Izbrani forum: Borza

Izbrana tema: NKBM - izbris delnic

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

philips sporočil: 6.715
[Borza] Tema: NKBM - izbris delnic
[#2846711] 22.05.20 09:10 · odgovor na: Rokc5 (#2846710)
Odgovori   +    2
[Rokc5]
Se strinjam, banka stoji, lastniki so pa kje????? Izguba vsega za delničarje je bankrot podjetja v katerega vlagaš, kot npr. Lehman Brothers ali pa če je Ponzi shema imamo primer Madoffa. NKBM ni ne eno ne drugo. To ni sitnarjenje.
Bivši delničarji bi bili zaradi dokapitalizacije tako deluted (razvodeneli) da si delnic nebi več želeli imeti zaradi nizke vrednosti naložbe in stroškov imetja delnic. Morda bi kdo šel v dokap ampak dvomim da veliko. Kar ne pomeni, da se strinjam s postopkom in izbrisom. Lastniki obveznic so v čisto drugi poziciji.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2846711

Strani: 1

Micare sporočil: 1.582
[Borza] Tema: NKBM - izbris delnic
[#2846729] 22.05.20 11:06 · odgovor na: philips (#2846711)
Odgovori   +    0
Bodo krivice - lopovščina s posebnim zakonom poravnavnane ob spremembi vladajoče elite 45 let po storjenih krajah. Novi stari oblastniki bodo kupili glasove s popravo krivic. Večina oškodovanih bo pokojnih. Post smrtno bodo zahtevek vložili morebitni oškodovanci osebno. Tako kot so osebno podali zahtevek za odtujitev. Tko, da dokler je ta v komunizmu? vzgojena, lumpenpolitična elita na oblasti ne bo nič. Torej škoda časa. Da se motim? Še nisem slišal, da bi kaka stranka podala program poprave krivic. Ni denarja? Je še nekaj premoženja, ki še ni bilo "privatzirano", gozdovi, kmetijske površine, delnice podjetij ... Se da poplačat ukradeno po dokapitalizacijskih cenah, kar bi bilo edino pravilno. Do zamenjave elite bo prišlo, ko bo stara elita odmrla. Ko bo stara gospa EU prodala vse premoženje in navlekla hipoteke do amena, bo sprememba. Že obstaja taka praksa. Do takrat pa je agenda "zgrabi vsako premoženje, ki ga lahko".

Strani: 1