Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

FIN-366556 sporočil: 179
V bistvu gre za "nizozemski" paradajz, zgolj malo kasneje obran, zato ima, mogoče, malo več okusa. Ampak zgolj malo več.
Ključ uspeha je seveda free energy. So eni redkih, ki jih je uspelo, kdo bi vedel zakaj, dobiti dovoljenje za izkoriščanje termalne vode. Razen toplic, seveda.
Na ta sistem, bi lahko kdorkoli gojil karkoli.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2783275

Strani: 1

crt sporočil: 27.194
[FIN-366556]
Ključ uspeha je seveda free energy.
www.slovenskenovice....kar-drzava
vrac sporočil: 11.068
[FIN-366556]
V bistvu gre za "nizozemski" paradajz, zgolj malo kasneje obran, zato ima, mogoče, malo več okusa. Ampak zgolj malo več.
Ključ uspeha je seveda free energy. So eni redkih, ki jih je uspelo, kdo bi vedel zakaj, dobiti dovoljenje za izkoriščanje termalne vode. Razen toplic, seveda.
Na ta sistem, bi lahko kdorkoli gojil karkoli.
Najbrž ne, ča vso zelenjavo uvažamo, Lušt je pa eden redih, ki mu uspeva. Čeprav bi lahko večino pridelovali doma, pa očtno subvencje preprečujejo samooskrbo, ker zakaj bi kmet prideloval hrano, če lahko doma drema in mu država plača po površini, ne po pridelani hrani.

Strani: 1