Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Slovenija začasno ustavlja cepljenje z AstraZeneco; danes o njej odloča EMA
sporočil: 21.898
[rx170]Kot ponavadi ne vedo, kaj delajo. Nesposobna sdsmc kamarila.
Nemčija zakašlja, slovenska stroka zmrzne. Še zjutraj je bilo super varno.
sporočil: 4.301
Namesto, da bi zahtevali, da nam dostavijo vso cepivo iz drzav,
kjer so zaustavili cepljenje... Bi lahk v mescu dni precepili vse
kar leze in sli ma pivo...
:-)
LpA
:-)
LpA
sporočil: 6.251
14 dni trobijo verjemte stroki Štrukelj dr mag prof vse je ok zdej
pa kao ni pa nehajte nas nategvat po dolgem in počez in s to corono
začnimo živet normalno jebemti no
sporočil: 3.117
Jaz bi pa dal to cepivo na samoplačniško cepljenje.
Plačam, dobim, moja odgovornost.
Sigurno manj nevarno kot eko-bio pripravki prehranskih dopolnil ali homeopatskih zvarkov.
Sigurno manj nevarno kot eko-bio pripravki prehranskih dopolnil ali homeopatskih zvarkov.
sporočil: 4.272
Slovenija začasno ustavlja cepljenje z AstraZenecoKup držav je že ustavilo cepljenje z njihovim cepivom, mi smo pa še danes dopoldne lahko poslušali lamentacije, koliko manj od obljubljenega cepiva bo zagotovila AZ.
sporočil: 9.333
Sklepni stavek: "EMA je sicer v današnji izjavi zapisala, da so
prednosti cepiva AstraZenece pri preprečevanju COVID-19 večje od
tveganj stranskih učinkov."
A zdaj je pa še EMA priznala, da odloča politično,
z navadno večino, tveganja imajo majhno količino ?
Sodrža(vlja)n
A zdaj je pa še EMA priznala, da odloča politično,
z navadno večino, tveganja imajo majhno količino ?
Sodrža(vlja)n
sporočil: 2.244
tudi jaz sem pomislila, ali to ni nič drugega, kot zlonameren eu
političen načrt, da uk podjetje vržejo z eu trga zaradi domnevnega
nespoštovanja pogodbe, ki je za eu taka blamaža kot je cepljenje
samo, vse bolj se zaostrujejo tudi druga eu uk vprašanja.. evropa
pa je tehnološko, idejno, razvojno tako slaba, da svojo pozicijo
lahko ščiti samo arbitrarno, s protekcionizmom, zapiranjem,
omejevanjem, z revnimi državljani.. izrinili bodo az, da lahko
preživi novartis, ki bo delal pfizerjevo cepivo.. seveda na račun
blaginje in življenja ljudi... vse to smo že videli v sfrj, s tem,
da smo takrat imeli možnost, da se priključimo konkurenčni nemčiji,
danes te možnosti ni... tole zgleda vedno bolj obupno in obupano...
usa ni zabita in uk ni zabita, zavezništva bodo v škodo eu.. evo,
neki apokaliptičnega, državljanov eu ne bo pričakal ellis island,
ampak "zid " v atlantiku
[simona2]Ekm, ne klatit neumnosti, Novartis je lih tolko eu podjetje kot Azra iz Zenice...
tudi jaz sem pomislila, ali to ni nič drugega, kot zlonameren eu političen načrt, da uk podjetje vržejo z eu trga zaradi domnevnega nespoštovanja pogodbe, ki je za eu taka blamaža kot je cepljenje samo, vse bolj se zaostrujejo tudi druga eu uk vprašanja.. evropa pa je tehnološko, idejno, razvojno tako slaba, da svojo pozicijo lahko ščiti samo arbitrarno, s protekcionizmom, zapiranjem, omejevanjem, z revnimi državljani.. izrinili bodo az, da lahko preživi novartis, ki bo delal pfizerjevo cepivo.. seveda na račun blaginje in življenja ljudi... vse to smo že videli v sfrj, s tem, da smo takrat imeli možnost, da se priključimo konkurenčni nemčiji, danes te možnosti ni... tole zgleda vedno bolj obupno in obupano... usa ni zabita in uk ni zabita, zavezništva bodo v škodo eu.. evo, neki apokaliptičnega, državljanov eu ne bo pričakal ellis island, ampak "zid " v atlantiku
;-)
LpA
sporočil: 2.195
Khmm, pa vendarle je point zadela!!
AZ pac prodaja ostalemu svetu po 5€ in ne po 1,70 za eu. S svabom v spanoviji je se pes "crknil"...fakt
lp
AZ pac prodaja ostalemu svetu po 5€ in ne po 1,70 za eu. S svabom v spanoviji je se pes "crknil"...fakt
lp
sporočil: 3.976
[0126Bacis]Samo da veš, moj plus si dobil za to zgoraj, ne za neumnost spodaj:
Jaz bi pa dal to cepivo na samoplačniško cepljenje.
[siap]Lej, pozicija " de bo sfu*kala eu" je cist legitimna, se vedno pa ne opravicuje load of crap, ki se je uspel zapisat nasi velecenjeni gospe urednici...
Khmm, pa vendarle je point zadela!!
lp
;-)
LpA
sporočil: 10.649
[simona2]Ma tole je lahko marsikaj glede EU res, ampak samo do jutri, ko bo EMA odločila, je cepljenje z AZ ustavljeno.
tudi jaz sem pomislila, ali to ni nič drugega, kot zlonameren eu političen načrt, da uk podjetje vržejo z eu trga zaradi domnevnega nespoštovanja pogodbe, ki je za eu taka blamaža kot je cepljenje samo, vse bolj se zaostrujejo tudi druga eu uk vprašanja.. evropa pa je tehnološko, idejno, razvojno tako slaba, da svojo pozicijo lahko ščiti samo arbitrarno, s protekcionizmom, zapiranjem, omejevanjem, z revnimi državljani.. izrinili bodo az, da lahko preživi novartis, ki bo delal pfizerjevo cepivo.. seveda na račun blaginje in življenja ljudi... vse to smo že videli v sfrj, s tem, da smo takrat imeli možnost, da se priključimo konkurenčni nemčiji, danes te možnosti ni... tole zgleda vedno bolj obupno in obupano... usa ni zabita in uk ni zabita, zavezništva bodo v škodo eu.. evo, neki apokaliptičnega, državljanov eu ne bo pričakal ellis island, ampak "zid " v atlantiku
sporočil: 8.271
Menda so zabiti samo rusi in kitajci! No, o Butalcih ne bom tokrat,
prav bi bilo, če se izločim iz tega mnenja!
sporočil: 10.224
[bobek13]Vsi, ki bi se hoteli, bi se lahko cepili. Ne bi rabili veliko teh cepiv.
Namesto, da bi zahtevali, da nam dostavijo vso cepivo iz drzav, kjer so zaustavili cepljenje... Bi lahk v mescu dni precepili vse kar leze in sli ma pivo...
[0126Bacis]Bi še razumel, če bi govoril o učinkovitosti, ampak o varnosti?
Sicer je pa cepivo tudi neka vrsta homeopatije - deluje na enakem principu, le homeopatija je zdravljenje in je varna.
[alek14]Le zakaj je to problem? A so preveč naročili? Tisti, ki se hočete cepiti, boste prej na vrsti, ostale pustite pri miru.
Problem je osip volje za cepljenje.
sporočil: 10.844
[bobek13]Seveda, saj je Švicarski...Švica pa ni EU...
> [simona2]
> tudi jaz sem pomislila, ali to ni nič drugega, kot zlonameren eu političen načrt, da uk podjetje vržejo z eu trga zaradi domnevnega nespoštovanja pogodbe, ki je za eu taka blamaža kot je cepljenje samo, vse bolj se zaostrujejo tudi druga eu uk vprašanja.. evropa pa je tehnološko, idejno, razvojno tako slaba, da svojo pozicijo lahko ščiti samo arbitrarno, s protekcionizmom, zapiranjem, omejevanjem, z revnimi državljani.. izrinili bodo az, da lahko preživi novartis, ki bo delal pfizerjevo cepivo.. seveda na račun blaginje in življenja ljudi... vse to smo že videli v sfrj, s tem, da smo takrat imeli možnost, da se priključimo konkurenčni nemčiji, danes te možnosti ni... tole zgleda vedno bolj obupno in obupano... usa ni zabita in uk ni zabita, zavezništva bodo v škodo eu.. evo, neki apokaliptičnega, državljanov eu ne bo pričakal ellis island, ampak "zid " v atlantiku
Ekm, ne klatit neumnosti, Novartis je lih tolko eu podjetje kot Azra iz Zenice...
;-)
LpA
sporočil: 1.085
[shevchenko]Težke besede.
> [rx170]
> Nemčija zakašlja, slovenska stroka zmrzne. Še zjutraj je bilo super varno.
Kot ponavadi ne vedo, kaj delajo. Nesposobna sdsmc kamarila
Tudi nesposobna Nemška, Nizozemska, Francoska, Italijanska ... kamarila, kaj ne?
Pa ti se kar pojdi cepit, ti nihče ne brani.
Mal boš razočaran, ker strdek ne rata v mednožju, temveč v možganih, no tam, v kepci.
[0307PBSXX]Nisi razumel. Pri njem je cepivo samo orodje, da je lahko proti vladi.
> [shevchenko]
> > [rx170]
> > Nemčija zakašlja, slovenska stroka zmrzne. Še zjutraj je bilo super varno.
>
> Kot ponavadi ne vedo, kaj delajo. Nesposobna sdsmc kamarila
Težke besede.
Tudi nesposobna Nemška, Nizozemska, Francoska, Italijanska ... kamarila, kaj ne?
sporočil: 1.085
[depersin]Sem ga razumel. Zato sem ga pobaral, zakaj ne pljuva še po Nemški ....., zakaj samo po sdsmc kamarili.
> [0307PBSXX]
> > [shevchenko]
> > > [rx170]
> > > Nemčija zakašlja, slovenska stroka zmrzne. Še zjutraj je bilo super varno.
> >
> > Kot ponavadi ne vedo, kaj delajo. Nesposobna sdsmc kamarila
>
> Težke besede.
> Tudi nesposobna Nemška, Nizozemska, Francoska, Italijanska ... kamarila, kaj ne?
Nisi razumel. Pri njem je cepivo samo orodje, da je lahko proti vladi.
sporočil: 21.898
To da se Evropa stara je v prvi meri zasluga izkoriscevalskega
nepremičninskega trga. Ampak tega na financah vsaj javno se ne
priznavate. Ni pa daleč ta trenutek.
[0307PBSXX]Malo nerodno sem se izrazil. Cepivo je orodje, da se lahko dela, da ima racionalne razloge, da je proti vladi.
> [depersin]
> Nisi razumel. Pri njem je cepivo samo orodje, da je lahko proti vladi.
Sem ga razumel. Zato sem ga pobaral, zakaj ne pljuva še po Nemški ....., zakaj samo po sdsmc kamarili.