Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

anon-95084 sporočil: 2.286
[MrRooky]
> [rename]
> Filirat ribo pred pecenjem, je greh.
> Sicer pa moja lestvica:
> 1.zobatec
> 2. Pagar
> 3. Orada.
>
> Od surovih pa skusa brez konkurence.

1.Kovač
2.List
3.Zobatec
4.Orada, škrpena, žaba- za 4 mesto in dalje bi se že težko odločal

surova skuša, se strinjam ampak trilija in inčuni...za drobiž odlične ribice za slane filetke ;)

To da si dal lista pred grdobino je greh :) Drugače pa sigurno pred listom še sveža tuna iz hrvaške..

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2747998

Strani: 1

bigl sporočil: 18.363
Zadnja sprememba: bigl 14.12.2018 21:34
[matic1982]
> [MrRooky]
> > [rename]
> > Filirat ribo pred pecenjem, je greh.
> > Sicer pa moja lestvica:
> > 1.zobatec
> > 2. Pagar
> > 3. Orada.
> >
> > Od surovih pa skusa brez konkurence.
>
> 1.Kovač
> 2.List
> 3.Zobatec
> 4.Orada, škrpena, žaba- za 4 mesto in dalje bi se že težko odločal
>
> surova skuša, se strinjam ampak trilija in inčuni...za drobiž odlične ribice za slane filetke ;)


To da si dal lista pred grdobino je greh :) Drugače pa sigurno pred listom še sveža tuna iz hrvaške..
Tunin steak!!! Ampak, ga je treba znat pripravit. Sem letos v specilaizirani restavraciji dol jedel enega pa je bil kot žagovina. Lepo preplačan. Sam ga pripravim v nulo:-). S štoparico. Kar je preveč, je že za v smeti. Je potrebno bit previden, ker ti steaki niso poceni in je škoda, da jih uničimo. Lep dan.

P.S. Strinjam se s trilijami in inčuni. Za drobiž zelo okusne ribe.
MrRooky sporočil: 351
[matic1982]


To da si dal lista pred grdobino je greh :) Drugače pa sigurno pred listom še sveža tuna iz hrvaške..
Meni osebno je pač nekako takole, kot sem napisal. ;) Sej veš, ni samo riba to je osnova, vse ostalo je mojstrovina. Od priprave, do vzdušja, družbe, dogodka, pijače, prilog... Jedel sem že zanič kovača in odlične lignje :)

Strani: 1