Izbrani forum: Nepremičnine
Izbrana tema: Zazidljive parcele Gozd (Kamnik)
Strani: 1
sporočil: 3
Pozdravljeni!
Pred kakim tednom sem zasledil na interentu da se prodaja nekaj parcel na tem obnočju, danes ponovno pogledam in nikjer ne najdem nič. Res pa je da nevem na kateri strani sem jih našel. Možno pa tudi da so že prodane, ampak dvomim. Če kdo mogoče ima oz jih najde link od omenjenih parcel, bi lepo prosil.
Vsaka pomoč dobrodošla.
LP
Pred kakim tednom sem zasledil na interentu da se prodaja nekaj parcel na tem obnočju, danes ponovno pogledam in nikjer ne najdem nič. Res pa je da nevem na kateri strani sem jih našel. Možno pa tudi da so že prodane, ampak dvomim. Če kdo mogoče ima oz jih najde link od omenjenih parcel, bi lepo prosil.
Vsaka pomoč dobrodošla.
LP
sporočil: 6.657
mlacar je napisal(a):
Pozdravljeni!
Vsaka pomoč dobrodošla.
LP
pobrskaj po zgodovini (ctrl + h), če to ne prime, pojdi na "Zgodovina" in nato "Pokaži v stranski vrstici"
sporočil: 3
dani14 mal zadihaj no. Vrže ti vso zgodovino ki je stara več kot 6
dni skupaj, tko da je zlo težko najti plus tega pa nimam pojma na
kateri strani sem videl to. Pač če ne veš kje se to prodaja, se ne
oglašaj, škoda pisanja...
sporočil: 8
|
|||||||||
Kontaktni podatki | |||||||||
|
sporočil: 5.933
Zadnja sprememba: Vinci 05.08.2008 13:52
To je nekje bogu za hrbtom. Tole ne bo še lep čas prodano, še
posebej pa ne po 70 EUR / m2. Daj jim ponudbo po 35 EUR / m2, vsako
naslednjo pa še za 2 EUR nižjo :o)
sporočil: 10.178
Vinci je napisal(a):
To je nekje bogu za hrbtom. Tole ne bo še lep čas prodano, še posebej pa ne po 70 EUR / m2. Daj jim ponudbo po 35 EUR / m2, vsako naslednjo pa še za 2 EUR nižjo :o)
ta je res huda, 16 km iz, razen če ni proti ljubljani.:)
sporočil: 5.933
Ni proti Ljubljani. Je proti Veliki planini: http://www.geopedia....999999_s12< /a>
sporočil: 8
Vinci je napisal(a):16 km od Kamnika ni ravno bogu za hrbtom, seveda pa je odvisno, kakih je teh 16 km ceste. :-)
To je nekje bogu za hrbtom. Tole ne bo še lep čas prodano, še posebej pa ne po 70 EUR / m2. Daj jim ponudbo po 35 EUR / m2, vsako naslednjo pa še za 2 EUR nižjo :o)
sporočil: 105
videti je kolovozkako je kaj kanalizacija, elektrika, voda, javna
razsvetlava, asfalt do parcele, šola, vrtec, itd.
sporočil: 27.872
Bob je napisal(a):
ta je res huda, 16 km iz, razen če ni proti ljubljani.:)
za hiter vtis o profilu predlagam vzpon z biciklom od term snovik na crnivec :)
crt je napisal(a):
za hiter vtis o profilu predlagam vzpon z biciklom od term snovik na crnivec :)
jaz sem bolj za tek, če razdalje ne pretečem vsaj v 90 minutah(16km) potem je res hudo strma vukojebina.:)
crt je napisal(a):
samo do snovika se zapelji pa gor poglej... :P
že do snovika se mi zdi ful daleč.:)
Strani: 1