Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

FIN-379669 sporočil: 7.966
Zadnja sprememba: FIN-379669 30.07.2018 19:46
Pri povprečnem povpraševanju Slovenca: 15 eur za 1 glavno jed in 2 stranski jedi ter 4 eur za pijačo, boš težko naredil boljšo matematiko. Poskusi, pa boš videl.

Poznam kar nekaj (povorečnih) gostincev, ki za ta denar pripravijo po mnenju tujcev odlično kosilo (če primerjaš s tujino, sploh zapadom ali severom), pa zgolj normalno živijo in jim za vsaj 250 ur dela na mesec ostane z vsemi "optimizacijami" vred cca. 3.000 eur do 3.500 eur mesečno netto - pa je šef in dela skoraj vse in ves čas.

Nekaj gostiln v Ljubljani in na Obali, ki dela nekaj bolje, ne spremeni tega zgornjega mojega razmišljanja.

Kot pravi Momo: Gostinstvo v glavnem ob takem povpraševanju (kupni moči) gostov pač ne prenese višjih plač, pa naj vsak bluzi, kot želi.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen