imel pravega poguma, zmeraj se je šlepal za drugimi, če so znagali ali izgubili, zmeraj je bil on tisti, ki je na koncu požel sadove zmage. Ko je padel Kavčič, je bil on njegov eksekutor, ko je padla JLA je pa Kučan gledal mnogo bolj prijazno od Pučnika. Zmeraj je zmagal. Malo ga je spravilo iz ravnotežja leto 2004, ko je njegov Forum 21 največ prispeval k porazu kontinuitete, zato mislim, da je njegova doba mimo in njegova politična teža minimalna.
 BOSHT IPIZD ONTAR MEN KUECHAN A BLATO ŠTOLE. kUECHAN Ma RatING V SHACHU 4899 IN ONyE VEDO SKKROZD A SE BOUSEPOMIRIL INNA PRAVOMESTO POSADI L. KOTSEMSE SPRAUHAU ZUSEMIP ERJATLOV OD

Pekmurja pa do Izole, so vsi za to, a postane DOSMRTIMRTEV INNA ŠPRECEDNIK.F21PA NICR KNU, MANOVEINNOVEMELJARDE NATRRI NKOVA SHEBE.

pUrInOlI
anon-119197 sporočil: 9.214
[#299210] 20.08.08 19:24 · odgovor na: purinoli (#299198)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-119197 20.08.2008 19:24
Kaksen rating (izmerjen ali ocenjen) v sahu ima Purinoli?
[#299213] 20.08.08 19:37 · odgovor na: anon-119197 (#299210)
Odgovori   +    0

dalex je napisal(a):
Kaksen rating (izmerjen ali ocenjen) v sahu ima Purinoli?

Slab. Ker šah zanemarjam, imam na ICC rating v zadnjih dveh letih samo od 1250-1500 (prej višjega..). Ni direktno primerljiv s FIDE,  ampak tu (ICC) se fajtamo amaterji, dobri šahisti in vse do velemojstrov FIDE. Lot of fun he he.

Lep pozdrav, Purinoli

Strani: 1 2 3 4 5