Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek M. Dikaučič danes v nujni postopek za obravnavo na vladi vložil predlog sprememb zakona o državnem tožilstvu
sporočil: 30.415
Janša bi lahko bil tiho pa ni, škorpion pač. Imenovanje Elerjeve in
Oštirja za slovenska evropska delegirana tožilca za petletni mandat
je totalen njegov poraz. Predlog Dikaučiča za zamenjavo pravkar
imenovana tožilca dokazuje le, da je velika škoda ker njegova
interpelacija ni uspela.
sporočil: 4.272
Zadnja sprememba: robi2107 24.11.2021 22:14
[FIN-311684]Upam, da bo kolaboraciji za to izstavljen masten račun.
Janša bi lahko bil tiho pa ni, škorpion pač. Imenovanje Elerjeve in Oštirja za slovenska evropska delegirana tožilca za petletni mandat je totalen njegov poraz. Predlog Dikaučiča za zamenjavo pravkar imenovana tožilca dokazuje le, da je velika škoda ker njegova interpelacija ni uspela.
P.S. Zamenja jih menda lahko samo tisti, ki jih tudi imenuje. To pa ni Jajotova vlada.
P.P.S. Če bo Jajo kaj dosti sral s tem v zvezi, se bo SLO v resnici znašla v postopku skupaj s PL in HU. Če je Jajo to hotel, potem enostavno zdaj ne bi poslal teh dveh imen v Brukselj in bi dosegel isto.
sporočil: 1.639
Včasih je bolje sprejeti poraz in iti naprej. Ampak ne jajo in
njegove lutke.
Sloveniji se na ta način dela ogromna škoda, ki jo bo težko popraviti v bližnji prihodnosti. Čas je, da ta garnitura spoka z oblasti, ker so eni veliki škodljivci za demokratični ugled Slovenije v tujini.
Upam, da kdo, ki jim štango drži spregleda čim prej, da nam ne bo treba čakati do spomladi in trpeti sramote, ki nam jo dela ta vlada.
Sloveniji se na ta način dela ogromna škoda, ki jo bo težko popraviti v bližnji prihodnosti. Čas je, da ta garnitura spoka z oblasti, ker so eni veliki škodljivci za demokratični ugled Slovenije v tujini.
Upam, da kdo, ki jim štango drži spregleda čim prej, da nam ne bo treba čakati do spomladi in trpeti sramote, ki nam jo dela ta vlada.
Zadnja sprememba: anon-317028 25.11.2021 09:06
[robi2107]Zakaj se Janša sploh zapleta v gotovo stvar, ki se je ne da spremeniti? Saj se kolegij EPPO sploh ni oziral na Janšo in je Tanjo Frank Eler in Mateja Oštirja imenoval za petletni mandat - tako kot vse preostale evropske delegirane tožilce. Igra je končana.
> [FIN-311684]
> Janša bi lahko bil tiho pa ni, škorpion pač. Imenovanje Elerjeve in Oštirja za slovenska evropska delegirana tožilca za petletni mandat je totalen njegov poraz. Predlog Dikaučiča za zamenjavo pravkar imenovana tožilca dokazuje le, da je velika škoda ker njegova interpelacija ni uspela.
Upam, da bo kolaboraciji za to izstavljen masten račun.
P.S. Zamenja jih menda lahko samo tisti, ki jih tudi imenuje. To pa ni Jajotova vlada.
P.P.S. Če bo Jajo kaj dosti sral s tem v zvezi, se bo SLO v resnici znašla v postopku skupaj s PL in HU. Če je Jajo to hotel, potem enostavno zdaj ne bi poslal teh dveh imen v Brukselj in bi dosegel isto.
Sicer, v Sloveniji čaka na imenovanje že 19 državnih tožilcev. Tudi o tem je tekla razprava v evroparlamentu, ki je bolj resna kot jo zaničevalno prikazuje Nova24tv, saj je tam bil tudi zunanji minister Logar.
sporočil: 737
Zadnja sprememba: pelle 25.11.2021 09:23
[FIN-311684]janša pripravlja teren. Kuha žabo. Da bomo že navajeni, ko bo odložil volitve. Ko bodo vsi šefi policij SDS. Ko bodo v volilinih komisijah samo člani SDS. Ko se bodo glasovnice zgubljale. Ko bodo rezultati proglašeni za lažne in ne bo sestopil z oblasti.
> [robi2107]
> > [FIN-311684]
> > Janša bi lahko bil tiho pa ni, škorpion pač. Imenovanje Elerjeve in Oštirja za slovenska evropska delegirana tožilca za petletni mandat je totalen njegov poraz. Predlog Dikaučiča za zamenjavo pravkar imenovana tožilca dokazuje le, da je velika škoda ker njegova interpelacija ni uspela.
>
> Upam, da bo kolaboraciji za to izstavljen masten račun.
>
> P.S. Zamenja jih menda lahko samo tisti, ki jih tudi imenuje. To pa ni Jajotova vlada.
>
> P.P.S. Če bo Jajo kaj dosti sral s tem v zvezi, se bo SLO v resnici znašla v postopku skupaj s PL in HU. Če je Jajo to hotel, potem enostavno zdaj ne bi poslal teh dveh imen v Brukselj in bi dosegel isto.
Zakaj se Janša sploh zapleta v gotovo stvar, ki se je ne da spremeniti? Saj se kolegij EPPO sploh ni oziral na Janšo in je Tanjo Frank Eler in Mateja Oštirja imenoval za petletni mandat - tako kot vse preostale evropske delegirane tožilce. Igra je končana.
Sicer, v Sloveniji čaka na imenovanje že 19 državnih tožilcev. Tudi o tem je tekla razprava v evroparlamentu, ki je bolj resna kot jo zaničevalno prikazuje Nova24tv, saj je tam bil tudi zunanji minister Logar.
[FIN-311684]Možno, da je to še en njegov manever zavaravanja neprijatelja. Dimna bomba za odvračanje pozornosti in zamegljevanje polaščanja države. Ne bodi presenečen, če boš v kratkem kje zasledil kakšno majhno vestičko, da je Jajo zamenjal tegaintega, ali pa da je tolikointoliko denarja dal temuintemu "našemu", mu zrihtal dosmrtno rento na račun države, ali kaj tretjega
Zakaj se Janša sploh zapleta v gotovo stvar, ki se je ne da spremeniti? Saj se kolegij EPPO sploh ni oziral na Janšo in je Tanjo Frank Eler in Mateja Oštirja imenoval za petletni mandat - tako kot vse preostale evropske delegirane tožilce. Igra je končana.
Sicer, v Sloveniji čaka na imenovanje že 19 državnih tožilcev. Tudi o tem je tekla razprava v evroparlamentu, ki je bolj resna kot jo zaničevalno prikazuje Nova24tv, saj je tam bil tudi zunanji minister Logar.Ti ti vse pove o NoriTV. Navadne partijske smeti (ki pa žal prek raznih obvodov dobiva naš denar).
sporočil: 1.321
Zadnja sprememba: anon-227562 25.11.2021 11:08
[pelle]
janša pripravlja teren. Kuha žabo. Da bomo že navajeni, ko bo odložil volitve. Ko bodo vsi šefi policij SDS. Ko bodo v volilinih komisijah samo člani SDS. Ko se bodo glasovnice zgubljale. Ko bodo rezultati proglašeni za lažne in ne bo sestopil z oblasti.Ti si pa resno bolan ali pa zgolj zganjaš agitprop, da širiš takšne napovedi?!
Kako bodo člani volilnih komisij samo člani SDS, če pa je zakonsko določena mešana sestava?
In pripadniki policije (in vojske) sploh ne smejo biti v političnih strankah.
Pozicija: zakaj odlašanja imenovanja teh EU tožilcev tudi jaz nisem razumel. Bojda naj ne bi izpolnjevala pogojev, kaj več se pa nisem poglabljal.
sporočil: 66
čas vnosa: 24.11.21 21:45
Ve se, da bo diko za svoje rabote nagrajen z notarskim mestom v
savinjski. Odgovorni za tole pa so predvsem hrsak, Simonovic in
poslanci SNS.
[rename]Neizpolnjevanje pogojev je larifari. Tožilca sta s certifikati dokazala, da pogoje (znanje jezika) celo presegata (ni primerjave z Jajotovo angleštino v stilu "óól end kóól" - oil and coal, če prevedem). Ko se je pokazalo, da so to buče, si je izmislil, da ne štima postopek izbire in si je izmislil svojega, ki ni imel nobene podlage v zakonih. Ko mu je celo njegova pravna "stroka" povedala, da serje klamfe, je enostavno umolknil in zadevo pospravil v predal. Prepričala ga ni niti sodba upravnega sodišča, saj je pod pretvezo, da “sodbe ni mogoče izvršiti, saj je bil postopek, ki naj bi ga vlada ponovila, končan z objavo novega javnega poziva državnim tožilcem k vložitvi kandidatur,” direkt povedal, da je ne misli izvršiti (toliko o spoštovanju prava). Zadeva je bila kao "v reševanju", kjer bi tudi ostala, če ne bi EU začela rožljati s sankcijami. Popolnoma isti scenarij smo gledali v zvezi z STA.
Pozicija: zakaj odlašanja imenovanja teh EU tožilcev tudi jaz nisem razumel. Bojda naj ne bi izpolnjevala pogojev, kaj več se pa nisem poglabljal.
Glede tožilcev: čisto navadna osebna zamera, pritlehno maščevanje osebnostno in čustveno motenega osebka zaradi starih postopkov, v katere sta bila vpletena oba tožilca, med drugim zaradi preiskovanja Janševega premoženja. Če me spomin ne vara, sem nekje zasledil, da je bila Eler zraven pri preiskovanju prodaje tiste podrtije v Trenti, za katero je Jajo dobil krepko preplačano ceno. Za Oštirja pa ne bi vedel točno, pri kateri stvari je sodeloval. Drug razlog, zakaj se je Jajo branil imenovanja obeh tožilcev je seveda ta, da bi tako lažje nekaznovano delil EU milijarde "našim".
Podrtija v Trenti je bila sicer prodana na dražbi celo ceneje, kot
jo je nato kupec prodal naprej ... ampak, kot rečeno, smo tako na
različnih bregovih glede JJ, da nima smisla nadaljevati.
Pri Trenti je bolj zanimivo vprašanje, zakaj sta dva (uradna) cenilca tako različno ocenila?
Očitno so bili motivi (ali izhodišča?) različni? Ampak za nekajkratnikov različne cenitve, bi morale potem povzročiti, da bi en od njih izgubil licenco...
Me pa resnično zanima, kam boste usmerjali vse svoj gnev, ko bo šel JJ v penzijo.
Ah ne, v bistvu me ne zanima :-P
Pri Trenti je bolj zanimivo vprašanje, zakaj sta dva (uradna) cenilca tako različno ocenila?
Očitno so bili motivi (ali izhodišča?) različni? Ampak za nekajkratnikov različne cenitve, bi morale potem povzročiti, da bi en od njih izgubil licenco...
Me pa resnično zanima, kam boste usmerjali vse svoj gnev, ko bo šel JJ v penzijo.
Ah ne, v bistvu me ne zanima :-P
sporočil: 6.715
[robi2107]Pomoje gre tudi za zastraševalni učinek na druge v pravosodju. Če se mi zameriš bom naredil vse da te zajebem, kjerkoli, kadarkoli.
> [rename]
> Pozicija: zakaj odlašanja imenovanja teh EU tožilcev tudi jaz nisem razumel. Bojda naj ne bi izpolnjevala pogojev, kaj več se pa nisem poglabljal.
Neizpolnjevanje pogojev je larifari. Tožilca sta s certifikati dokazala, da pogoje (znanje jezika) celo presegata (ni primerjave z Jajotovo angleštino v stilu "óól end kóól" - oil and coal, če prevedem). Ko se je pokazalo, da so to buče, si je izmislil, da ne štima postopek izbire in si je izmislil svojega, ki ni imel nobene podlage v zakonih. Ko mu je celo njegova pravna "stroka" povedala, da serje klamfe, je enostavno umolknil in zadevo pospravil v predal. Prepričala ga ni niti sodba upravnega sodišča, saj je pod pretvezo, da “sodbe ni mogoče izvršiti, saj je bil postopek, ki naj bi ga vlada ponovila, končan z objavo novega javnega poziva državnim tožilcem k vložitvi kandidatur,” direkt povedal, da je ne misli izvršiti (toliko o spoštovanju prava). Zadeva je bila kao "v reševanju", kjer bi tudi ostala, če ne bi EU začela rožljati s sankcijami. Popolnoma isti scenarij smo gledali v zvezi z STA.
Glede tožilcev: čisto navadna osebna zamera, pritlehno maščevanje osebnostno in čustveno motenega osebka zaradi starih postopkov, v katere sta bila vpletena oba tožilca, med drugim zaradi preiskovanja Janševega premoženja. Če me spomin ne vara, sem nekje zasledil, da je bila Eler zraven pri preiskovanju prodaje tiste podrtije v Trenti, za katero je Jajo dobil krepko preplačano ceno. Za Oštirja pa ne bi vedel točno, pri kateri stvari je sodeloval. Drug razlog, zakaj se je Jajo branil imenovanja obeh tožilcev je seveda ta, da bi tako lažje nekaznovano delil EU milijarde "našim".
Zadnja sprememba: robi2107 25.11.2021 12:05
[rename]Škoda, da tega ni naredil že pred 30 leti.
Ne pozabi, omenjena sta takrat delala samo tisto, kar je bil njun job.
sporočil: 7.109
Z imenovanjem tožilcev se je odlašalo, da se Janši ne bi zgodil
hrvaški scenarij. Na Hrvaškem EU tožilca veselo polnita Remetinec s
člani vladajoče stranke, nekdanjimi in aktualnimi visokimi vladnimi
funkcionarji.
[rename]P.S. Sam imam zadevo, kjer sta dva cenilca z licenco poslovni prostor ocenila skoraj 100% različno. S tem, da pri nobeni nisem bil naročnik jaz.
[philips]Jasno. EU je že povedala, da to ne bo šlo skozi. Zaradi zelo podobne stvari (neodvisnost sodstva) je na tapeti Poljska. In takšno podrejanje tožilstva je nepojemljivo. Vlada naj bi imenovala ljudi, ki jo bodo preiskovali??? Haloo, a so zmešani? Če bi bila to vsaj pristojnost DZ. Ampak vlade? Res si ti modeli cudno predstavljajo delovanje države. So izgleda malo falili meridiane, ali pa zgodovinsko obdobje, ker nismo niti v Afriki ali Srednji Aziji, niti v Južni Ameriki za časa vojaških diktatur, niti nismo v FLRJ leta '45, po kateri se revolucionarjem izgleda tako kolca.
Pomoje gre tudi za zastraševalni učinek na druge v pravosodju. Če se mi zameriš bom naredil vse da te zajebem, kjerkoli, kadarkoli.
sporočil: 28.206
[rename]verjetno podobno kot s kucanom...
[robi2107]Meni se to ne zdi normalno.
> [rename]
> Pri Trenti je bolj zanimivo vprašanje, zakaj sta dva (uradna) cenilca tako različno ocenila?
> Očitno so bili motivi (ali izhodišča?) različni? Ampak za nekajkratnikov različne cenitve, bi morale potem povzročiti, da bi en od njih izgubil licenco...
P.S. Sam imam zadevo, kjer sta dva cenilca z licenco poslovni prostor ocenila skoraj 100% različno. S tem, da pri nobeni nisem bil naročnik jaz.
Je pa zanimivo (v bistvu razumljivo), da ti je sprejemljiva ocena cenilca, ki je Trento ocenil za drobiž, ne omenjaš pa cenitve, ki je bila celo višja od cene, po kateri je prodal JJ.
#zeh & not my fight
[]Misliš, da bo JJ sestankoval s predsedniki vlad, kot to še vedno počne Kučan, kadar vladajo Naši(TM)?
> [rename]
> Me pa resnično zanima, kam boste usmerjali vse svoj gnev, ko bo šel JJ v penzijo.
verjetno podobno kot s kucanom...
In dajal izjave na TV ... in ga bodo mediji spraševali za izjave, itd?
I don't think so.
Kučan je definitivno v penziji zgolj formalno, kdor trdi, da ne usmerja "mladincev", je slep.
Pripis: osebno sploh ne zlivam gnojnice na Kučana osebno, ampak zgolj in samo kot na "institucijo" komunistične partije. Zločinske komunistične partije in udbomafije.
Moj edini očitek Kučanu je samo nasprotovanje samostojni Sloveniji in razorožitev TO.
Ampak to je bilo pred +30 leti in je pač že zdavnaj passe.
Ne bi pa bilo prav, da se to kar pozabi.
[1357]Ne sledim ravno hrvaškim političnim dogodkom, v bistvu me od Hrvaške zanima bolj kot ne samo to, kako igra Bojan Bogdanović :-)))
Z imenovanjem tožilcev se je odlašalo, da se Janši ne bi zgodil hrvaški scenarij. Na Hrvaškem EU tožilca veselo polnita Remetinec s člani vladajoče stranke, nekdanjimi in aktualnimi visokimi vladnimi funkcionarji.
Me pa zanima, s čim misliš, da bosta ta dva naša EU tožilca polnila Dob?
[rename]Saj poanta je bila drugje. Ta je, da sta omenjena samo opravljala svoje delo. Glede moje zadeve: tudi meni se ne zdi normalno, da se dve cenitvi razlikujeta za skoraj 100% (čeprav je pri poslovnih nepremičninah možnih več metod cenitve), zato sem dal delati še jaz svojo.
Meni se to ne zdi normalno.
Je pa zanimivo (v bistvu razumljivo), da ti je sprejemljiva ocena cenilca, ki je Trento ocenil za drobiž, ne omenjaš pa cenitve, ki je bila celo višja od cene, po kateri je prodal JJ.
[rename]Mene moti le zakaj se ta primer že ni zaključil na sodišču, sicer, po lokalnih običajih bo zaradi postopkovnih zavlačevanj zastaral. Zdi se, da bi predvsem Janši moralo biti v interesu, da se zaključi in opere vseh sumov. Poglej primer. Večkrat v kakšni debati povem, da vendar pri Janši ni vse tako slabo, na očitek zakaj zavlačuje pri Trenti povem, da se ne dogaja nič nezakonitega pa vendar na očitek, da je Janša tisti, ki zavlačuje je tezko kaj dodati.
> [robi2107]
> > [rename]
> > Pri Trenti je bolj zanimivo vprašanje, zakaj sta dva (uradna) cenilca tako različno ocenila?
> > Očitno so bili motivi (ali izhodišča?) različni? Ampak za nekajkratnikov različne cenitve, bi morale potem povzročiti, da bi en od njih izgubil licenco...
>
> P.S. Sam imam zadevo, kjer sta dva cenilca z licenco poslovni prostor ocenila skoraj 100% različno. S tem, da pri nobeni nisem bil naročnik jaz.
Meni se to ne zdi normalno.
Zadnja sprememba: crt 25.11.2021 13:57
[rename]mislim, da ne bo nikakrsno presenecenje, ce bo jj sestankoval s svojebarvnim predsednikom vlade, ce bo taksen obstajal, niti ce bo dajal izjave za sebi bliznje medije, kaj sele da bi bil zacuden, ce ga bodo zanje sprasevali.
> []
> > [rename]
> > Me pa resnično zanima, kam boste usmerjali vse svoj gnev, ko bo šel JJ v penzijo.
>
> verjetno podobno kot s kucanom...
Misliš, da bo JJ sestankoval s predsedniki vlad, kot to še vedno počne Kučan, kadar vladajo Naši(TM)?
In dajal izjave na TV ... in ga bodo mediji spraševali za izjave, itd?
I don't think so.
ker pac ogromno je bilo (v obeh primerih) investirano v blagovno znamko, kakorkoli je za ene cupava & dlakava, je za svojo ciljno publiko top in merilo vsega.
zdaj si sicer malo preusmeril, ker odgovoril sem ti na vprasanje, kam bo nasprotno pleme usmerjalo svoj gnev. ta del gre po istem kopitu in je samo se tolko bolj iz orbite ociten, ker kakor se je eno pleme navadilo enega samega vraca, se je tudi drugo enega samega sovraznika.
(in ce ga slucajno en cas sploh ni opaziti... to je sele hudic, ker bogsigaved, kaj naklepa, da se tako skriva, domisljiji so povsem odprta vrata :)
govorim cisto o marketinski in recimo temu antropoloski plati. taksen je cloveski material.
[FIN-311684]To seveda spet ni res.
> [rename]
> > [robi2107]
> > > [rename]
> > > Pri Trenti je bolj zanimivo vprašanje, zakaj sta dva (uradna) cenilca tako različno ocenila?
> > > Očitno so bili motivi (ali izhodišča?) različni? Ampak za nekajkratnikov različne cenitve, bi morale potem povzročiti, da bi en od njih izgubil licenco...
> >
> > P.S. Sam imam zadevo, kjer sta dva cenilca z licenco poslovni prostor ocenila skoraj 100% različno. S tem, da pri nobeni nisem bil naročnik jaz.
>
> Meni se to ne zdi normalno.
> Je pa zanimivo (v bistvu razumljivo), da ti je sprejemljiva ocena cenilca, ki je Trento ocenil za drobiž, ne omenjaš pa cenitve, ki je bila celo višja od cene, po kateri je prodal JJ.
Mene moti le zakaj se ta primer že ni zaključil na sodišču, sicer, po lokalnih običajih bo zaradi postopkovnih zavlačevanj zastaral. Zdi se, da bi predvsem Janši moralo biti v interesu, da se zaključi in opere vseh sumov. Poglej primer. Večkrat v kakšni debati povem, da vendar pri Janši ni vse tako slabo, na očitek zakaj zavlačuje pri Trenti povem, da se ne dogaja nič nezakonitega pa vendar na očitek, da je Janša tisti, ki zavlačuje je tezko kaj dodati.
Zavlačujejo tožilci in sodniki, ker je jasno, da je to edini način, da ohranijo sum na krivdo.
Boš rekel, da je JJ kriv za zastaranje Patrije?
Ja, seveda, zdaj boš rekel, da ni dvigoval pošte... ampak veš, nedvigovanje pošte nima nobene veze s sodnimi postopki, seveda pa tega mediji ne napišejo.
Poudarja se samo, da ne dviguje pošte. (Pri čemer je jasno, da bi mu lahko 100x vročili v parlamentu ali na sedežu stranke, ali pa - pooblaščencu Matozu.
Ne, postopki zastarajo zato, da se potem lahko namiguje na 1001 način, da ni nedolžen, ampak je imel samo "srečo", da je zastaralo.
Si kdaj kje prebral, da je imel Zoki srečo, da je zastaralo proti njemu?
Se sploh zavedaš, da je proti Janši padlo več kot 200 (250?) obtožnic???
In se zavedaš, kaj pomeni, da te "sistem" tako vztrajno preganja... za rezultat 0:250 ???
Niti malo se ti to ne zdi nenormalno???
Zadnja sprememba: anon-227562 25.11.2021 14:37
[]Ni bil moj namen premikati tarče... ampak, a se ti ne zdi, da gre za dve diametralno nasprotni plemenski obnašanji:
> [rename]
> > []
> > > [rename]
> > > Me pa resnično zanima, kam boste usmerjali vse svoj gnev, ko bo šel JJ v penzijo.
> >
> > verjetno podobno kot s kucanom...
>
> Misliš, da bo JJ sestankoval s predsedniki vlad, kot to še vedno počne Kučan, kadar vladajo Naši(TM)?
> In dajal izjave na TV ... in ga bodo mediji spraševali za izjave, itd?
> I don't think so.
mislim, da ne bo nikakrsno presenecenje, ce bo jj sestankoval s svojebarvnim predsednikom vlade, ce bo taksen obstajal, niti ce bo dajal izjave za sebi bliznje medije, kaj sele da bi bil zacuden, ce ga bodo zanje sprasevali.
ker pac ogromno je bilo (v obeh primerih) investirano v blagovno znamko, kakorkoli je za ene cupava & dlakava, je za svojo ciljno publiko top in merilo vsega.
zdaj si sicer malo preusmeril, ker odgovoril sem ti na vprasanje, kam bo nasprotno pleme usmerjalo svoj gnev. ta del gre po istem kopitu in je samo se tolko bolj iz orbite ociten, ker kakor se je eno pleme navadilo enega samega vraca, se je tudi drugo enega samega sovraznika.
(in ce ga slucajno en cas sploh ni opaziti... to je sele hudic, ker bogsigaved, kaj naklepa, da se tako skriva, domisljiji so povsem odprta vrata :)
govorim cisto o marketinski in recimo temu antropoloski plati. taksen je cloveski material.
a. eni imajo samo eno paradigmo in cilj: samo, da ni Janša.
b. drugi pa so proti (post)komunizmu, proti udbomafiji.... in je MK samo simbol nekega obdobja, organizacije.
sporočil: 6.899
Ce JJ po penziji ne bi bil vsak teden v razmislekih vseh (dveh ali
treh, hehe) nekomunajzarskih medijih na soncni strani alp, in se
naprej vir vsega zla ce bi slucajno vladala nekomunajzarska stranka
- to bi bil konec sveta, civilizacije kot jo poznamo :-)
Za kaj takega bi se pravzaprav morali premakniti v cisto altermativno vesplje kjer obstajajo neprfuknjeni slovenci, kot nekaksen unikum med homo sapiensom ki je povsod prfuknjen.
Tukaj "na svobodi" in v stari demokraciji (rotfl) je branjevka Margareta se vedno zasluzna ali kriva za vse kar je dobrega ali slabega :-)
Za kaj takega bi se pravzaprav morali premakniti v cisto altermativno vesplje kjer obstajajo neprfuknjeni slovenci, kot nekaksen unikum med homo sapiensom ki je povsod prfuknjen.
Tukaj "na svobodi" in v stari demokraciji (rotfl) je branjevka Margareta se vedno zasluzna ali kriva za vse kar je dobrega ali slabega :-)
[rename]ne, ne zdi se mi tako. po mojem vtisu b. nimajo nikakrsnega problema s pojavi kot takimi, da je le prava kadrovska postava. torej nekaj v smislu "naredili bomo novo udbomafijo, se boljso". (res vnebovpijoc primer tega je sicer orban in se mora slovensko pleme se malo uciti, ampak se trudi.)
Ni bil moj namen premikati tarčo... ampak, a se ti ne zdi, da gre za dve diametralno nasprotni plemenski obnašanji:
a. eni imajo samo eno paradigmo in cilj: samo, da ni Janša.
b. drugi pa so proti (post)komunizmu, proti udbomafiji.... in je MK samo simbol nekega obdobja, organizacije.
greva raje sadit drevje, jaz imam ze 2 marelici zrihtani.
[NemirniTujec]to je zato, ker ze od 1661 (umrl cromwell) niste meli lustracije.
Premrzlo mi je za zunaj delat.
Ampak imam v kleti še za postorit par stvari in se strinjam, da bo to bolje, kot posedati tu :-)
Ampak imam v kleti še za postorit par stvari in se strinjam, da bo to bolje, kot posedati tu :-)