Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Preobrat: Janša bo funkcionarjem znižal plače

Strani: 1 2

macon sporočil: 12.861
[#2827708] 21.03.20 21:35 · odgovor na: shevchenko (#2827674)
Odgovori   +    12
Zadnja sprememba: macon 21.03.2020 21:36
[shevchenko]
Točno o teh etiketah govorim. Mene je, priznam, razocaral, ko se je neki pecal s ciprasom, ko smo vsi vedeli, da se je cipras prodal za dojc marke in bi moral tam podpreti varoufakisa, ki je bolj inteligenten in konec koncev tudi bolj lev. Škoda, ampak verjetno je kasneje tudi sam spoznal, da je zayebal. Je še mlad...
Tsiprasu so v petek upniki razložili, da bo imel v ponedeljek prazne bankomate in banke pa se je podredil, ker je imel kot alternativo samo razpad sistema in funkcioniranja družbe. Take lekcije pomagajo rdečim tolovajem, da se njihova teoretična nespamet sreča z realnostjo.

Ti pa kar tumbaj o "pravem" levičarstvu in levičarjih. Najbolj pravi so ta moment v Severni Koreji, Venezueli in na Kubi, kjer raja strada, tajne službe pa pobijajo po zaporih in taboriščih. To je tisto pravo levičarstvo zate in za tvoje, zakaj je pa do tja prišlo pa ne boš nikoli dojel. Zmeraj vam bodo krivi eni drugi.

Samo nikoli več socializma. Eni smo osvojili lekcije in prebrali zgodovinske knjige.
mimoidoci sporočil: 6.272
[#2827723] 21.03.20 22:21 · odgovor na: shevchenko (#2827665)
Odgovori   +    11
Zadnja sprememba: mimoidoci 21.03.2020 22:24
[shevchenko]
> Hehe, tebi je lažje. Ti si Levica. Ti si kritiziral levo in ga nadomeščal z orto levim. Po desnem ti pa sploh ne bo težko srati.

Če bo kdaj slučajno levica na oblasti in bom še živ, jo bom prav gotovo kritiziral. Vidim pa, da je Mesec tarča marsikoga že lep cas, to pa sem prepričan, da je zato, ker ga je ogromno ljudi (vključno z Janšo) prepoznalo kot sposobnega. No in to je nekaj kar večini strank manjka, mogoče ima Šarec neke podobne kvalitete, ampak on je svojo priložnost malo nespretno zakockal. No, mogoče dobi še eno, ampak ni nujno, ker je fasal etiketo luzerja...

Eh moj shevchenko, daj že enkrat odrasti in spreglej, da nimaš kaj pametnega povedati. Si kot oni šahist, ki mu je na šahovnici ostal le še kralj, pa še vedno drka s potezami proti nasprotniku s tremi kraljicami.

Če bi se MSM mediji le malenkost drugače odločali, ti in jaz danes ne bi poznala ne Meseca niti Šarca. Po sposobnostih, da nekaj pametnega naredi, pa je vsakdo od njiju zamenljiv z deset tisoči Slovencev.
FIN-368181 sporočil: 2.807
[#2827728] 21.03.20 23:01
Odgovori   +    9
Ne vem, zkaj naj bi bil probrat. Vlada je najprej raporedila zaposlene v najvišjih plačilnih razredih in spriti pripravlja ukrepe za linerano znižanje vseh funkcionarskih plač za 30%.
Ker pač za večino medijev ta vlada ni sprejmljiva, so prvo novico pograbili in začeli nabijati. Sedaj so v zadregi, ker je se je nakovalo nekje razvodenelo. To se zgodi, če počneš zadeve iz sovraštva - tudi novinarstvo.
pobalin sporočil: 14.456
[#2827738] 21.03.20 23:47 · odgovor na: anon-61428 (#2827439)
Odgovori   +    0
[Inside]
No to je čudno a pohvale vredno v krizi je treba stisnit pas. V vojni se ne sme gledat prvo na plače.
www.youtube.com/watc...tu.be&t=90
[#2827740] 21.03.20 23:56 · odgovor na: mimoidoci (#2827723)
Odgovori   +    2
[mimoidoci]
Si kot oni šahist, ki mu je na šahovnici ostal le še kralj, pa še vedno drka s potezami proti nasprotniku s tremi kraljicami.
Kdor samo s kraljem drka nekoga, ki s tremi kraljicami ne zna matirati v 2-3 potezah, si zasluži (figurativno) medaljo, zbiralec kraljic pa (figurativno) katran in perje.
[#2827741] 22.03.20 00:13 · odgovor na: pobalin (#2827740)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: mimoidoci 22.03.2020 00:14
[pobalin]
> [mimoidoci]
> Si kot oni šahist, ki mu je na šahovnici ostal le še kralj, pa še vedno drka s potezami proti nasprotniku s tremi kraljicami.

Kdor samo s kraljem drka nekoga, ki s tremi kraljicami ne zna matirati v 2-3 potezah, si zasluži (figurativno) medaljo, zbiralec kraljic pa (figurativno) katran in perje.

Nisi pomislil, da tudi oni boljši namerno vozi kmete do kraljic, ker oni drugi noče predati.
[#2827743] 22.03.20 00:36 · odgovor na: (#2827731)
Odgovori   +    4
[rename]
> [mimoidoci]
> > [shevchenko]
> > > Hehe, tebi je lažje. Ti si Levica. Ti si kritiziral levo in ga nadomeščal z orto levim. Po desnem ti pa sploh ne bo težko srati.
> >
> > Če bo kdaj slučajno levica na oblasti in bom še živ, jo bom prav gotovo kritiziral. Vidim pa, da je Mesec tarča marsikoga že lep cas, to pa sem prepričan, da je zato, ker ga je ogromno ljudi (vključno z Janšo) prepoznalo kot sposobnega. No in to je nekaj kar večini strank manjka, mogoče ima Šarec neke podobne kvalitete, ampak on je svojo priložnost malo nespretno zakockal. No, mogoče dobi še eno, ampak ni nujno, ker je fasal etiketo luzerja...
>
>
> Eh moj shevchenko, daj že enkrat odrasti in spreglej, da nimaš kaj pametnega povedati. Si kot oni šahist, ki mu je na šahovnici ostal le še kralj, pa še vedno drka s potezami proti nasprotniku s tremi kraljicami.
>
> Če bi se MSM mediji le malenkost drugače odločali, ti in jaz danes ne bi poznala ne Meseca niti Šarca. Po sposobnostih, da nekaj pametnega naredi, pa je vsakdo od njiju zamenljiv z deset tisoči Slovencev.

Po mojem jih je pa manj kot deset tisoc taksnih, ki bi ju lahko zamenjali :-P
Vecina volilcev le ni tako neumnih, le lepim besedam zal nasedajo ;-)

Oprosti, omenjal sem deset tisoč takih, ki bi tudi kaj naredili. Izhajal sem iz ocene, da nas je bilo samo v mojem gimnazijskem klasu 30 takih. Pa brez popravcev skozi štiri leta in kasneje s precej močnejšimi faksi kot so Evropske študije na FDV ali igralska.
kanusko sporočil: 33
[#2827774] 22.03.20 08:59 · odgovor na: jurijjurij (#2827431)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: kanusko 22.03.2020 09:02
Akcijo vodi strokovnjak

"Predvideni ukrepi iz smernic se bodo sproti usklajevali z najpomembnejšimi deležniki," je napovedal predsednik vlade Janez Janša in pojasnil, da so zato oblikovali strokovno skupino. Vodil jo bo Matej Lahovnik"
najobj sporočil: 32.610
[#2827940] 22.03.20 13:27 · odgovor na: macon (#2827560)
Odgovori   +    1
Dojel sem, da si ti čisto v redu ded. Ne gledam Kmetije. :)
... ja, saj vem in to me jezi ...
[#2827997] 22.03.20 15:29 · odgovor na: mimoidoci (#2827741)
Odgovori   +    2
[mimoidoci]
Nisi pomislil, da tudi oni boljši namerno vozi kmete do kraljic, ker oni drugi noče predati.
Se pravi, da sta oba drkadžije.
anon-317028 sporočil: 30.415
[#2828140] 22.03.20 21:26
Odgovori   +    0
Če smo že pri znižanju...V Zvezi društev upokojencev Slovenija (Zdus) predlagajo, da se v obdobju od 1. aprila do 31. decembra zamrzne izplačevanje 40 oziroma 20 odstotkov starostne ali predčasne pokojnine tistim, ki po izpolnitvi pogojev za upokojitev delajo naprej in jim zaradi dvojnega statusa pripada po pokojninskem zakonu ob plači tudi del bodoče pokojnine...piše Večer www.vecer.com/kdo-na...k-10146078
anon-184333 sporočil: 4.775
[#2828214] 23.03.20 08:17 · odgovor na: anon-61428 (#2827439)
Odgovori   +    0
[Inside]
cekin.si/koristno/al...place.html

Pa ne da je njih posnemal. :)
No to je čudno a pohvale vredno v krizi je treba stisnit pas. V vojni se ne sme gledat prvo na plače.
Dvomim, da oni uporabljajo Lahovnikove plačne razrede. Razen, če jih ni že prej Lahovnik od njih posnemal. Kako že pravi star pregovor, da se konjem ne gleda v zobe.

Strani: 1 2