Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

bigl sporočil: 18.363
Zadnja sprememba: bigl 14.12.2018 21:34
[matic1982]
> [MrRooky]
> > [rename]
> > Filirat ribo pred pecenjem, je greh.
> > Sicer pa moja lestvica:
> > 1.zobatec
> > 2. Pagar
> > 3. Orada.
> >
> > Od surovih pa skusa brez konkurence.
>
> 1.Kovač
> 2.List
> 3.Zobatec
> 4.Orada, škrpena, žaba- za 4 mesto in dalje bi se že težko odločal
>
> surova skuša, se strinjam ampak trilija in inčuni...za drobiž odlične ribice za slane filetke ;)


To da si dal lista pred grdobino je greh :) Drugače pa sigurno pred listom še sveža tuna iz hrvaške..
Tunin steak!!! Ampak, ga je treba znat pripravit. Sem letos v specilaizirani restavraciji dol jedel enega pa je bil kot žagovina. Lepo preplačan. Sam ga pripravim v nulo:-). S štoparico. Kar je preveč, je že za v smeti. Je potrebno bit previden, ker ti steaki niso poceni in je škoda, da jih uničimo. Lep dan.

P.S. Strinjam se s trilijami in inčuni. Za drobiž zelo okusne ribe.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen