Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

slovenecnb1 sporočil: 5.624
Dobr kuhar ima svojo ceno tudi 2 000 € neto in več tko da verjamem da dobre kuharje za minimalca težko dobiš, samo nakladanje in jamranje tošle odprite pa kvaliteto dvignite pa bo na kratki rok ne bo nič seveda kuharje bo pa treba plačat tko kot pri ostalih izdelkih imaš od 100 gostiln dve pa še te dve sta najboljši in najcenejši tko prbližno je in seved vseskozi polni

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2725824

Strani: 1

FIN-379669 sporočil: 7.967
Zadnja sprememba: FIN-379669 30.07.2018 19:46
Pri povprečnem povpraševanju Slovenca: 15 eur za 1 glavno jed in 2 stranski jedi ter 4 eur za pijačo, boš težko naredil boljšo matematiko. Poskusi, pa boš videl.

Poznam kar nekaj (povorečnih) gostincev, ki za ta denar pripravijo po mnenju tujcev odlično kosilo (če primerjaš s tujino, sploh zapadom ali severom), pa zgolj normalno živijo in jim za vsaj 250 ur dela na mesec ostane z vsemi "optimizacijami" vred cca. 3.000 eur do 3.500 eur mesečno netto - pa je šef in dela skoraj vse in ves čas.

Nekaj gostiln v Ljubljani in na Obali, ki dela nekaj bolje, ne spremeni tega zgornjega mojega razmišljanja.

Kot pravi Momo: Gostinstvo v glavnem ob takem povpraševanju (kupni moči) gostov pač ne prenese višjih plač, pa naj vsak bluzi, kot želi.
FIN-454644 sporočil: 10.895
2000 EU in vec, tako kot kirurg?

Strani: 1