Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Preobrat: Janša bo funkcionarjem znižal plače
Strani: 1 2
sporočil: 18.363
Zadnja sprememba: bigl 21.03.2020 13:25
Naj to pove kdo od vlade. Sicer itak vabijo na RTV v tem primeru
samo eno stran, berem. Če so v javnem interesu, morajo objaviti obe
ali vse plati zgodbe. Po moje si zaslužijo višje plače za obdobje
krize, saj so se takoj lotili dela in niso imeli 100 dni za
sončenje. Kot npr. prejšne, predzadnja pa je, čeprav je sama
sestopila skeširala menda pol miljona za odpravnine. Pa je bilo vse
tiho. Poleg tega pa še cela množica "uhlebjenih" začasno zaposlenih
sodelvcev prejšne vlade, menda s 3 dnevimi razpisnimi roki....!! To
pa ni v redu, to ne velja, saj ni za vse enako....Lep dan.
sporočil: 293
Zadnja sprememba: anon-447401 21.03.2020 13:33
[Endimion]
a jih ni pred dnevi zvišala? Tele na oblasti je Bog narobe sestavil....
Nobene plače nova vlada (še) ni zvišala. Ves vihar je bil le zaradi tega, ker so doložili zakonske razrede za svojo plačo. Sedaj pričakujem, da bodo vsi zagnali vihar in zahtevali najmanj 50% znižanje. Pa ne le funkcionarjem ampak tudi direktorjem javnih zavodov, poslancem...
sporočil: 21.898
Opa. No, to pa je že podobno nečemu. Če sem prej kritiziral, se
spodobi, da to potezo pohvalim. Bravo!
sporočil: 4.944
Zadnja sprememba: jurijjurij 21.03.2020 14:03
Preobrat: Janša bo funkcionarjem znižal plačeHahahahahahahahahahahahahahaha ma ne morš verjet kakšen populizem. Pred dvema dnevoma je nekaterim ožjim podrepnikom dvignil plačne razrede, sedaj pa funkcionarjem plače dol. Ampak seveda šele po tem, ko je folk izrazil veliko mero ogorčenja. Najbližji podrepniki bodo najbrž imeli nižjo plačo od tiste predhodno zvišane, ane?! Zdaj je "duh ušel iz steklenice", nabolj modro bi bilo, če bi v tem občutljivem času pustili plače nedotaknjene. Ampak sedaj so že zajebali.
sporočil: 12.861
Zadnja sprememba: macon 21.03.2020 14:06
[Endimion]Ni jih, samo ministre, sekretarje in podsekretarje je razporedila v predpisane plačne razrede, v najvišje predpisane za posamezne funkcije.
Seveda se bodo tisti, ki so bili najbolj glasni ob "zvišanju" poskrili in ne bodo komentirali v tej temi.
Želim ukinitve RTV prispevka ne samo za trajanje epidemije temveč za vselej, ker je vulgarnost levih novinarjev prešla vse meje dobrega okusa.
sporočil: 6.261
[Endimion]
Ne šuntaj no toliko. Komaj ti sledim. Ravno sem ti v sosednjem threadu napisal odgovor.
sporočil: 4.493
cekin.si/koristno/al...place.html
Pa ne da je njih posnemal. :)
No to je čudno a pohvale vredno v krizi je treba stisnit pas. V vojni se ne sme gledat prvo na plače.
Pa ne da je njih posnemal. :)
No to je čudno a pohvale vredno v krizi je treba stisnit pas. V vojni se ne sme gledat prvo na plače.
sporočil: 13.528
[shevchenko]JJ je najprej deloval všečno svojim ministrom, zdaj pa deluje všečno volilni masi.
Opa. No, to pa je že podobno nečemu. Če sem prej kritiziral, se spodobi, da to potezo pohvalim. Bravo!
Nazadnje pa je vse skupaj predstava za mase. Pa mende ja ne misliš da si Pahor še vedno plačuje kavo iz svojega žepa ?
[shevchenko]To je zato, ker se Janša še malo išče na minskem polju večnega pizdenja pizdekov.
Opa. No, to pa je že podobno nečemu. Če sem prej kritiziral, se spodobi, da to potezo pohvalim. Bravo!
To je zato, ker se Janša še malo išče na minskem polju večnega pizdenja pizdekov.To je res, jaz kritiziram vsako oblast, ti pa samo ko ni na oblasti Janša. Pač koker češ...
sporočil: 2.327
čas vnosa: 21.03.20 14:01
A ni smešno, da vse to spada med funkcionarje. 90 procentov je v
bistvu imenovanih in ne voljenih. Tako, da funkcionarji so po moje
samo: predsednik in podpredsednik vlade in parlamenta, ministri,
predsednik sodišča in glavni tožilec in župani. Ostali so samo
uradniki, kar pa seveda ne pomeni, da jim ni treba znižati
plače.
Uriah Heep.
Uriah Heep.
sporočil: 336
[Endimion]Ni še, jo je pa hotela. Kaj ma veze bog z vlado haha
[shevchenko]
> To je zato, ker se Janša še malo išče na minskem polju večnega pizdenja pizdekov.
To je res, jaz kritiziram vsako oblast, ti pa samo ko ni na oblasti Janša. Pač koker češ...
Hehe, tebi je lažje. Ti si Levica. Ti si kritiziral levo in ga nadomeščal z orto levim. Po desnem ti pa sploh ne bo težko srati.
Jaz moram pa najprej preklopiti in kritiko nedela in totalne ignorance zamenjati s kritiko dela in pretiranega angažmaja. K sreči pa tudi nisem toliko desen kolikor sem antilev.
[shevchenko]Ja, v redu. Tukaj si bil korekten.
> To je zato, ker se Janša še malo išče na minskem polju večnega pizdenja pizdekov.
To je res, jaz kritiziram vsako oblast, ti pa samo ko ni na oblasti Janša. Pač koker češ...
sporočil: 283
Vsem v javnem sektorju ki so ostali doma bi morali znizat place za
50%, tistim ki delajo pa povisat.
[LeonTosic]Pa opazit tudi, da niso vsi zdravniki in sestre najebali. Oni iz zdravstvenih domov so izhlapeli. Še za dežurstva na telefonih ne premorejo. Ko se bodo delile kolajne bo pa postroj spet kompleten. Banda cehovsko solidarna....
Vsem v javnem sektorju ki so ostali doma bi morali znizat place za 50%, tistim ki delajo pa povisat.
sporočil: 32.579
Zadnja sprememba: najobj 21.03.2020 15:33
[macon]
> [Endimion]
> a jih ni pred dnevi zvišala? Tele na oblasti je Bog narobe sestavil....
Ni jih, samo ministre, sekretarje in podsekretarje je razporedila v predpisane plačne razrede, v najvišje predpisane za posamezne funkcije.... ja, in potem boš ti lahko v miru gledal Kmetijo in boš srečen, namesto da bi bil zaskrbljen zaradi poročanja o koronavirusu ... eh, jebiga ...
Seveda se bodo tisti, ki so bili najbolj glasni ob "zvišanju" poskrili in ne bodo komentirali v tej temi.
Želim ukinitve RTV prispevka ne samo za trajanje epidemije temveč za vselej, ker je vulgarnost levih novinarjev prešla vse meje dobrega okusa.
P.S.: nekaterim niti koronavirus ne pomaga, da bi vsaj za trenutek pozabili na svoje frustracije ...
[najobj]Dojel sem, da si ti čisto v redu ded. Ne gledam Kmetije. :)
> [macon]
> > [Endimion]
> > a jih ni pred dnevi zvišala? Tele na oblasti je Bog narobe sestavil....
> Ni jih, samo ministre, sekretarje in podsekretarje je razporedila v predpisane plačne razrede, v najvišje predpisane za posamezne funkcije.
>
> Seveda se bodo tisti, ki so bili najbolj glasni ob "zvišanju" poskrili in ne bodo komentirali v tej temi.
>
> Želim ukinitve RTV prispevka ne samo za trajanje epidemije temveč za vselej, ker je vulgarnost levih novinarjev prešla vse meje dobrega okusa.
... ja, in potem boš ti lahko v miru gledal Kmetijo in boš srečen, namesto da bi bil zaskrbljen zaradi poročanja o koronavirusu ... eh, jebiga ...
P.S.: nekaterim niti koronavirus ne pomaga, da bi vsaj za trenutek pozabili na svoje frustracije ...
sporočil: 4.602
Jaz bi za čas izrednih razmer omejil višino izplačil nadomestil za
tiste, ki so na čakanju na delo doma na največ 1000€. Enako bi
omejil višino najvišjih izplačanih pokojnin na 1000€. Prihranke pa
namenil za tiste, ki so sedaj najbolj obremenjeni in izpostavljeni
okužbi ter za pomoč tistim, ki so čez noč ostali praktično brez
prihodkov. V času izrednih razmer, ko je praktično skoraj vse
zaprto niti ne bo veliko priložnosti za trošenje. Samo najnujnejše
potrebščine in hrana.
dronyx.wordpress.com...ars-cov-2/
dronyx.wordpress.com...ars-cov-2/
sporočil: 4.602
Pa ti razumeš razliko med čakanjem in delom doma?!Jaz govorim za tiste, ki so na čakanju, ne za tiste, ki delajo od doma.
sporočil: 1.623
[jurijjurij]Ne vem, kaj vam ni jasno?
>Preobrat: Janša bo funkcionarjem znižal plače
Hahahahahahahahahahahahahahaha ma ne morš verjet kakšen populizem. Pred dvema dnevoma je nekaterim ožjim podrepnikom dvignil plačne razrede, sedaj pa funkcionarjem plače dol. Ampak seveda šele po tem, ko je folk izrazil veliko mero ogorčenja. Najbližji podrepniki bodo najbrž imeli nižjo plačo od tiste predhodno zvišane, ane?! Zdaj je "duh ušel iz steklenice", nabolj modro bi bilo, če bi v tem občutljivem času pustili plače nedotaknjene. Ampak sedaj so že zajebali.
Place je povisal tistim ki delajo (karkoli ze...)
Zmanjsal pa vsam ostalim, kateri itak nikoli niso nic delali..
Hehe, tebi je lažje. Ti si Levica. Ti si kritiziral levo in ga nadomeščal z orto levim. Po desnem ti pa sploh ne bo težko srati.Če bo kdaj slučajno levica na oblasti in bom še živ, jo bom prav gotovo kritiziral. Vidim pa, da je Mesec tarča marsikoga že lep cas, to pa sem prepričan, da je zato, ker ga je ogromno ljudi (vključno z Janšo) prepoznalo kot sposobnega. No in to je nekaj kar večini strank manjka, mogoče ima Šarec neke podobne kvalitete, ampak on je svojo priložnost malo nespretno zakockal. No, mogoče dobi še eno, ampak ni nujno, ker je fasal etiketo luzerja...
Zadnja sprememba: macon 21.03.2020 19:49
[shevchenko]Mesec je demagog, ki bi s komunističnimi dekreti zjebal celo družbo in jo pahnil v bedo. Samo to smo prepoznali.
> Hehe, tebi je lažje. Ti si Levica. Ti si kritiziral levo in ga nadomeščal z orto levim. Po desnem ti pa sploh ne bo težko srati.
Če bo kdaj slučajno levica na oblasti in bom še živ, jo bom prav gotovo kritiziral. Vidim pa, da je Mesec tarča marsikoga že lep cas, to pa sem prepričan, da je zato, ker ga je ogromno ljudi (vključno z Janšo) prepoznalo kot sposobnega. No in to je nekaj kar večini strank manjka, mogoče ima Šarec neke podobne kvalitete, ampak on je svojo priložnost malo nespretno zakockal. No, mogoče dobi še eno, ampak ni nujno, ker je fasal etiketo luzerja...
Probaj s to verzijo, mislec.
Točno o teh etiketah govorim. Mene je, priznam, razocaral, ko se je
neki pecal s ciprasom, ko smo vsi vedeli, da se je cipras prodal za
dojc marke in bi moral tam podpreti varoufakisa, ki je bolj
inteligenten in konec koncev tudi bolj lev. Škoda, ampak verjetno
je kasneje tudi sam spoznal, da je zayebal. Je še mlad...
sporočil: 10.844
[shevchenko]In ker je še mlad...Lahko še velikokrat ZAYEBE ???
Točno o teh etiketah govorim. Mene je, priznam, razocaral, ko se je neki pecal s ciprasom, ko smo vsi vedeli, da se je cipras prodal za dojc marke in bi moral tam podpreti varoufakisa, ki je bolj inteligenten in konec koncev tudi bolj lev. Škoda, ampak verjetno je kasneje tudi sam spoznal, da je zayebal. Je še mlad...
Strani: 1 2