9 ur
Najbolj brani članki danes
10 ur
Vlada za direktorico statističnega urada imenovala Apolonijo Oblak Flander
11 ur
Tesla zaradi varnostnih razlogov odpoklicala model poltovornjaka
12 ur
Hrvaško ustavno sodišče: Milanović ne more biti več ne mandatar ne premier. Trije sodniki menijo, da je taka "grožnja" protiustavna 5
12 ur
Bruselj: platforme Pornhub, Stripchat in Xvideos bodo morale izpolnjevati najstrožje obveznosti EU 4
12 ur
V Petrolu bodo predlagali 1,8 evra dividende bruto, več kot lani 1
12 ur
Petrolovi delničarji o dividendi 23. maja
13 ur
Ko se upokoji vodja gradnje
14 ur
Podjetja imajo le še do ponedeljka čas za predložitev dokazil o škodi v lanskih poplavah
14 ur
DZU vidijo priložnost v krepitvi digitalnih prodajnih kanalov
15 ur
Kako ravnati ob kibernetskih incidentih? Razlagamo v šestih korakih
15 ur
Kaj se lahko naučimo od lanskih poplav? (PRO)
15 ur
Odlagališče odpadkov za NEK že zdaj presega 227 milijonov evrov 2
15 ur
V Indiji so stekle maratonske volitve - zmago si obeta premier in šef nacionalistične stranke Modi
16 ur
Sandoz začenja gradnjo razvojnega centra v Ljubljani, Novartis v bližini dokončuje novo tovarno
16 ur
Koliko so lani zaslužili menedžerji borznih družb in koliko jim je pobrala država 10
16 ur
Renault in CMA CMG z dodatnimi milijoni za projekt lahkega električnega dostavnika
17 ur
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
17 ur
Z brniškega letališča lani za skoraj tretjino več potnikov kot leto prej
17 ur
Globalno bo letos prodaja gradbene opreme malenkost upadla

Strani: 1

samen sporočil: 342
[#2782485] 05.07.19 11:20
Odgovori   +    21
Zadnja sprememba: samen 05.07.2019 11:24
Pohvalno za projekt in celotno zgodbo.
Vendar kot uporabnik opažam, da okus Lušta ni več isti... Postal je precej voden brez tistega pravega okusa, kot ga je imel.
Okusni so le še manjši paradižniki, medtem ko je ta sorta, ki je večja, vodena. Tudi če ga pustiš, da dozori doma, se okus ne razvije.
Upam, da boste to popravili, ker npr. sam večjega kupim samo občasno, da vidim, če se je kaj spremenilo... Za višjo ceno, mora biti kvaliteta kot temelj
jutekszalec sporočil: 338
[#2782730] 07.07.19 13:25 · odgovor na: samen (#2782485)
Odgovori   +    0
Itak da večji ni isti, če je pa druga sorta. Ta debel je volovsko srce in ga pred leti sploh še niso prodajali.
slovenecnb1 sporočil: 5.617
[#2782757] 07.07.19 16:33 · odgovor na: jutekszalec (#2782730)
Odgovori   +    0
[jutekszalec]
Itak da večji ni isti, če je pa druga sorta. Ta debel je volovsko srce in ga pred leti sploh še niso prodajali.
Za tista dva forumaša bi moral Lušt nardit vodo obarvano rdečo k sta tipična kavčarja k mora vse samo k riti prilezt
FIN-366556 sporočil: 179
[#2783275] 10.07.19 07:57
Odgovori   +    3
V bistvu gre za "nizozemski" paradajz, zgolj malo kasneje obran, zato ima, mogoče, malo več okusa. Ampak zgolj malo več.
Ključ uspeha je seveda free energy. So eni redkih, ki jih je uspelo, kdo bi vedel zakaj, dobiti dovoljenje za izkoriščanje termalne vode. Razen toplic, seveda.
Na ta sistem, bi lahko kdorkoli gojil karkoli.
crt sporočil: 27.173
[#2783280] 10.07.19 08:55 · odgovor na: FIN-366556 (#2783275)
Odgovori   +    1
[FIN-366556]
Ključ uspeha je seveda free energy.
www.slovenskenovice....kar-drzava
vrac sporočil: 11.068
[#2783795] 14.07.19 18:27 · odgovor na: FIN-366556 (#2783275)
Odgovori   +    1
[FIN-366556]
V bistvu gre za "nizozemski" paradajz, zgolj malo kasneje obran, zato ima, mogoče, malo več okusa. Ampak zgolj malo več.
Ključ uspeha je seveda free energy. So eni redkih, ki jih je uspelo, kdo bi vedel zakaj, dobiti dovoljenje za izkoriščanje termalne vode. Razen toplic, seveda.
Na ta sistem, bi lahko kdorkoli gojil karkoli.
Najbrž ne, ča vso zelenjavo uvažamo, Lušt je pa eden redih, ki mu uspeva. Čeprav bi lahko večino pridelovali doma, pa očtno subvencje preprečujejo samooskrbo, ker zakaj bi kmet prideloval hrano, če lahko doma drema in mu država plača po površini, ne po pridelani hrani.

Strani: 1