Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Mariborčani zagnali proizvodnjo tablet, kmalu tudi za Indijce
Strani: 1
sporočil: 667
[bigl]Malo morgen.
Mala Krka. Lep dan.
Enkrat so mi v lekarni zamenjali Lekov Amoksiklav za generičen Amoksiklav od Marifarma. Pol ure po zaužitju sem zlezel skupaj v kopalnici, spomnim se samo, da so se spustile črne zavese. Žena me je močila z vodo in želela klicala rešilca, ampak sem prišel k sebi. Kasneje sem zvedel, da nisem bil edini s takšnimi težavami po Marifarmovih zvarkih.
sporočil: 6.570
[Jaka1955]Torej sem imel jaz srečo, da sem kupil neko Marifarmovo čudo, ki "samo" ni nič delovalo :-)
Malo morgen.
Enkrat so mi v lekarni zamenjali Lekov Amoksiklav za generičen Amoksiklav od Marifarma. Pol ure po zaužitju sem zlezel skupaj v kopalnici, spomnim se samo, da so se spustile črne zavese. Žena me je močila z vodo in želela klicala rešilca, ampak sem prišel k sebi. Kasneje sem zvedel, da nisem bil edini s takšnimi težavami po Marifarmovih zvarkih.
sporočil: 1.301
[Jaka1955]a ni Lek tudi generićni farmacevt? al zdej to ni več, odkar je Novartisov?
> [bigl]
> Mala Krka. Lep dan.
Malo morgen.
Enkrat so mi v lekarni zamenjali Lekov Amoksiklav za generičen Amoksiklav od Marifarma....
sporočil: 27
[Pokinimisi]od kje ti to?
Problem izhaja iz tega, ker se generikov ne testira, tetirajo se samo originali.
sporočil: 6.570
[Fl2017]Pokinimisi pred rojstvom niso testirali, zato sedaj misli, da je netestiranje vzrok vsem težavam.
> [Pokinimisi]
> Problem izhaja iz tega, ker se generikov ne testira, tetirajo se samo originali.
od kje ti to?
sporočil: 11.062
Ta "Mala Krka", kot ji praviš, je v lasti firme Aquer GMBH, ki je
po navedbah članka, družinsko podjetje, ki se ukvarja z
logističnimi storitvami.
www.firmenabc.at/aqu...-gmbh_PVlK
lastnik je rus Vadim Vdovičenko, ki se potem pojavi kot direktor v celi klobasi firm, prepojenimi z ruskim denarjem. Nekaj je logistov, povečini pa dilerji z rečnimi ladjami. Vse pa na istem naslovu Handelskai 388Top 832, 1020 Wien
Ne bi se pa čudil, da je vse skupaj taka miniaturna pralnica..
www.firmenabc.at/aqu...-gmbh_PVlK
lastnik je rus Vadim Vdovičenko, ki se potem pojavi kot direktor v celi klobasi firm, prepojenimi z ruskim denarjem. Nekaj je logistov, povečini pa dilerji z rečnimi ladjami. Vse pa na istem naslovu Handelskai 388Top 832, 1020 Wien
Ne bi se pa čudil, da je vse skupaj taka miniaturna pralnica..
sporočil: 1.153
Svasta,reklama za malo vecjo lekarno. Pac delajo lohn posel za
zainteresirani stranke. Dobijo recepturo, surovine in stancajo
robo.
sporočil: 44
Tako je, prav tako pa so ji Finance (po moji oceni čisto
upravičeno) diagnosticirale Dunning Krugerjev sindrom.
Strani: 1