Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Anketa Dela: LMŠ in SDS loči le še ena odstotna točka
Strani: 1 2
sporočil: 30.415
Zadnja sprememba: anon-317028 14.10.2019 09:08
Kaže, da so se v Mediani ustrašili svojih prejšnjih raziskav in
vplivanja na ustvarjanje javnega mnenja. Sicer, na splošno, kako
naj pokličejo mene, če nimam nikjer objavljene številke telefona,
pravzaprav, razen moje mame ne poznam nikogar, ki ima telefonsko
številko objavljeno v kakršnem koli imeniku!!!??? Vsi imajo mobilne
telefone brez objave številke. Koliko poznamo ljudi, ki imajo javno
objavljene telefonske številke, ki jih Mediana lahko anketira?
Koliko študentov ima tel. številke objavljene v imenikih? Teza.
Raziskave javnega mnenja kažejo razdelitev upokojenskih glasov oz.
mnenje starejših, ker le oni imajo telefonske številke objavljene v
imenikih.
sporočil: 249
[FIN-311684]Si ze slisal za TIS???? Malo poglej in potem pametuj.
Kaže, da so se v Mediani ustrašili svojih prejšnjih raziskav in vplivanja na ustvarjanje javnega mnenja. Sicer, na splošno, kako naj pokličejo mene, če nimam nikjer objavljene številke telefona, pravzaprav, razen moje mame ne poznam nikogar, ki ima telefonsko številko objavljeno v kakršnem koli imeniku!!!??? Vsi imajo mobilne telefone brez objave številke. Koliko poznamo ljudi, ki imajo javno objavljene telefonske številke in jih Mediana lahko anketira?
www.itis.si
Zadnja sprememba: anon-317028 14.10.2019 09:21
[Marburg]Poiskal sem v TIS nekaj meni znanih oseb in niti enega, po domače prav nobenga nisem našel v imeniku, sem pa našel svoje podjetje. Poskusi še ti poiskati svoje znance in prijatelje od katerih imaš tel. številke shranjene v mobiju?
> [FIN-311684]
> Kaže, da so se v Mediani ustrašili svojih prejšnjih raziskav in vplivanja na ustvarjanje javnega mnenja. Sicer, na splošno, kako naj pokličejo mene, če nimam nikjer objavljene številke telefona, pravzaprav, razen moje mame ne poznam nikogar, ki ima telefonsko številko objavljeno v kakršnem koli imeniku!!!??? Vsi imajo mobilne telefone brez objave številke. Koliko poznamo ljudi, ki imajo javno objavljene telefonske številke in jih Mediana lahko anketira?
Si ze slisal za TIS???? Malo poglej in potem pametuj.
www.itis.s
Saj mediana oz. podjetje, ki opravlja anketo, ne isce njihovih
znancev, ali pac??? Za take zadeve obstajajo racunalniki in
programska orodja za nakljucno izbiranje tel. stevilk iz javno
dostopnih imenikov.
[Marburg]Seveda, Mediana išče tel. številke iz javno dostopnih imenikov, samo kot vidiš ljudje ne dovolijo vpisa svojih tel. številk v javni imenik. Bolj za šalo kot zares, poišči tel. številke novinarjev Financ, ne vem če boš kakšno našel. Telefonski imeniki so pomanjkljivi, ker ljudje preprosto varujejo svoje telefonske številke. Seveda, Mediana in drugi raziskovalci javnega mnenja morajo vzeti kar imajo. Poglej, pri teh raziskavah sploh ne morejo poklicati študentske populacije, saj imajo svoje tel. številke le za prijatelje. Študentje, ki jih poznam niso v TIS.
Saj mediana oz. podjetje, ki opravlja anketo, ne isce njihovih znancev, ali pac??? Za take zadeve obstajajo racunalniki in programska orodja za nakljucno izbiranje tel. stevilk iz javno dostopnih imenikov.
sporočil: 5.775
JE, pa se mu potem rezultat ne izide. ;)
Tole je variacija izreka: Nemogoce je nekomu nekaj razlozti, ce je njegova placa odvisna od tega da ne razume.
Tole je variacija izreka: Nemogoce je nekomu nekaj razlozti, ce je njegova placa odvisna od tega da ne razume.
Hja, FIN-311684 bi rad da ga poklice mediana za njegovo mnenje, a
ga ne more, ker nima javno objavljene tel. stev. S tem se se je z
muko sprijaznil. Ne gre pa mu v racun, da pa nikoli ne poklicejo
njegove mamice, ki pa ima javno obelodanjeno stevilko. Halo
mediana!!! Poklici mamico!!
sporočil: 3.316
čas vnosa: 14.10.19 11:40
[Marburg]Hoče povedati to da morajo klicati samo in samo oboževalce velikega vodje, da bo imel končno 100% + 10%+
Hja, FIN-311684 bi rad da ga poklice mediana za njegovo mnenje, a ga ne more, ker nima javno objavljene tel. stev. S tem se se je z muko sprijaznil. Ne gre pa mu v racun, da pa nikoli ne poklicejo njegove mamice, ki pa ima javno obelodanjeno stevilko. Halo mediana!!! Poklici mamico!!
se pravi 110%+ in to je ta edini pravi rezultat vse oetalo je laž redečih komunistov...
Živel naš veliki vodja IJJ
Lp
sporočil: 12.861
[FIN-466864]Tale forum je bil na dosti višjem nivoju, preden si se ti prikazal. Tudi politično profilirani se trudimo držati necicibanski nivo pisanja.
> [Marburg]
> Hja, FIN-311684 bi rad da ga poklice mediana za njegovo mnenje, a ga ne more, ker nima javno objavljene tel. stev. S tem se se je z muko sprijaznil. Ne gre pa mu v racun, da pa nikoli ne poklicejo njegove mamice, ki pa ima javno obelodanjeno stevilko. Halo mediana!!! Poklici mamico!!
Hoče povedati to da morajo klicati samo in samo oboževalce velikega vodje, da bo imel končno 100% + 10%+
se pravi 110%+ in to je ta edini pravi rezultat vse oetalo je laž redečih komunistov...
Živel naš veliki vodja IJJ
Lp
Kaj, če bi šel svoje frustracije zdravit kam drugam, preden vse skupaj degradira?
čas vnosa: 14.10.19 21:47
Kaj as se mogoče motim...???
ker, bog ne nadjej, da bi žalil njegovo visočanstvo, medetm, ko so pa vsi ostali vse samo ljudje niso in zato se je trba spustit na tako nizko raven, ker je to edini jezik, ki ga "razumejte"... ni možno da je več kot 80% ljudi maloumnih tako kot to trdi njegovo visočastvo...ali pa pač motim je v renici tako, da ima več kot 80% ljudi deformirane možgane(no tudi to je ena izmed cvetk velimega voditelja)... itd
Kje začnem
a pri "javni hiši"
pri "prostitutkah"
pri "prdcu iz murgl"
pri "trnerkarih, ki moraj meti cifro napisano na roki"...
ehhh pa tega je še in še...
pa akumulatorji pa poštni nabiralniki pa namerno izmikanje sodišč(mene bi za jajca obesl)
Me pa zanima, če se bo zdaj izmikal, ko zahteva odškodnino...
pa njegovo visočanstvo dobi le opomin medtem, ko razni podjetniki dobijo enormne denarne kazni za malenkost...
A bo dovolj za enkrat...???!!?
Lp
Lp
ker, bog ne nadjej, da bi žalil njegovo visočanstvo, medetm, ko so pa vsi ostali vse samo ljudje niso in zato se je trba spustit na tako nizko raven, ker je to edini jezik, ki ga "razumejte"... ni možno da je več kot 80% ljudi maloumnih tako kot to trdi njegovo visočastvo...ali pa pač motim je v renici tako, da ima več kot 80% ljudi deformirane možgane(no tudi to je ena izmed cvetk velimega voditelja)... itd
Kje začnem
a pri "javni hiši"
pri "prostitutkah"
pri "prdcu iz murgl"
pri "trnerkarih, ki moraj meti cifro napisano na roki"...
ehhh pa tega je še in še...
pa akumulatorji pa poštni nabiralniki pa namerno izmikanje sodišč(mene bi za jajca obesl)
Me pa zanima, če se bo zdaj izmikal, ko zahteva odškodnino...
pa njegovo visočanstvo dobi le opomin medtem, ko razni podjetniki dobijo enormne denarne kazni za malenkost...
A bo dovolj za enkrat...???!!?
Lp
Lp
sporočil: 8.271
[macon]
> [FIN-466864]
> > [Marburg]
> > Hja, FIN-311684 bi rad da ga poklice mediana za njegovo mnenje, a ga ne more, ker nima javno objavljene tel. stev. S tem se se je z muko sprijaznil. Ne gre pa mu v racun, da pa nikoli ne poklicejo njegove mamice, ki pa ima javno obelodanjeno stevilko. Halo mediana!!! Poklici mamico!!
>
> Hoče povedati to da morajo klicati samo in samo oboževalce velikega vodje, da bo imel končno 100% + 10%+
> se pravi 110%+ in to je ta edini pravi rezultat vse oetalo je laž redečih komunistov...
> Živel naš veliki vodja IJJ
>
> Lp
Tale forum je bil na dosti višjem nivoju, preden si se ti prikazal. Tudi politično profilirani se trudimo držati necicibanski nivo pisanja.Tale forum je že dolgo čisto na Butalskem nivoju in bo tu tudi ostal! Vsaj tak občutek imam! :)) Na vodi čutm! :)
Kaj, če bi šel svoje frustracije zdravit kam drugam, preden vse skupaj degradira?
Torej! Kako nekoga pokljicati, če skriva ali ne objavi svoje telefonske številke!??
Naj torej pokliče mediano, ali kogarkoli že in da na razpolago za odgovarjanje na ankete svojo tel. št.!
Da jim bo malo popravil REZULTAT! :) Tudi v smislu VERODOSTOJNOSTI! :))
sporočil: 4.775
Zadnja sprememba: anon-184333 15.10.2019 07:37
[FrRoSt]Jaz pa imam občutek, da je zadnje čase tudi Prešernov spomenik čisto na Butalskem nivoju. Tja hodijo politično profilirani zdravit svoje frustracije in ga s tem degradirajo.
> [macon]
> > [FIN-466864]
> > > [Marburg]
> > > Hja, FIN-311684 bi rad da ga poklice mediana za njegovo mnenje, a ga ne more, ker nima javno objavljene tel. stev. S tem se se je z muko sprijaznil. Ne gre pa mu v racun, da pa nikoli ne poklicejo njegove mamice, ki pa ima javno obelodanjeno stevilko. Halo mediana!!! Poklici mamico!!
> >
> > Hoče povedati to da morajo klicati samo in samo oboževalce velikega vodje, da bo imel končno 100% + 10%+
> > se pravi 110%+ in to je ta edini pravi rezultat vse oetalo je laž redečih komunistov...
> > Živel naš veliki vodja IJJ
> >
> > Lp
> Tale forum je bil na dosti višjem nivoju, preden si se ti prikazal. Tudi politično profilirani se trudimo držati necicibanski nivo pisanja.
>
> Kaj, če bi šel svoje frustracije zdravit kam drugam, preden vse skupaj degradira?
Tale forum je že dolgo čisto na Butalskem nivoju in bo tu tudi ostal! Vsaj tak občutek imam! :)) Na vodi čutm! :)
Torej! Kako nekoga pokljicati, če skriva ali ne objavi svoje telefonske številke!??
Naj torej pokliče mediano, ali kogarkoli že in da na razpolago za odgovarjanje na ankete svojo tel. št.!
Da jim bo malo popravil REZULTAT! :) Tudi v smislu VERODOSTOJNOSTI! :))
sporočil: 5.775
Uzivaj v dejstvu da so naslednji ki nas bodo prehiteli -
POLJAKI.
Pameteni narodi so odfukali komuniste ob prvi mozni priloznosti, MI pa smo glavnega lopova izvolili za predsednika. Rezultati so po 30 letih ze zelo opazni.
Ce bi bil na Ceskem 1985 bi vedel kaksni revezi so bili.
Pameteni narodi so odfukali komuniste ob prvi mozni priloznosti, MI pa smo glavnega lopova izvolili za predsednika. Rezultati so po 30 letih ze zelo opazni.
Zadnja sprememba: anon-184333 15.10.2019 11:19
[PyotrNovak]Takrat je bil na Slovenskem Janša še zafukan komunist. Po tvoje je bilo na Slovenskem zato bolje kot na Češkem.
čas vnosa: 15.10.19 09:53
[PyotrNovak]Njegovo visočanstvo IJJ je največji komunjara. In mi gre na bruhanje, ko izreče besedo demokracija in nejgova prtija, ki je vse porejeno samo njemu velikemu vodji...
Uzivaj v dejstvu da so naslednji ki nas bodo prehiteli - POLJAKI.
In ne mi več ponujat SĐS kot rešitv za Slovenijo. Ker pol bi šele zagazil v taprava govna.
Lp in lep dan
sporočil: 85
Seveda, Janša je uspel v enem mandatu čisto zavozit Slovenijo,
sploh niso krive vse ostale leve vlade, ki so imele ostalih 20 let
oblast v rokah hahaha. To je res že smešno.. Ljudje se še vedno
ukvarjajo s tistim enim mandatom Janše izpred 10 let in še vedno je
ZUJF in ne vem kaj vse krivo za to, kar gre narobe... Zgodbice za
lahko noč..
Zadnja sprememba: anon-184333 15.10.2019 14:04
[Tomaz26MB]Seveda. Je pa zato uspel v ostalih 20 letih čisto zavozit vso ostalo opozicijo, hahaha. Opozicija, to sem jaz. To je res že smešno. Kljub zmagi na volitvah je še vedno v opoziciji in ne vem kaj vse je krivo za to, kar gre narobe... Zgodbice za lahko noč.
Seveda, Janša je uspel v enem mandatu čisto zavozit Slovenijo, sploh niso krive vse ostale leve vlade, ki so imele ostalih 20 let oblast v rokah hahaha. To je res že smešno.. Ljudje se še vedno ukvarjajo s tistim enim mandatom Janše izpred 10 let in še vedno je ZUJF in ne vem kaj vse krivo za to, kar gre narobe... Zgodbice za lahko noč..
sporočil: 6
Za telefonsko anketo ne rabiš (poimenskega) imenika, ampak samo
seznam zasedenih številk, ki ga menda lahko dobiš pri (vseh?)
operaterjih.
Sicer pa tukaj nikjer ne vidim, da je šlo za telefonsko anketo. Pogostejši so spletni paneli ...
sl.wikipedia.org/wik...etni_panel
Sicer pa tukaj nikjer ne vidim, da je šlo za telefonsko anketo. Pogostejši so spletni paneli ...
sl.wikipedia.org/wik...etni_panel
sporočil: 12.861
[picikato]Seveda je zavozil opozicijo, ker nas s puško sili voliti SDS, da ne volimo drugih.
> [Tomaz26MB]
> Seveda, Janša je uspel v enem mandatu čisto zavozit Slovenijo, sploh niso krive vse ostale leve vlade, ki so imele ostalih 20 let oblast v rokah hahaha. To je res že smešno.. Ljudje se še vedno ukvarjajo s tistim enim mandatom Janše izpred 10 let in še vedno je ZUJF in ne vem kaj vse krivo za to, kar gre narobe... Zgodbice za lahko noč..
Seveda. Je pa zato uspel v ostalih 20 letih čisto zavozit vso ostalo opozicijo, hahaha. Opozicija, to sem jaz. To je res že smešno. Kljub zmagi na volitvah je še vedno v opoziciji in ne vem kaj vse je krivo za to, kar gre narobe... Zgodbice za lahko noč.
Ti ne bi bil levičar, če ne bi redno in vedno brkljal vzrokov in posledic, prej in pozneje, samo, da je v skladu s tvojim verskim prepričanjem (levičarstvo kot religija, ker nima zveze z ničemer ali komaj čem razumskim).
sporočil: 771
čas vnosa: 15.10.19 16:29
[picikato]Pusti Prešernov spomenik, Preboj si poglej.
> [FrRoSt]
> > [macon]
>
> > > [FIN-466864]
> > > > [Marburg]
> > > > Hja, FIN-311684 bi rad da ga poklice mediana za njegovo mnenje, a ga ne more, ker nima javno objavljene tel. stev. S tem se se je z muko sprijaznil. Ne gre pa mu v racun, da pa nikoli ne poklicejo njegove mamice, ki pa ima javno obelodanjeno stevilko. Halo mediana!!! Poklici mamico!!
> > >
> > > Hoče povedati to da morajo klicati samo in samo oboževalce velikega vodje, da bo imel končno 100% + 10%+
> > > se pravi 110%+ in to je ta edini pravi rezultat vse oetalo je laž redečih komunistov...
> > > Živel naš veliki vodja IJJ
> > >
> > > Lp
>
> > Tale forum je bil na dosti višjem nivoju, preden si se ti prikazal. Tudi politično profilirani se trudimo držati necicibanski nivo pisanja.
> >
> > Kaj, če bi šel svoje frustracije zdravit kam drugam, preden vse skupaj degradira?
>
> Tale forum je že dolgo čisto na Butalskem nivoju in bo tu tudi ostal! Vsaj tak občutek imam! :)) Na vodi čutm! :)
>
> Torej! Kako nekoga pokljicati, če skriva ali ne objavi svoje telefonske številke!??
>
> Naj torej pokliče mediano, ali kogarkoli že in da na razpolago za odgovarjanje na ankete svojo tel. št.!
>
> Da jim bo malo popravil REZULTAT! :) Tudi v smislu VERODOSTOJNOSTI! :))
Jaz pa imam občutek, da je zadnje čase tudi Prešernov spomenik čisto na Butalskem nivoju. Tja hodijo politično profilirani zdravit svoje frustracije in ga s tem degradirajo.
sporočil: 8.271
Prešeren ni nič kriv! On se je boril za narod...
Narod pa je, kakršen je... Tukaj nimaš kaj veliko za naredit....
Tako je stanje! Morda bi še najbolj pomagala moitev.... pa naj se še tako čudno bere ali sliši!
Tako je stanje! Morda bi še najbolj pomagala moitev.... pa naj se še tako čudno bere ali sliši!
[macon]Katerih drugih pa? Mar v skladu s tvojim verskim prepričanjem ne obstajajo samo levičarji in Janša (slednji kot religija, ker nima zveze z ničemer ali komaj čem razumskim) ?
> [picikato]
> > [Tomaz26MB]
> > Seveda, Janša je uspel v enem mandatu čisto zavozit Slovenijo, sploh niso krive vse ostale leve vlade, ki so imele ostalih 20 let oblast v rokah hahaha. To je res že smešno.. Ljudje se še vedno ukvarjajo s tistim enim mandatom Janše izpred 10 let in še vedno je ZUJF in ne vem kaj vse krivo za to, kar gre narobe... Zgodbice za lahko noč..
>
> Seveda. Je pa zato uspel v ostalih 20 letih čisto zavozit vso ostalo opozicijo, hahaha. Opozicija, to sem jaz. To je res že smešno. Kljub zmagi na volitvah je še vedno v opoziciji in ne vem kaj vse je krivo za to, kar gre narobe... Zgodbice za lahko noč.
Seveda je zavozil opozicijo, ker nas s puško sili voliti SDS, da ne volimo drugih.
Ti ne bi bil levičar, če ne bi redno in vedno brkljal vzrokov in posledic, prej in pozneje, samo, da je v skladu s tvojim verskim prepričanjem (levičarstvo kot religija, ker nima zveze z ničemer ali komaj čem razumskim).
Zadnja sprememba: anon-184333 15.10.2019 22:17
[FrRoSt]Morda pa bo res. Najprej je v Frančiškanski cerkvi potekala maša za domovino, nato so se zbrali na Prešernovem trgu in se borili za... (tožilnik)
Prešeren ni nič kriv! On se je boril za narod...
[linaprin]Če ti kljub zmagi na volitvah ne uspe preboj na oblast ti ostane samo Prešernov spomenik.
Pusti Prešernov spomenik, Preboj si poglej.
sporočil: 771
čas vnosa: 16.10.19 06:34
[picikato]Dej mi pet minut, da preberem prej Partizanska junaštva...
> [linaprin]
> Preboj si poglej.
Bom. Popolno omamo si preberi.
[Marburg]Saj o tem pišem, da anketarji večinoma kličejo in anketirajo ljudi, ki imajo objavljene telefonske številke, tudi moja skoraj 90-letna mama z možgani, ki delajo 100 na uro z veseljem poklepeta z njimi.
Hja, FIN-311684 bi rad da ga poklice mediana za njegovo mnenje, a ga ne more, ker nima javno objavljene tel. stev. S tem se se je z muko sprijaznil. Ne gre pa mu v racun, da pa nikoli ne poklicejo njegove mamice, ki pa ima javno obelodanjeno stevilko. Halo mediana!!! Poklici mamico!!
Strani: 1 2