Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Andrej Kuplenk: Dobre lokacije so še vedno takoj razprodane
Teme v drugih forumih o teh vsebini: Nepremičnine (5)
Strani: 1
Sicer pa sem že zapisal, da bodo v prihodnje pol leta raznorazni kravatarji skušali na trg vlivati upanje po nadalnji rasti cen. fantje, ob takih ekonomskih okvirih v obdobju konca poceni denarja in vsesplošne druge dragine se stanovanja po takih cenah ne bodo oziroma se bodo zelo težko prodajala.
Balon nepremičnin je nezadržno počil, tako kot pred meseci delniški mehurček na LJ borzi.
počasnih padcev oz zamrznitve cene na tej ravni je pa veliko ena največjih je pa ta da pač gradbena podjetja nobojo hotla znižat cene in bojo raje pustila stanovanja prazna dokler se ne prodajo po njihovih željah isto je pri nepremičninskih podjetjih da se jih pa prisili k prodaji je pa mogoče samo če zabredejo v finančne težave da bojo rabili denar kar se bo pa težko zgodilo ker bojo vedno stradala manša podizvajalska podjetja in dobavitelji kateri bojo propadl ker jim gradbeni baroni navjo izplačeval dnarja za opravljena dela za to pa je tudi sodstvo krivo ki melje take primere tudi več kot desetletje v katerem času pa se bojo ta stanovanja katera so prazna že prodala in vse bo steklo na novo!!!!
preveč je dejavnikov v prid izvajalcev tako da bom(o)mor-u(ali) še kr šparat če bom sploh kdaj našparu dovol???
DALICAR je napisal(a):Tvoja tipkovnica je ze iz tovarne prisla brez locil?
ob takih razlagah in člankih me glava boli vem sam par dejstev da cena nebo kr tko padla če pa bo padla na hitr bojo za to poskrbele slovenske banke edina možnost hitrega padca cen! počasnih padcev oz zamrznitve cene na tej ravni je pa veliko ena največjih je pa ta da pač gradbena podjetja nobojo hotla znižat cene in bojo raje pustila stanovanja prazna dokler se ne prodajo po njihovih željah
Sicer pa, kaj mislis, kako dolgo lahko podjetja drzijo neprodana stanovanja, a? Stanovanja so bila zgrajena "ker gredo za med", ne zato, da jih bodo sparali nekaj let in vmes placevali obresti banki (ce se bo banka sploh strinjala) za izposojen denar.
Fantje, samo v BS 3 se prodaja 35 stanovanj po povprečni ceni 2.550 EUR za m2 (min. 2020, max. 4.285). :o)
Vinci je napisal(a):
Fantje, samo v BS 3 se prodaja 35 stanovanj po povprečni ceni 2.550 EUR za m2 (min. 2020, max. 4.285). :o)
moj target: 1.300
Strani: 1