Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Ribogojnica Fonda proda največ rib prav za božič
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
[#2747998] 14.12.18 21:15 · odgovor na: (# 2747995)
[MrRooky]
> [rename]
> Filirat ribo pred pecenjem, je greh.
> Sicer pa moja lestvica:
> 1.zobatec
> 2. Pagar
> 3. Orada.
>
> Od surovih pa skusa brez konkurence.
1.Kovač
2.List
3.Zobatec
4.Orada, škrpena, žaba- za 4 mesto in dalje bi se že težko odločal
surova skuša, se strinjam ampak trilija in inčuni...za drobiž odlične ribice za slane filetke ;)
To da si dal lista pred grdobino je greh :) Drugače pa sigurno pred listom še sveža tuna iz hrvaške..
Neposredni odgovori na sporočilo št. 2747998
Strani: 1
[#2748003] 14.12.18 21:27 · odgovor na: (# 2747998)
[matic1982]Tunin steak!!! Ampak, ga je treba znat pripravit. Sem letos v specilaizirani restavraciji dol jedel enega pa je bil kot žagovina. Lepo preplačan. Sam ga pripravim v nulo:-). S štoparico. Kar je preveč, je že za v smeti. Je potrebno bit previden, ker ti steaki niso poceni in je škoda, da jih uničimo. Lep dan.
> [MrRooky]
> > [rename]
> > Filirat ribo pred pecenjem, je greh.
> > Sicer pa moja lestvica:
> > 1.zobatec
> > 2. Pagar
> > 3. Orada.
> >
> > Od surovih pa skusa brez konkurence.
>
> 1.Kovač
> 2.List
> 3.Zobatec
> 4.Orada, škrpena, žaba- za 4 mesto in dalje bi se že težko odločal
>
> surova skuša, se strinjam ampak trilija in inčuni...za drobiž odlične ribice za slane filetke ;)
To da si dal lista pred grdobino je greh :) Drugače pa sigurno pred listom še sveža tuna iz hrvaške..
P.S. Strinjam se s trilijami in inčuni. Za drobiž zelo okusne ribe.
[#2748007] 14.12.18 22:02 · odgovor na: (# 2747998)
[matic1982]
Meni osebno je pač nekako takole, kot sem napisal. ;) Sej veš, ni samo riba to je osnova, vse ostalo je mojstrovina. Od priprave, do vzdušja, družbe, dogodka, pijače, prilog... Jedel sem že zanič kovača in odlične lignje :)
To da si dal lista pred grdobino je greh :) Drugače pa sigurno pred listom še sveža tuna iz hrvaške..
Strani: 1